Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Gaaran piparkakkutarina - Violetu
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 803 sanaa, 6021 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-12-13 15:55:27
Kansio: Muu - S-K13

Tämän piti alunperin olla joulukalenteriin, mutta noh, piparit + Sunan kolmikko nähtiin jo, joten saatte sitten jotain muuta, kun aika koittaa.
Sisältää kevyttä sisarellista nahistelua ja jonkunmoista huumoria.
Soveltuu kaikille iästä riippumatta.

Arvostelu
7
Katsottu 1204 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Gaaran piparkakkutarina

Kaikki alkoi siitä, kun Temari ja Kankuro leipoivat pipareita. Jostain kummasta Temari oli keksinyt, että halusi tehdä piparkakkuversion jokaisesta vähänkään muistamisen arvoisesta konohalaisesta, jonka he olivat chuunin-kokeissa tavanneet.
Kankuron mielestä idea oli korni ja mauton, mutta hän piti pipareista, joten suostui auttamaan. Voisihan tästä jotakin hauskaa saada irti.

Gaara teki vähän matkan päässä heistä kalebassinmuotoisia piparkakkuja eikä kiinnittänyt sisarustensa puuhiin sen kummemmin huomiota. Gaara hakkasi itsepäisen kovaa taikinaa kaulimella kuin se olisi ollut jotakin henkilökohtaista taikinaa kohtaan. Temari sävähti joka kerran, kun kaulin lävähti pöytään.

Kankuro oli jo intoutunut vetelemään heidän taikinaansa viiltoja, joista oli määrä ilmeisesti muodostua jotakin ninjaa muistuttavaa.
“Kankuro! Miksi sinä teet ankan takapuolen muotoista piparia?” Temari kivahti, kun sai riuhtaistua huomionsa Gaaran pahoinpitelemästä taikinasta takaisin Kankuroon.
“Se on Sasuke Uchihan pää, pönttö!” Kankuro veti Sasuken naamaan ylimielisesti hymyilevän suun korostaakseen asiaansa.

Temarin ilme muuttui vaaralliseksi, mutta se ei ollut mitään verrattuna Gaaraan, joka näytti vainun saaneelta verikoiralta.
“Älä sano Sasuken nimeä!” Temari kuiskasi hätäisesti Kankurolle huomattuaan Gaaran reaktion. Kankuro nyökytti ponnekkaasti ja työnsi valmiiksi muotoillun Sasuke-piparin nopeasti pellille, mahdollisimman kauas Gaarasta.

“Miksi sinä teet kissapiparia, meidänhän piti tehdä ninjoja?” Kankuro löysi hetken päästä huomautettavaa Temarin taideteoksesta. Tyttö vain muljautti silmiään.
“Sinun hattusi näyttää tuolta”, Temarin äänestä kuultava vahingonilo oli lähes käsin kosketeltavissa.
Kankuro ohitti huomion olankohautuksella ja suuntasi kritiikkinsä toiseen Temarin muotoilemista pipareista. “Miksi tuolla sitten on hiirenkorvat? Vai pandako se on?”

Temari huokasi säälivästi. “Se on Tenten ja ennen kuin alat kyselemään ‘leijonapiparista’, niin se on Naruto.”
“Aaaaaaa.” Kankuro oli hetken hiljaa ja kumartui sitten lähemmäs Temaria kuiskaten tämän korvaan:
“Miten me saadaan Gaara-pipari kärähtämään ainoastaan silmien ympäriltä?”
Temari läimäytti Kankuroa leikkimielisesti.

* * *

Pian uuni oli täynnä piparkakkuja ja kaikki kolme sisarusta kyttäsivät sitä silmä kovana. Kankuro oli käpertynyt uunin eteen kissamaiselle kerälle ja Gaara imeskeli piparinkoristelutahnaa suoraan tuubista.
Temari vilkaisi aina välillä kalebassinmuotoista munakelloa ja sitten taas uunia. Enää kolmisen minuuttia…

Silti kaikki kolme hätkähtivät, kun pirinä vihdoin täytti keittiön.

“Minun piparit ensin!” Gaara hyökkäsi uuninluukulle ja melkein kompastui Kankuroon. Veljesten nahistellessa Temari hiipi heidän ohitseen ja otti piparit pois uunista.

“Oi, tulipa niistä hienoja!” isosiskon ihastunut huudahdus havahdutti Kankuron ja Gaaran, joka oli juuri aikeissa purra edellämainittua käteen.
Hetkessä pojatkin olivat piparipeltien äärellä katselemassa työnsä tuloksia.
“Sitten koristelu!” Temari taputti käsiään, hän oli päässyt oikein kunnolla vauhtiin jouluisten puuhien kanssa. Kankuro kiikkui kaapeilla etsiessään Temarille kanelia, koristelutahnaa ja tajuttoman määrän erilaisia nonparelleja ja karkkeja.

Gaara pursotti keskittyneesti jokaisen kalebassipiparin päälle mahdollisimman pienen määrän tahnaa ja ripotteli sitten päälle joko kanelia tai nonparelleja. Loput tahnasta löysi tiensä pikkuhiljaa punapään kurkusta alas.
Temarin ja Kankuron työ oli hieman haastavampaa, sillä vaatihan jokainen piparkakku erilaisen ilmeen sen esikuvan mukaan.

Lee sai säärystimensä oranssista snöre-nauhasta ja Gaaran silmät tehtiin lakritsasta. Aina kun jokin hahmoista vaati sideharsoihinsa koristetahnaa, oikean Gaaran ilme synkistyi.
Kankuro pilkkasi Shikamaru-piparin päätä ananaksenmuotoiseksi ja oli lähellä, ettei Temari kumauttanut veljeään kaulimella.
Chouji-pipari oli hiukan levinnyt uunissa, mutta Kankuron mielestä se olikin ollut alun alkujaan aivan liian hoikka. Konohalaisten joukossa oli muutama piparishuriken ja Temari oli jo uhannut, että jos niitä heiteltäisiin, niin hän peruisi koko joulun. Tai no, vähintäänkin Kankuron nuket joutuisivat komeroarestiin ja Gaaralta takavarikoitaisiin piparien koristelutahna.

Kankuro väänsi kieli keskellä suuta Sasuken silmiin sharinganeja, kun Gaara ilmestyi täysin huomaamatta hänen taakseen. Äkkiä täysin pahaa-aavistamaton Sasuke-pipari nyhtäistiin keskittyneen Kankuron kädestä.
“Eiih!” Kankuro ja Temari älähtivät kuin yhdestä suusta ja katsoivat kauhunsekaisin ilmein Gaaraa, joka mulkoili kädessään nököttävää piparia halveksuen.
Sitten Gaara puri Sasukelta pään poikki.

“EEEEIIII!” Temari suuttui, mutta Kankuro oli vielä vihaisempi, olihan hän vääntänyt Sasuken silmiä jo vaikka kuinka kauan. Gaara laski tyynesti Sasuken ruumiin takaisin pöydälle ja palasi kalebassiensa pariin imeskellen tyytyväisenä koristelutahnatuubin suuta, vaikka tuubi alkoi olla jo tyhjä.

“Kannibaali”, Kankuro murisi hädin tuskin kuuluvalla äänellä. Gaara virnisti, vaikka siitä ei voinutkaan olla aivan varma, oliko se todella virne.

* * *

Seuraavana päivänä Gaaraa ei enää liioin hymyilyttänyt, sillä Temari oli leiponut uuden Sasuken. Vielä suurempi syy Gaaran huonoon tuuleen lieni kuitenkin tajuton vatsakipu.
Gaara oli varma, että se johtui siitä, että Sasuken päässä oli ollut jotakin vikaa.

Kankuro oli vahingoniloinen.
Temari päätti, ettei sanoisi mitään. Hirveä määrä tyhjiä koristelutahnatuubeja puhui puolestaan.
Eikä suurin osa niistä ollut todellakaan mennyt pipareihin…


***********************************************
Kommenteista olisin erityisen iloinen^^

Kommentit (Lataa vanhempia)
Hobitti - 2009-12-13 17:59:24
Tää oli ihan paras!! Vaikken niinkään pidä tätä kolmikosta, niin ne sopivat täydellisesti tähän ficciin!!  10/10 p

Envyy - 2009-12-15 19:26:10
haha : D mainio tarina. Ihanan "lapsekas"

Hienoa Gaara, söit pahalta Sasukelta pään pois. >:) Gaara oli muutenkin söpönen, kun söi sitä koristelu tahnaa :D

Mutta niin, hahmot olivat hyvin onnistuneet ja tarina sai monta kertaa naurahtamaan.
Ymmärrän toki, että tämä oli tällainen joulutarina, mutta jokin jäi puuttumaan :o Toki hauska oli ja näin, mutta ehkä kuvailua olisi voinut olla enemmän. nojaa hyvä ficci kuitenkin :)

Saat 4 pojoa

Orochimarusi - 2009-12-15 21:44:01
Ihanananannananananananannanaaaaaaaaaaa etenkin toi

"Sitten Gaara puri Sasukelta pään poikki. "

aahhahaa nauroin :3

5 p :3

No-chan - 2009-12-22 22:08:00
"Gaara laski tyynesti Sasuken ruumiin takaisin pöydälle"
*nauraa kippurassa lattialla* AHAHAHAHAHAHAA! TUOKAA TEIPPIÄ, MÄ REPESIN!! 8D
10000000000/5p

Kawamaru - 2010-10-09 22:05:24
Miksi minä rakastan joulunvalmisteluficcejä? Odotan nyt jo joulua, ja tällaiset ficit lievittävät joulunodotustuskaa - tai sitten vain kasvattavat sitä xD

Mutta, hyvä ficci. Tälle sai hymyillä useammankin kerran, juoni oli mukavan pirteä ja toteutus oli todella onnistunut =3

5 piparia, ei kun siis pistettä! x3

Bakaneko - 2011-05-04 16:14:20
Söpöä>-< ittekki leivoin mun pikkuveljen kaa  viime vuonna narutohahmoista pipareita... Hauska lukee melkeen kesällä joulujuttuja.. Tohon pisteytyksee tuskin on sen monimutkasempaa systeemiä ku et kirjottaa tähä mitä aikoo antaa? (sori oon vähä tyhmä -_-.) Jos niin o ni saat ysin<3

horaaneko - 2011-09-01 17:49:58
Miten tämmönen on mennyt ohi!? :''D Ihan mahtava~<3 (Horaalla on operaatio etsi hyviä ficcejä meneillään joten älä ihmettele jos tungen kommaamaan jotain toistakin vanhaa ficciäs : D)

Rakastan huumoria, joka on tehty Gaarasta kun se oli tollanen pikku pahis. >D Niin sulonen! Vaikka OOC:n puolellehan tuo menee, mutta ei mua haittaa pätkän vertaa. :D Varsinkin huumorissa annan tollaset anteeksi~

Sasken pään puraisu sai täällä kunnon naurut aikaseks. xD Mahtavaa<3
(Naruto-piparin Gaara sitten takavarikoi itselleen jookosta?<3 ^^)

Eipä tässä muuta. 5 pistettä koska en voi olla antamatta huonompaa. :D

<(0w0)>
  /_____\ Horaa kuittaa!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste