Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Sasuken jännä tarina...osa 1 - Debi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 529 sanaa, 3375 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-01-05 14:14:20
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Eka fic jota kirjoitan, toivottavasti pidätte. Tämä fic on SasuNaru. Tarina kertoo pervo-Sasukesta, joka on intohimoisesti rakastunut Narutoon. Hän lähettää Oiroke no jutsu-kloonin vakoilemaan Narutoa ja antaa kloonille nimeksi Nanashi. Siinä olikin jo tarpeeksi alkua..Tarina on alussa kerrottu Nanashin näkökulmasta,mutta kun Nanashi häipyy,vaihtuu tarina Sasuken näkökulmaksi,näin varoituksena. Tiedän, että se on TODELLA lyhyt mutta miut häädettiin koneelta vähäks aikaa...mutta kyllä mä jossain vaiheessa kirjoitan pidemmän ja mielenkiintoisemman osan ^_^'

Arvostelu
4
Katsottu 1234 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli Naruton ensimmäinen päivä genininä. Herätyskello soi. Naruto nousi ylös. Hän sammutti herätyskellon ja puki vaatteet ylleen. Hän katsoi hetken otsanauhaansa ja laittoi sen päähänsä.

"Jippii!Ensimmäinen päivä,täältä tullaan!"

Naruto lähti ulos ja suuntasi treenipaikalle, jossa hänen tuli tavata Sakura, Sasuke ja sensei ensimmäisen kerran.

"Hei Sakura-chan!" Naruto huusi.
"...Ai,moi,vaan..." Sakura vastasi mutisten.

Sakura ei pitänyt Narutosta laisinkaan. Hänen mielestään Narutoa ei olisi tarvittu koko maailmassa mutta kuka nyt jotain pinkkihiuksista ääliötä olisi kuunnellut! Sasuke saapui paikalle.

"Huomenta Sasuke-kun!" Sakura huusi.
"Huomenta Naruto-kun!" Sasuke huusi.

Naruto oli hyvin hämmentynyt. Sasuke tulee ja sanoo hänelle pirteänä huomenta...Sasuke-parka...Hän taisikin olla aivan sekaisin. Sensei saapui.

"Huomenta tyypit!" sensei huusi.
"Sä olet myöhässä!",Naruto huusi.
"Niin olen,mutta en ole ainoa." sensei vastasi.
"Anteeks,mut olin täällä koko ajan." sanoin.

Niinpä niin, kukahan oli taas mennyt väittämään, että hopeanharmaahiuksinen sensei olisi välkky ja katsonut ympärilleen? Ja miten kävikin niin oudosti että kukaan ei huomannut tällaista sinipiikkitukkaista tyttöä kyyhöttämässä puun oksalla?

"Okei! No niin. Eikö olisi aika esittelyille? Kuka aloittaa?" sensei sanoi.
"Eikö olis loogisempaa,jos esittelisit itses kuitenkin ensin..." totesin.
"Aivan. No,olen Hatake Kakashi,teidän senseinne.Mieltymykset pidän omana tietonani. Tulevaisuuden toiveita tuskin on." Kakashi kertoi.

Kakashi osoitti Narutoa ja pyysi kertomaan jotain itsestään. Naruto ei aluksi ymmärtänyt, mutta hetken kuluttua alkoi kertoa.

"Olen Uzumaki Naruto ja mä pidän Ichiraku Ramenin ramenista. Musta tulee seuraava Hokage!" Naruto kertoi.
"Jahas, seuraava!" Kakashi sanoi.
"Olen Uchiha Sasuke. Vihaan lähes kaikkea. Tavoitteenani on tappaa eräs tyyppi." Sasuke kertoi coolilla tavallaan.
"Sitten sinä..pinkkihiuksinen." Kakashi sanoi.
"Olen Haruto Sakura. Mä pidän...Mä VIHAAN Narutoa!! Tulevaisuus... IIIKKK!!" Sakura sekosi.
"Ja sitten viimeinen eli sinä sinipiikkihiuksinen joka väitit olleesi täällä koko ajan." Kakashi totesi.
"Olen Hayashi Nanashi. Mä en oikeastaan vihaa mitään.Tulevaisuus? Jaa-a.." kerroin.

Kun kaikki olivat esitelleet itsensä ja tulevista viikoista puhuttu, Kakashi päästi meidät lähtemään. Naruto pyysi minua seurakseen ramenille. Mahtavaa! Hän ei näyttänyt tiedostavan, että olin seurannut häntä koko päivän. Täytyy myöntää, ettei ole ihme, vaikka Sasuke onkin niin ihastunut tähän blondiin. Siniset silmät ja vaaleat hiukset. Täysi vastakohta jollekin Sasukelle! Hah! No, olin nyt kuitenkin Naruton kanssa Ichiraku Ramenissa joten parempi pitää ajatukset kurissa.

"Tota...Naruto?" kysyin arasti.
"Kerro." Naruto sanoi hotkien samalla ramenia.

--Jatkuu--

Kommentit (Lataa vanhempia)
Chiyo-chan - 2010-01-05 15:41:10
No voisi ensinnäkin aloittaa siitä että osa on kovin lyhyt...  Monien pisteiden ja pilkkujen jäljestä puuttuu väli... Tapahtumat kulkivat liian nopeasti ja se vaikeutti tapahtumien ymmärtämistä ja tapahtumat kulkivat hiukan menetelmällä Hän teki tätä. Hän teki tuota. Tapahtumia olisi voinut kuvailla paremmin ja se olisi tuonut tekstiin pituutta ja elävöittänyt sitä huomattavasti...
Kertoja oli ensin hiukan omituinen, mutta kun sen ymmärsi se on itseasiassa aika hauska ja uutta näkökulmaa tuova ja ideakin voisi olla aika kiinnostava... (Ei voi varmaksi vielä sanoa, mutta pitäisi selvitä seuraavan osan myötä ^^)

Lily-Rose - 2010-01-05 21:41:08
Yhden virheen...? Yhden virheen? OwO Miten joku voi löytää tästä vain yhden virheen. Jos laskisin kaikki pikkuvirheet, niin löytäisin niitä luultavasti noin sata kappaletta. Tapahtumat hyppivät ihan kummallisesti, repliikkejä on vaikea lukea noiden tuhansien virheiden takia ja kertojakin on ihan epäselvä. Tosi tönkköä kieltä ja miltei pelkkiä vuorosanoja. Kannattaa panostaa kuvailuun ja kerrontaan, sitä on paljon miellyttävämpi lukea. Nyt tästä ei yhtään ymmärrä, missä mennään, minkä näköisiä tyypit ovat, millainen ympäristö on jne. Kaikki tietysti tietävät, millaisia Naruto, Sasuke, Sakura ja Kakashi ovat, onhan kyseessä ficci, mutta voisit silti kuvailla heitä jotenkin.

Virheistä vielä, vuorosanat laitetaan näin:

"Hei, Sakura-chan!" Naruto huusi.
"Ai, moi vaan..." Sakura vastasi mutisten.
"Huomenta Sasuke-kun!" Sakura huusi.

Ei ylimääräisiä pilkkuja, pilkun ja pisteen jälkeen tulee aina väli, ja tätä ~ merkkiä ei käytetä ficeissä. Ihan tavalliset vuorosanat (lause loppuisi pisteeseen) laitetaan näin:

"Niin olen, mutta en ole ainoa", Kakashi vastasi.

Taas pilkun jälkeen väli, ylimääräinen piste pois. Suosittelisin sinulle, että lukisit vaikkapa muutaman oikean kirjan, ennen kuin yrität kirjoittaa ficciä. Sen verran olivat kielioppiasiat hakusessa.

Toivottavasti et loukkaannu tästä palautteeesta. Yritän vain auttaa sinua kehittymään kirjoittajana. Ja älä ihmeessä lopeta kirjoittamista! Kirjoittamalla kehittyy, mutta kaikkea kirjoittamaansa ei tarvitse julkaista. Ja kannattaa kirjoittaa johonkin kirjoitusohjelmaan, esim. Microsoft Wordiin tai OpenOfficeen. :)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste