Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Huumoritarina - Purachina
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 542 sanaa, 2886 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-10-25 17:47:46
Kansio: Muu - K13-K15

Tosiaan, minä ja narudossu päätettiin taas pitkästä aikaa tehdä tällainen random tarina, että mä kirjotin ekaks ton perusrungon ja narudossu lateli randomisti noi lihavoidut kohdat (silleen samaan tapaan ku adjektiivikertomuksissa). Ai että saatiin hyvät naurut ja ajateltiin jakaa tämä teidän kaikkien kanssa :D

HUOM! Sisältää voimakasta kielenkäyttöä :D

Arvostelu
10
Katsottu 1296 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli viiltelevä  ja persläpimäinen keskiyö. Itachi kuviokellui kaikessa rauhassa Kuusankoskella. Yhtäkkiä hän kuuli takaa äänen, joka muistutti massiivisesti kännykkätelineen ääntä aina kun Sai käytti sitä. Hän katsahti taakseen, mutta ei nähnyt muuta kuin villaisen My Little Ponyn.
Voe mavon silimä,’ hän fundeerasi. Hän kuitenkin jatkoi matkaansa, sillä hänellä oli kiire synnytykseen, sillä oli Narutolle luvannut menevänsä sinne.

Taas kuului tuo sama hillomainen ääni. Itachi katsoi taas taakseen, mutta tällä kertaa se oli vain kivisydäminen Neji, joka huusi hänelle: ”Tsajajajajajajajajajaja!”
Itachi meinasi kyseisen loukkauksen takia jo hyökätä Nejin kimppuun, mutta Neji veti sauhut flirttailevasti ja heitti Itachin päälle ahvenen. Itachi alkoi imemään tuttia, kunnes törmäsi Saihin. Sai oli tarkkaillut tilannetta jo 14 vuorokautta ja nyt vihdoin päätti mennä mukaan.
Ei perse sääki oot viä hengis,” hän sanoi Nejille ja Itachille, jotka molemmat kimaltelivat nähdessään, että Sailla oli päällään vain kyrpiintyneet korvaläpät ja limaiset nahkabootsit.

Sai natsitti ja lähti pois. Itachi ja Neji jäivät pilkkomaan polttopuita paikoilleen, kunnes päättivät lähteä keilahalliin.

Sai kuuli saman keltaisen äänen, jota Itachikin oli kuullut vähän väliä. Hän lähti nenäkkäästi seuraamaan ääntä, kunnes saapui kiusaantuneelle huoltoasemalle. Ääni tuli sen sisältä, joten Sai mateli sisälle.

Voi vittu, kahen kilon siika!” kuului ensimmäiseksi kun Sai meni sisään. Siellä olivat Sasuke ja Kakashi puhaltamassa ilmapalloja, ja he luulivat saavansa tehdä sitä rauhassa. He pyysivät Sain mukaan, joka tyyriisti vastasi myöntävästi. Yhtäkkiä Kakashi tarttui Sain päälakeen ja näytti hänelle vastapalvelukseksi oman isovarpaansa, joka veti kalsarit jalkaan tulituksen alaisena. Sai paiskoi männynkäpyjä ja kääntyi katsomaan Sasukea, joka tuijotti häntä sydämellisesti.
Beibe, mä tiedän syyn ilmastonmuutokseen ja se oot sää,” Sasuke sanoi ja Sai vammasi kuullessaan sen. ”Mä tiedän et jos mä oisin yhtään coolimpi ni mä menisin pakkasen puolelle,” hän sanoi. Sitten heistä tuli henkiset tukijat ja he itkivät yhdessä vituttavasti toistensa kainaloissa.

THE END!

by Purachina & narudossu

Kommentit (Lataa vanhempia)
kunja-chan - 2009-10-25 18:45:07
*tippuu tuolilta naurettuaan liikaa*
Tuli sitten tällainenkin luettua X'D
Toi ensimmäinen kappale on kyllä ehdottomasti paras, tosin voin sieluni silmin nähdä Nejin ja Itachin niitä puita pilkkomassa. Ja syy ilmastonmuutokseen, voi luoja.
*nousee takaisin istumaan tuolille ja yrittää lopettaa nauramisen*

Purachina - 2009-10-26 07:55:35
noku sepä se kun mitään ei tiedetty etukäteen että mitä tuleman pitää ni synnytys sitte vähä jäi :''D

Raw - 2009-10-26 15:11:59
Hihihihi... XDDDD *hakkaa pöytää jottei ihmiset kiinnostuis miks nauraa räkätän tääl* No en iha hakkaa pöytää. Buth maeby..?~
Woi LoL. Anteeks :D
Adjektiivi tarinat on niin nannaa! :3
5 pojoa! >3<

Anetsuki97 - 2009-10-26 16:05:36
Vinkki: Älä syö paukkukarkkeja kun luet tätä ficciä.
Iha mahtava oli ja paukkukarkit levisi sängylle.

JiiBee - 2009-10-26 19:22:19
Total roflmao irl xD Ei juma, näitä lisää! Just niin päätöntä kun meno vaan voi olla xD

BaKanda_Yu - 2009-11-21 19:07:39
'Yhtäkkiä Kakashi tarttui Sain päälakeen ja näytti hänelle vastapalvelukseksi oman isovarpaansa' Purskautin limsat vahingossa suustani kun luin tämän kohan!!! XDDDDDD

No-chan - 2010-01-31 09:21:04
Voi Jeesus.... Ihanaa luettavaa. Adjektiivi tarinat on niin namia <33
5p~

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste