Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Rakkauden oppilas, osa 3 - ainoboy
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2303 sanaa, 14801 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-04-12 17:16:29
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Author: ainoboy
Paring: Sakura x Itachi, Naruto x Ino
Rating: K15/K18
Disclaimer: Naruto ja hahmot eivät ole sattuneesta syystä minun, tarina on.
Genre: Romance, action, lime
Warning: Jotain limeen viittaavaa, ei herkemmille ;)

''Luuletko, että minulla on seksuaallisia ajatuksia sinua kohtaan?'' Itachi kysyi rauhoittavalla äänellä. ''Minä ajattelen vain parastasi.''

Arvostelu
3
Katsottu 1481 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Eli itasakua, nyt myös naruinoa :D ja kommat ja pisteet hyväksytään ja otetaan vatsaan, ja uusia lukijoita pyydetään lukemaan aikaisemmat kaksi osaa.

Kiitos! :)
---
''No, se on aika harvinaista herkkua, joten nauti siitä! Nyt vaatteet pois!''



Sakura katsoi Itachia kuin tärähtänyttä. Mitä tuo tummahiuksinen ja tummasilmäinen mies oikein tarkoitti? Että hänen pitäisi riisua itsensä ilkosilleen miehen edessä, ja että mies vielä sen jälkeen kantaisi häntä? Sakura oli eri mieltä.

Muutenkin koko tilanne oli hämmentävä. Hän seisoi pimeässä luolassa vesiputouksen takana, ja juuri vesiputous sai luolan kaikumaan, ja äänen lujuus tuntui ensin päätä räjäyttävältä, sitten siihen tottui. Lisäksi Sakura oli pahasti haavoittunut, vaikkakaan yhdestäkään hänen haavastaan ei vuotanut enää verta.

Ja kaiken tämän lisäksi Sakuran seurana oli Uchiha, Itachi Uchiha. Koko Konohan ninjakylän etsityin ninja, Orochimarun lisäksi, tietysti. Ja tämä Uchiha, päinvastoin kuin se toinen Uchiha, jonka nimeä ei ääneen sanottu, kertoi avoimesti rakastavansa Sakuraa. Oliko ihmekkään, että Sakura suhtautui erityisen negatiivisesti riisumiseen. Asia olisi tietysti toinen, jos kyseessä olisi Itachin pikkuveli. Muttakun ei ollut. Kyseessä oli itse Itachi.

''Luuletko tosissasi?'' Sakura tivasi Itachilta. Itachi puolestaan katsoi Sakuraa kuin tärähtänyttä.

Itachin mielestä Sakura oli lumoava. Hänen silmänsä, hiuksensa, kasvonsa, kaikki lumosivat hänet uudestaan ja uudestaan. Miksei Sakura tajunnut?

Itachi oli kuullut vuosia sitten Sakuraa sanottavan jättiotsaksi. Mutta kun asiaa ajatteli, iso otsa teki hänestä entistä suloisemman. Kyllä tämä mies tiesi heidän ikäeronsa, mutta eihän neljän tai kolmen vuoden ikäero merkitsisi mitään. Eikä avioparin osapuolten tarvinnut olla aina saman ikäisiä. Ei todellakaan.

Itachi tunsi kuitenkin syvää kateutta pikkuveljeään kohtaan. Tämä upea kunoichi rakasti Sasukea eikä tätä vanhempaa ja kypsempää Uchihaa. Mutta asianlaita muuttuisi kyllä pian, hyvinkin pian. Pian Sakuran silmät huomaisisivat vain Itachin.

Itachi virnisti itsekseen ajatukselleen.

''Luulen. Eihän siinä ole mitään outoa'', Itachi sanoi viattomasti. Sakura puuskahti hänelle.

''Niin, varmasti sinä kantelet päivittäin alastomia naisia joihin olet muka rakastunut vesiputouksen alle puhdistautumaan. Aivan, miten en heti arvannut!'' Sakura huudahti sarkastisesti.

Itachi pudottautui polvilleen Sakuran viereen. ''Nyt minä keksin mistä kenkä puristaa'', hän sanoi hymyillen Uchihoiden tapaan, ja otti Sakuran toisen kengän pois naisen jalasta. Sakura voihkaisi kivusta, jalkaan sattui jumalattomasti. Se oli varmasti murtunut.

''Luuletko, että minulla on seksuaallisia ajatuksia sinua kohtaan?'' Itachi kysyi rauhoittavalla äänellä. ''Minä ajattelen vain parastasi.''

Sakura punastui. Eipä tietenkään, olihan kyseessä Itachi. Sas- pikkuveljensä tapaan hänkään ei ollut ikinä juuri kiinnostunut naisista. ''Anteeksi'', Sakura sopersi hiljaa. Hän yritti ottaa itse toisen kenkänsä pois, mutta Itachi kerkesi ensin. Se ei sentään sattunut.

''Anna minä'', Itachi sanoi. Samassa mies oli tökännyt etu-ja keskisormellaan Sakuraa rintakehältä, ja nainen oli kaatunut maahan makaamaan, muka harmistunut virne kasvoillaan.

Itachi siirtyi Sakuran pään viereen, ja otti naiselta tämän otsasuojuksen pois. Itachi katsoi sitä hetken. Se oli punainen, ja Konohan tunnus oli siinä vahingoittumana. Toisin kuin Itachin itsensä suojuksessa, jossa Konohan tunnuksen kohdalla meni kunailla vedetty vaakaviiva.

Laskettuaan naisen punanauhaisen otsasuojuksen maahan, Itachi siirty naisen käsien kohdalle. Hän suuteli kumpaakin kättä kuin ranskalaiset, ja irroitti mustat hansikkaat. Toisen hän laittoi maahan, ja toisen oikeaan käteensä. Sakura nauroi Itachille, ja mies virnisti. Hän jätti kuitenkin hansikkaan käteensä.

Hansikkaiden jälkeen Uchiha siirtyi naisen vaaleanpunaisen essun kohdalle, eikä kulunut sekuntiakaan, niin jo essu oli maassa, ja Sakuralla oli jalassaan vain tiukat mustat shortsit.

Sakura nousi istumaan. ''Tästä eteenpäin voinkin jo jatkaa itse, kiitos vaan'', hän murahti.

- -

Neljä ANBU maskeihin puettua henkilöä juoksivat metsässä, ja kaukana heidän edessään matkaa taittoi oranssipukuinen mies. Kaikilla oli sama päämäärä, pelastaa Haruno Sakura Uchiha Itachin kynsistä.

''Vauhtia!'' Naruto rääkäisi edestäpäin neljällle ANBUlle. Yksi heistä katsoi blondia merkitsevästi maskin takaa. Sitten sama maskinaama kääntyi Inoon päin, joka huokaisi syvään, ja ampaisi Naruton perään huomattavalla nopeudella.

''Odota idiootti!'' Ino huusi Narutolle, joka vasten ennakko-odotuksia, pysähtyikin.

''Mitä sinä sanoit, papukaija?'' Naruto sanoi ilkikurisesti, ja Ino tajusi ottaa maskinsa pois. Vaikka nainen itse piti hyvin paljon maskinsa erikoisuudesta, hän vihasi, kun joku vihjasi siitä mitään negatiivistä, etenkin jos kyseinen joku oli Naruto, tai muu alemman tason ninja.

''Että odota, idiootti!'' Ino toisti, ja pysähtyi Naruton viereen. ''En muuten uskonut että pysähtyisit'', hän jatkoi samaan hengenvetoon.

''Ihan kuin olisinkaan sinun takiasi'', Naruto tuhahti ylimielisesti.

''Naruto-kun, miksi pysähdyimme?'' eräs ANBU kysyi. Hänellä oli hieman hevosmainen maski kasvoillaan.

''Nälkä'', Naruto sanoi ykskantaan, ja hieroi vatsaansa. Yksi ANBU naurahti hieman, muut huokaisivat syvään, Ino etunenässä.
- -

Vaaleanpunahiuksisella oli päällään enää alushousunsa. Hän oli kääriytynyt valkoiseen pyyhkeeseen, ja hänellä oli kädessään shampoo-pullo. ''Saa kääntyä'', hän sanoi tylysti miehelle.

Itachi teki työtä käskettyä, ja näki Sakuran melkein alasti. Vaikka hän oli vannonut Sakuralle, ettei hänellä olisi sillä hetkellä minkäänlaisia seksuaalisia haluja tätä kohtaan, tunteita oli vaikeaa pitää kurissa. Sakura oli niin kaunis.

''Oletko varma että haluat kastella tuon pyyhkeen?'' mies kysyi vielä hieman epävarmasti. Kysymykseen oli kaksi syytä: Ensimmäinen syy oli se, että haluaako Sakura oikeasti kastella pyyhkeen, johon voisi suihkun jälkeen kuivata itsensä, ja toinen syy oli se, että Itachi olisi mielellään halunnut nähdä Sakuran ilkosillaan.

''Miksi kysyt?'' Sakura kysyi mieheltä, ja kohotti toista kulmakarvaansa.

Mies näytti mietteliäältä ja vastasi sitten, että Sakuralla ei olisi suihkun jälkeen mitään, mihin kuivata itsensä. Siihenkin vastaukseen Sakura tuhahti.

''Onhan minulla kylpytakki!'' Sakura sanoi hieman jo virnistäen, ja Itachin teki mieli lyödä itseään. Niimpä tietysti.

''No siinä tapauksessa'', Itachi virnisti, ja nosti Sakuran kevyesti käsivarsilleen, ''kohti vesiputousta, neitiseni!''

Itachi käveli kaksi askelta, kauemmin hänellä ei mennyt ennen kuin oli jo vesiputouksen alla. Sakura avasi nopeasti shampoo-pullon, vaahdotti sen hiuksiinsa ja huuhtoi pois. Vesi puolestaan huuhteli kaiken veren ja lian Sakuran vartalolta, jopa keskivartalon kohdalta, sillä nainen aukaisi hieman pyyhettään, kuitenkin varmistaen ettei Itachi nähnyt mitään.

''Olen valmis'', nainen sanoi pitkän ajan jälkeen, ja mies käveli pois vesiputouksesta. Hän ei kuitenkaan laskenut Sakuraa alas käsivarsiltaan, päinvastoin hän veti Sakuraa vain lähemmäs itseään.

Sakura oli kaunis kastuneenakin. Vaikka naisen hiukset olivat sekaisin pesun jälkeen, ja vaikka ne valuivat päätä pitkin kohti maata, Itachi näki tässä henkilössä paljon kaunista. Nuo kauniit pisamat, joita hän ei ollut ennen edes huomannut. Nuo pitkät ja tummat ripset. Nuo poskipäät, nuo huulet.

Sakura huomasi Itachin tuijottavan huuliaan. Hän painoi kätensä Itachin huulille. ''Ei nyt'', Sakura sanoi hieman ilkikurisesti, ja Itachi virnisti jälleen. Mies laski naisen maahan varovaisesti, ja silti se tuntui ikävältä.

''Sattuiko?'' mies kysyi huolehtien naisesta, ja tämä vain hymyili takaisin. Ei Sakura ollut harjoitellut Tsunaden opissa, vain jotta voisi myöntää viholliselle satuttaneensa itsensä.

Sakura oli nimittäin miettinyt oman suunnitelmansa, jonka aikoi vakaasti toteuttaa. Jos kerta Itachillakin oli suunnitelma, niin miksei hänelläkin? Ja kaiken lisäksi Sakuralla oli vahva tunne, että tämä suunnitelma saattaisi jopa toimia.

''Silmät kiinni!'' nainen sanoi kiusaavaan sävyyn Itachille, joka käänsi kuuliaisesti selkänsä. Vaivalloisesti Sakura sai kuin saikin päälleen mustat alusvaatteensa, mustat tiukat shortsinsa sekä paitansa. Essu oli liian kaukana Sakurasta, joten hän ei ylettynyt siihen.

''Annatko tuon essuni?'' Sakura kysyi varovaisesti Itachilta, joka seisoi vieläkin selkä Sakuran selkää vasten kolkossa luolassa. Itachi otti kätensä silmiltään, ja käveli essun luokse. Sakuralle antamisen sijasta hän päätti tehdä sillä jotain muuta.

- -

ANBUt ja Naruto olivat leiriytyneet metsän siimekseen. Kissanaamainen ANBU oli kaivanut repustaan neljä purkkia ramenia. Kaikki oli tarkoitettu ANBUille, jopa Inolle joka oli lopettanut diettinsä huomattuaan, ettei hänen lihaksensa kasvaneet. Kuitenkin Ino oli säälinyt Narutoa, ja päättänyt antaa rameninsa tälle. Nainen sai itselleen syötäväksi voileipiä, mutta eipä Ino erityisemmin edes ramenista välittänytkään, etenkään misosta.

''Ahh, kyllä tekee kutaa!'' Naruto huokaisi raukeasti syötyään purkkinsa loppuun, ja kaatui maahan selälleen. Pian hänen viereensä rojahti Ino, vielä suussaan hieman voileipää.

''Menemme hakemaan vettä'', koiranaamainen ANBU sanoi Narutolle ja Inolle, ja samassa he katosivat jättäen nämä kaksi henkilöä sulattelemaan ruokaansa.

''Kiitos vielä Ino tuosta ramenista'', Naruto sanoi Inolle, katse kuitenkin kiinni pilvissä. Ino katsoi Narutoa ensin hämmästyneenä, ja virnisti sitten.

''Mitä vain vuoksesi, blondi'', nainen nauroi. Narutokin virnisti omaa virnettään.

''Blondivoimaa!'' poika hihkaisi, ja Ino kääntyi kyljelleen nauramaan.

Ino ei ollut aikaisemmin huomannut Naruton selkeästi parantunutta huumorintajua. He olivat kummatkin blondeja, ja kummatki viisaita. Mitä nyt Ino hieman viisaampi, mutta kyseessähän oli Naruto. Ihmeitä ei sentään voinut odottaa.

Narutokin kääntyi kyljelleen, vain huomatakseen, että makasi maassa nenä kiinni Inon nenässä. Eikä nainen kiljunut, eikä edes hilautunut taaksepäin. Sen sijaan Narutosta tuntui, kuin Ino tulisi koko ajan lähemmäs.

''Olet aika ihana, Naruto'', Ino sanoi hiljaa, ja nuolaisi Naruton huulta. Naruto sävähti hieman, mutta tajusi sitten, että se tuntuikin aika hyvältä. Jotenkin miellyttävältä, vaikka kyseessä olikin Yamanaka Ino.

Kuin yhteisestä ajatuksesta, kumpikin nousi samaan aikaan maasta makaamasta ylös seisomaan. Inon ja Naruton vartalot olivat aivan kiinni toisissaan, Inon kädet olivat Naruton vyötäisiltä, samoin kuin Naruton kädet Inon vyötäisillä.

''Olet rasittava'', he sanoivat yhtä aikaa, ja suutelivat toisiaan. Se oli hellä suudelma, ei mitenkään kostea tai kutsu seksiin. Se oli vain... Suudelma.
- -

Viisi minuuttia siitä, kun Sakura oli pyytänyt Itachia ojentamaan essunsa, Itachi vihdoin astui hänen eteensä. Miehellä oli kädessään Sakuran essu, ja hän antoi sen Sakuralle. Sakura sujautti sen yllättävän nopeasti päälleen.

''Oletko jo noin hyvässä kunnossa?'' Itachi kysyi hämmästellen, mutta nähdessään Sakuran tuskan virneen, hänen teki mieli vetää kysymyksensä takaisin.

''Olen'', Sakura vastasi, vastoin Itachin ennakko-odotuksia. ''Ja kun olen täydellisen parantunut, lähden täältä.''

Sakuran vastauksen jälkeen Itachin pää painui alas. Olihan Itachin pitänyt tietää, ettei Sakura pysyisi miehen luona vapaaehtoisesti. Eipä tietenkään. Ja vielä kun Itachilla oli niin paljon tehtävää.

''No, sitten minun on saatava varmistus erääseen asiaan, ennen kuin on liian myöhäistä,'' Itachi sanoi heiman iloisemmin jo, ja polvistui Sakuran viereen.

''Annatko minun tehdä tämän?'' Itachi katsoi Sakuraa syvälle tämän vihreisiin silmiin, ja piti naisen kädestä lujaa kiinni. Sakura näki Itachin katseessa syrjityn pikkupojan ilmeen, eikä voinut kieltää miestä. Saatuaan luvan, Itachi pysyi vähän aikaa paikallaan.

Pian Itachi nosti Sakuran todella varovaisesti syliinsä. Mies painoi päänsä naisen kaulalla, ja suuteli tätä intohimoisesti.

Sakuran silmät rävähtivät auki, ja hänen teki mieli alkaa kiljua, ja lopettaa kaikki ennen kuin oli liian myöhäistä. Mutta samassa hän muisti Itachin katseen, eikä hennonnut sanoa mitään. 'Antaa mennä nyt, edes kerran', oli Sakuran viimeinen, selvä ajatus.

Pian Itachin huulet liikkuivat kaulalta kaulakuoppaan, ja Sakura voihkaisi vasten tahtoaan mielihyvästä. Itachi selkeästi hymähti Sakuran voihkaisulle, mutta keskittyi taas omien ja Sakuran tarpeiden tyydyttämiseen.

''Ita...Itah...'' Sakura voihki Itachin sylissä. Pian Itachi laskikin Sakuran takaisin maahan, nousi hänen päälleen. ''Sallinette?'' hän kysyi vielä Sakuralta, vaikka kumpikin tiesi, ettei heitä saisi enää mikään lopettamaan.

Siispä Sakura nyökkäsi, ja Itachi jatkoi hommiaan.

Itachi työnsi toisen kätensä Sakuran paidan alle. Hän hieroi naisen täydellisiä vatsalihaksia, ja tämän rintoja rintaliivien päältä. Pian paita saikin sanoa tälle parille heipat, ja se lensi kauas peremmälle luolaan.

Itachi suuteli Sakuran vatsaa samalla kun irroitti Sakuran rintaliivejä. Pian nekin saivat lähteä, ne lensivät suoraan vesiputouksen alle.

Itachi suuteli Sakuran nännejä, pyöritteli sormiaan niiden ympärillä, ja tunsi niiden kovettuvan. Sakura jatkoi huomattavan kovaäänistä voihkimistaan. 'Varmasti hänen ensimmäinen kertansa', Itachi ajatteli itsekseen.

Kommentit (Lataa vanhempia)
DeviL1n - 2010-04-16 19:38:51
EI FICCIÄ SAA JÄTTÄÄ TUOLLASEEN KOHTAAN!!! >.<

*kröhöm* ja asiaan, en huomannut ainakaan virheitä ja teksti oli muutenkin sujuvaa :)

luin 2 ja 3 osat putkeen joten en kommannut erikseen siihen mutta selkeää ja virheetöntä tekstiä 2:ssa samaten :))

JATKOA PIAN KIITOS!!! <3
(ja enemmän ItaSakua, mutta satun vain itse pitämään juuri kyseisestä parituksesta eli yleisesti ottaen molempia parituksia on luultavasti sopivasti ;P)

Daikon - 2010-05-08 16:20:55
Sainhan sne koneen toimimaan jotenkin vihdoinkin...

Sanon nyt heti ensimmäisenä virheet. Saatan muuten unohtaa ne :DDD

Muttakun ei ollut. Kyseessä oli itse Itachi. (Muttakun = Mutta kun)

Samassa mies oli tökännyt etu-ja keskisormellaan..... (etu- ja keskisormellaan)

Tuollahan oli kirjoitusvirheiden lisäksi erikoisia lauseita. Tai siis niiden sanajärjestys jotenkin tuntui oudolta minun silmissäni. Kuitenkin niitä ei ollut paljoa. Korkeintaan kaksi vain.

Enemmän kuvailua kaipaisin ja no enpä nyt muuta keksi, että kyllä sä vain jätit tämän osan mielenkiintoiseen kohtaan! Niin kuin Keyra sanoi ei tuollaiseen kohtaan!! Liian jännä!!!

Noh kuitenkin saat neljä pojoa nyt tällä kertaa <3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste