Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Seitsemäs ottelu Konoha vs. Akatsuki Kolmas erä (osa 2) - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3675 sanaa, 23520 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-05-25 20:04:10
Kansio: Muu - muu

Lätkäficin kirjoittaja tekee ficcarin erikoisen ja lyö pelille sinetin. Voittaja ratkeaa tässä osassa. Luvassa pelin vikat minuutit ja voitonjuhlat sun muut tilpehöörit. Ihastukaa tai vihastukaa.

Disclaimer: M.Kishimoto omistaa hahmot. Tarina on minun.

Arvostelu
2
Katsottu 962 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
H: Tervetuloa takaisin ottelun kolmannen erän viimeiselle kymmenminuuttiselle. Kentälle ovat saapuneet molempien joukkueiden ykköskentät ja peli käynnistyy. Itachi vie aloituksen Tentenin edestä. Tenten pelaa nyt ykköskentän sentterinä. Pain ottaa kiekon ja laukoo, mutta päin Sasukea. Konan ehtii kiekkoon ja paine pysyy Konohan alueella. Konan syöttää Kisamelle, joka joutuu painimaan laidassa Yamaton kanssa. Kisame siirtää kiekon maalin taakse, josta Zetsu nappaa sen ensimmäiseksi. Kakashi tulee paikalle ja taklaa Zetsun irti kiekosta. Kakashi avaa peliä Tentenille, joka harhauttaa tieltään Painin ja syöttää laitaan Narutolle. Naruto viilettää kohti Akatsukin maalia, mutta Konan saa ajettua hänet nurkkaan. Naruto kääntyy taitavasti kiekkoa suojaten nurkassa ja lähettää sen jäälle saapuneelle Nejille, joka ottaa kiekon vastaan ja ampuu sen kohti Jugoa. Ilman maskia Jugo koppaa helposti kiekon ja syntyy pelikatko. Joukkueet vaihtavat kentälle uudet viisikot. Molemmilta peliin tulevat kakkoskentät ja aloitukseen tulevat Tenten ja Deidara. Tenten voittaa aloituksen ja kiekko tulee Guylle. Guy levittää peliä ja antaa toiseen laitaan Irukalle. Iruka hakee poikkisyötöllä Leetä laidasta, mutta Hidan on mies paikallaan ja katkaisee syötön. Hidan heittää kiekon laitaa pitkin Tobille, joka joutuu siniviivalla taistelemaan kiekosta Guyn kanssa. Vihdoin Tobi saa potkittua kiekon Deidaralle, joka spurttaa kohti Konohan aluetta. Deidaraa vastaan puolustaa Iruka. Deidara tuo kiekon alueelle, mutta joutuu syöttämään laitaan, jonne syöksyy Sasori ensimmäisenä. Sasori tuo kiekkoa kohti laukaussektoria, kun Tenten jysäyttää oikean pommin ja Sasori saa puhallella hetken. Tenten kaappaa kiekon ja tuo sen keskialueelle. Tenten syöttää kiekon Leen lapaan ja Lee tulee Akatsukin alueelle. Tobi ja Hidan ahdistavat Leen kulmaan, mutta kummallakin on vaikeuksia pidätellä Leetä.

S: Lee on aivan kuin Guy nuorena. Rämäpäinen ja vahva kuin härkä.

H: Lee siirtää kiekon Nejille, joka joutuu vaikeuksiin Kakuzua vastaan. Kakuzu taklaa Nejin tylysti irti kiekosta ja hakee pitkällä syötöllä Sasoria. Syöttö menee kuitenkin liian pitkäksi ja suoraan Konohan päätyyn. Näin syntyy pitkä ja aloitus tuodaan Akatsukin päätyyn. Molemmat vaihtavat, Akatsukilta äänen viisikko ja Konoha laittaa ainakin Shikamarun ja Chojin kentälle sekä puolustukseen Asuman ja Kurenain. Aloitukseen kyyristyvät Tayuya ja Konohalta Tenten.

S: Tämä onkin mielenkiintoista, sillä Tenten on pelannut kentällä jo yli kaksi minuuttia.

H: Tayuya kauhoo aloituksen itselleen ja kiekko tulee Kidomarulle, joka lähtee nostamaan Akatsukin hyökkäystä. Kohti Konohan aluetta. Kidomaru syöttää samassa laidassa viilettävälle Sakonille, joka tulee Konohan alueelle. Sakon saa vastaansa Kurenain, jonka Sakon pelaa pois pelistä syötöllä Tayuyalle. Tayuya lähtee lentoon kuin märkä rätti, kun Asuma taklaa hänet irti kiekosta. Tosin Asuma saa kerätä hetken happea, kun Jiroboo jyrää hänet. Jiroboo pääsee laukomaan kohti Saita, mutta laukaus on Sain helppo torjua. Irtokiekkoon pääsee Choji ensimmäisenä. Choji antaa kiekon Shikamarulle, joka odottaa täysin vapaana. Shikamaru lähtee kiihdyttämään ja tulee hyökkäysalueelle, yhdessä peliin tulleen Hinatan kanssa. Shikamaru päättää syöttää, mutta Kimimaro katkaisee syötön. Kimimaro pelaa jäästäkin kiekon Kidomarulle, joka pysähtyy Chojiin. Choji antaa syötön alas tulleelle Hinatalle, joka lyö kiekon punaviivan oikealta puolelta Akatsukin päätyyn. Molemmat vaihtavat ja kentälle tulevat Konohan tehonyrkki eli nelosketju ja puolustukseen Kakashi sekä Yamato. Akatsukilta Tayuya jää kentälle ja peliin tulevat Zaku ja Dosu hyökkäykseen sekä puolustukseen tutut Konan ja Pain. Konan ottaa kiekon maalin takana ja avaa Painille, joka syöttää Tayuyalle. Tayuya saa vastaansa Kiban, joka karvaa terrierimäisellä sitkeydellä Tayuyaa. Sitkeys palkitaan, kun Kiba riistää kiekon ja antaa keskustaan, josta Hinata poimii kiekon. Hinata potkii itsensä vauhtiin, mutta vastaan tulee Pain, joka riistää kiekon ja pelaa sen Dosulle. Dosu kiihdyttää laidasta, mutta saa ottaa vastaan Shinon kovan taklauksen. Shino ottaa irtokiekon ja tulee Akatsukin alueelle, mutta Pain pakottaa Shinon nurkkaan ja riistää kiekon.

S: Melkoisen väsynyttä peliä molemmilla, sillä näkee kuinka luistin ei oikein jaksa liikkua. Eiköhän tämän ottelun voita se, jolla on enemmän tahtoa.

H: Siltä tuntuu, Pain avaa hyökkäyksen ja Tayuya saa kiekon. Tayuya antaa kiekon Zakulle, joka vie kiekon Konohan alueelle. Zaku pelaa Yamaton pois tieltä jättämällä kiekon Tayuyalle. Tayuya laukoo, mutta Sai torjuu ja irtokiekon poimii Kakashi. Kakashi joutuu kamppailemaan Dosun kanssa ja harvinaisesti menettää kiekon Dosulle, joka laukoo, mutta jälleen Sai torjuu. Sai katkoo pelin ja molemmat vaihtavat hyökkääjiä. Kentälle tulevat Konohalta Naruto ja Sasuke sekä Akatsukilta kolmikko Itachi, Kisame ja Zetsu. Hinata on aloituksessa Itachia vastaan, mutta tuntuu kuin Hinata jäätyisi aina, kun hän on kentällä Naruton kanssa.

S: Tämä on ihmeellinen asia. Huomasin vaihtoaitiossa, että välillä Tsunade ja välillä Kurenai kävivät herättelemässä nuorta sentteriä.

H: No nyt ei auttaisi edes herätyskello, sillä niin puhtaasti Itachi kauhoo aloitusvoiton, mutta Painin laukaus muuttuu hudiksi, jolla Pain pyyhkii vain pölyt kiekosta. Tilanteen paikkaa Zetsu, joka ottaa irtokiekon, mutta saa kimppuunsa aloitustappiosta havahtuneen Hinatan. Hinata ahdistaa todella hämillään olevan Zetsun laitaan ja ruuhka alkaa muodostua, kun Narutokin tulee Kisamen kanssa hakemaan kiekkoa. Tätä ei Gaara kauaa katsele, vaan puhaltaa ruuhkan ja uuden aloituksen.

S: Olipa erikoinen tilanne. Tässä näemme kuinka Zetsu hämmästyy, kun Hinata vie hänet väellä ja voimalla laitaan. Tähän kookas Kisame ja terrierimäinen Naruto kaivamaan kiekkoa ja ruuhka on valmis. Voimme nähdä myös Kisamen ja Itachin ilmeet, jotka ovat paljon puhuvia.

H: Näin on. Molemmat näyttävät hieman nyrpeiltä sekä Painia että Zetsua kohtaan. No tämä on mennyttä ja uusi aloitus sekä uudet pelaajat. Molemmat laittavat kentälle kakkoskenttänsä. Eli aloitukseen kumartuvat Deidara ja Tenten ties monettako kertaa. Deidara vie aloituksen ja Hidan laukoo suoraan syötöstä. Eikä lauokaan huonosti, sillä laukaus pamahtaa Konohan maalin yläputkeen. Kohahdus käy läpi yleisön. Kakuzu saa irtokiekon, mutta Neji ehtii peittää laukauksen ja kiekko tulee Tentenille, joka hakee syötöllä Irukan. Iruka vetäytyy Konohan maalin taakse, josta hän avaa peliä Leelle. Lee polkaisee itsensä käyntiin ja syöksyy laitaa pitkin Akatsukin päätyyn. Lee huomaa keskelle liukuneen Tentenin, joka maskaa Jugoa. Lee laukoo, mutta kiekko ottaa kimmokkeen Tentenin pelihousuista ja päätyy laitaan Nejille. Nejin laukauksen peittää Kakuzu ja Sasori hakee irtokiekon. Sasori viilettää laitaa pitkin, kunnes saa Guylta kovan taklauksen. Irtokiekkoon ehtii ensimmäiseksi Deidara, joka ampuu kohti Konohan maalia. Iruka heittäytyy Deidaran laukauksen eteen ja peittää laukauksen puolittain. Kiekko ottaa Irukasta ilkeän pompun, mutta Sai torjuu viileästi ja katkaisee pelin.

S: Tässä vaihdossa mentiinkin lujaa ja haettiin ratkaisua. Konohan olisi löydettävä lääke aloituksiin, sillä nyt on Akatsuki päässyt kahdesti kokeilemaan suoraan aloituksesta laukausta. Jos Akatsuki saa lisää näitä paikkoja, niin jokin niistä vielä menee maaliin. Tässä nähdään mitä tapahtuu, kun Tsunade joutuu peluuttamaan kahdella sentterillä kovia minuutteja.

H: Totta, Sakuran jäähy alkaa tuntua joukkueessa väsymyksenä. Tenten on jäällä odottamassa, kun Shikamaru, Choji, Asuma ja Kurenai saapuvat kentälle. Akatsukilta tulee kentälle äänen viisikko. Aloituksessa ovat Tenten ja Tayuya. Nyt Tenten vie voiton ja kiekko tulee Kurenaille. Kurenai avaa laitaan Shikamarulle, joka saa vastaan Sakonin. Shikamaru harhauttaa hänet helposti ja pelaa vielä Kidomarunkin pois tilanteesta syöttämällä Tentenille. Tenten kiihdyttää vauhtiin ja tulee Akatsukin alueelle, jossa hän saa Kimimaron vastaansa. Tenten jättää taakseen, josta Choji ottaa kiekon ja syöttää alueelle tulleelle Shikamarulle. Shikamaru vie kiekkoa hetken ja antaa taakse, jossa on Asuma. Asuma laukoo, mutta päin Chojia ja irtokiekon vie Kimimaro. Kimimaron avauksen katkoo Kurenai ja kiekko jää Akatsukin alueelle. Kurenai hakee laukauspaikkaa, mutta äänen viisikko peittää paikat. Kurenai syöttää poikittain Asumalle, joka jatkaa Shikamarulle. Shikamaru leipoo ja hakee avointa laukauspaikkaa, mutta ei löydä ja heittää kiekon maalin takana seisovalle Tentenille. Tenten kaartaa maalia kohti, mutta mailaviidakko on niin kova, että Tenten menettää kiekon. Jiroboo ottaa kiekon ja käynnistää hyökkäyksen syöttämällä keskelle Tayuyalle. Tayuya kiihdyttää kohti Konohan maalia, mutta tämän yrityksen Asuma ja Kurenai katkaisevat. Asuma syöttää Shikamarulle, joka tuo kiekon alueelle, mutta tilanne on paitsio, sillä Tenten on vielä siniviivan väärällä puolella. Katkon tultua pääsevät Sakura ja Kin rangaistusaitiosta. Eikä kumpikaan valmentaja katso ollenkaan hyvällä, kun nämä riitapukarit pääsevät peliin mukaan.

S: Totta Tsunade komensi saman tien Sakuran jäämään kentälle ja samalla peliin tulevat myös muut ykköskentän pelaajat. Oho, jopa tekee Orochimaru provokaation. Hän laittaa kentälle ketjun Kin, Dosu, Zaku ja puolustajat Kidomaru sekä Kimimaro.

H: Aikooko Orochimaru pelata Sakuran ulos? No, kohta se nähdään. Aloitukseen tulee Kinin yllätykseksi Naruto, joka virnistää Kinin puheille. Naruto sanoo jotain kiekon pudotessa ja aloittajat vaihdetaan. Tilalle tulevat Zaku ja Sasuke. Zakulla on seuraavaksi kiire ja lopulta Dosu joutuu aloittamaan. Dosu häviää aloituksen ja Kakashi saa kiekon. Kakashi heittää laitaa pitkin kiekon Narutolle. Naruto kiihdyttää vauhtiin ja antaa keskelle Sakuralle. Sakura laukoo kohti Jugoa, joka joutuu katkaisemaan pelin. Naruto käy sanomassa jotain Sakuralle ja Sasukelle.

S: Jos nyt oikein tulkitsin huulilta, niin sanat seuraava vaihto tulivat Naruton suusta.

H: Jaaha mitähän se tarkoitti? No, ainakin Konoha vaihtaa hyökkäyskolmikon. Kentälle tulevat Hinata, Kiba ja Shino. Akatsukilta jäävät samat pelaajat kentälle. Aloitukseen kumartuvat Hinata ja Kin. Hinata voittaa aloituksen, mutta Kiba poimii irtokiekon ja ampuu heti kohti Jugoa. Kidomaru peittää laukauksen, mutta irtokiekon nappaa Shino, joka nostaa kiekon Jugon yli, mutta samalla myös maalin yli. Kimimaro saa peitettyä kiekon ja Gaara katkaisee pelin. Samalla Konoha ottaa aikalisän ja Tsunade näyttää fläppitaululla mitä pitäisi tehdä.

S: Nyt onkin mielenkiintoista nähdä ketä Tsunade laittaa kentälle, sillä hän on päättänyt voittaa tämän ottelun. Tätä tämä aikalisäkin merkitsi, vaikka se näin aikaisin otettiinkin.

H: No niin aikalisä on käytetty ja Konohalla on kentällä Choji, Hinata, Shikamaru, Kakashi ja Naruto. Akatsuki taas on tuonut kentälle oman ykköskenttänsä. Itachi ja Hinata kyyristyvät aloitukseen. Hinata kauhoo aloituksen hämmästyneen Itachin edestä ja kiekko liukuu Narutolle, joka syöttää laitaan Shikamarulle. Shikamaru pyörähtää vapaaksi Painin ahdisteluista huolimatta ja antaa syötön Kakashille, jota ahdistaa Kisame. Kakashi antaa kiekon samassa laidassa olevalle Hinatalle. Hinata saa vastaansa Konanin, jonka hän harhauttaa syöttämällä taakse ristiin Narutolle. Naruto veivaa kiekon jäähän heittäytyvän Zetsun ohi ja laukoo. Maalilla oleva Choji hyppää taaksepäin, mutta laukaus tulee suoraan päin Jugoa. Jugo ei ehdi irtokiekon päälle, sillä tilanteeseen säntää Shikamaru, joka nostaa kiekon yli maalin. Pain katkaisee maalin takana Konohan painostuksen, mutta avaa pelin suoraan Hinatan lapaan. Hinata laukoo, mutta päin Konania. Konan purkaa tilanteen keskialueelle ja Akatsuki vaihtaa kentälle Kakkosviisikkonsa.

S: Pyöritystä oli reippaasti, mutta laukausten laatu oli hieman heikko.

H: Konoha vaihtaa laiturit ja peliin tulevat Neji sekä Lee. Kakashi avaa Leelle, joka syöksyy Akatsukin alueelle. Lee näkee Hinatan keskellä ja syöttää tälle. Hinata saa kiekon ja Painille tulee kiire estämään hyökkäystä. Hinata jättää kiekon taakseen, jonne ehti Neji ensimmäisenä. Kentälle tullut Kakuzu pakottaa Nejin nurkkaan, josta Neji lähettää kiekon maalin taakse Leelle. Lee saa Hidanin vastaansa, mutta Lee heittää kiekon maalin edustalle, jossa Hinata laukoo tulisesti, mutta päin Jugoa. Jugo pomputtaa kiekon eteensä ja Hinata saa sen uudelleen. Hinata kääntyy ja syöttää takaa tulevalle Narutolle. Naruto antaa kiekon maalin kulmalle, josta löytyy Neji. Neji laukoo vihaisesti tyhjään yläkulmaan ja peli on 6-5 Konohalle. Neji luistelee keskiympyrään ja yleisö huutaa villisti. Neji tekee oman kaiten tuuletuksen pyörimällä keskiympyrässä.

S: Olisi saanut jäädä tekemättä, sillä Orochimarun ilme kertoo kaiken. Tästä tuuletuksesta on puhuttu paljon tällä kaudella ja luulen, että se kielletään. Tosin Orochimaru on väläyttänyt, että Pain voisi tehdä Shinra Tensei tuuletuksen, mutta tämä tuuletus on taatusti kesällä käsittelyssä.

H: No niin, Akatsuki ottaa aikalisän kanssa ja Orochimaru käy kovaa neuvonpitoa miehistönsä kanssa. Jaaha ei olekaan kyse aikalisästä vaan kentällä on zamboni kunnostamassa jäätä Nejin tuuletuksen jäljiltä. Pelaajat saavat odotellessa valmentajilta ohjeita.

S: Olisikohan Nejin tuuletus ollut Tsunadelta taktinen veto? No mene ja tiedä, mutta tällä saadaan palautumisaikaa pelaajille, joita on kuormitettu.

H: Aivan nyt peli on valmis alkamaan ja kentällä siis Konohalta Hyuugan serkukset, Rock Lee, Uzumaki Naruto ja Kakashi. Akatsukin vastaava viisikko on Tobi, Deidara, Sasori, Hidan ja Kakuzu. Aloituksen voittaa Deidara ja kiekko tulee Hidanille. Hidan antaa Tobille, joka kiihdyttää laidasta sisään ja laukoo kohti Saita. Sai torjuu kiekon kulmaan, jonne syöksyy Sasori ensimmäisenä. Sasori syöttää kiekon läpi väsyneen Konohan viisikon. Kiekko tulee takaisin Tobille, joka pyöräyttää itsensä kohti maalia. Tobi syöttää kohti Deidaraa, mutta tämän katkoo Lee ja laukoo kiekon pitkäksi. Molemmat vaihtavat ja kentälle tulevat Konohalta puolustukseen Guy ja Iruka sekä hyökkäykseen Tenten, Sasuke ja Shino.

S: Tsunade on koonnut kentälle oikean taitavan jarrukentän, jossa Guy edustaa fyysisyyttä.

H: Akatsuki laittaa erikoiskentällisen, jossa pelaavat Itachi, Deidara ja Sasori hyökkäyksessä sekä Pain ja Konan puolustuksessa.

S: Nyt on Orochimarunkin alettava ottaa riskejä ja sekoittaa pakkaa.

H: Tenten kauhoo aloituksen, mutta Deidara nappaa irtokiekon ja Akatsuki aloittaa pyörityksensä. Deidara siirtää kiekon laitaan, josta Sasori ottaa sen haltuunsa Sasori antaa kiekon siniviivalla olevalle painille, joka syöttää poikittain Konanille. Samalla hetkellä Jugo saa merkin ja hän lähtee pois maalilta. Kentälle tulee Kisame. Konan antaa Kisamelle, joka hakee maalin luona olevan Deidaran. Deidara ei pääse kääntymään vaan joutuu syöttämään takaisin Painille. Pain hakee Sasorin laidasta, sillä avointa laukaisupaikkaa ei ole tarjolla. Sasori siirtää kiekon maalin taakse Itachille, joka tyytyy antamaan jatkosyötön Konanille. Konan antaa keskelle Kisamelle, jonka kova laukaus viuhuu yli maalin. Itachi syöksyy hakemaan kiekkoa ja saa Sasuken kimppuunsa. Sasuke kamppailee veljensä kanssa tiukasti kiekosta. Samalla pelataan jo erän viimeistä minuuttia. Itachi saa potkittua kiekon laitaan tulleelle Zetsulle, joka saa vääntää tiukasti Irukan kanssa. Sekunnit vähenevät kellossa. Zetsu antaa kiekon Painille, joka laukoo, mutta tämän laukauksen Sai torjuu ja samalla syntyy pelikatko. Pelikellossa on puoli minuuttia jäljellä, kun molemmat joukkueet kyyristyvät aloitukseen. Itachi kauhoo aloituksen ja Pain tulee irtokiekkoon. Pain antaa poikittaissyötön Konanille, joka laukoo Saita päin. Guy ottaa irtokiekon ja kurvaa maalin taakse, jossa häneltä kiekon riistää Kisame. Kisame kurvaa härkämäisesti maalille Irukan estelyistä huolimatta. Sasuke pelaa tylysti Kisamen irti kiekosta ja Tenten ottaa irtokiekon. Tenten roiskaisee kiekon kohti Akatsukin päätyä ja kiekko taitaa vieriä pitkäksi, mutta ei sehän menee kohti maalia. Kiekko vierii maaliin ja peli on 7-5 Konohalle. Tenten jää juhlivan kasan alimmaiseksi. Akatsukit katsovat murheissaan kohti maalia, jossa kiekko edelleen lepää. Peliä jää vielä kahdeksantoista sekuntia jäljelle.

S: Hiljaiseksi tämä vetää. En ole nähnyt ennen tällaista ratkaisuottelua.

H: Niinpä, aloitus johon kumartuvat Deidara ja Tenten. Deidara voittaa aloituksen Akatsuki hyökkää vielä kertaalleen Konohan alueelle ja Pain laukoo, mutta Sai torjuu. Kulmassa on ensimmäisenä Kisame, joka ampuu pienestä kulmasta, mutta Sai kestää jälleen. Sain torjuman kiekon ottaa Guy, mutta Konan riistää sen ja laukoo taas päin Saita. Sai katkoo ja peliin tulee vielä yksi katko. Peliä on enää kuusi sekunti jäljellä, kun Orochimaru laittaa kentälle nelosketjun ja puolustukseen parin Kidomaru ja Kimimaro. Tsunade vastaa laittamalla kentälle oman tehokentällisensä Kiba, Hinata, Shino, Kakashi ja Yamato. Aloituksessa ovat Kin ja Hinata. Hinata vie aloituksen puhtaasti ja Kakashi laukoo kiekon keskialueelle. Sekunnit kuluvat ja loppusummeri soi. Konohan joukkue syöksyy kentälle juhlimaan omalle maalille. Sai saa ottaa vastaan onnitteluja. Akatsukit ovat päät kallella oman aitionsa luona. Matot rullataan kentälle ja palkintojen jako alkaa olla valmis. Ensin ottelun parhaat pelaajat. Akatsukilta palkitaan odotetusti Konan. Konohan parhaana palkitaan Hyuuga Neji. Tämän jälkeen vuorossa ovat vielä ottelusarjan parhaat pelaajat eli Akatsukilta Jugo, Konan ja Deidara. Konohalta kolmikko Torune, Yamato, Neji.

S: Melko odotetut palkitut molemmilta.

H: Sitten onkin mitalien jako vuorossa. Akatsuki saa hopeat ja se on kova saavutus, kun ajattelee kuinka nopeasti joukkue koottiin tämän vuoden sarjaa varten.

S: Kovan joukkueen se korvasikin, sillä Hanzon johtama Amekaguren joukkue teki konkurssin juuri sarjan kynnyksellä.

H: Totta, Akatsukit onnittelevat voittajia rehdisti, kun peli on ohi ja nyt yleisö villiintyy, sillä sen suosikit saavat kultamitalit kaulaansa. Lopuksi kapteeni Hatake Kakashi hakee Ninja cupina tunnetun kiertopalkinnon, jonka tulen maan Daimio ojentaa hänelle. Kakashi nostaa kannun ilmaan ja lähtee kierrokselle jäähallissa. No me voimme varmaan vetää ottelun osaltamme yhteen?

S: Kyllä, tämä ottelu oli selkeä. Ensimmäinen erä oli tasainen. Toisessa erässä Akatsuki laittoi vaihteen päälle ja tuntui karkaavan, mutta Kolmas erä oli täysin Konohan. Ottelu oli siisti ainoa miinus oli Sakuran turha tappelu Kinin kanssa ja tietty Kinin taklaus. Tsunade pelasi taktisesti uhkapeliä ja nyt se toi voiton.

H: Hyvä, nyt meillä on haastattelussa pelin kova raataja Konan.

I: Näin täällä alhaalla on Konan haastattelussa. No ottelu päättyi kannaltanne ikävästi ja hopeaa tuli varmaan kova pettymys, mutta kai jotain positiivistäkin löytyy?

K: Olihan tuo rankka pettymys, mutta ensimmäinen vuosi ja näin pitkälle edettiin.

I: Totta tuolla studiossakin puhuttiin siitä miten hyvin joukkueenne pelasi. Miten koet oman roolisi joukkueessa?

K: Ei siinä mitään kovasti luottoa tuli ja Pain on hyvä puolustajapari. Nyt ehkä rankat minuutit alkoivat ottaa veroa, kun tuli nuo kaksi mokaa kolmannessa erässä.

I: Kiitos haastattelusta ja onnittelut hopeasta.

H: No niin, mitäs Konanista?

S: Eiköhän tuo ollut juuri sopivasti sanottu. Hurjia minuutteja illasta toiseen. Kyllä Konan ansaitsi nuo palkinnot, jotka hän nyt sai. Tällaisesta pakista tulee Orochimarun pitää kiinni.

H: Orochimarusta puheen ollen, niin hän onkin jo meidän haastattelussa.

I: Näin on meillä on haastattelussa Akatsukin päävalmentaja Orochimaru. Aivan aluksi mitä mieltä olette nyt päättyneestä sarjasta?

O: Hieno sarja ja täytyy antaa tunnustus Konohalle, että he ovat kehittyneet sitten Sarutobin ajan.

I: Selvä miten Akatsuki aikoo lähteä ensi kauteen?

O: Näillä näkymin meillä on uusia pelaajia tulossa ja kentät uusiutuvat hieman.

I: Miten kommentoitte huhua, että olette hankkimassa Uchiha Sasukea?

O: Se on totta. Hän olisi hyvä lisä meidän pelaajistoon.

I: Selvä, kiitos ja onnittelut hopeasta.

O: Kiitosss

H: No niin, Orochimaru oli siinä. Sarutobi näköjään naureskelee täällä studiossa.

S: Kyllä Orochimaru on näköjään katkera vieläkin, kun potkin hänet joukkueesta pois. Mutta yllätyksellisyyttä edusti kommentti Uchiha Sasuken hankkimisesta.

H: No meillä onkin Sasuke haastattelussa, joten mitenhän hän kommentoi asiaa?

I: Näin on, onnittelut mestaruudesta Sasuke.

Sa: Kiitos paljon.

I: Orochimaru on kuuleman mukaan hankkimassa sinua Konohasta. Miten kommentoit?

Sa: Jaa, minä en tiedä asiasta mitään.

I: Selvä mitä sanot itse pelistä?

Sa: Hyvä peli, jossa Sakura oli ainoa, jonka pelikuri petti. Onneksi Tenten ja Hinata kestivät sentteri ruletin.

I: Selvä kiitos ja onnittelut mestaruudesta.

Sa: Kiitos paljon.

H: No mitä mieltä olet Sasuken haastattelusta?

S: No eiköhän hän olennaisen sanonut. Sekä siirtohuhuista että pelistä.

H: Hyvä ehdimme ottamaan vielä yhden haastattelun, joka on Konohan valmentaja Tsunade.

I: No niin Tsunade, takana kiihkeä seitsemäs ottelu ja mestaruus taskussa. Mitkä ovat tunteet nyt?

T: Aivan mahtavat, joukkue teki uskomattoman taistelun jäällä ja saimme sen minkä halusimme. Akatsuki antoi kovan vastuksen ja teki tästä hienon sarjan, siitä kiitos heille.

I: Vielä yksi kysymys, miten kommentoit Sakuran peliä?

T: Tämä kysymys olikin odotettavissa. Sakuran lataus purkautui väärällä tavalla. Onneksi se ei maksanut mestaruutta.

I: Selvä kiitos haastattelusta.

T: Kiitos paljon itsellenne.

H: No niin nopea kommentti Tsunadeen.

S: Oikeastaan hyvin diplomaattista puhetta valmentajalta. Eipä muuta.

H: Hyvä tähän voimmekin päättää lähetyksen kiitos ja kuulemiin. Täällä Hayate Gekko.

S: Ja Asuma Sarutobi hyvää illan jatkoa ja nyt kaikki Ichirakulle.

-Loppu-

Kommentit (Lataa vanhempia)
Sayori - 2010-05-26 11:46:09
Ja sinne se meni Konohalle, kuten sopi odottaa. ^^
Mielenkiintoisia kommentteja pelaajilta ja muilta.Ottelun loppu jotenkin venyi, olisin ehkä toivonut jotain jännempää actionia viimeisiin minuutteihin. Mutta muistakaamme kunnioittaa kirjailijan vapautta. ^^
Yksi kysymys tosin jäi kaivelemaan: Kuka se Torune on, joka palkittiin Konohasta?
Kiitos mahtavasta ficcisarjasta, ja hyvää kesää! ^^
Femma

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste