Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Rock band life. Osa 1. - sopuli_-
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 418 sanaa, 2507 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-02-05 08:48:09
Kansio: Muu - muu

Mitä se on kun pääsee kuuluisaksi rock tähdeksi? Naruto, Sasuke ja Sakura päättävät ottaa selvää ja lähtevät tekemään levytys sopimusta Konohan omalle levy-yhtiölle nimeltä Gold Plate. Onko tähtenä olo sittenkään helppoa? Kuinka monen fani tytön saartelemana Sasuke on tämän urakan jälkeen? O,Ò (Tapahtumat eivät ole Shippuden aikaa.)

Arvostelu
3
Katsottu 1153 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja linnut lentelivät iloisesti. Mutta kelta tukkainen poika oli vielä sisällä nukkumassa. Naruto oli valvonut koko viime yön jahdaten karannutta koiraa, ja jonka oli vasta saanut kiinni aamulla. Kelta tukka nukku hyvin sikeästi, ja vaikka naapurissa asuvan perheen koira haukkui seinän takana, niin ei tuo poika herännyt. Mutta pian ovi pamahti voimasta auki ja kaksi henkilöä astui sisään. Nuo tulivat naruton huoneeseen, jossa itse poika nukkui. Toinen henkilöistä tarttui heti naruton sänkyyn ja kaatoi sen.
"Ylös siitä!" Tyttömäinen ääni huusi täyttä kurkkua Narutolle.
Naruto säpsähti vasta lattialla pystyyn, ehkä hieman säikähtäen. Poika nousi seisomaan ja katsoi henkilöä joka juuri oli kaatanut hänen sänkynsä.
"Meinasitko nukkua koko päivän?" Henkilö kysyi ja käveli Naruton luo.
"Sakura... Sasuke... Mitä te täällä?" Naruto kysyi väsyneellä äänellä ja katsoi noita.
"Oletko katsonut päivän lehteä?" Sakura kysyi, mutta sai Narutolta vain kielteisen vastauksen.
Tyttö otti pienestä repusta lehden ja selasi siitä sivuja kunnes löysi sivun mitä oli etsinyt.
"Konohassa järjestetään piahkoin bändi kisa jossa voi voittaa levytys sopimuksen Konohan levy-yhtiön kanssa." Sakura sanoi ja näytti Narutolle sivua. Tämä katsoi sivua hetken mutta tokaisi sitten.
"Miksi minua kiinostaisi bändi elämä?" Naruto kysyi ihmeissään.
"Mmm... Sasuke ja minä ajattelimme jo tätä... saamme julkisuutta... ja... siellä saa ilmaiset ramenit." Sakura sanoi. Naruto säpsähtti ja oli vähän aikaa omissa mailmoissaan kunnes säpsähti taas ja katsahti Sakuraa.
"Mennään!" Naruto huudahti iloisena ja lähti juoksemaan ulos.
"Naruto, tuskin haluat lähteä yö asussa ilmottautumaan." Sasuke sanoi Narutolle ja sai tuon kääntymään takaisin. naruto hieroi niskaansa ja nappari sänkynsä vierestä vaatteensa. Sitten tuo meni vessaan ja puki siellä päälleen.
Vessasta tultuaan Naruto nosti kätensä ja huudahti. "Mennään."

Ulkona Naruto, Sakura ja Sasuke kävelivät pitkin laajaa katua mohti bändi kisan ilmoittautumista. Naruto oli täysin varma siitä, että he pääsisivät tähän pienen harjoituksen jälkeen.


Jatkuu osassa 2. ;) Saavatko Naruto ja kumppanit paikan kisassa?

Kommentit (Lataa vanhempia)
Genma - 2010-02-05 10:24:28
Ruusut: Tämän ficin aihe on sinänsä mukava. Kuvauskin huokutti lukemaan.

Risuja: Tekstiä olisi voinut jotenkin jäsentää helppolukuisemmaksi. Nyt se on melkoisessa klimpissä, paitsi viimeinen kappale. Lisäksi tässä olisi ollut oikoluvun paikka, jotta kielioppi- sekä kirjoitusvirheet olisi voinut poistaa. Kaksi pistettä.

Riri - 2010-02-05 17:32:56
Ei tässä minun mielestäni mitään vikaa ole (paitsi että yhdyssanavirheitä, pilkkuvirheitä ja väärä repliikkien kirjoitusasu. Se on edelleenkin "Plaahplaahplaah", sanoi Sakura ja plaahplaah. Ei siis "Plaahplaahplaah." Sakura sanoi ja plaahplaah.)

Ja minusta jos tämän olisi jakanut vielä pienempiin osiin "jäsentämällä", niin tekstistä olisi tullut vielä vaikealukuisempaa, sen verran paljon repliikkejä on kuitenkin mukana.

Tosin tämä on ehkä silti kokonaisuudessaan ehkä hieman lyhyt ensimmäiseksi osaksi. Prologina olisi saattanut toimiakin, mutta ei ehkä vielä ihan chapterina. Mutta oppia ikä kaikki. :)

Saas nähdä, minkälaisen bändin porukka kokoaa kasaan. :D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste