Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Piilotetut tunteet - Renmiri
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1839 sanaa, 11724 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-11-26 19:22:29
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Joo nimi oli pakko vaihtaa, koska halut ei enää oikein sovi.. Eli siis jatkoa edelliselle ficilleni. Hyi mitä söpöilyä meninkään kirjoittamaan. Taidanki lähtee tappaamaan itteni tästä ^______________^

WARNING: sisältää shounen-aita ja kirouilua.
PAIRING: Kakuzu x Hidan

ps. Ilmoittakaa todennäköisitä kirjoitusvirheistä. ENJOY

Arvostelu
7
Katsottu 1157 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Heräsin kylmyyteen. Ikkunasta puhaltava viileä syystuuli leikki hiuksillani. Ilma oli sen verran viileää, että täytyi olla vielä aamuvarhainen. Silmäni havaitsivat lattialla kumossa makaavan metallisen herätyskellon. Se näytti neljää yli kuuden. Edellisen illan ja yön tapahtumat tulvivat mieleeni. Olin heitellyt hidania pitkin seiniä, suudellut, kuristanut, raapinut.. Käänsin kylkeä ja näin pörröisten harmaiden hiusten lepäävän pehmeästi nuoren miehen niskaa vasten. Tämän miehen kanssa olin rakastellut. Ei, se oli väärä sana kuvaamaan eilistä. Suoraansanottuna olimme naineet.

Nousin hiljakseen ylös. Hivuttauduin suihkun suuntaan. Heitin osittain revenneet boxerini kylpyhuoneen nurkassa sijaitsevaan pyykkikoriin. Repäisin mustilla raidoilla varustetun suihkuverhon tieltäni. Lämmin vesi virtasi pitkin kehoani pesten siitä pois Hidanin tuoksun. Viimeisen kerran vedin sieraimiini sitä suloista tuoksua, josta erotin selvästi metallin, kuivuneen veren, mintun ja ripauksen hikeä ennenkuin se haihtui. Oliko se ollut vain hetkellistä huumaa, pilaa? Eilen se oli tuntunut vain lihalliselta himolta, halulta jotakin nuorempaa. Yritin pitää ajatukseni erossa Hidanista, mutta aina ne vain palasivat siihen komeaan olentoon. Hänen sileään arpiseen ihoonsa, hänen pehmeisiin täyteläisiin huuliinsa. Olinko tosiaan pehmenemässä? Minä, Kakuzu, tappaja ja murhaaja?

Lämmin vesi muuttui äkkiä kylmäksi, mikä oli merkki siitä, että olin ollut liian kauan suihkussa. Kuivasin pikaisesti itseni ja heitin ylleni mustan paidan ja tummansiniset housut. Avattuani kylpyhuoneen oven huomasin Hidanin joka oli tulossa suuntaani. Siinä hän seisoi punaisissa ihonmyötäisissä boxereissaan. Hän oli varsin kaunis mieheksi, nuorekas iho, symmetriset kiinteät lihakset.
"Hei! Kauan sä meinasit vittu tuijotella siinä? Vai haluatko lisää tätä?" Hidan sanoi nauraen ja läimäytti itseään samalla takapuoleesa.
Käänsin nopeasti katseeni pois. Minun teki mieli raiskata hänet siihen paikkaan, mutta siirryin oven suusta pois, murahdin Hidanille jotain ja käännyin lähteäkseni.

Hidan's time!

Mitä paskaa tuo nyt oli? Ihan kuin hän olisi halunnut minulta jotain muuta kuin seksiä tai ainakin katse näytti siltä. Paskat minä mitään muuta tarvitsen. Tarvitsen vain ja ainostaan Jashinin. Tai no ainahan sitä naimakumppanin tarvitsee, varsinkin yhtä petollisen hyvää kuin Kakuzu. Koettuani Kakuzun tulin tulokseen, että seksi miehen kanssa oli paljon tyydyttävämpää kuin naisen. Olisi kyllä kiva kokeilla itse olla seme, kuin olihan tämä kivun tuottaminen ja sadismi minun juttuni.

En vaivautunut käymään suihkussa. Tyydyin pesemään hampaani ja kampaamaan pörröisen tukkani. Katsoin itseäni peilistä ja huomasin kolme fritsua kaulassani ja puremajälkiä oli ympäri vartoloa. Puin ylleni valkoisen hihattoman ihonmyötäisen paidan ja harmaa-musta ruudulliset housut. Viimeistelin itseni vielä hajuvedellä joka tuoksui lievästi mintulle ja suklaalle.
"Ah! Mikä seksikäs mies!" Sanoin peilikuvalleni ja heitin vielä lentosuukonkin.

Kylpyhuoneen ovenkahva tuntui vielä aavistuksen lämpimältä Kakuzun kosketuksen jäljiltä.
"Kazu! Katso nyt mitä teit eilen." Sanoin osoittain fritsuja kaulassani.
"Anteeksi innostuin vähän.."
"Ei se mitään, se oli mahtavaa, fritsuista puheenollen, oletko nähnyt otsasuojustani?"
"En.." kuului lyhyt ja poissaolevan kuuloinen vastaus.
Katsoin ensin sängyn alta, koska siellä hukassa olevat tavarat yleensä olivat ainakin minun jäljiltäni. Eipäs perkele ollut tällä kertaa. Seuraaksi siirryin etsimään Kakuzun työpöydän läheltä.Olin kontannut maassa aikani, kunnes tunsin tuijotuksen selässäni. Käännyin katsomaan hölmistyneenä Kakuzua, mutta tämä käänsi katseensa maahan aivankuin olisi etsinyt siitä jotain mielenkiintoista. Siis mikä vittu tota viisisydämistä hirviötä oikeasti vaivasi?
"Mikä vittu sulla oikeen on hätänä? Ootko koko aamun käyttäytynyt oudosti."
"Ei mikään."

Äh! Antaa vittu olla, mitäpä se minua kiinnostaa. Minähän vihasin häntä. Palasin takaisin otsasuojukseni metsästykseen. No siellähän se pieni perkele olinkin, kaatuneen tuolin alla. Kiedoin sen kaulaani peittääkseni fritsujen jäljet. Tarkistin samalla, että rakas kaulakoruni oli tallella. Nuolaisin kerran sen metallista makua ja jätin sen roikkumaan vapaasti rintani päälle. Minua alkoi hieman hiukoa. Olihan se kellokin jo sen verran paljon, että voisi mennä syömään.

Suuntasin siis alakerran keittiöön. Puinenlattia tuntui pistelevän kylmältä paljaita jalkojani vasten. Matkatessani mietin ketä voisin kokeilla? Sasori? Ei sillä oli kuitenkin puustaveistetty perse. Kisame? Ei pysty, liian limainen ja nallekarhumainen. Deidara? Hmm.. Samaa ikäluokkaa, seksikäs ja hauska. Ja oikeastaan ainoa jota en akatsukeista vihannut. Dei-chan kelpaisi hyvin.

Söin nopeasti maukkaan voileivän, jonka huuhdoin alas Jack Danielsilla. Mikäs sen parempaa kuin viski jäillä aamutuimaan. Otin pullon mukaani yläkertaan, tarkoituksenani viettää pieni rukoilu hetki Jashinin kunniaksi. Päästyäni yläkerran käytävään huomasin Sasorin ja Deidaran huoneen oven olevan auki. Tilaisuuteni kokeilla Deitä oli tullut, jos hän olisi yleensä huoneessa ja vielä yksin.

Koputin kevyesti aukiolevaan oveen.
"Peremmälle." Kuului Deidaran ääni.
"Hidan! Minulla olikin sinulle asiaa."
Laitoin oven kiinni perässäni. Istuin Dein viereen sängylle ja katsoin häntä kysyvästi.
"Tuota.. Un.. Minä tiedän mitä te teitte eilen Kakuzun kanssa." Deidara sanoi kuiskaten. Suuni loksahti auki. En olisi halunnut kenenkään tietävän sitä, koska halusin sen jäävän minun ja Kazun väliseksi salaisuudeksi.

"Siis mitäs vittua sinä kermaperse tarkoitat?" Kysyin varmistaakseni, että hän tarkoitti sitä mitä luulin.
"Tarkoitan sitä, että te harrastitte eilen seksiä, un" Kuului edelleen kuiskaava vastaus.
"Mistä vitusta sinä sen sait selville?!"
"No kun eilen en lähtenytkään, vaan jäin katsomaan avaimenreiästä mitä touhusitte." Saatana, että suutani alkoi kuivaa. Onneksi ihana Daniels auttoi siihen.
"Pidät sitten pommipaska turpasi kiinni!" Äskäysin "Sitäkö asiasi koski?"
"Tottakai olen hiljaa, vannon kautta pommin ja saven." Kului pieni tauko. "Niin siis." Dei aloitti epäröiden. "Kertoisitko millaista se oli?"
"En, mutta voisin näyttää sinulle."

Kaadoi Deidaran sängylle ja kapusin itse hänen kapean lantionsa päälle istumaan.
"Hidan mitä sinä..Hmp" Lopetin hänen lauseensa suutelemalla niitä kauniisti muodostuneita huulia. Maistuu ihan kivalle. Nuolaisin Deidaran huulia. Hänen maskuliininen vartalonsa jäykistyi, kun koskettelin sitä. Siirryin suutelemaan tämän vaaleahiuksesen miehenalun hauraannäköistä kaulaa.
"Hidan, en halua tätä!" Kuului vaikeroiva ääni altani.
"Ja miksi et?"
"KOSKA MINÄ RAKASTAN DANNAANI!" Ponihäntäinen mies julisti kovaan ääneen. Äkisti hän kuitenkin peitti suunsa, koska tajusi huutavansa.
"Mitä sillä on väliä? Ajattele tätä vaikka harjotuksena Sasoria varten."
"Hyvä on, un"

Nousin ylös, aloin liikuttaa lanteitani. Hieroin itseäni hänen penistään vasten ja tunsin kuinka se alkoi kovettua. Suljin silmäni ja heittäydyin tämän tunteen valtaan. Kuinka hyvältä tuntuikaan. Kazu, ota minut!Avasin silmäni ja näin Kakuzun makaavan allani.
"Kakuzu!"

Säikähdin niin näkemääni, että putosin lattialle.
"Hidan mikä sinulle tuli?" Kysyi Dei hätääntyneenä. Nappasin Danielsin maasta ja lähdin ovet paukkuen juoksemaan. Mitä vittua? Mitä helvettiä? Miksi olin nähnyt Kakuzun? Miksi? Miksi? Oi Jashin miksi? Juoksin niin lujaa kuin pystyin minun ja Kakuzun huonetta kohti. Riutaisin oven auki ja läimäytin sen kiinni. Nyt todellakin tarvitsin ryypyn! Rösähdin sängylleni ja aloin kuromaan viskiä niin paljon kuin kurkkuni veti. En nähnyt Kakuzua missään ja hyvä niin, sillä halusin olla nyt yksin. Tunsin kuinka alkoholin tuoma kuumotus ja puna levisi poskilleni.

Vessan ovi avautui ja Kakuzu astui huoneeseen.
"PAINU SINÄ SAATANAN RIPULIPASKA VITTUUN TÄÄLTÄ TAI TEURASTAN SINUT JA LIISKAAN, MUUSAAN, NUIJON JA VITTU JAUHAN JAUHELIHAA!" Kiljuin niin kovaa kuin kuin vain pystyin
"Mitä nyt oikein on tapahtunut?"
"Mene nyt vain pois.." Vasten sanojani hän istui viereeni.
"Kerro nyt minulle mikä sinulla on hätänä?" Sanoi lempeä ääni vieressäni
"Vittu sinä! sinä! sinä! En vittu tiedä." Hän kurottautui nyt halaamaan minua. Painoi minut vasten lämmintä rintaansa. Viskipulloni tippui latialle mennen rikki. Ilmaan tulvi sen suloinen tuoksu, mutta nyt kaikki huomioni oli Kazussa. Hän rutisti minua entistä lujempaa ja silitti hiuksiani.

Sitten tapahtui jotain yllättävää. Kyyneleet pyrkivät silmiini. Ei en voinut itkeä, en nyt. Kakuzu antoi hellän suudelman päälaelleni. Hän tarttui leukaani ja painoi jännittyneesti huulensa omilleni. En voinut enää pidätellä. Kyyneleet tulvivat silmistäni. Kazu pyyhkäisi ne ruskettuneella aikanähneellä kädellään pois.

Tuijotin kiinteästi hänen syviin vihreisiin silmiinsä. Kömmin Kakuzun syliin, se tuntui kodilta jonne mahduin sopivasti. Sanoja ei tarvittu, pidimme toisiamme sylikkäin hiljaisuudessa. Silitin sitä ihanaa selkää, josta tunsin tikkaukset selvästi paidankin läpi.

Varovasti hän kaatoi minut siististi pedatulle sängylle ja tuli itse päälleni jääden katsomaan minua hieman etäämpää. Kun katseemme kohtasivat, huomasin niissä puna-vihreissä silmissä outoa kaipuuta ja halua. Tämä mies tuli nyt luokseni ja suuteli minua, avasin suuni vastatakseni siihen hellääkin hellempään suudelmaan. Maistoin tabascon hänen huuliltaan. Suljin silmäni ja kiedoin käteni Kuzun raavan ruumiin ympärille. Tunnustellen hän siveli kylkiäni ja rintalihaksiani. Se kutitti mukavasti.

Tämä oli niin erilaista kuin eilen. Nyt minulla oli paljon turvallisempi olo. Tämä tunne ei ollut alkoholin tuomaa huumaa, vaan jotain aivan muuta. Aloin ymmärtää mistä kaikki oli johtunut. Tykkäsin, ellen jopa rakastanut tätä päälläni olevaa miestä. Kakuzu hivutti paidan päältäni ja suuteli minua vatsaan, seuraavaksi siirtyen suutelemaan kaulaani.
"Hidan? Onhan tämä sinulle okei?" Nyökkäsin.
"Ennenkuin menemme pidemälle, haluan sinun tietävän että rakastan sinua."
"Minäkin.. Tuota.. Ra-rakastan s-sinua." Sain myönnettyä ääneen.

Näin ensimmäistä kertaa Kakuzun hymyilevän aidosti.




Kappas! sainhan minä sille melkein jopa pituuttakin. Halusin tehdä selkeää eroa kakuzun ja hidanin ajattelutapojen välille. siksi hidan ei keskity niinkään siihen mitä ympärillä tapahtuu. Ehe, taidan viseen viihtyä mielummin hidanin päässä ku kazun. Kommentit ovat tervetulleita! Kiitos ja näkemiin<3

Kommentit (Lataa vanhempia)
JiiBee - 2009-11-26 20:03:13
Awww<3 Vaikka en yleensä pidäkään OOC:stä, ja tämän loppu oli sitä varsin voimakkaastikin, en voinut muuta kuin hymyillä kahdelle rakastuneelle murhaajalle x3 Yyh, en nyt keksi mitään järkevää sanottavaa, virheitä ei löytynyt. Tätä oli helppoa ja mukavaa lukea :3 Annan neljä pistettä kuitenkin, vaikka loppu olikin älysuloinen, oli se silti melko lailla erilainen, mitä hahmot oikeasti tekisivät. Alussa hieman häiritsi Kakuzun luonnehäiriö. Mutta joo, nam silti<3

Raw - 2009-11-27 15:32:43
Puinenlattia

Ei yhteen. Kirjoitusvirheitä! Ärrin >. . .<
WOW! Tää on parantunu paaaljon!!! Oikeest! 5 pojoa annan!
Kaku... On vähän liian awww-persoona. Siis semmone 'kaikki on awww :D' HidaDei oli vähä tasoa alempana. Loppu oli ihana <3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste