Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kilpailufic: Aavikon Kasvatti - ainoboy
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 900 sanaa, 5540 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-05-14 07:04:48
Kansio: Muu - muu

Author: ainoboy
Raiting: S
Disclaimer: Naruto ei ole minun omistuksessani...Pahus.
Genre: Lievä angst
Warning: Lyhyt !

Tiedät, ettei hiekka pysty satuttamaan sinua.

Arvostelu
12
Katsottu 1068 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Hihhei! Kyllä olinkin jo pitkään odottanut kilpailua, ja vihdoin se tuli ! *Palvoo Nutia*

Tämä on tosi, tosi lyhyt, mutta en olisi osannut tätä pidemmälle jatkaakkaan. Että saa nyt kelvata tälläisenä, ja nyt vain jännäämään miten kilpailussa käy!

Kiitos :)
----
Sinä seisot aavikolla. Edessäsi on hiekkaa, joka puolella, ja niin kauas kuin pystyit näkemään. Tuulta ei ole, ja ilma seisoo paikallaan ruskettaen, pian polttaen kalpean ihosi karrelle.

Sillä usein kaltaisesi punapäät omistavat hyvin vaalean ihon, kuten tässä tapauksessa.

Seisot paikallasi katsoen hiekkaa ympärilläsi. Hiekka on mielestäsi hyvin mielenkiintoista. Hiekkaa voi löytyä mistä tahansa; kengästä, hiuksista ja jopa hampaiden välistä. Sinä olet kokenut nuo kaikki kolme, ja muutaman muunkin.

Hiekka voi olla hyvin märkää, kuumaa, kylmää, kuivaa. Kyykistyt alaspäin, ja upotat kätesi tämän autiomaan hiekkaan. Tämä hiekka on hyvin kuumaa, mutta taistelet vastaan halua nostaa käsi ylös ja puhaltaa siihen, jotta se viilenisi. Tiedät, ettei hiekka pysty satuttamaan sinua.

Hiekka on aina toiminut suojanasi. Kun tunsit, että elämä pettää alta, hiekka oli pohjanasi. Hiekka oli ystäväsi, useimmiten ainoa sellainen.

Hymyilit hieman muistellessasi sinun ja hiekan yhteistyötä chuunin-kokeiden aikaan. Ne kaikki rasittavat mahtailijat ja nirppanokat, he ansaitsivatkin kuolla. Osa kuoli kivuttomasti, osa erittäin kivuliaasti, mutta aina he kuolivat. Ja aina riistäessäsi yhden hengen, hymysi leveni hieman, kunnes se oli mielipuolinen irvistys.

Jos saisit tuomion kaikista tappamistasi ninjoista, olisit vankilassa loppuikäsi. Onneksesi näin ei ole.

Muistat tämän paikan liian hyvin. Vaikka muut näkisivät tässä vain aavikkoa, vailla toivoa poispääsystä, sinä näet tässä jotain muuta.

Pienenä, kun Shukaku vielä eli sinussa, sinä olit täällä kaikki yöt. Itkit yöt läpeensä, kunnes tajusit olevasi hirviö, hirviö jolla ei kuulunutkaan olla mitään. Ei perhettä, ei ystäviä. Itkit, sillä äitisi oli joutunut kuolemaan kaltaisesi hirviön takia. Itkit, koska isäsi halusi tappaa sinut. Itkit, koska kukaan ei halunnut leikkiä kanssasi.

Vaistomaisesti toinen käsi, se vapaana oleva, nousee otsallesi, johon kaiversit hiekalla ja pienen pojan tuskalla erään merkin. Rakkaus.

Sitten tuli se Naruto Uzumaki. Hänkin on hirviö, kuten sinä, muttei masentunut. Pidät häntä sankarinasi. Hänen takiaan silmäsi ovat avautuneet, ja olet päässyt näinkin pitkälle. Kazekage-sama kuullostaa kieltämättä hyvältä korvaasi.

Etenkin silloin, jos unohdat sanasta sen kaiun, minkä isäsi jätti siihen.

Voimakas tuulenvire pyyhkäisee aavikon halki, ja sinulla menee silmiin hiekkaa. Kaivat hiekat pois tottuneesti, tämä ei todellakaan ole ensimmäinen kerta, eikä viimeinenkään. Muistat, kuinka helppoa sinun oli nuorempana itkiessäsi valehdella, että sinulle meni hiekkaa silmiin, ja kaikki uskoivat valheesi. Pieni, kylmä kyynel tipahtaa poskellesi, mutta pyyhkäiset sen nopeasti pois. Sinä et itke.

Hitaasti, hyvin hitaasti nostat toisen kätesi hiekasta, ja lasket toisen kätesi otsalta. Kätesi ottavat otteen kalebassisi kantohihnasta, ja nostatkin tuon saviruukun pääsi yli, ja lasket sen maahan. Venyttelet painosta puutuneita hartioitasi voimakkaasti. Vaikka kalebassi oli kulkenut mukanasi melkein koko ikäsi, se tuntui vieläkin painavalta. Jokatapauksessa hiekka oli ainoa aseesi, et ollut koskaan oppinut käyttämään kunnolla edes kunaita, sen käytön opetteluun ei ollut ollut tarvetta. Lisäksi kätesi ja silmäsi kordinaatio on niin huono, että kunain heittely olisi sinulta vain ajanhukkaa.

Hiekkasi riittäisi kaikkiin hyökkäyksiin ja puolustuksiin, oli aina riittänyt ja tuli aina riittämään. Hiekkasi pystyi jopa aistimaan muista ihmisiä, ja kertomaan tiedon sinulle. Kuten se tekikin.

''Hoi Gaara!'' kuuluu miehen ääni selkäsi takaa. Tunnistat äänen välittömästi, ja käännyt ympäri. Kuten arvasit, kasvojesi edessä seisoo Kankuroun violetit meikit kasvoillaan ja kissahattu päässään.

''Kankurou'', hymähdät hyväksyvästi. Olit halunnut olla yksin, mutta oikeastaan ilahduit Kankuroun saapumisesta. Tuo mustapukuinen mies astui muutaman askeleen sinua päin, ja pian tunsitkin miehen vahvan käden pääsi päällä.

Kankurou katsoi sinua hieman mietteliäästi, kunnes hymähti. Katsot häntä pistävällä katseella takaisin . Kankuroun silmissä värähtää pelko, mutta pian hän taas hymyilee.

''Miksi naurat?'' kysyt mieheltä hiljaa.

''Muistelen menneitä. Ennen niitä chuunin-kokeita, emme Temarin kanssa uskaltaneet edes katsoa sinua. Ja nyt'', veljesi pörröttää hiuksiasi. ''Nyt minä voin tehdä näin, etkä tapa minua.''

Se oli totta, ja pystyit sen itsekkin myöntämään. Olit muuttunut paljon, ja tällä kertaa se oli hyvä asia.

''Lähdetään, aavikon kasvatti'', veljesi hymyili sinulle, ja kääntyi ympäri, takaisin suuntaan, josta oli tullut.

Hymähdit veljesi keksimälle lempinimelle hiljaa. Aavikon kasvatti. Sehän sinä olet. Käännyit ympäri ja lähdit veljesi perään, kohti kotikylääsi. Kylääsi, jota rakastat.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Raw - 2010-05-14 13:18:59
Tuo viimeinen lause.. Onko sen tarkoitus olla menneessä muodossa? Mutta muuten hyvä. Kirjoitusvirhietä en löytänyt, ja juonikin kulki hyvin. Onnea kisaan viidellä pisteellä!

faith3hope - 2010-05-14 15:37:13
ihana<3<3

-urpo- - 2010-05-15 09:06:15
Tekisi mieli itkeä ;_____; Hyvä on mie itken *vollottaa ja etsii nenäliina pakettia* Jotenkin koskettava. Rakastan tätä ylikaiken oWo ~<3

JiiBee - 2010-05-15 11:33:17
Naww, isoveli-Kankurou on aivan ihana<3

Tekstin lyhyys sopii tähän todella hyvin, kerronta on sujuvaa eikä virheitä osunut silmiin. Vaikka Gaara hahmona onkin hyvin erilainen kuin moni lukija varmasti, siihen on todella helppo samaistua :D Ainoa mikä iski silmään oli tuo aikamuodon muutos lopussa, josta Rizku-Chan jo mainitsikin. Muuten loppu on ehdottomasti paras kohta<3 Pidän myös tuosta miten kuvasit Gaaran tappoviettiä :>

Kyllä tästä viisi pinnaa irtoaa<33

Johan mokoma haasteen heitit, oma ficcini tuntuu ihan turhalta tämän rinnalla :'D

Haruna - 2010-05-16 15:22:26
Tämä oli hyvä. Kyllä tällä kisassa pärjää.
Ainoa mikä iski silmääb oli lopun aika muutos mutta muuten niiin ihana <3<3<3

Onnea kisaan <3<3<3

5p.

Nuti - 2010-05-17 08:11:59
Tämähän oli mainio! Tunnistin kyllä tässä monia teemoja, joita olen itsekin käyttänyt ficeissäni Gaaraa käsiteltäessä (mm. tuomio tapetuista ninjoista, melko huonot hiekkaan liittymättömät ninjataidot), mutta tässä oli kivasti muös tuoreita ajatuksia. Pidin kovasti, vitonen! :)

Afeni - 2010-05-19 19:53:11
Ficci on hyvin kirjoitettu. Teksti on sujuvaa ja sitä on helppo lukea. Kuitenkin eläytyminen lukijana oli hieman vaikeaa, koska ficci kertoi niin selvästi Gaarasta. Ehkä vika on minussa, mutta sinä-muodosta huolimatta en pystynyt kyllä samastumaan Gaaraan.

Joka tapauksessa hienoa ja hyvää tekstiä ehdottomasti. Tarina on myös koskettava ja ajatuksia herättävä :)

Afeni - 2010-05-19 19:53:12
Ficci on hyvin kirjoitettu. Teksti on sujuvaa ja sitä on helppo lukea. Kuitenkin eläytyminen lukijana oli hieman vaikeaa, koska ficci kertoi niin selvästi Gaarasta. Ehkä vika on minussa, mutta sinä-muodosta huolimatta en pystynyt kyllä samastumaan Gaaraan.

Joka tapauksessa hienoa ja hyvää tekstiä ehdottomasti. Tarina on myös koskettava ja ajatuksia herättävä :)

Genma - 2010-06-02 12:11:38
Wow, vaikea aihe eli Gaaraan samaistuminen. Itse en oikein samaistunut, jos aloitetaan risuista. Fic käsitteli hyvin Gaaraa, kuten Nuti jo totesikin. Lisäksi se oli hyvin kirjoitettu ja musta toi pituuskin oli ok. Nelkun ja vitosen välillä palloilu taitaa kallistua vitoseksi.

Daikon - 2010-06-02 13:41:25
Mahtavaa jälkeä! Ehdottomasti yksi suosikeistani tämän kisan ficeistä! Eli eiköhän ole päivänselvää että tykkäsin tästä? Kaitpa. :D

Jos täytyisi sanoa joku miinus puoli tästä ficistä se kait olisi etten pystynyt täysin samaistumaan Gaaraan. Se ei kyllä haittanut minua paljoa. ^__^

Viisi pistettä saat ja hei onnea kisaan! ;D

horaaneko - 2010-09-13 13:10:26
Oi ihana Gaara-sama... <3 Luin vasta nyt tän, kun etin Gaara-aiheisa ficcejä. <3 Koska Sabaku no Gaara on paras.... <3 <3 <3

Juu, mutta miinus siitä, että aikamuoto heitti aina preesensistä imperfektiin ja siksi teksti oli vähän vaikealukuista. '~'
Mutta pidin tarinan "soljuvasta" kerronnasta. :3 Mutta täytyy myöntää, ettei olisi tullu luettua tätä ficciä, jos kyseessä olisi ollu joku muu kuin Gaara-sama... :3

Juuh, ja aihe oli melko klisee, mutta se ei horaanekoa haittaa, sillä Gaaran tarina saa hänet aina uudestaan ja uudestaan pillittämään. TT^TT >:D 4p

Niin, Kankurou oli tässä aivan ihana... <3 tahtoo myös pörröttää Gaara hiuksia. >:3

horaaneko - 2010-09-13 13:16:40
Ja vielä, syystä jos toisestakin pystyn yleensäkin samaistumaan Gaaraan erittäin hyvin, ja tässä ficissä varsinkin. :3 Eihän tähän ihanaan punapäähän voi samaistua, jos ei ole itse kokenut samanlaista lapsuutta! '~' Johonkin Narskaan nyt voi samaistua todella helposti, mutta Gaara on ihan eri juttu. ^^ Eikä minua tarinassa haittaisi, vaikken voisi samaistua päähenkilöön. :3 Gaara on kuitenkin yksi harvoista Naruton hahmoista,ehkäpä ainoa, johon voin samaistua täydellisesti. ~^^~ Siksi myös tää oli ihanaa luettavaa. :3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste