Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Minäkö muka kirjoitan päiväkirjaa? part 4 - napalmdeath
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 590 sanaa, 3895 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-04-12 16:25:04
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Mun piti alunperin lisätä tämä jo päivällä koska olen kipeänä mutta arvatkaa kuka lahjakkaasti otti ja nukahti joskus kahdentoista aikaan ja heräsi muutama minuutti sitten.. No en minä ainakaan.

Tämä saattaa olla hieman lyhyt, anteeksi siitä. Ja nyt siinä on vähän jo sitä ikävänkin tuntua, joku taisi toivoa sitä.. jollen ihan väärin muista. Ilmoitelkaa virheistä, betaajaa kun ei ole!

Kirjoittajana minä, inspiroittajana Jim Bentonin Rakas nuija päiväkirjani, hahmot muutamaa pientä poikkeusta lukuunottamatta eivät kuulu minulle (omat hahmoni ovat anonyymejä), varoitan kummallisesta kirjakielen ja puhekielen sekoituksesta sekä siitä että osat ovat lyhyitä.

Naruto on 15-vuotias poika jonka elämää hankaloittavat menneisyys, ihmissuhteet ja liian vaikutusvaltaiset veriviholliset.

Arvostelu
8
Katsottu 1135 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Sunnuntai 7.

Päiväkirjani,

Nukuin ihan liian myöhälle. Heräsin vasta kahdentoista jälkeen, eli takeet siitä että pääsen huomenna ajoissa sängystä ovat häviävän pienet.

Luin historian alueen kerran läpi ja totesin osaavani, mutta kun yritin vastailla opettajan laatiman kertausmonisteen kysymyksiin, meinasin kuolla. En osannut mitään. Luin vielä kolme tuntia ja yritin kerätä vastauksia kertaustehtäviin, mutten saanut kuin puoliin. Turhaannuin täysin; en minä mitään historiaa kuitenkaan tulevaisuudessa sen kummemmin tule tarvitsemaan. Uskoakseni.

Surffailin netissä ja etsiskelin mielenkiintoisia blogeja, mutta kas kummaa; vastaan tuli Sasuken blogi. En tiennyt sen olevan niin homo että blogia pitää... no, samapa tuo. En voinut vastustaa kiusausta ja luin joka ikisen merkinnän, tai postauksiksi niitä varmaan kutsutaan, minkä Sasuke oli laittanut. Olin luullut että sen elämä oli mielenkiintoisempaa!

Tuossa tuli ainakin selville se, että sillä on vessapaperina raha ja se on hemmetin "cool", ja siksi kaikki juoksee sen perässä ja yrittää olla kavereita. Sen blogillakin oli lukijoita yli kaksituhatta! Liityin lukijaksi itsekin... vaikka en omaa blogia jaksa pitääkään. Tulisi tylsiä postauksia, en omista kameraa.

Sasukella taas on joku hyperultimateprofessionalkamera ja käsitykseni mukaan toistakymmentä objektiivia. Mistä se oikein saa rahaa? Ei silläkään ole vanhempia. Tai siis, sehän on yleisessä tiedossa että sen isoveli, jonka kanssa se näköjään asuu, on huumediileri mutta en minä ainakaan rahojani veljeni kanssa jakaisi.

Sasuken blogin jossain himmeessä selitysjutussa oli gallup, johon sai vastata omalla kommentilla. Gallup kuului; "Kertokaa minulle postausehdotuksia, kaikkea sellaista mitä Te haluatte kuulla!" Ajattelin, vastoin normaalia käyttäytymistäni, olla ilkeä, ja kirjoitin anonyyminä siihen oman ehdotukseni, josta en siis todellakaan ole kiinnostunut.

"Kertoisitko meille omasta seksuaalisesta suuntautumisestasi ja ystäväpiirisi suhtautumisesta siihen? Ja myös siitä, miten suhtaudut randomiin homoseksiin."

En tiedä mistä tuo tuli. Olin varmaan niin tylsistynyt, ja imenyt itseeni jokaisen pikku lirusenkin eilen ostamistani limsapulloista. Selkokielellä: olin juonut kuusi litraa limsaa. Ja pari lasillista mehua. Varmaan ravaan koko yön vessassa.

Luin joskus seitsemän aikoihin sen historian koealueen vielä pari kertaa läpi. Yritin olla hermostumatta niihin idioottimaisiin kysymyksiin mitä kertausmonisteessa oli, mutten onnistunut. Ei niistä kysymyksistä juuri yhteenkään ollut suoraa vastausta kirjassa! Piti soveltaa lauseita hirveästi ja lukea rivien välistä, ja sitä minä en hallitse.

Mutta ihan se ja sama miten se koe menee. Kotona ei ole kuitenkaan ketään piittaamassa siitä pääsenkö kokeesta läpi vai en, ei ketään omaksi lisäkseni. Toisaalta se on ihan hyvä asia, osaan pitää hyvin huolta itsestäni, paljon paremmin kuin normaalit ikäiseni pojat jos totta puhutaan, mutta kyllä se silti harmittaa ettei ole mahdollisuutta tavata vanhempiaan milloin haluaa. Tai ylipäänsä, ettei ole koskaan edes tavannut heitä. Olisi varmaan helpompaa jos minut olisi hylätty, voisin palata.

Anteeksi (toivon ettei ole ketään keneltä pyytää anteeksi, sillä tätä ei ole kellään lupaa lukea) tämä angstaaminen, mutta kuuntelen jotain angstista nightcore hardtrancea tässä kirjoitellessani, ja kello on melkein kymmenen. Tämä on varmaan laskusokerihumala.. Jaa-a. Mutta hyvät yöt, menen nukkumaan, tai ainakin yrittämään. Olisi varmaan parempi päästä huomenna sängystä ylös ennen kahdeksaa, että pääsen ajoissa kouluun.

Kommentit (Lataa vanhempia)
roskaposti - 2010-04-12 18:19:20
O __ O
uhh, ihana.
toive: sasunaru XD envoipervoudellenimitään...
5p.

NarutoAngel - 2010-04-12 19:14:44
WEEEEH~~
Katopa täällä toivotaan SasuNaruu!! >D Eli sitä peliin mukaan!

Karkki - 2010-04-13 12:28:23
Repesin tyädellisesti Naruton esittämälle kysymykselle! Hyvin tämä kirjoitus onnistuu sult ja jatkoa odottelen innol! 4pojoa!

Raw - 2010-04-13 14:10:11
0w0 Okei, hyvä. Naruton angstisuus kyllä meni vhän oudosti, sillä yleensä kun kerran angstattaa niin angstattaa koko päivän D: Mutta vramaan joku säpsähdys tuli, sillä, onneksi, naruto pelastui angstisuuden kyynelaallolta 8D Jännää, mitäköhän Sasuke kertoo blogiinsa.. *myhäilyä*

Mutta minun puolestani on ihan sama onko homoja, mutta jos on, muista että älä paina asiaa liian keykäisellä.

Viisi.

Kawamaru - 2010-04-13 14:33:10
JÄLLLLLEEN kerran e r i t t ä i n hyvä osa =3

Rakastan tätä tapaasi kirjoittaa x3 Siinä on... Jotain. Jotain, mikä viehättää. Jotain, mikä saa lukemaan kaikki nämä ficit x'D

Repesin tuolle Naruton lievälle ilkeilylle Sasuken blogiin x'D

5 pojoa =3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste