Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Koska sinä olet... - Hen-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1486 sanaa, 9063 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-02-14 17:55:51
Kansio: Paritus (K13-K15) - tyttörakkaus

Hellou! Minä tässä taas kirjoittelen. Laitoin tuon Yuri (K15-K18) varoituksen jo valmiiksi, koska seuraavissa osissa tulee olemaan säpinää ja paljon ;DD

Jos immeiset ovat tarpeeksi kärsivällisiä lukemaan ficin loppuun, selviää tämän saagan paritus! ;) Paitsi ellen sitten minä vain ole tyhmä...

Ja kiitos heitelkää minua niillä piikikkäillä ruusuilla sekä kivillä että kunailla! Koska palaute on aina plussaa! Siis AINA! :)

WELL ENJOY!

P.S. Ilmoitelkaa kirjoittelu wirheistä. KIITOS!

*Pakenee kihlattunsa loli-hameen alle*

KOMMENTOIKAA NYT PIRUVIE!!! D:<

Arvostelu
6
Katsottu 2331 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli varhainen aamu. Aurinko oli juuri nousemassa, valaisten aamukasteen kuorruttaman nurmikon. Avasin silmäni auringon säteiden saattelemana. Ensin en nähnyt kunnolla mitään. Kömmin ylös sängystäni ihanan lämpimien peittojen alta. Aamun ensimmäiset askeleet olivat aina samanlaiset, kuin olisi herännyt juuri horroksesta. Menin ikkunan luo ja avasin sen, raikas aamuilma virkisti muuten niin ryytynyttä aamuani. Taisi tulla överit eilen. Ärsyttävää, en muista eilisestä mitään. Ne viimeiset pari drinkkiä taisivat olla liikaa. Ah, hirveä päänsärky.

Suuntasin alakertaan lääkekaapille. Särkylääkettä, mutisin äidilleni joka katsoi minua hieman kysyvästi kahvikuppinsa takaa. "Taisi mennä eilen myöhään..." äitini totesi. Nyökkäsin hieman häpeilevästi. En varmana kertoisi hänelle, että minulla meni yli eilen. Hän saisi hepulin. Hain kuivauskaapista lempilasini ja valutin siihen vettä. Särkylääke valahti alas samalla kun mietin tämän päivän ohjelmaa. Mieleeni muistui jotain. Jotain tapaamisesta ystävieni kanssa. Kipitin takaisin yläkertaan, omaan huoneeseeni valmistautumaan. Avasin huoneeni oven aavistamatta mitään. Sain melkein sydänkohtauksen kun näin hänet sängylläni istumassa, puolipukeissa. Katsoin häntä päästä varpaisiin, ja huomioni kiinnittyi hänen pehmeisiin, pyöreisiin rintoihin.

"Heräsithän sinä, senkin unikeko." hän sanoi hiljaisella, pehmeällä äänellään. "Silloin kun minä menin suihkuun, olit vielä täysin unessa." hän jatkoi, laventelin väriset silmät tuikkien huvittuneesti. Suljin huoneeni oven ja kävelin keskelle huonetta. Hän nousi ylös, ja auringon valo tuikki kauniisti hänen sinertävänmustissa hiuksissaan. Katsoin häntä jälleen päästä varpaisiin. Hänen vartalonsa oli täydellinen, pehmeät, kiinteät rinnat, ei lihava mutta ei liian laihakaan, sopivasti muotoja. Ja hänen iho, sen väri, se oli niin kaunis, pehmeä, kerman värinen ja hieman helmeilevää vivahdetta. Hän tuoksui laventelilta ja appelsiinilta. Todellisuudessa rakastin häntä, mutta en ollut uskaltanut myöntää sitä vielä.

Hän käveli minun luokseni ja tökkäsi minua otsaan. "Senkin suloinen unikeko." hän sanoi, hymyillen hurmaavasti. ”Olet suloinen kun nukut.” hän sanoi ja jälleen hänen pehmeä äänensä aiheutti kylmiä väreitä selässäni. ”Umm… v-voisitko mennä ulos hetkeksi kun käyn suihkussa ja puen päälleni?” kysyin ääni hieman väristen, miettien samalla mitä kaikkea viime yönä oli sattunut. Hän nuolaisi täydellisen vaaleanpunertavia huuliaan ja hymähti. Menin lopulta kylpyhuoneeseen, hän kun ei näyttänyt alistuvan tahtooni. Laitoin kuitenkin varmuuden vuoksi oven lukkoon. Riisuin yöpukuni ja avasin suihkun. Lämmin vesi hyväili kehoani, samalla kun viimeöiset tapahtumat alkoivat jälleen muistua.

--- flashback ---

Kaikki olivat kokoontuneet läheiseen puistoon. Yleisenä suunnitelmana oli se, että viettäisimme aikaa yhdessä. Ino ja Sai olivat luvanneet tuoda jotain juomista mukaan. Minun ja Tentenin vastuulle kuului blandikset ja Naruto lupasi hoitaa naposteltavat Sasuken kanssa. Alku ilta meni hyvin ja kaikilla oli hauskaa, lopulta alkoi kuitenkin tulla niin kylmä, että sisätilat olivat tarpeen. Niinpä suuntasimme kohti Inon ja Sain kämppää.

Kun pääsimme sisätiloihin, oli porukkaamme liittynyt jo muitakin ihmisiä. Siellä oli ihmisiä koulustamme, joita emme edes tunteneet, mutta mitäpä tuosta, bileet vain parani. Kun sitten jokainen alkoi olla kukin omanlaisessa humalatilassa, päätin mennä juttelemaan erään hyvännäköisen tytön kanssa. Hänen sinertävänmustat hiuksensa olivat hyvin pitkät ja silkkiset. ”Hei, epätavallisen väriset hiukset sinulla.” hän sanoi hymyillen ja hänen pehmeä äänensä lävisti tajuntani. Tunsin punastuvani. ”K-kiitos…” änkytin. Hän hymyili ja tuli lähemmäs. Värähdin kun hän tarttui minua lantiosta ja veti minut lähelleen. ”Olet hyvinkin söpö… Pidän siitä kun olet noin ujo.” hän kuiskasi korvaani ja tunsin kylmien, mutta miellyttävien väreiden kulkevan selkäpiitäni pitkin.

Hän antoi minulle kevyitä suukkoja kunnes tavoitti huuleni. Hänen huulensa olivat pehmeät ja lämpimät. Tunsin sulavani hänen suudelmassaan, tuntui kuin vatsassa olisi ollut miljoonia perhosia. Kun huulemme sitten erkanivat, suustani pääsi syvä huokaus. Tuntui kuin koko maailma olisi pysähtynyt, mutta todellisuudessa kukaan ei ollut huomannut.

Huomasin Inon ja Sain tulevan minun ja tuon täydellisen ilmestyksen luokse. ”Hei, onko ollut kivaa? Sinä olet nähtävästi löytänyt itsellesi hyvännäköisen mimmin, ihan niin kuin Tenten on löytänyt jätkän.” Ino hölötti ja joi lisää Olvin Karpalolonkeroaan. Huokaisin. Ino se ei koskaan muutu, aina viihteellä, ajattelin. Sai katsoi kysyvästi minua ja tummahiuksista kaunotarta. Punastuin jälleen heleästi, mutta Sai vain hymyili huvittuneesti. Lopulta he lähtivät jutustelemaan muiden kanssa.

Olin jälleen kahden tummatukkaisen kaunottareni kanssa. Hän tarttui minua kädestä ja veti syrjemmälle. ”Odota tässä.” hän kuiskasi ja katosi sitten pariksi minuutiksi. Kun hän tuli takaisin, hänellä oli yksinkertainen musta Marimekon laukku mukanaan. ”Mennään ylös, tiedän yhden paikan jossa voimme olla rauhassa… Juo tämä, en itse halua!” hän sanoi ja tyrkkäsi käteeni juoman. Join sen yhdellä kulauksella. ”uh… Mitä se oli?” kysyin samalla kun tunsin alkoholin nousevan päähäni ennätysvauhtia.

Hän johdatti minut yläkertaan kylpyhuoneeseen. Maailma alkoi pyöriä joten laitoin silmäni kiinni ja tunsin hänen avittavan minut istumaan lattialle. Kuulin vessan oven loksahtavan lukkoon. Hetkenpäästä tunsin lämpimän hengityksen läheltä kasvojani ja siinä samassa hänen pehmeät huulensa hipoivat huuliani. Tunsin sydämeni tykyttävän lujaa. Hän suuteli minua pitkään. ”Olet ihana.” hän lopulta henkäisi. Hän suuteli minua uudelleen…


--- flashback ends –

Avasin silmäni, ärsyyntyneenä että en muistanut enempää. Lopulta suljin suihkusta virtaavan veden ja kiedoin itseni pyyhkeeseen. Toivoin että hän ei olisi enää huoneessani, mutta jouduin pettymään. Sisimmässäni olin kuitenkin iloinen. Puin päälleni lämpimät vaatteet, olihan sentään loppusyksy. Hän tarkkaili kun puin päälleni. Jokaista pienintäkin liikettä. Kiusaannuin hieman. En halunnut ihmisten näkevän vartaloani. Inhosin itseäni ja peilikuvaani. Älä katso minua, pieni ääni pääni sisällä huusi.

Lopulta lähdimme yhdessä ulos. Ihmettelin miksi hän seurasi minua koko matkan paikalle, jossa tapaisimme Inon ja muiden kanssa. Selitys löytyi paikanpäältä. Ino ja Sai katselivat huvittuneena minua ja häntä, kun tulimme paikalle. ”Olikos kivaa eilen… tai siis yöllä?” Ino kysyi hymyillen. ”Tuota… tapahtuiko eilen jotain ihmeellistä?” kysyin, olevani erityisen tietoinen siitä, että kaikkien katseet olivat kohdistuneet minuun. ”Ei voi olla totta! Etkö muista eilisestä ja viimeöisestä mitään?” blondi tyttö kysyi ällistyneenä. Pudistin päätäni. ”Hei oikeasti… mitä sinä juotit hänelle eilen?” Ino kysyi seuralaiseltani. ”Pari vodka drinkkiä ja tequilaa…” hän sanoi punastuen ja jatkoi: ”…mutta en tiennyt että hänellä on noin huono viinapää.” Sai pudisti naureskellen päätään. Kun loputkin porukasta, tarkoittaen lähinnä Narutoa ja Sasukea, olivat saapuneet paikalle, menimme läheiseen ostoskeskukseen.

”Noniin, asiaan. Mitä tapahtui?” Ino kyseli jatkuvasti, kun itse siemailin Chai Latteani. Olimme kantapöydässämme ostoskeskuksen Robert’s Coffeessa. Vilkaisin sivulle ja huomasin itse täydellisyyden katsovan minua intensiivisesti. Kulautin Chai Latteni loppuun ja sanoin meneväni vessaan.

--- kaikkitietävä POV –

Ino huomasi Tentenin ja Nejin tulevan sisään kahvilaan. Blondi heilutti kättään kiinnittääkseen kahden nuoren huomion. Kun he olivat asettuneet pöydän ääreen kahvijuomiensa kera, rupesi Ino selostamaan edellis-illan tapahtumia. Ilmeni, että Tenten oli niin humalassa ettei muistanut mitään.  Hinata täydensi kertomusta välillä, mutta päätti olla kertomatta mitään yöllisestä puuhailustaan Sakuran kanssa.  Sen sijaan hän kiinnitti huomionsa Nejiin, joka oli hänen serkkunsa. ”Mites teillä meni eilen?” hän kysäisi, saaden Bruneten serkkunsa punastumaan. ”No ehkä ei siitä aiheesta selitetä enempää.” brunette vastasi. Hinata kohotti kulmiaan, mutta unohti asian heti kun Sakura liittyi taas seuraan. Nyt oli Nejin vuoro kohottaa kulmiaan, huomatessaan serkkunsa reaktion tuohon pinkkipäähän.

!!!TO BE CONTINUED!!!

Kommentit (Lataa vanhempia)
Genma - 2010-02-14 21:10:47
No niin tarina oli sujuvaa. Paritus sinänsä mielenkiintoinen. Ehkä ainoa mikä tökki, niin tarinan hahmojen raju alkon käyttö. Eipä muuta hyvä teksti tuo 5 pointsia.

Hen-chan - 2010-02-17 19:30:17
arvosana 5 ääniä 3 ja vain yksi kommentti + katsottu 102 kertaa. mikä ihmisillä on???

Prri-Chan - 2010-02-18 17:33:13
Hihiii! Rikoinpas ikärajaa >:3
Mut juu, hyvin eteni tuo juoni mun mielestäni ja mittaa tarinalla oli ihan riittävästi. (saa kernaasti tehdä pitemmänkin) ^^
En mä nyt jaksanut kirjoitusvirheitä ruveta keräileen, kun siellä tuskin oli ees yhtään... Eli siis, hyvän ficin oot kyl tehny. multa saat 5 pinnaa :D

Afeni - 2010-02-20 13:05:40
No niin, nyt tosiaan ehti ja jaksoi paremmin lukea kuin tuossa viikolla. Silloin en olisi luultavasti pystynyt kunnolla keskittymään ihan jo pelkästään väsymyksen takia. Toivottavasti et ottanut pahalla, kun siirsin lukemista tosiaan myöhemmäksi x)

Tykkäsin kuvailusta. Se oli hyvää ja toimivaa. Viinan käytöstä en tykännyt, mutta en tarkoita sitä, etteikö se toimisi tarinasta. Lähinnä siitä vain tuli surullinen olo, kun ajattelee, että ihmiset tosiaan oikeasti vetävät viinaa tuohon tahtiin ja monet ovat vielä turhan nuoria tekemään niin. Se toi tiettyä aitoutta tarinaan.

Minua hieman häiritsi se, miten olit laittanut repliikit. Siis oli vaikea seurata, kuka puhui. Itse tykkään enemmän lukea niin, että uuden puhujan repliikki alkaa uudelta riviltä eikä kappaleen sisältä, kuten sinun tekstissäsi. Se on minulle jotenkin selkeämpää.

Mutta se ei tee tekstistä huonoa ja on kaiketi jossain määrin myös makukysymys. Minulle se vaikeuttaa lukemista, mutta joku toinen voi siitä tykätäkin.

Tuo oli oikeastaan ainoa asia, mikä minulle tökkäisi (ryyppäämisen lisäksi :D mutta se tosiaan silti toimi tarinassa). Kokonaisuus on oikein kiva ja hyvä.

Jatka ihmeessä kirjoittamista :)

neko-yasha - 2010-02-21 12:27:01
Hyvä ficci kertakaikkiaan! Olen kyllä alaikäinen, mutta shoujo-ai ja yuri vain vetävät puoleensa.. Ei irtoo mitään kommenttia.. Johtuu ehkä siitä, että olen kipeä, mutta no jaa. 5 pojoo ja jatkoa vain pian :D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste