Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kokkauskesäleiri Osa II - No-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1987 sanaa, 12664 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-02-01 17:12:58
Kansio: Muu - muu

Authors: Antenni & No-chan
Genre: Huumori
Warnings: kiroilu
Disclaimer: Suurin osa hahmoista kuuluu Kishimotolle, tarina ja 2 hahmoa kuuluu meille.
Summary: Leiriläiset ohjaajineen pääsevät leiripaikalle, joka ei olekaan yhtä ihana kuin oli odotettu. Siitä alkaa suuri siivous urakka, josta ei päästä ilman kommelluksia

Arvostelu
3
Katsottu 1323 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Paikka johon leiriläisemme saapuivat, oli lievästi sanottuna aivan kaamea. Aukio sijaitsi metsässä, keskellä ei mitään. Metsän laidassa erottui suurehko rakennus joka oli aikansa elänyt. Talo jossa heidän oli määrä kokata, oli siniseksi maalattu puutalo. Sininen maali oli rapistunut ja katossa oli kivan näköisiä aukkoja. Anna jopa epäili että sateella katto vuotaisi. Ikkunat siinä talon rotiskossa sentään oli, ne olivat valkoiset (ja kauniit, jos ottaa huomioon muun talon) ja niistä heijastui aurinko. Kauempana leiripaikasta näkyi kauniin sininen järvi joka jatkui aina niin pitkälle kuin vain silmä kansi.

Tuon äänekkään 'Mitä helvettiä' huudon oli tietysti päästänyt Nora. Näky ei todellakaan ollut aivan sitä mitä hän oli odottanut. Eikä ollut muidenkaan. Anna seisoi järkytyksestä hiljaa ja Temarin suu oli loksahtanut auki. Lee tuijotti rakennusta hiukan epäuskoisena näkemästään ja Shikamarun katseesta näkyi suuri järkytys. Eihän nyt mitään paratiisia ollut odottanut mutta tämä meni jo hänenkin mittakaavallaan hirveäksi. Ainoa joka ei leiriläisistä ollut järkyttynyt oli Gaara. Hän vähät välitti. Hän itseasiassa toivoi Temarin haluavan pois tästä hirveästä paikasta. Ohjaajat taas näkyivät olevan vähän eri mieltä paikan loistavuudesta. Kakashi seisoi nolona ja pörrötti tukkaansa kun taas Gai hymyili ja juoksi ympäriinsä aukiota huitoen innoissaan.

"Gai kuule... Oletko aivan varma, että tulimme oikeaan paikkaan?" Kakashi kysyi osoittaen aukiota epäuskoinen ilme kasvoillaan.
"Olen varma" Gai sanoi hymyillen keskellä aukiota. Nora oli alkanut kävellä ympäri aukiota. Hän katseli kuusia, jotka loivat kauniit varjot maahan. Nuo varjot taisivatkin olla ainoa kaunis asia koko paikassa.
"Kakashi... missä me nukumme?" Nora kysyi uteliaana.
"Tuota... Luulen että nukumme jonkin sortin teltoissa" Kakashi vastasi vaivaantuneena. Shikamaru oli sillä aikaa hiipinyt Kakashin taakse, ja pian hän sanoi hiljaisella äänellä:
"Missä ne teltat ovat?"
Kakashi meni sanattomaksi. Leiriläiset olettivat, ettei Kakashi tiennyt. Eikä Kakashi tiennytkään. Hän katsahti vaivaantuneena Gaihin.
"Auta..." Kakashi kuiskasi Gaille. Kiusaantunut hiljaisuus täytti ilmapiirin. Kaikki ymmällään olevat leiriläiset tuijottivat tietämättömiä ohjaajiaan. Hiljaisuus kuitenkin loppui lyhyeen, kun Temari jo sanoi:
"Mietitään sitä sitten illalla…"
"Tuo kaunis nuori neiti puhuu asiaa!" Gai huusi innoissaan tajuttuaan, että pääsi pälkähästä. Kakashi taas huokaisi helpotuksesta.

Kakashi käveli aukion keskellä olevan nuotion viereen.
"Tulkaas kaikki tänne istumaan" Hän sanoi ja viittasi kädellään nuotion ympärystää. Leiriläiset raahautuivat nuotion ympärille ja istahtivat ruskeaan maahan.
"Keittiöissä toimimme pareina, jotka olemme päättäneet Gain kanssa etukäteen leirihakemustenne perusteella" Kakashi selitti.
Leiriläiset vaihtoivat epäileviä katseita.
"Me ohjaajat myös itse kokkaamme teidän kanssanne" Gai sanoi väliin. Tässä vaiheessa Kakashi kaivoi pienen ruutulappusen taskustaan.
"Pari numero 1 ovat Temari ja Gaara" Kakashi luki lapusta tylsistyneellä äänellä. Jos Gaaran ilmeistä voi mitään päätellä, hän näytti huojentuneelta. Temari hymyili. Hän oli iloinen siitä, että pääsisi kokkaamaan pikkuveljensä kanssa ja ennen kaikkea hän pääsisi vahtimaan Gaaraa.
"Sitten pari numero 2 ovat Gai ja Lee..." Kakashi sanoi epätoivoisella äänellä. Gai hymyili voitonriemuisesti. Lee oli noussut maasta ja alkanut pomppia ympäri aukiota riemuissaan.
"Istu alas, senkin tollo...." Nora sanoi. Lee mulkaisi Noraa pahasti ja Nora mulkoili takaisin. Kakashi rykäisi. Lee käveli takaisin paikalleen ja istahti. Hän varoi visusti katsomasta tuohon tyhmään tyttöön.
"Pari numero 3 ovat minä ja Anna" Kakashi sanoi. Hän oli saanut parikseen viisaalta näyttävän tytön. Hän hymyili mielessään. Anna huokaisi. Kukaan ei tiedä, huokaisiko hän helpotuksesta vai turhautumisesta. Sitä ei voinut edes noiden tunnetilojen asiantuntija Shikamaru lukea Annan kasvoilta. Shikamarun ilme vaihtui tylsistyneestä kauhistuneeksi, kun hän tajusi pahimman pelkonsa toteutuneen. Pian Kakashi lateli tuon kauhean totuuden ihmisten ilmoille:
"Ja viimeinen pari, eli pari numero 4 ovat Shikamaru ja Nora."
Nora hymyili. Ties mistä se johtui, mutta häntä ei tuntunut mikään masentavan kunnolla. Shikamaru oli heti ensimmäisen kerran tavattuaan hänet todennut, että tyttö oli aivan liian energinen.
Nora vilkaisi Annaan, joka hymyili ilkeästi. Anna kääntyi vieressään istuvaan Shikamaruun päin ja kuiskasi hänelle:
"Toivotan sinulle onnea"

Parien jaon jälkeen leiriläisemme uskaltautuivat menemään sisälle tuohon kamalan näköiseen siniseen rötisköön. Sisällä heitä odotti pienoinen yllätys. Keittiötilat paljastuivat yllättävän hyväkuntoisiksi. Kokkaustila koostui neljästä eri keittiöstä jotka oli erotettu toisistaan tasoilla. Ruuanlaittotasot olivat valkoiset (tai ne luultavasti olivat, sillä kaiken sen pölyn alta ei juuri mitään väriä erottanut). Jokaiselle parille oli oma uuni (mutta sekin paksun pölyn alla). Keskellä huonetta oli iso pöytä johon luultavasti mahtuisi koko porukka samaan aikaan syömään. Aivan oven vieressä oli wc - ja suihkutilat sekä vielä siivouskomero ja erilliset käsienpesualtaat. Naulakossa oven lähellä roikkuivat esiliinat.  Aivan huoneen perällä oli vielä iso astiakaappi, mutta rotiskosta ei sitten tiskikonetta löytynyt.

Hetki leiriläisillä meni keittiötilan kauneuden ihasteluun, mutta heidän päänsä kääntyivät kun Gai tokaisi:
"Noniin, siinäs näette että tämä on hieno paikka, eiköhän aleta kokkaamaan!"
"Ehdottaisin että siivoaisimme paikat kunnolla ennen kuin aloitamme." Kakashi sanoi.

Tuumasta toimeen, pian koko konkkaronkka siivosi ja puunasi paikkaa yltä päältä. Siivouskin tehtiin pareittain. Kakashi ja Anna kuurasivat varastoa, joka oli pieni erillinen tila, johon pääsi keittiön nurkasta. Nora ja Shikamaru saivat tehtäväkseen siivota vessatilat ja siivouskomeron ympäristön. Gai ja Lee kuurasivat keittiöitä nuoruuden voimalla ja Gaara ja Temari pesivät lattioita jotka olivat todella pölyiset, kuten kaikki muukin. Pian kuului huuto:
"YÄÄK!! Mitä nämä ovat?!" Ääni kuului Annalle. Hän oli löytänyt kasan vanhan lattiarievun näköisiä kankaita.
"Hmm... Jaa-a luulen, että ne ovat ne teltat" Kakashi totesi.

Vessatiloista kuului riitelyä. (Mitä luulette, onko tämä ihmekään?)
"Varo vähän sen harjan kanssa!" Shikamaru tiuskaisi vessaharjalla huitovalle Noralle.
"Haluan saada tämän nopeasti valmiiksi, tämä ei ole mitään unelma puuhaa" Nora sanoi ärtyneesti puunaten pyttyä voimalla. Shikamarusta näytti siltä, että tyttö kiehui raivosta. Mistä tuo raivo johtuikaan, Shikamarun mielestä ei ollut oikeudenmukaista kohdistaa kaikkea raivoa tuohon puolustuskyvyttömään pytty-parkaan. Pian Nora kuitenkin nousi seisomaan ja sanoi, että pytty oli puhdas. Shikamaru kurkotti lattianrajasta, (jossa hän oli pessyt lattiaa) ja kurkisti pyttyyn.
"Puhtaalta näyttää" hän tokaisi hyvin yllättyneenä. Nora oli nyt päättänyt alkaa puhdistaa käsienpesuallasta. Hän hapuili harjaa kädellään, katse naulittuna altaan yläpuolella olevaan peiliin.
Hän sai otteen jostain pehmeästä, mutta hiukan piikikkäästä, joten päätteli tämän olevan harja, edes vilkaisematta siihen. Vessaharja vain tuntui kummallisen painavalta. Hän kiskaisi  vessaharjaa voimiensa takaa, saaden sen huutamaan:
"PÄÄSTÄ IRTI HIUKSISTANI, SENKIN TYPERYS!! MINÄ EN OLE VESSAHARJA!!"
Nora katsahti vessaharjaan, joka ei sitten loppujen lopuksi ollutkaan vessaharja, vaan Shikamaru. Nora päästi hämmentyneenä irti Shikamarun hiuksista.
"Olette vessaharjan kanssa niin samannäköiset, etten huomannut eroa" Tyttö sanoi ja virnisti Shikamarulle.

Keittiötilojen puolella Gai ja Lee juoksivat ympäri kaikkia neljää eri keittiötä pölyhuiskut käsissään. He huitoivat niillä milloin mihinkin suuntaan, koska halusivat pölytöntä jälkeä. Tämä oli yksi syy, miksi Gaaralla ei ollut hauskaa. Poikarukka vain pyöritti moppia edestakaisin lattialla, väistellen samalla pölyhuiskuja, jotka huitoivat hänen naamansa editse milloin mistäkin suunnasta. Gaaran kasvoille nousi hymy, (jos se nyt edes on mahdollista) ja hänen ilmeestään näki, että hän suunitteli jotain pirullista. Temari moppasi ja hyräili samalla jotain laulua. Hän oli niin uppoutunut moppaamiseen, ettei edes huomannut veljensä hymyä. Jos hän olisi tuon huomannut, olisi hän oikeasti juossut karkuun. Gaara lähestyi siskoaan hiipien tämän taakse. Gaara ojensi mopin kohti Temaria, ja koukkasi sillä kiinni tämän jalasta. Temari ei edes ehtinyt tajuta, että hänellä oli moppi kiinni jalassaan, kun Gaara kiskaisi sitä. Temarin ilme vaihtui yllättyneeseen kun hän kaatui rähmälleen lattialle. Gaara naurahti vahingoniloisesti. Temari nousi hitaasti istumaan lattialle. Hänen leukaansa sattui, sillä se oli kolahtanut jokseenkin aika kovaan lattiaan. Temari tärisi, ei kivusta, vaan raivosta. Hän nousi hitaasti seisomaan, ja kääntyi Gaaraan päin.
"Gaara..." Temari sanoi ääni täristen raivosta. Gaara nielaisi nähdessään isosiskonsa raivosta vääntyneet kasvot. Temari näytti hirmuisen pelottavalta ollessaan vihainen.
"Tuota sinun ei olisi kannattanut tehdä..." Temari sanoi hitaasti ja otti mopin käteensä. Pitäen moppia käsissään kuin keihästä, hän lähti kävelemään hitaasti Gaaraa kohti.

Anna heitteli satunnaisia pölyisiä tavaroita komeron ovelle Kakashin lajiteltavaksi. Kakashi tosin ei lajitellut tavaroita, vaan antoi tavaroiden kerääntyä pieneksi kasaksi viereensä. Kakashi ei ehtinyt ajatella tavaroita, hänellä oli liian kiire tuijottaessaan kauhuissaan keittiöön. Gai ja Lee huitoivat edelleen pölyhuiskujensa kanssa, ja Temari oli lähtenyt jahtaamaan Gaaraa mopin kanssa, yrittäen osua mopilla veljensä päähän. Kakashi arveli, ettei Temari säästellyt voimiaan mopin kanssa, sen verran vihaisen näköinen tyttö oli.
"Kakashi! Lajittele nuo tavarat!" Anna tiuskaisi vihaisesti huomattuaan, että tavarakasa kasvoi kasvamistaan.
"Juu juu..." Kakashi sanoi välinpitämättömästi ja nosti erään vahvasti kirjaa muistuttavan esineen käteensä. Kakashi puhalsi pölyt pois esineen päältä, ja pölykerroksen alta paljastui kirja.
"'100 hauskaa leikkiä aikuisille'" Kakashi luki kirjan nimen sen kannesta. Hänen uteliaisuutensa heräsi, ja hän vilkaisi sisällysluetteloon. Kakashi luki sisällys luettelon läpi ja naurahti. Hän sulki kirjan kannen ja sujautti tämän pienen kirjan taskuunsa. Kakashi lajitteli kaikki loput tavarat roskakoriin ja kysyi Annalta:
"Mitä minä nyt teen?"
"Nyt sinä haet minulle keittiöstä pölyhuiskan..." Anna sanoi keskittyneenä. Kakashi nielaisi. Keittiössä odotti kaksi hullua pölyhuiskujen kanssa, yksi hullu nainen jahtaamassa pikkuveljeään mopin kanssa, ja yksi isosiskoaan karkuun juokseva punatukkainen pieni poika.

Loppujen lopuksi vessat saatiin puhtaiksi, keittiöt ja lattia pölyttömiksi ja varasto saatiin siivottua. Keittiöt kiiltelivät puhtauttaan.
"Olen ylpeä teistä!" Gai sanoi leiriläisille. Muita leiriläisiä ei Gain puheet kiinnostaneet, mutta Lee näytti ylpeältä. Hän oli tyytyväinen itseensä, koska oli saanut siivottua kunnolla. Temari ja Nora vilkaisivat iloisina toisiaan, sillä he tiesivät mitä seuraavaksi tapahtuisi.
"Nyt aletaan kokata!" He huusivat iloisina yhteen ääneen.


-----------------------------------
Seuraava osa tulee taas Anna Chanilta. ^.^
Siinä se toinen osa sitten oli. ^^
Toivottavasti piditte.
Ilmoitelkaa kirjoitusvirheistä, jos löydätte.
Kommentit ovat tervetulleita. 8)

Kommentit (Lataa vanhempia)
Sora - 2010-02-02 14:21:04
No tässähän oli sitä siivouksen makua xD Onneksi kotonani ei ole tuollainen sotku... *köh* huoneessani on *köh* Shikamaru-parka, siitähän tuli kävelevä vessaharja >D Mutta... Mistä lähtien käsienpesualtaita on pesty vessaharjalla? *Soraa kiinnostaa tietää* Mutta en oikein keksi mitään järkevää sanomista D:

Trkkelys - 2010-03-31 13:54:48
Ha-ha-ha-ha! Niin, mun äiti tykkää siitä kun repeilen yksikseni... Juuri näin. Noni, nyt se tuli kysyyn onks kaikki ok. Teidän takia, perhana! >D

Vaan on kyllä hyvä fikki. ( Kolmas osa, missämissä, siellä! )

tynnyri - 2010-09-19 07:53:27
Mä repesin tolle noran ja shikamarun vessan pesulle, varsinkin silloin kun nora luuli shikaa vessaharjaksi. XD

En osaa muuta sanoa kuin kiitos ja 5p ^^

akatsukilover2 - 2012-04-01 06:39:14
Jaa... tää on siis niitä yhteis ficcejä.
Nää on mullekin hieman vaikeita vaikka itekkin teen yhteisficciä serkkuni kanssa.
Mut ootte te kyllä ihan sika mahtavia kirjottajia. ^_^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste