Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
The power of true love - Mary-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 343 sanaa, 2199 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-06-06 08:29:31
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Mary-chan tulee ja iskee taas minäkertoja raapaleensa tänne! *Pläts* Tällä kertaa ihan hetero parituksella. Aikaa meni jtn 2-3 h ja tein 10-12 välillä YÖLLÄ. Mun pitäs alkaa tekee pitempii ficcejä... Mutta joo päästän teidät kohta lukemaaan mutta ensin:

Kirjoittaja:Mary-chan
Beta:Kaji-sama (Kaikki virheet hänen niskoilleen!!)
Paritus:GaaraxSakura
Varoitukset:Älä lue ellet tykkää parituksesta KOSKA en edelleenkään ota palautetta vastaan parituksen perusteella. Te kaikki parituksen perusteella arvostelevat: Teidän sananne katoavat mielestäni kuin pieru saharaan!
Ikäraja:-
Kiitokset: Kaji-Samalle, betaamisesta, ideoinnista jossain määrin sekä ihan vaan henkisestä tuesta

PS. HYYYVIN kliseinen otsikko X_X

Arvostelu
5
Katsottu 947 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Olen väsynyt. Chakrani on jo melkein lopussa. En jaksaisi enää kauaa. Taistelu sinun kanssasi oli mahdoton voittaa. Sinä seisoit tyynesti hiekkasi keskellä, kädet ristittynä rinnallesi. Silmäsi, sinun kauniit vaalean siniset silmäsi olivat muuttuneet. Nyt ne olivat täynnä murhanhimoa. Hiekka alkoi kasautua ympärillesi. Sinä muutit muotoasi, voimasi kasvoi silmissäni. Tiesin että tämä oli loppuni. Murskaisit minut yhdellä iskulla. Kaaduin maahan. En jaksanut taistella vastaan.

Juoksit minua kohti, murisit samalla eläimellisesti. Suljin silmäni. En halunnut katsoa sinuun. Pelkäsin sinua, sinun toista ulkomuotoasi. Olit lähellä. Tunsin sen. Kohta se olisi ohi. Elämä. Ninjan ei kuulunut arvostaa elämäänsä, vaan puolustaa muita sen uhalla. Hymähdin itsekseni. Se oli erittäin turha sääntö. Miksi en saisi arvostaa ja suojella henkeäni? No, nyt se oli myöhäistä. Sinä päättäisit minun elämäni.

Olit nyt vieressäni. Kohotat kätesi valmistautuen iskuun. Täällä ninjojen maassa ei päde vanhan ajan herrasmiesten laki: ”En lyö naista.” Täällä sukupuolella ei ollut väliä. Nyrkkisi lähenee minua hetki hetkeltä. Suljen silmäni uudestaan, ja lausuin niin kauan piilottelemani sanat sinulle.
”Rakastan sinua, Gaara”

Nyrkkisi pysähtyi. Tunnuit lamaantuneen täysin. Raotin silmiäni hieman, nähdäkseni mitä oli tapahtunut. Silmäsi, ne olivat taas muuttuneet. Ne eivät enää huokuneet murhanhimoa, vaan ne – ne olivat hämmentyneet. Katsoit minua. Hiekka yltäsi alkoi rapistua maahan ja palaamaan ruukkusi. Lysähdit polvillesi, pää riipuksissa.  

Kädelleni tippui jotain märkää. Kyyneliäsi. Sinä itkit. Sinä todella itkit.
”Anteeksi Sakura,” sinä sanoit värisevällä, heikolla äänellä. Se ei ollut tapaistasi. Sinä et koskaan näyttänyt tunteitasi. Mutta nyt, nyt sinä pyysit anteeksi, ja itkit. Nousin ylös välittämättä ympäri kehoani säteilevistä kivuista, ja halasin sinua. Monen hiljaisen minuutin jälkeen kuiskasit:
”Sakura, minäkin rakastan sinua”

The End

Kommentit (Lataa vanhempia)
Afeni - 2009-06-09 13:15:37
Tämä on tosiaan lyhyt, mutta toimii. Olisin ehkä kaivannut vielä tarkempaa kuvausta siitä, mitä Sakuran mielessä liikkuu. Tässä keskitytään kuvaamaan hyvin paljon fyysistä puolta tunnepuolen kuvauksen jäädessä vajaaksi.

Joka tapauksessa kokonaisuus toimii kyllä. Tykkäsin tästä ficistä. Tekstissä on voimaa ja pontentiaalia. Toivottavasti saat jatkossa jotain pidempääkin aikaiseksi ^^

Raw - 2010-07-17 11:36:03
Silmäsi, sinun kauniit vaalean siniset... vaaleansiniset Ja Gaaralla on btw vaalean turkoosit silimät. Muhaha. >8D
Juuri tuon silmienväri jutskan takia en oikein pysynyt alussa perille, vaan luulin että 'Kappas mokomaa Narutoha tappaa Gaaraa! Eiku hetko. Hiekkaa? ._.'
Muuten todella hyvä! Juoni, höm, oli hyvin kekattu, tosin jotenkin olisi voinut selvittää miksi Gaaraliini hyökkää Sakuran kimppuun. :3 Alku oli todella hyvin kerrottu, ja sama fiilis loppua kohden myöös. Vitonen.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste