Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
"Mikä on Sasuke?" - Gisel
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K18- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2298 sanaa, 15582 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-12-21 16:06:20
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Kirjoitin tämän vähän aikaa sitten synttärilahjaksi Violetulle ja ajattelin laittaa tämän nyt tänne teidänkin iloksenne.

Parituksena Suigetsu/Sasuke ja maininta Orochimaru/Kabutosta.
Ikäraja on k-18, joten toivoisin nuorimpien lukijoiden jättävän tämän väliin..

Sasuken harjoitukset Orochimarun harjoittelusalissa saavat varsin yllättävän lopun, kun hänen nykyinen senseinsä haluaa yllättää nuoren Uchihan...

Kaikenlaiset kommentit ovat suotavia ja ehdottomasti tervetulleita.

Arvostelu
9
Katsottu 1869 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Mitä tämä on?” Sasuke kysyi tyytymättömänä, kun hän huomasi Kabuton raahaavan alastonta ja märkää Suigetsua harjoittelusalin ovesta sisään.
”Pieni yllätys sinulle harjoitusten lopuksi.” Orochimaru sanoi, kykenemättä täysin peittelemään odottavaa sävyään. ”Olen opettanut sinua pitkään. Nyt on sinun vuorosi tehdä jotain, mitä minä haluan.”

”Miten minä liityn mitenkään mihinkään? Minkä takia minut piti raahata säiliöstäni tänne asti?” Suigetsu totesi, rimpuiltuaan ensin turhaan Kabuton otteessa.
”Sinä saat luvan alistaa Sasukea ja mielellään loppuun asti.” Kabuto sanoi ja tyrkkäsi Suigetsun lähemmäs Sasukea. Päästettyään irti blondista, Kabuto kaivoi taskustaan pyyhkeen, jolla alkoi kuivata pojan märästä ihosta kostunutta kättään.

Kuullessaan Kabuton sanat Sasuke alkoi nauraa hyytävää naurua. Koko harjoittelusali tuntui kajahtelevan, ennen kuin hänen naurunsa viimein laantui.
”Tuo. Dominoisi minua. Älkää viitsikö.” Sasuke tyrskähteli, itselleen varsin epätavalliseen tapaan. Koko juttu oli hänen mielestään liian uskomaton voidakseen pitää paikkaansa.
”Olet sen minulle velkaa, Sasuke-kun.” Orochimarun ääni kähisi ilkeästi.

Sasuke yritti näyttää uhmakkaalta. Hän tiesi kuitenkin toisen olevan oikeassa. Hän oli oppinut mieheltä paljon antamatta juuri mitään takaisin. Hän antaisi aikanaan kehonsa, mutta siihen oli vielä aikaa. Orochimaru alkoi takuulla pitkästyä pelkän Kabuton katselemiseen ja oli nyt selvästi päättänyt hankkia itselleen vähän erilaista viihdykettä vaihtelun vuoksi.

Sasuken naurua syrjemmälle paennut Suigetsu ei halunnut olla ulkona keskustelusta: ”Mitä varten juuri minun pitää olla täällä? Eikö koko piilopaikassa ole ketään muuta tähän hommaan? Joku toinen olisi varmasti halukkaampi…”
”Tottakai täällä olisi halukkaita rivissä vaikka millä mitalla.” Kabuto sanoi keskeyttäen blondin valituksen. ”Sinä vain satut olemaan ainoa jotenkuten sopiva miespuolinen tähän hommaan.”
Suigetsu nielaisi. Pakotietä ei tainnut olla.

Varoen Suigetsu otti askeleen lähemmäs käsiään puuskassa pitelevää Sasukea. Toinen ja kolmas sujuivat jo hieman päättäväisemmin. Hänen oli myönnettävä, että Sasuke oli erittäin kaunis. Ei ollut mikään ihme, jos Orochimaru halusi hänen ruumiinsa itselleen. Hiljaa Suigetsu käveli Sasuken taakse ja laski kätensä tämän olkapäille. Suigetsun odotuksien mukaan Sasuke vastusteli välittömästi. Kiinnittämättä toisen käytökseen mitään huomiota blondi yritti suudella poikaa, mutta toinen perääntyi ja tyrkkäsi hänet pois.

”Hei Sasuke-kun älä nyt viitsi. Me ei päästä ikinä pois täältä, jos sinä vastustelet koko ajan.” Suigetsu sanoi turhautuneena. Hän ei olisi halunnut tehdä tätä. Ei näissä olosuhteissa. Eikä varsinkaan noin kylmän ja julman tyypin kanssa, kuin Sasuke Uchiha. Mikäli Sasuken asenne olisi ollut toinen ja he olisivat olleet jossain hieman yksityisemmässä paikassa, Suigetsua ei luultavasti olisi pidätellyt mikään.

Hitaasti Sasuke kääntyi ympäri. Hän tuijotti hetken Suigetsun liiloja silmiä ja hyökkäsi sitten suutelemaan tätä. Yllätetty blondi joutui tyrkkäämään toisen pois saadakseen ilmaa.
“Mitä ihmettä sinä yhtäkkiä?” Suigetsu sanoi henkeään haukkoen.
“Jos meidän on sitten tehtävä tämä niin hyvä on, mutta luuletko tosiaan minun antautuvan sinulle noin helposti?” Sasuke sanoi edelleen tyytymättömänä, mutta hyökkäsi silti uudestaan toisen huulien kimppuun.

Tällä kertaa Suigetsu oli varautunut uuteen hyökkäykseen. Hän pyrki vastaamaan siihen samalla mitalla, muttei oikein pysynyt toisen perässä. Sasuken huulet painautuivat hänen huuliaan vasten raivoisalla vimmalla. Aivan kuin pojan henki olisi takertunut Suigetsun suupieliin.

Sasuke alkoi työntää blondia voimalla taaksepäin, kunnes läheinen seinä tuli vastaan. Heidän kehojen painautuessa toisiinsa, Suigetsu huomasi, ettei Sasuke todellakaan nauttinut tilanteesta. Hän taisi pitää tätä jonkinlaisena koetuksena. Vähän kuin pelinä, johon oli asettanut panokseksi oman ylpeytensä. Suigetsu ei kuitenkaan aikonut olla pelin välikappaleena. Hän nappasi Sasukea lujasti hartioista ja ravisteli tätä voimakkaasti.
“Mitä sinä nyt sekoilet!” Sasuke ärähti ja siirtyi hieman sivummalle. “Eikös tämä ollut juuri sitä, mitä meidän pitikin tehdä?”

Suigetsu huokaisi ja katseli toista pää kallellaan. “Meidän piti tehdä tätä, mutta ei näin. Saamme pian rangaistuksen seinien rikkomisesta, mikäli aiot jatkaa työntämistäni samaan tahtiin.” Suigetsu virnisti Sasuken kasvojen pysähtyneelle ilmeelle. Varoen hän kurottautui lähemmäs nuolaisemaan Sasuken ylähuulta. Suigetsusta oli huvittavaa katsella miten toinen jäätyi paikalleen vaivaisesta pikku lipaisusta. Suuri Uchiha ei nähtävästi ollutkaan niin suuri, kuin mitä päällepäin näytti.

Suigetsu tajusi saaneensa sen epävarmuuden aukon, mitä oli kokoajan odottanutkin. Tuo eksyneen näköinen miehenalku oli mahdottoman suloinen seistessään siinä epävarmana, tietämättä lainkaan elämisen paremmista puolista. Suigetsu opettaisi hänelle mielellään, vaikka sitten isäntänsä katsellessa.

Varoen Suigetsu alkoi hyväillä sormillaan Sasuken kaulaa ja niskaa. Pojan katse oli tutkimaton Suigetsun maistellessa samalla tämän huulia. Ne maistuivat nyt erilaisilta kuin aiemmin, kun Sasuke oli melkein runnonut hänet seinästä läpi. Tai ehkä niiden maun vain huomasi paremmin, kun sitä sai rauhassa tutkailla. Hellästi Suigetsu tarttui tumman pojan leukaan ja avasi tämän suuta sen verran, että pääsi tutkailemaan sen sisäpuolta.

Aikansa Suigetsu joutui hivelemään Sasuken suun sisäpintoja, kunnes sai pojan jälleen hereille. Ensin hieman arkaillen toinen tuli mukaan leikkiin, mutta päästessään paremmin suutelemisen makuun Suigetsu kuuli Sasuken hymisevän tyytyväisenä.
‘Hienoa. Vielä kun saisin hänet kunnolla mukaan, voisimme pitää ihan oikeasti hauskaa’ Suigetsu mietti kuumeisesti ja päätti sitten irrottaa toisen pojan vyötäröltä oudon liilan rusettiviritelmän. Orochimarulla oli tapana kietoa kyseinen kapine suosikkipalvelijoidensa vyötäisille. Kenellekään ei ollut koskaan selvinnyt miksi.

Suigetsu siirsi Sasuken puoliavonaista paitaa pois käsiensä tieltä, saaden aikaan kankaan kahinaa vaatteen valahtaessa alas. Hänen olisi tehnyt mieli tarkastella lähemmin toisen paljasta ylävartaloa, muttei uskaltanut rikkoa suudelmaa. Päättäväisesti hän siirsi toisen kätensä Sasuken selän taakse samalla, kun siirsi toisen kätensä härnäämään pojan nänniä. Sasuke kavahti rajusti ja yritti rimpuilla karkuun, mutta Suigetsu ei päästänyt häntä lähtemään.

‘Sasuken panikointia on hauska katsella’ Suigetsu ajatteli, ennen kuin näykkäsi Sasuken alahuulta. Hän siirsi kätensä sivelemään toisen koko ylävartaloa, viipyillen aina välillä lihasten kaarilla. Huulet maistelivat toisiaan ja Sasukekin sai vähä vähältä koottua itsensä.

Sasuke ei olisi ikinä kuvitellut Suigetsulta vastaavaa. Toinen osasi olla hellä, mutta halutessaan myös hyökkäävä. Sormien hipaistessa nännejä, Sasuke ei voinut olla kavahtamatta tuntiessaan oudon hyvän olon tuntemuksen hiipivän kehoonsa.

Suigetsu vetäytyi varoen suudelmasta. Sasuke katsoi häntä hieman kysyvästi, saaden takaisin pahaa enteilevän virnistyksen. Sasuke ei ehtinyt kunnolla nielaista virnistyksen aiheuttamaa epävarmuutta, kun blondi pakotti hänet henkäisemään kuuluvasti nuolemalla pojan nännejä. Suigetsu nuoli ja imeskeli tyytyväisenä yllätetyn Sasuken herkkää ihoa. Sasuken suusta kumpuavat henkäykset kuuluivat koko ajan selvemmin. Pojan jaloista alkoi viimein kadota pystyssä pysymisen halut ja Suigetsu sai painettua Sasuken alleen lattialle.

Selän takana tilaisuuttaan odottanut käsi siirtyi kokeilemaan Sasuken pakaroita samalla, kun toinen käsi hapuili vaivihkaa pojan housujen reunaa.
“Hei! Mitä sinä oikein-?” Sasuke huudahti, kun Suigetsu nousi äkkiä ylemmäs ja kiskaisi häneltä housut jalasta. Hänen kysymyksensä loppui kuitenkin lyhyeen blondin tarttuessa toisella kädellä hänen erektioonsa.
“Vau Sasuke-kun. En olisi uskonut, että sinulla on tällainen aarre housuissasi… Tekisi melkein mieli kokeilla, mutta sääntöjen mukaan minun piti koetella sinua, joten jätetään se toiseen kertaan.” Suigetsu sanoi yllättyneenä. Pitäen edelleen kiinni toisesta, hän kuitenkin jatkoi mietteliäänä: “Toisaalta… Jos hoidamme tämän mahdollisimman äkkiä…voisin ehkä ehtiä kokeilemaankin. Tosin en tiedä…mitä mieltä isäntämme olisi siitä… Sellinvartija voi myös hermostua… Hän joutuu lämmittämään ruokaa moneen kertaan, mikäli täällä menee myöhään…ei olisi mukavaa saada häneltä selkään…vaikka onhan tässä. Sasuke mikä sinulle tuli?” Sasuke oli lyönyt nyrkkinsä lattiaan niin kovaa, että kiveen oli tullut railoja.

“Jos et nyt pian lopeta lätisemistä, saat kohta selkääsi nopeammin kuin osasit odottaa.” Sasuke huohotti ja hänen äänensä kuulosti ärtyisältä. Suigetsu piti edelleen kiinni hänen miehuudestaan, mikä aiheutti hänessä ihan uudenlaista tuskaa. Suigetsu virnisti tyytyväisenä ja liikutti kättään kokeilevasti. Sasuke ähisi tuskissaan ja puristi kätensä nyrkkiin.
“Haluaisit minun tekevän jotain enemmän? Sitäkö tarkoitat, SasUKE?” Suigetsu sanoi venytellen, painottaen viimeistä tavua tuntuvasti.

Sasuke ei tietenkään voinut myöntää mitään ja hänen olisi tehnyt mieli kumauttaa lattiaa uudestaan turhautuneena ja irrottaa siitä tällä kertaa paloja. Siitä ei kuitenkaan olisi ollut mitään hyötyä ja aiempi lattian rikkominen oli myös ollut todella typerää. Oli vain paljon houkuttelevampaa hakata kättään lattiaan, kuin tunnustaa kaikille omat halunsa ja työntää lantiotaan toisen pojan kättä vasten. Suigetsun käsi liikkui viimein, mutta tuskallisen hitaasti. Aina välillä blondi lipoi Sasuken kostunutta miehuutta saaden pojan valittamaan kuuluvasti.

Varoen Suigetsu siirsi toisen kätensä kokeilemaan Sasuken takapuolta. Hän työnsi hitaasti kostean sormen toisen sisään. Sasuke vingahti ja jännitti kaikki lihaksensa. Hän olisi paennut, jos ei olisi ollut niin nautinnollisesti kiinni Suigetsun kädessä.
“Rentoudu Sasuke-kun. Silloin se ei ota niin kipeää.” Suigetsu sanoi rauhoittavasti, muttei ollut ollenkaan varma sanojensa tehosta.

Suigetsun antaessa kätensä liikkua vapaammin, Sasuke huomasi rentoutuvansa väkisinkin. Hänen jalkansa siirtyivät sivuun kuin itsestään ja blondi pääsi työntämään toisenkin kostean sormen sisään. Se olisi tuntunut kamalalta, jos hänen erektiotaan ei olisi otettu suuhun samaan aikaan. Kolmas sormi ei tuntunut Sasukesta sietämättömän pahalta, suun leikkiessä taidokkaasti hänen kovuudellaan.

Sasuke sulki silmänsä ja yritti kääntää ajatuksensa pois kivusta keskittymällä nautintoon. Tehtävä oli aluksi todella vaikea, mutta helpottui vähitellen.
“Eiköhän tämä riitä.” Suigetsu totesi Sasuken kauhuksi ja asetti oman huomiota kaipaavan erektionsa Sasuken takapuolta vasten.
“Oletko valmis?” Suigetsu kysyi odottavasti, mutta Sasuke ei kyennyt vastaamaan. Hän halusi päästä vapaaksi halun aiheuttamasta tuskasta, mutta samalla hän myös pelkäsi tulevaa. Vastausta odottamatta Suigetsu otti kiinni Sasuken molemmista kyljistä ja työnsi itsensä toisen sisään. Sasuken tuskainen huudahdus pakotti hänet pysähtymään hetkeksi. Suigetsu päätti napata Sasuken uudestaan käteensä ja liikutti nyt kättään samaan tahtiin työntöjensä kanssa ja sai viimein itsensä kokonaan sisälle.

Annettuaan Sasuken toipua hiukan, Suigetsu vetäytyi melkein ulos työntyen sitten päättäväisesti takaisin sisälle. Sasuke uikutti ja valitti toisen pojan liikkuessa edestakaisin yhä uudestaan ja uudestaan. Hän ei varsinaisesti pyytänyt blondia lopettamaan, mutta kasvot kertoivat tarpeeksi. Sasuken harmiksi Suigetsu jatkoi kuitenkin itsepäisesti liikkumista.

“Mitä tuo oli? Mitä sinä teit?” Sasuke hätkähti yllättäen aika hätääntyneenä.
“Mikä?” Suigetsu ähkäisi hengästyneenä.
“No tuo äskeinen? Mitä sinä teit?” Sasuke kysyi uudestaan.
“Työnsin.” Suigetsu tuhahti itsestään selvän vastauksen.
“En tarkoita sitä vaan.. aaaah. Tuota.” Sasuke valitti nautinnollisesti Suigetsun liikkuessa voimakkaasti eteenpäin.

Suigetsu ei varsinaisesti vastannut. Hän virnisti Sasuken hämmentyneelle ilmeelle ja jatkoi liikkumista entistä päättäväisemmin, huomattuaan toisen kehon päässeen viimein mukaan toimintaan. Sasuke voihki ja valitti. Hänen kehonsa oli äkkiä alkanut janota lisää, mutta jonkinlainen paikan ja tilanteen taju kielsi häntä sanomasta mitään. Lopulta hän ei voinut itselleen enää mitään. Hän veti Suigetsun suudelmaan jonka jälkeen henkäisi pojan huulia vasten niin hiljaa kuin pystyi: “Kovempaa.” Varmuuden vuoksi Sasuke levitti vielä hiukan jalkojaan, jotta pyyntöä ei tarvitsisi toistaa. Hän ei halunnut Orochimarun kuulevan kaikkea.

Suigetsu suuteli Sasukea nälkäisesti, kadottaen viimein itsehillintänsä sen mukana. Sasuke voihki hiljaa jotain Suigetsun nimen tapaista, ennen kuin helpotuksen ja hyvän olon aalto pyyhkäisi hänen ylitseen. Suigetsulta meni hetki seurata perässä, jonka jälkeen hän valahti tyytyväisenä Sasuken päälle.

*

Sasuke hengitti raskaasti ja selvitteli päätään. Suigetsu makasi alastomana hänen vieressään. Vähän matkan päässä oli tyhjä tuoli, jolla Orochimaru oli aiemmin istunut. Nyt huoneessa ei kuitenkaan ollut muita kuin he kaksi.

“Minne Orochimaru ja Kabuto ovat meneet?” Sasuke kysyi hymähtäen. Hänellä menisi varmasti vähän aikaa ennen kuin saisi täysin takaisin vanhan coolin itsensä.
“Orochimaru sai mahtavat nenäverenvuodot katsellessaan meitä. Hän häipyi varsin kiitettävässä tilassa Kabutoa raahaten omiin makuuhuoneisiinsa.” Suigetsu sanoi ja virnisti hyväntuulisesti. Hän tiesi kyllä, mitä kaksikko oli mennyt tekemään, eikä heillä varmasti olisi mikään kiire takaisin.

Suigetsu kääntyi takaisin Sasuken puoleen ja kysyi viattoman kuuloisesti: ”Mitä luulet, jos vaihtaisimme paikkoja ja kokeilisin tuota sinun omaasi sillä aikaa, kun toivut siinä lattialla?”
Sasuke katsoi blondia kuin järkensä menettänyttä. Olihan se lopulta tuntunut hyvältä, mutta ei niin hyvältä että sitä olisi ihan hinku päästä kokeilemaan uudestaan.
“Siitä vaan jos haluat, mutta minä en ainakaan aio nousta vähään aikaan mihinkään.” Sasuke sanoi vaivaantuneena ja tunsi poskiensa kuumottavan hieman.
Suigetsu näytti tyytyväiseltä ja kumartui suutelemaan toisen pojan huulia.
“Mikä se juttu ruoan lämmittämisestä oli tuossa aiemmin? Minä luulin, ettet sinä yleensä saa lämmintä ruokaa.” Sasuken ääni oli epäilevä.
Suigetsu alkoi nauraa ja sanoi viekkaasti: “En saakaan. Eikä vartijakaan odota minua takaisin, kun itse Kabuto kävi hakemassa. Minulla ei siis ole mihinkään kiire.”

Sasuke tuhahti toisen vastaukselle ja hymyili hieman juuri ennen, kun hänet vedettiin uuteen suudelmaan. Tästä taisikin tulla pidempi harjoittelupäivä kuin hän oli alun perin odottanut.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Raw - 2009-12-21 16:56:39
OH YEAH!!! Kun kuuntelee MSI - Get It Up Biisiä samal niin YEAAH! Mahtavaaaa! Kirjoitus tyyli N.A.M, yaoi meni vaa vähä nopeest.... Mutta mahtavaa 5 pojoa! 0w0

Hobitti - 2009-12-21 23:05:39
aaww luin tänään sen manga chapterin missä Sasuke perustaa Hebin ja hakee Suigetsun.. siinä samalla aattelin, että ne kaks voi olla hyvä pari. Ja sit löysin tälläsen!! Hihhei rukouksiin vastattiin!! Tosi hyvä! Ois kiva jos kirjoittaisit näitä lisää. 5 pojoa ja kismetti!

shadow - 2009-12-23 22:47:19
Aaaah..tää oli hyvä :D 5 pointsii, en virheitä huomannut ja sujuvasti eteni :3

Orochimarusi - 2010-01-15 08:29:12
I-ha-na

Lempiparitukseni, siis molemmat oroKabu ja suigsasu :33
Ihana toi kun suigetsu sanoo sasUKE :33
Hihi
En huomannu virheitä joten 5p *w*
kemian ope tais kyllä vähän kattoo oudosti kun hihittelin ittekseen :3

-SasukeUchiha- - 2011-01-30 12:16:07
Olen lukenut muita homotarinoita Sasukesta ja suorastaan kavahtanut niitä. Ei voi mitään. En vain tykkää ajatuksesta. Mutta ihmeitä voi tapahtua. Kun luin sattumalta tämän, jotenkin vain ihastuin paritukseen ja tarinaan, koska se oli hyvin kirjoitettu. Mutta suorastaan ihana. Mielestäni ihan paras poikaparitus mikä on.<33 *i love*

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste