Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kalterikakara - Hidefini
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1316 sanaa, 7893 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-07-08 20:11:45
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Tämä on minun heikko kohtani. En pystynyt katsomaan Greyn Anatomiaa ja aloin kuuntelemaan Lovexia, vaikken ees pidä siitä. Ja tässä tulos.
NaruSasua (joo-o NaruSasua), kuolemaa, songfic, kuuntele -> Lovex - Bleeding
Ah. Toivottavasti tykkäätte 8) Risuja ja ruusuja kaipailen, kommentteja, en mä pure 8)

Arvostelu
6
Katsottu 1224 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Ei. Mä en voi. En vaan voi. Itkettää.

Why am I bleeding in my, bleeding on my soul
Why am I bleeding for you


Muistan kun näin sinut ensimmäistä kertaa. Oikeastaan se taisi kyllä olla toinen kerta kun näin, sinulle se ainakin oli toinen. Kerroit aina mitä tein silloin ja kuinka paljon sinua nauratti. Mutta minä en muista sitä. En muista, kuinka tulin luoksesi ja puhuin sinulle jotain. Muistan vain kuinka seuraavana päivänä kysyit nimeäni ja minä sinun. Siitä kaikki alkoi.

Few drops left of my hope
I bleed in the name of faith
Decisions I've made, decisions of fools
Why am I bleeding for you


Muistatko, kun meistä tuli ystävät? Kuin paita ja perse. Yö ja päivä. Me olimme niin samanlaiset, mutta kuitenkin niin erilaiset. Kavereista oli hauskaa aina kertoa, kuinka me sovimme toisillemme, kuinka me olemme muka ihastuneet toisiimme ja kuinka meidän kuuluisi mennä yhteen. Mutta me tiesimme paremmin.

Vihasimme ja rakastimme toisiamme. Kilpailimme aina kaikesta. Tappelimme. Suutuimme toisiimme. Mutta me emme voineet olla erossa kauaa. Melkein muutimme toisillemme. Silti kaikki aina loppujen lopuksi muuttui tappeluksi, siitä sitten melkein itkuksi. Kumpikaan meistä ei halunnut itkeä. Ei, me emme saaneet itkeä toistemme edessä. Se olisi ollut heikkoutta ja itkijä olisi hävinnyt.

Missing the one who gave me nothing
The one who dreamed my dreams away


Sinä opetit minulle paljon, aivan liikaa, aivan liian vähän. Sait minut melkein olemaan ihminen, ihminen muiden joukossa. En enää ollut se yksinäinen musta lammas. Varastit yksinäisyyteni.

Why am I bleeding in my, bleeding on my soul
Why am I bleeding for you


Sinulta jäi jokin huomaamatta. Se pieni vihje siellä jossain. Huomasit sen liian myöhään, enää ei ollut tehtävissä yhtään mitään. Sinä et voinut enää tehdä mitään, mutta joku muu kyllä olisi voinut. Silti sinä takerruit siihen, kuin viimeiseen mahdollisuuteesi. Mutta se ei ollut sinun viimeinen mahdollisuutesi, se oli jotain aivan muuta. Se oli turhia toiveita, liian isoja odotuksia, kaikki pieleen mennyttä.

Why am I bleeding in my, bleeding on my soul
Why am I bleeding for you


Muistatko, kun herätit minut keskellä yötä? Kiedoit kätesi ympärilleni ja melkein aloit itkemään. Muistatko mitä kerroit? Kerroit rakastavasi minua. Sillä hetkellä kumpikin meistä tiesi, ettei se ole totta. Mutta minä tartuin siihen, aivan liian helposti. Ja pidin sinut siinä aivan liian kauan.

Liian pitkän ajan päästä, suostuit vasta kertomaan, että se oli väärin. Luulit, etten tiennyt. Luulit, etten välitä. Kuvittelit, että olen vielä se sama kylmä ihminen katuojasta, joka ei ole muuttunut. Mutta minä olin muuttunut, sinä olit muuttanut minut.

Flaming pride in your eyes
Out of the ashes I'll build mine
Reason and feelings will never meet in me
Why am I bleeding for you


Sinä yhtenä yönä itkin vuoksesi. Itkin kunnolla elämäni ensimmäisen kerran. Viimeiseksi se ei jäänyt. En tiedä itkitkö sinä, mutta en saa siihen enää vastausta.

Muistelin jokaista kertaa, kuinka pörrötin sinun kirkkaankeltaisia hiuksiasi ja painauduin lähemmäs sinua. Vain siksi, että todella saisin tuntea sinut siinä. Kuin varmistuakseni, että se kaikki on totta ja että kumpikin meistä on elossa.

Missing the one who gave me nothing
The one who dreamed my dreams away


Sivelen kasvojasi. Ne ovat niin kauniit, kuin enkelillä. Sinä olit enkeli. Koko ajan. Minun enkelini.

Pieni suolainen kyynel valuu hiljalleen poskeani pitkin. En jaksa pyyhkiä sitä pois. Haluan, että näet sen, missä sitten ikinä oletkin. Minä osaan itkeä. Osaan olla ihminen. Osaan rakastaa, kiitos sinun.

Why am I bleeding in my, bleeding on my soul
Why am I bleeding for


Muistatko sen viimeisen kerran? Minun piti lähteä, sinun piti lähteä. Tiesimme sen alusta asti. Me emme voi olla yhdessä, olemme liian erilaiset. Halusimme molemmat eri suunnan. Jos sinä halusit jotain, minä en halunnut sitä. Jos minä halusin, sinä et halunnut. Se ei vain toimi. Sen ei kuulunutkaan toimia.

Viimeisenä iltana, meidän viimeisenä iltanamme, painut minua vasten peiton alla, värisit kylmästä, kiedoimme kätemme toistemme ympärille ja yritimme nukahtaa. Kuten monena muunakaan edellisenä yönä, emme tahtoneet onnistua. Jotenkin aloimme puhua, se tuntui silloin vain niin hyvältä idealta.

Kerroit mitä olit ajatellut, mitä minä olin ajatellut, hoidit melkein koko puhumisen. Minä pidättelin silloin kyyneliäni, en tahtonut itkeä. Mutta sinä itkit. Näytit kuinka paljon tämä satutti sinua. Ja minä  vain suljin silmäni, en halunnut kyynelten pääsevän vapauteen, niiden kuului olla minun kyyneliäni, joita kukaan ei saa nähdä. Silti, ne karkasivat. Ja sinä näit. Myös minä olen heikko.

Why am I bleeding in my, bleeding on my soul
Why am I bleeding for you


Suutelen otsaasi ja puristan kättäsi. Olet niin tyyni ja rauhallinen. Et koskaan ollut rauhallinen, halusit aina olla liikkeessä ja mennä jonnekin. Jos olisit saanut valita, maailman ei koskaan tarvitsisi pysähtyä.

I couldn't live life like you could
I'm still the one misunderstood
I couldn't be the dream,
The lonely heart to seal your scheme
I couldn't live the life you love


Vuosi sitten äitisi soitti minulle. Hän itki. En ollut koskaan ennen kuullut hänen itkevän, se tuntui niin epätodelliselta. Eikä hän oikeastaan ole edes koskaan soittanut minulle, ehkä kerran pari sinun perääsi, muttei muuten. Silloin sain tietää ensimmäisen kerran, että sinulla on kasvain, aivoissasi.

Vasta pari päivää myöhemmin uskalsin tulla luoksesi sairaalaan, vain näkemään sinut niissä johdoissa kiinni, lyötynä, häpeämässä omaa tilaasi. Näytit suorastaan surkealta, kun kerroit mitä lääkäri oli sanonut. Tietysti sinä hieman kaunistelit asiaa, että kyllä selviät, mutta sinun ei olisi kuulunut olla siellä.

Why am I bleeding in my, bleeding on my soul
Why am I bleeding for you


Ensimmäistä kertaa eläissäni rukoilin, rukoilin puolestasi. Enkelini puolesta. Tiesin, ettei Jumala vastaa, enhän koskaan ollut tehnyt mitään, jotta Jumalan edes pitäisi tietää minusta, mutta mikä tahansa riitti silloin. Mikä tahansa. Minulle se oli rukoileminen.

Joka päivä kävin luonasi, toin suklaata ja piristin sinua. Kaikki olivat niin iloisia, kun viimein olimme taas väleissä. Mutta he eivät tienneet, kuinka kovin halusit pois sieltä, kotiin omaan sänkyysi. Halusit kuolla muualla, et sairaalassa. Et vain voinut sanoa sitä ääneen.

Why am I bleeding in my, bleeding on my soul
Why am I bleeding for you


Siitä on vasta kolme tuntia. Olet vielä lämmin, enkä vieläkään halua päästää kädestäsi irti. Eihän tämän pitäisi olla mahdollista? Mehän olemme vasta kaksikymppisiä, syöpä on vanhoja varten.

Tunnen kuinka hymy kohoaa huulille. Me olemme vanhoja. Olemme aikuisia. Olemme kokeneet jo paljon paskaa tässä elämässä. Uusia kyyneleitä. Mutta emme tarpeeksi vanhoja, kokeaksemme tätä. Meillä olisi vielä niin paljon edessä.

Annan hymyn olla, samalla kun lasken kätesi takaisin rinnallesi. Olet onnellinen, kunhan tiedät että voin vielä hymyillä. Toivottavasti taivas on olemassa, siellä on sinun paikkasi.

Kommentit (Lataa vanhempia)
kagome-chan - 2009-07-09 09:35:26
Herra varjelkoon...IHANA!♥♥
...
Olen otettu näin heti, kun herään...Tämä on aah...aamiaiseni!♥

Todella hyvin kirjoitettu! Keskityin lukemaan tarinaa niin en huomannut tekstissä mitään virheitä. ^^'
Näin, kun olen nyt herännyt annan 5pistettä. (ja tämä on sen arvoinen)
Sorry, ei tullut mitään niin järkevää...

Raw - 2009-07-09 10:20:11
;__________________; Oiiih~ Surullineeen TT_TT *Sniif*

Teksti oli ihunaa :3 Ihuna kerronta ja kaikkea muuta ihunaa teksti täynnä x3 Mäkun luulin et Saske kuolis.. Mut, kivaa et Naruki joskus kuolee ^^'(.... Kivaa? :D)
5 pojoa, ja rutistus mukana >3< *rutiz*

Daikon - 2009-07-09 15:04:18
Ja taas yksi ficci tänä päivänä, joka on aivan mahtava! Oikeesti tykkäsin! Tykkäsin todella paljon!

Mutta kuitenkin niin surullista. Siis tuo ficci ja sen sanat, lauseet ja kaikki. ;__;

Tähän pystyi keskittymään todella hyvin vielä synkän sään takia. (Ulkona sataa vettä)

Yllätyin ensimmäisenä, kun Naruton äiti soitti ja luulin että hän kertoisi että Naruto on kuollut. Mutta hänellä oli sittenkin kasvain aivoissa.

Mutta niin kuin Rizku-Chan mainitsikin jo, että sillä tavalla kiva juttu että tällä kertaa kuoli Naruto eikä Sasuke. Jotenkin monissa ficeissä Sasuke on se, joka kuolee ja Naruto jää eloon.

En tiiä, mutta tykkäsin eniten heti ensimmäisistä sanoista. Eli näistä: Ei. Mä en voi. En vaan voi. Itkettää.

Ne jotenkin vain ovat niin. En mä löydä sanoja kuvailla. ^^'

Täydet pisteet saat. : D

ooonas - 2009-07-24 11:47:44
yhyy aivan IHANA!!

*Melkeen vollottaa silmänsä ruville*
Ihana paritus , ihana tarina ja kauheen surullinen loppu.

Ei virheitä! Ei mitään negatiivista. 5 pojoa !♥♥

Gasoline - 2011-05-27 18:27:26
;;__________;; <3<3<3 aivan ihana ficceröinen, rakastuin<3 enpä osaa sanoo mitään järkevää, muuta ku että ihanasti kirjotat ja muuta ylistystä : DD
5 pojoo ja iiiiiiso hali >3<

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste