Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Art and Artifice 15 - Michiyo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K15- - Kieli: Suomi - Osia: 22 - Pituus: 1814 sanaa, 11583 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-02-26 15:34:44 - Sarja valmis
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Ikäraja: T, myöhemmin M (T=Teen, M=Mature)
Genre: Romance, Drama
Pairings: ItaNaru, yksipuol. SasuNaru, KibaHina, ZabuHaku
Summary: elämä ei ole ikinä kohdellut Narutoa kovin hyvin, mutta hänellä on taitoa ja päättäväisyyttä. Hän haluaa vain päästä haluamaansa yliopistoon. mutta hänen kaksoiselämänsä tuottaa ongelmia.
AIKAISEMPIEN OSIEN LUKEMISTA VAADITAAN, kiitos. Palaute erittäin tervetullutta. Kiitän kärsivällisyydestä!

Tarinan osat

Arvostelu
8
Katsottu 1772 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
T/N: Oh my gosh! Käänsin lähes koko kappaleen yhtenä päivänä, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. Hemmetin vaikea vieläpä...

Art and Artifice
Taidetta ja Teennäisyyttä


- 15 -


Uzumaki Naruto oli seitsemännessä taivaassa. Hänellä oli takanaan uskomattomin viikonloppu ikinä. Itachi oli jopa tuonut hänelle aamiaista sunnuntaina. Tämän jälkeen hän oli ajanut Naruton töihin, jossa Raidou oli vain hymyillyt hänen käsittämättömästi huokuvalle yltäkylläisyydelleen ja käskenyt hänen painua kuuseen.

"Oletko aivan varma?" hän oli kysynyt yllättyneenä.

"Tietenkin olen varma. Sinulla on päivä vapaata. Mene ja pidä hauskaa."

Joten he olivat viettäneet koko päivän yhdessä. Uchiha oli vienyt heidät ulos kaupungista ja he tekivät pitkän lenkin läpi maalaismaisten niittyjen ja metsien, päättyen ruohoiselle mäennyppylälle suuren kukkulan harjalla, josta oli henkeäsalpaava näköala kaikkialle ympäristöön jopa mailien päähän. Juuri heidän alapuolellaan levittäytyi järvi ja Naruto kykeni näkemään purojen kimaltelevat uomat, jotka kulkivat läpi humisevien lehtojen. Hän ei ollut käynyt kaupungin ulkopuolella sitten muuttonsa tähän maahan, vuosia sitten ja oli kuin hän voisi tuntea pitkään haudatun osan itseään tulevan elämään uudelleen, vain hengittämällä raikasta ilmaa. He olivat pysähtyneet tilalla, joka myi omia tuotteitaan vierestä kulkevat tien varrella. He ottivat esiin joitakin omenoita ja juustoa ja istuivat auton katolle, syöden, Itachi kommentoi leikillään, että lannan tuoksu ilmassa todella paransi makua. Naruto vain nauroi ja suuteli häntä, ja ruoka oli nopeasti unohdettu. Myöhemmin illalla he olivat päättäneet mennä elokuviin ja lopulta päätyivät katsomaan Apocolypton, joista he molemmat nauttivat hyvin paljon ja keskustelivat yli tunnin jälkeenpäin. Naruto ei uskonut, että mikään olisi parantanut jo valmiiksi täydellistä viikonloppua.

Hän oli myös sannut inspiraation muutamaan uuteen työhön koulun vuosittaista Taidenäyttelyä varten. Hän ei voinut odottaa päästäkseen aloittamaan työtä. Haku oli juuri kertonut kaikille, miksi Naruto oli niin hyvällä tuulella ja oli päättynyt kiljahtelemaan hänen ystävänsä "viralliselle" poikaystävälle. Nyt hänellä oli kiire saada Naruto kertomaan hänelle, mitä hänen seuraava teos tulisi esittämään. Naruto ei tehnyt muuta kuin hymyili salaperäisesti, ja totesi uteliaalle ystävälleen, että hänen tulisi vain odottaa ja katsoa, kunnes se olisi valmis. Haku murjotti koomisesti, mutta se katosi vain hetkeä myöhemmin.

"No, arvaa mitä olen nähnyt?" hän kysyi virnistäen.

"Mitä?" blondi kysyi hajamielisesti samalla kuin työskenteli numeroyhdistelmää lokeroonsa.

"Inon kuvat! Naruto silmät kasvoivat ja punastus lehahti heti hänen kasvoilleen, kun ilmoitus rekisteröityi.

"Oi Jumala, olet nähnyt ne?" hänen päänsä ammahti heti Hakun suuntaan, vain nähdäkseen Hakun nyökkäävän voimakkaasti. Hän puri alahuultaan, kalvaen vähän, sitten otti syvään henkeä ja päästi henkäyksen ulos. "Uskallanko kysyä?"

"He ovat uskomattomia! Sinun täytyy nähdä ne. Olin niin vaikuttunut, ja hän sai sinut näyttämään jumalattoman upealta!"

"Rehellisesti sanottuna, en todellakaan halua nähdä niitä. Olen vain hieman hermostunut, ja ymmärrän, kuinka järjetöntä se on. Inolla oli hienoja ajatuksia, ja tiedän, että hän teki mahtavaa työtä. Minun täytyy kysyä häneltä niistä taideluokassa."

"Hän halusi minun auttavan häntä karsimaan niistä parhaat päältä, mutta minulla oli suuria vaikeuksia päättää, mitkä olivat parhaat. Hän on luultavasti haluaa sinun mielipiteesi myös." Ääni lähes samanaikaisesti paiskautuvista kaappien ovista kaikui läpi lähes tyhjän käytävän poikien kääntyessä pois, laukut harteillaan. He kohtasivat epätoivotun näyn silmiensä edessä, Uchiha Sasuken, kädet ristissä rinnan yli ja ilme synkkä.

"Sinä ... Haluan tietää tarkkaan sinun ja veljeni välisen suhteen luonteen." Kuten tavallista, Naruto yksinkertaisesti vaikeni, mutta tällä kertaa Sasuke ei aikonut vain jättää asiaa siihen.

Ettekä vedä tätä paskaa. Tiedän, ettet ole mikään mykkä. Esitin sinulle kysymyksen ja sinun helvetin parempi vastata! " Tässä vaiheessa Haku menetti lopulta hänen kärsivällisyytensä. Tämä oli jatkunut puuttumatta tarpeeksi kauan.

"Se ei kuulu sinulle, saatanan paskiainen! hän huusi. "Hän voi tehdä ihan mitä hän haluaa. Nyt painu vittuun!" Tarttuen täysin typertyneen blondin huppariin, Haku tömisti ulos kätävää pitkin ystäväänsä hinaten. Kumpikaan ei tullut katsoneeksi takaisin nähdäkseen tyrmistyneen järkytyksen huokuvan lähes konkreettisesti nuoremmasta Uchihasta.

"Haku!" blondi alkoi, päästyään eroon järkytyksestään. Haku oli alkanut astella hermostuneesti. Vaikutti, että hänellä oli paljon höyryä päästeltävänä.

"Tiedän, tiedän, mutta se oli pakko sanoa!" brunette juoksutti kättään levottomasti pitkien hiustensa läpi. "Et voi odottaa minun vain seisovan siellä kuuntelemassa, kun hän tekee naurettavia vaatimuksiaan. Ei, kun tiedän ettet tee mitään asialle itse. Minä vain ..."

"En voi uskoa, että sanoit kirosanan!" Naruto huudahti lapsellisella ihmetyksellä. Haku pysähtyi ja katsoi uskomatta hänen ystäväänsä, ja purskahti lopulta hallitsemattomaan nauruun. Yhtäkkiä ymmärtäen Narutokin alkoi kikattaa, ja pian hän oli pudonnut polvilleen vieressä avuton Haku, joka kirjaimellisesti pyöri lattialla.

"Voi luoja, tuo oli uskomatonta," Haku henkäisi lattialta. Naruto nousi ylös ja tarjosi ystävälleen kättä avuksi. Haku veti itsensä ylös ja pyyhki pölyä pois vaatteistaan, vielä naureskellen satunnaisesti.

"Tiedätkö mitä? Älä välitä siitä ääliöstä. Tehkää mitä ikinä haluatte, ja hän voi mennä itkemään siitä johonkin nurkkaan", hän neuvoi. Naruto virnisti omalle mielikuvalleen.

"Älä huoli, Haku. Minulla on vakaa aikomus tehdä juuri niin. "

Seuraavan parin viikon Naruto pysyi uskollisena sanoilleen. Hän ja Itachi puhuivat edelleen puhelimessa lähes päivittäin. Heillä ei koskaan tuntunut loppuvan sanottava. He myös näkivät toisensa joka viikonloppu, ja viime viikonloppuna Naruto oli matkannut Konohaan nähdäkseen Itachin näyttelyn galleriassa. Hän ei ollut päässyt avaamisen yhteydessä, joka oli pidetty torstaina, jolloin hän oli ollut koulussa ja työssä. Mutta Naruto ei ollut koskaan välittänyt niinkään avajaisista. Siellä oli aina liian ahdasta ja liian paljon ihmisiä, jotka vain tuntuivat olevan siellä ilmaisen ruoan takia. Hän oli hyvin vaikuttunut Itachin töistä. Hän totesi, että Itachi veistokset tuntui kehottavan koskettaa. Vanhempi poika oli samaa mieltä ja selitti, että hänelle veistoksessa vetosi pintä enemmän kuin mikään muu. Hän piti työstämisestä suoraan käsillään, muotoilla asia ja tuntea se sormiensa alla. Se antoi hänelle syvän tunteen yhteydestä. Naruto oli kertonut hänelle, että se oli näkynyt ja kuljettanut omia käsiään Itachin työssä, tuntien jokaisen yksityiskohdaa ja unohtui kokonaan tutkimaan veistoksia. Kun hän vihdoin kääntyi ympäri, hän huomasi voimakkaiden tummien silmien tuijottavan häntä tavalla, joka sai pulssin kiihtymään. He olivat lähteneet galleriasta välittömästi sen jälkeen ja käyttivät kohtuuttoman paljon aikaa autossa, menemättä minnekään.

Naruto punasteli lähes koko kyydin kotiin. Hitto, että mies oli ilmiömäinen suutelija!

Hänen ongelmansa Sasuken kanssa laajentuivat kuitenkin entisestään. Paskiainen oli yhä rohkea yrityksissään voittaa Kyuubi puolelleen, mutta tässä vaiheessa se ohut suvaitsevaisuus mitä Narutolla olisi voinut olla, oli liuennut kokonaan. Kun viikon ajan hnen yrityksensä oli toistuvasti ammuttu alas, Sasukesta oli tulossa hyvin turhautunut ja näin ollen hän purki turhautumistaan antamalla Narutolle enemmän ongelmia koulussa kuin koskaan. Naruto vain kosti olemalla sitäkin armottomampi, kun paskiainen tuli iskemään Kyuubiä. Hän ja Haku saivat nauraa Uchihan kustannuksella, välillä kiroten hänet helvettiin ja takaisin.

--

Naruto laittoi pois kaikki taidetarvikkeensa ja pysähtyi katsomaan työtään viimeisen kerran. Hän päästi pehmeän huokauksen, iloinen siitä, että teos oli valmistumaisillaan. Hän oli viimeinen poistuja taideluokasta, niin hän kääntyi sammuttamaan valot kuin hän lähti, ja alkoi päivittäisen kävelynsä töihin. Hän veti pois hupparinsa ja työnsi sen hänen huomiota herättämättömään laukkuunsa, kun hän pääsi kadulle, jossa Shuriken Studios sijaitsi, koska oli tullut tavanomaista myöhäisemmin. Hän ei koskaan tiennyt milloin paskiainen saattaisi ilmestyä tyhjästä ja hänellä oli jo ollut pari läheltä piti-tilannetta. Kun Shuriken tuli näkyviin, hän huomasi Sasuken jo odottavan oven ulkopuolella. Naruto pyöräytti silmiään katsoen taivasta kohti ja pyysi jumalilta kärsivällisyyttä.

Pelotat pois kaikki maksavat asiakkaat, tiedäthän", hän sanoi tapana ilmoittaa itsestään.

"Ah, mutta minä olen maksava asiakas tänään "Sasuke vastasi virnistäen. Naruto oli oikeasti yllättynyt.

"Todellako? Olet päättänyt hankkia tatuoinnin?"

"Niin, ja tietysti sinä olet se, joka tekee sen minulle." blondi rypisti otsaansa ja käveli Sasuken ohi liikkeeseen. Hän heitti laukkunsa tiskin taakse ja pysähtyi hetkeksi tuijottamaan seinää. Sitten huokaisten hän kysyi, minkä kuvan Uchiha halusi saada ja mihin. Sasuke sanoi hänelle haluavansa punaisen kiinalaisen lohikäärmeen olkapäähänsä. Naruto huokaisi jälleen kerran omaperäisyyden puuttelle.

"Oletko aivan varma?" hän kysyi varovasti.

"Jos se on mitä vaatii saada kätesi minuun," sanoi omahyväinen Sasuke. Hän näytti olettavansa että oli hyvin viisas. Naruto puri hampaansa yhteen, mutisten miten hölmöä se oli, mutta meni läpi kaikki tavanomaiset valmistelut. Uchiha valui istuimelle liioitellun sulavasti, mikä ehkä olisi vaikuttanut seksikkäältä jollekin toiselle, mutta sai Naruton vain pyöräyttämään simiään. Tatuoijalla oli mieliteko sotkea enemmän kuin kerran prosessin aikana jopa tarkoituksella, mutta valitettavasti hän oli liian ylpeä työstään tehdäkseen jotain sellaista. Tai niin hän vakuutti itselleen. Todellisuudessa sillä oli myös paljon tekemistä sen kanssa, että hän ei voinut tuoda itseään vahingoittamaan ketään tavalla, joka jättäisi pysyvät jäljet.

Se ei kuitenkaan ollut ensimmäinen kerta, kun Naruton oli työstettävä jotakuta, joka tuijotti häntä niin ja teki vihjailevia kommentteja joka toinen sekunti. Sasuke vain käytti kaikkia samoja vanhoja repliikkejä, jotka hän oli kuullut ennen. Hän onnistui jättämään kaiken huomiotta ja keskittmään käsissää olevaan tehtävään varsin mukavasti ja paskiainen sai pettyä hänen Kyuubinsä ammattimaisuutta. Hän lähti liikkeestä olkapää siteissä, eikä sen enemmällä tyydytyksellä romanttisella puolella kuin silloin, kun hän oli saapunut.
_________________________________________________________________

A/N: Kaikille jotka näitä nootteja oikeasti lukevat, ilmoitan että seuraava chapu tulee ilmestymään luultavasti paljon pikemmin kuin mitä monet aikaisemmat, MUTTA se ilmestyy viikkoa ennen omille sivuilleni. :) Lessee kuka huomaa...

Kommentit (Lataa vanhempia)
Michiyo - 2010-02-26 15:43:54
Ja AaA:n lukijalistalle saa edelleen liittyä!
Se tarkoittaa sitä, että saat ilmoituksen profiiliisi heti kun uusi chapu julkaistaan!
Rakkaudella, Michiyo

kagome-chan - 2010-02-26 16:12:29
Loistavaa käännöstä taas kerran. Pari virhettä taisin huomata, mutta ne taitaa olla ihan huolettomuus virheitä  eikä sen enempää. ;)

Hih, Sasuke on ääliö. Odotan innolla sitä, että se saa tietää Naruton olevan Kyuubi! Taitaa olla aikamoinen shokki. ;D

Jatkoa odotellessa annan täydet pisteet!<3

hejid - 2010-02-26 16:46:34
Mä kiljuin riemusta, kun huomasin et olit lisänny tän :) joo, oli muutama pikku virhe, mutta ei sen kummempaa.. ei oo oikeestaan mitän negatiivista sanottavaa tästä(kään).
Ja voi.. odotan innolla Sasuken reaktiota, kunhan se vaan saa tietää Narutosta :D

Daligar - 2010-02-26 17:17:55
Ihanaa, jatkoa <3

Naruto ja Itachi saivat taas viettää laatuaikaa toistensa kanssa~ Sasuke voi oikeesti saada aikamoisen slaagin sitten jos saa kuulla Natuon ja Kyuubin olevan sama henkilö. Itachi sais takuulla yli-innokkaan kilpailijan :<

Hahaa, Sasuke ei saanut haluamaansa, vain tatskan! Juuri näin sen pitääkin mennä :D

5 pistettä. Jään odottamaan innolla jatkoa :)

celebfalas - 2010-02-27 20:24:02
OMG! Onneks suomennat ja hyvin :D Olipas piristävä lukea.
Ja sitten taas odotellaan seuraavaa chapua, huoh.... :P

Daikon - 2010-02-28 18:21:43
Jej, nyt luin sen! Tyytyväinen edelleenkin olen. Pari virhettä kyllä pongasin tuolta, mutta ne eivät haittaneet niinkään lukemista! Tuntui kuin olisin lukenut tämän hetkessä!

Joo minäkin odotan sitä hetkeä kun Sasuke saa tietää kuka Naruto oikeasti on! Toivottavasti tämä tapahtuu jo ensi osassa!

Täydet pisteet. Kyllä, kyllä. Mitäs muutakaan? ^__^

harinezumi - 2010-03-03 14:13:10
Nihihi... Vihdoin pääsin lukemaan. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Sasuke saa slaagin kun se kuulee Narskan ja Kyuubin olevan sama henkilö. ;D Hienosti suomensit. Pari epäselvää sanaa löysin, mutta luulen sen johtuvan vain musta....

5 pojoa!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste