Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Sasuken jännä tarina...osa 4 - Debi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1112 sanaa, 6604 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-01-08 16:06:38
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Osa 4 on rantautunut! Tässä osassa tulemme näkemään hyvin outoja tapahtumia ja täytyy kyllä sanoa että tän ficin kirjoittaminen suoraan vihostani ei onnistu, sillä kaikki lauseet vihossani on puheenvuoroja... =_='
mutta, en voi sille mitään. ANY WAY! takasin tarinaan ennenkuin unohdan mistä mun piti jatkaa...Tämä on viimeinen osa, joten nauttikaa! (kirjoitan viidennen jos inspiraatiota riittää) Tiedän että se on lyhyt joten älkää valittako sen pituudesta. Kommentteja pyydän tähän.

Arvostelu

Katsottu 1010 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Gaara, pelasta mut...!" Naruto huusi liiskaantuessaan minun ja Sain painon takia.

Mietin, aikoiko Naruto jättää minut tänne yksin kärsimään. Mutta jos hän aikookin häipyä jonkun hiekan kylän punapään kanssa, Naru-chanille käy huonosti. Tämä Sai saisi jättää mut rauhaan ja häipyä häsläämään jonnekin muualle. No, joka tapauksessa Gaara tunki myös kiven sisälle ja sitten sulki sen perässään. Tämän jälkeen se punapää teki kuitenkin elämänsä virheen käskiessään minua tekemään tilaa. Sanoin, että en takuulla luovu Narutostani. Sai irvisteli ja yritti sanoa Gaaralle ettei aio väistää, mutta tästäkös punapää suutuikin ja ihan mukavasti sillä hän löi Saita niin kovaa, että Sai lensi kauniissa kaaressa kiven läpi. Gaara sulki kiven hiekalla uudestaan ja asettui taakseni. Sitten tunsin kun jokin liukas, pehmeä ja lämmin kaivautui sisääni. Tiesin kyllä mikä se oli.

Muutaman tunnin jälkeen Gaara sai himonsa tyydytettyä ja häipyi. Samassa Naruto kysyi, jos voisimme mennä kotiin, koska hän ei voinut kovin hyvin. Se ei ollut kovin suuri yllätys, sillä kyllä voisin itsekin pahoin,  jos joutuisin olemaan monta tuntia alimmaisena sellaisessa tilanteessa.

"Paikkoihin sattuu...Ihan kuin jokin paikka olisi murtunut." Naruto totesi.
"Haluatko tulla reppuselkään niin voin kantaa sut kotiin?" kysyin.
"Sopii." Naruto vastasi.

Niin minä sitten kävelin Naruton kodille asti kun yhtäkkiä huomasin Naruton olevan jo täydessä unessa. Eihän minulla Naruton avainta ollut, ei kyllä sen puoleen hänelläkään, mukana ainakaan ja koska en ole innokas avaimen etsijä, päätin ottaa Naruton kotiini yöksi. Kotiin päästyäni, asetin hänet nukkumaan sängylleni ja nukuin koko yön hänen vieressään. Aamulla kun Naruto heräsi, hän pelästyi huomatessaan että nukuin hänen vierellään. Ensimmäisenä kysyin hänen vointiaan. Ei ole kovin vaikeaa arvata, mitä hän vastasi. Kukaan ei olisi ihan kunnossa, varsinkaan jos kyseiseen päivään olisi liittynyt Sai.

Kun olimme aamupalan syöneet, kysyin Narutolta, jos hän haluisi tulla kylpyyn kanssani. Kyllä hän siihen suostuikin ja kylvyn jälkeen menimme Ichiraku Rameniin syömään, kun hiuksemme olivat kuivuneet.

"Sasuke? Etkö aio syödä mitään?" Naruto kysyi syöden samalla rameniaan.
"En. En yleensäkään syö paljon mitään." vastasin.
"Kyllä sunkin olisi ihan hyvä syödä jotain. Ei ole mikään ihme että sun iho on noin kalpea kun et syö mitään!" Naruto valitti.
"Ai, niinkö?" kysyin pirullisesti.

Naruto ymmärsi heti mitä tarkoitin. Kun Naruto oli syönyt, lähdimme kotiin. En ymmärrä miten, mutta Naruto oli todella väsynyt kun pääsimme kotiini ja nukkui siis tämänkin yön kotonani...Kun tulin hänen viereensä nukkumaan, hän valitti että jalkani ovat kylmät.
Aamulla herätessäni huomasin että Naruto oli nukkunut koko yön päälläni.

"Naruto? Oletko sä huomannu et olet nukkunu koko yön mun päällä?" kysyin.
"Olen ihan tietoinen siitä, mutta kun mulle tuli yöllä kylmä..." Naruto vastasi.
"Enpä olis uskonu että mun pikkuveljeni olis homo..." Itachi sanoi.

Jösses! Mistä lähtien Itachi on ollut täällä!? Nyt, äkkiä, Naruto, pois mun päältä!

"Aarrggh! Mitä sä täällä oikein teet?" huusin paniikissa.
"Tulin käymään kotona...Sähän halusit tappaa mut, eikö? Nyt sulla on tilaisuus, en ole nimittäin pistämässä vastaan. Kisame käytettiin sushiksi, Deidara räjäytti itsensä, Konan hukkui, Pein sekosi ja teki itsemurhan, Tobi eli Madara on kadonnut, varmaan kuollut jo, Sasori lyötiin takkaan polttopuuksi, Hidan hukkasi päänsä, Kakuzu palkkamurhattiin ja Zetsusta tehtiin salaattia. Kaikki Akatsukit on siis joko kuolleita tai kadonnut. Olen ainoa jäljellä.." Itachi selitti.

Ajattelin hetken ja mietin, mistä se oikein puhui. En todellakaan halua enää tappaa isoveljeäni, koska Naruton tuoma ilo on häivyttänyt mielestäni ajatuksen että haluaisin tappaa Itachin. Selitin sille poninhäntäpäiselle isoveljelleni etten halunnut tappaa häntä. Hän sanoi sitten, että, kai hänen on pakko tehdä itsemurha kun en suostu häntä tappamaankaan. Sanoin Itachille, että olin kuullut sellaista huhua hänestä, että hän oikeasti välitti minusta. Itachi sanoi huhun olevan totta, tosin hyvin hiljaa. Sitten hän käpytteli omaan huoneeseensa ja pian kuulin voimakasta musiikin ääntä. Siitä päättelin että ehkä olin saanut hänet muuttamaan mielensä. Kun Naruto häipyi kotiin, keskustelin Itachin kanssa vähäsen.

"Sasuke..Oletko sä homo vai biseksuaali?" Itachi kysyi.
"En oikein välitä tytöistä ollenkaan joten kai se on itsekin tajuttava, että olen homo..." vastasin hiljaa.
"...Et sitten yritä tehdä mulle mitään, en ole kiinnostunut muista miehistä." Itachi sanoi.
"Anteeks mitä?! Luulitko ihan tosissas että tekisin sitä...SUN kaa!?" raivosin.
"...Niin, no, kuka sanoi etten voisi ärsyttää sua?" Itachi sanoi.
"Nyt vois kyllä ihan oikeestikin seivästää sut hengiltä..." totesin.
"Sopii yrittää..."Itachi vastasi.

Ajattelin mennä treenaamaan kun Itachi kerran oli täällä antamassa neuvoja. Itachi halusi kuitenkin ensin päästä eroon kirotusta "sinetistäni" joten poisti sen jollakin minulle tuntemattomalla tekniikalla. Kysyin, voisiko sillä poistaa myös Naruton Kyubin sinetin, mutta Itachi vastasi siihen näin:

"Tällä tekniikalla, Naruton Kyubin sinetin poistaminen on mahdollista, itse asiassa, tällä tekniikalla saa poistettua koko hirviön, mutta...Olen varma että et halua minun vapauttavan Narutoa siitä hirviöstä...Naruto nimittäin kuolee, jos hirviö otetaan pois."

Olin yllättynyt. Sanoin Itachille että jos kuitenkaan ei puututa Naruton "Kyubi-ongelmiin". Ja sehän sopii minulle paremmin kuin hyvin.
En todellakaan halua että Naruto kuolee, koska jos hän kuolisi, tappaisin itseni heti Naruto kuoleman jälkeen. Enkä halua itsekään kuolla vielä, joten Narutokaan ei saa kuolla. Se olisi jo liikaa minulle.
Naruto, älä kuole, ainakaan vielä, tarvitsen sinua.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Kadelma - 2010-01-11 15:34:07
tää oli hyvä :D seuraavaa kehiin vaa...

Ryzi_ - 2010-01-16 19:13:29
Aah.. mukavaa luettavaa silmille ^^ Kirjoitusvirheet eivät osuneet silmään..ehkä siksi, että niitä ei ollut? Hmm.. mitä sinä tuumit?

Akatsukien kuolemat sai mut hajoon XD Njamm.. Kisame sushia >u< *kuolavana*

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste