Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Paha Darra 3 [FINAL] - Kipsi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K15- - Kieli: Suomi - Osia: 3 - Pituus: 2554 sanaa, 17435 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-06-11 21:23:16 - Sarja valmis
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Author: Kipsi
Disclaimer: Hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle, tarina minulle.
Pairing: Sasori/Deidara
Summary: Deidara potee masennusta jo viidettä viikkoa, eikä sille ole tulossa loppua. Saako Sasorin auttava käsi pelastettua Dein?
Genre: Angsti, romantiikka
Warning: Shounen-ai, kiroilu, yaoi

Tarinan osat

Arvostelu
12
Katsottu 2691 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
<- Edellinen osa

Aurinko porotti täydeltä taivaalta. Deidara lojui päämajan olohuoneen pinttyneellä sohvalla venytellen. Hänellä ei ollut tällä kertaa niinkään kova päänsärky. Blondi muisti hämärästi kapakan tapahtumat, mutta loppujen lopuksi hänelle ei tullut mitenkään mieleen miten oli päässyt takaisin.

Deidara nousi ylös sohvalta ja vilkaisi nopeasti kelloa, se näytti jo yhtä. Kukaan ei siis ollut viitsinyt häntä sohvalta herättää, vaikka olivatkin nähneet miehen siinä nukkumassa. Deidara laahusti yhä väsyneenä keittiöön, nappasi paahtoleivän suuhunsa ja laittoi kahvin tippumaan. Hän odotti keittimen vieressä kärsimättömästi kahvin valmistumista.

Yhtäkkiä hän tunsi kuinka joku tökkäsi häntä selkään. Mies säikähti ja hypähti hieman kosketuksesta kääntyen sitten häiritsijän puoleen ärtyneesti. Tökkäisijä oli ollut Hidan.

”No? Aijotko tehdä sille vitun asialle jotakin?” hän kysyi virnistellen.

Deidara katsoi toista hieman pitkästyneenä, mutta ynähti sitten vastaukseksi. Albiino istuutui pöytään syömään aamiaisekseen leipää. Hänkin oli näköjään vasta herännyt, jashinistilla oli vielä nimittäin ainoastaan bokserit jalassaan.

”Miten muuten pääsin takaisin, un?” Deidara kysyi yllättäen kaataen samalla kahvia itselleen omaan keltaiseen mukiinsa.

”Jouduin raahaamaan.” toinen vastasi hieman huvittuneena.

Deidara punastui lievästi häpeästä ja kaatoi vahingossa puolet kahvistaan pöydälle. Hän otti nopeasti talouspaperia pöydällä olevasta rullasta ja pyyhki märän kahvin pöydältä niin nopeasti, ettei toinen huomannut mitään. Pienen siivousoperaation jälkeen Deidara istuutui itsekkin syömään aamiaistaan hieman hermostuneena. Hänen olonsa oli jotenkin jo hieman parempi eiliseen verrattuna. Blondi päätti, että ottaisi tänään edes jotenkin Sasoriin yhteyttä ja koittaisi selvittää hänelle tilanteensa, mutta kuitenkin varovasti. Ei sitä tiennyt minkälaisen reaktion punapää asiasta saisi.

-----------------------------------------------------------------------

Kello lähenteli jo puoli neljää kun Deidara päätti vihdoin käydä tuumasta toimeen. Hän kapusi portaat ylös toiseen kerrokseen ja lähti kohti Sasorin huonetta, käytävän toiseksi viimeisintä ovea, hiljaisesti hiipien. Hän ei tahtonut häiritä ketään, joten oli parasta edetä hyvin harkitusti. Yleensä jos oli jonkun tiellä, sai katua pahasti. Varsinkin jos kyse oli Itachista, sillä mies viihtyi mieluiten yksin, eikä monikaan hänelle uskaltanut mitään sanoa peläten Uchihan sharingania, jos hänen pariaan Kisamea ei otettu huomioon. Hidanista Deidaralla ei ollut huolta, sillä hän tuli toimeen albiinon kanssa melko hyvin, olivathan he aika lailla samaa ikäluokkaakin.

Blondi pääsi kuin pääsikin dannansa ovelle ja huokaisi helpotuksesta. Hän nosti kätensä ylös koputtaen oveen. Koputusta seurasi hiljaisuus. Deidara katsoi harmistuneena ovea ennen kuin kuuli parinsa vastaavan. Hän nielaisi palan kurkustaan ja avasi oven astuen sisään huoneeseen. Harvoin hän sisään pääsikään, tämä oli erityinen tilaisuus.

”Ah, Deidara... enpäs ole nähnyt sinua aikoihin.” Sasori sanoi hyvin epäselvästi, melkeinpä kuulumattomasti samalla kun korjasi vanhoja nukkejaan.

”Danna..” Deidara sanoi hämillään, samalla miettien miten pukisi mietteensä sanoiksi.

”...”

Hiljaisuus jälleen. Blondi vihasi epämiellyttäviä hiljaisia hetkiä, jolloin oltiin hermostuneita, eikä uskallettu sanoa mitään.

”Danna kuule.. ” Deidara sopersi.

”Mitä?” Sasori töksäytti ikävästi. Hän ei selvästikään ollut kovin lempeällä tuulella tänään.

”Un... ei mitään..”

Deidara oli hetken hiljaa paikoillaan, kunnes lähti huoneesta painaen oven kiinni perässään. Hän lähti mietteissään kohti omaa huonettaan. Miten se oli niin vaikeaa? Miten se olikin niin helvetillisen vaikeaa?! Hänhän ei mikään koulutyttö ollut! Hän oli MIES! Ei se voinut olla näin vaikeaa sanoa sitä yhtä helppoa lausetta...

Taiteilija laahusti omaan sotkuiseen huoneeseensa ja pamautti oven kiinni perässään. Hän riisui ensin viittansa ja heitti sen lattialle, tämän jälkeen riisuen loputkin vaatteistaan ja suunnaten kohti omaa kylpyhuonettaan. Hän todellakin tarvitsi kuuman suihkun.

Deidara veti hiusnauhansa pois vapauttaen pitkät vaaleat hiuksensa vapaiksi. Hän asetti nauhan lavuaarille ja avasi vesihanan säätäen lämmön sopivalle. Lämmin vesi huuhtoi vaaleahiuksisen miehen ajatukset muualle hetkeksi. Hän katsoi tyhjyyteen miettien saisiko koskaan vastakaikua Sasorilta. Pian hän kuitenkin palasi nykymaailmaan muistaen, että Kakuzu oli hyvin pihi kuuman veden suhteen. Oli siis ehkä parempi täyttää kylpyamme lämpimällä vedellä kuin lotrata sitä suihkussa, jossa puolet vedestä meni hukkaan.

Blondi täytti suuren kylpyammeensa nopeasti melkein piripintaan ja astui sitten sen lämpimään maailmaan. Deidara istuutui ja alkoi pestä hiuksiaan shampoolla. Hän suki hiuksiaan varoen ja kohteli niitä kuin arvotavaroitaan. Hellästi hän huuhteli hiuksensa, varoen etteivät ne menneet takkuun. Deidara otti hiustenpesun jälkeen oman pesusienensä lavuaarin peilikaapin päältä ja vaahdotti sen saippualla. Hän pesi kehonsa nauttien saippuan kukkamaisesta tuoksusta huuhtoen sen lopulta pois. Deidara nousi ammeesta ja päästi veden pois sieltä samalla kun kuivasi pitkiä hiuksiaan. Lopuksi hän kietoi pyyhkeensä lanteilleen, lähti kylpyhuoneesta ja istuutui pehmeälle sängylleen.

Aurinko oli laskemassa horisonttiin ja muutti taivaan vaaleanpunaiseksi. Deidara katsoi ikkunastaan ulos huokaisten syvästi. Hän ei ollut saanut tilaisuutta kertoa Dannalleen mitään. Miestä nolotti syvästi, että käyttäytyi kuin teinityttö. Ei hän sille kylläkään mitään voinut. Rakkaushan on sokeaa, niin kuin sanotaan ja sitä on yleensä vaikea tunnustaa.

-----------------------------------------------------------------------

Tällä välin Sasori oli saanut nukkensa vihdoin kuntoon. Siltä oli irronnut vähän aikaa sitten vahingossa käsi, joten se oli pitänyt liittää takaisin kiinni. Eihän kukaan käsipuolena tahtoisi olla, eihän? Kun työ oli vihdoin saatu valmiiksi, hän muisti Deidaran vierailun huoneessaan. Sasoria harmitti hieman, että oli ollut toiselle kovin ilkeä, mutta päätti mennä hyvittämään tekonsa. Olihan terroristi tällä hetkellä paremmassa kunnossakin kuin viimeksi.

Nousten ylös työpöytänsä takaa Sasori lähti huoneestaan suunnaten nuoremman ove kohti. Hän mietti samalla miten voisi pyytää toiselta anteeksi, olihan tilanne ollut melko paha, eikä hän edes tiennyt mitä blondilla oli ollut sanottavana. Hän ainakin toivoi ettei se mitään kovinkaan tärkeää ollut.

Marionettimestari käveli Deidaran oven taakse ja huomasi sen olevan raollaan. Blondi oli näköjään jättänyt ovensa vahingossa auki. Sasori oli juuri avaamassa oven kun huomasi nuoremman miehen istuvan sängyllään katsoen auringonlaskua pelkkä pyyhe päällään. Punapää veti kätensä suunsa eteen ja tarkkaili toista hetken. Deidara ei liikahtanutkaan, katseli vain sinisillä kirkkailla silmillään ikkunasta ulos kaukaisuuteen ja mietti jotakin, mistä Sasorilla ei ollut aavistustakaan.

Sasori raotti hiiren hiljaa ovea niin että pääsi itse pujahtamaan sen aukosta. Hän hiippaili Deidaran taakse ja laski kätensä lopulta hänen olkapäilleen. Blondi hätkähti rajusti ja katsahti taakseen.

”Sasori no danna.. älä viitsi säikytellä tuolla tavalla, un!” Deidara murahti suutuspäissään.

”Mitä asiaa sinulla oli silloin aikaisemmin?” punapää kysyi kiinnostuneena.

Deidara lehahti poskiltaan hieman punaiseksi ja koitti peittää kasvonsa käsillään, mutta Sasori otti hänen käsistään kiinni, käänsi nuoremman itseensä päin ja katsoi miestä syvälle sinisiin silmiin. Blondi huoahti pelästyneenä. Tiesikö danna?

”Mitä tahdoit silloin sanoa? Ajattelin tulla kysymään, sillä se näytti olevan jotakin tärkeää.” Sasori kysyi uudelleen.

Deidara nyökkäsi pienesti ja veti keuhkoihinsa ilmaa. Hän mietti miten sanoisi sen, ilman että töksäyttäisi asian toiselle epämielyttävästi.

”Danna, un..” Deidara aloitti epävarmasti.

”Niin?”

”O-Olen aina tykännyt sinusta, un.. vaikket olekaan vakuuttunut taidenäkemyksestäni.. ja olen... olen halunnut jo kauan sanoa sen, että rakastan sinua, un.” Deidara änkytti ja lehahti lopulta punaiseksi.

Sasori katsoi toista pitkään hiljaa mitään sanomatta. Sitten hänen huulilleen nousi pieni hymy.

”Kuulostat ihan teinitytöltä, Deidara.” Sasori vastasi virnistäen.

”Da-Danna!” Deidara parahti ja veti kätensä kasvojensa eteen suojaksi. Kuinka noloa!

”Se oli vitsi...senkin hömelö!” punapää sanoi ja veti toisen kädet jälleen pois miehen kasvoilta.

Hän kumartui hieman eteenpäin ja suuteli nuorempaa. Blondi hämmästyi ensin hieman, mutta vastasi pian suudelmaan lipaisten samalla toisen huulia kielellään. Sasori vastasi toiselle näykkäämällä hänen alahuultaan ja kaataen tämän sängylle kokonaan. Deidara inahti hieman ja päätti kostaa puremalla dannaa takaisin. Punapää alkoi edetä alemmas suudelmillaan. Hän suuteli blondin kaulaa, näykkien hieman, kiusaten samalla toisella kädellään Deidaran vatsalihaksia. Deidara huokaisi ja muisti vasta nyt, että hänellä oli pelkkä pyyhe päällään. Hän lehahti yhä punaisemmaksi.

”Danna, unh..”

Sasori katsoi allaan makaavaa miestä himoiten, ai että hän olikin tahtonut tätä niin pitkään. Hän jätti toisen iholle kirkkaanpunaisen jäljen matkaten sen jälkeen hyväilemään kielellään blondin solisluiden seutua ansaiten värähdyksiä. Punapää huomasi myöskin, että Deidaran hengitys oli kiihtynyt, eikä ollut enää niin tasaista kuin aijemmin.

Nauttien toisen suudelmista Deidara alkoi riisua Sasorin vaatetusta tasoitukseksi tilanteelle. Hän sai revittyä kaavun auki omin avuin ja heitettyä sen lattialle oman kaapunsa päälle. Deidara ihaili dannansa ruumista, olihan se punapään omaa kädenjälkeä. Hän huomasi sydämen kohdalla pyöreän kartion ja hipaisi sitä varovasti sormellaan. Sasori värähti hieman kosketuksesta, muttei sanonut asiasta sanaakaan. Yleensä jos hänen sydäntänsä koitti jotenkin ahdistella, sai hyvin ikävät seuraukset.

Sasori eteni Deidaran vatsalihaksille ja lopulta navan lähettyville. Hän piirsi ympyrää Deidaran navan ympärille kielellään ja sai kuulla toisen huvittuneen hihityksen. Tosin mielessään blondia ei naurattanut, sillä pyyhe tuntui hirveän ahtaalta ja hän ajatteli, että ei kestäisi enää hetkeäkään jos se olisi vielä jonkin aikaa tiellä.

Marionettimestari huomasi toisen ongelman ja päätti kiusata tätä vielä vähän lisää. Hän hieroi hieman Deidaran erektiota kädellään ja suuteli toista samalla huulille. Deidara päästi tukahdetun huokauksen ja suuteli takaisin päästen kielellään tutkimaan dannansa suuta. He ottelivat kielillään hetken keskenään, kunnes Sasori vetäytyi suudelmasta ja nuolaisi toisen huulia irrottaen pyyhettä hyvin hitaasti Deidaran lantiolta.

”Unnn, danna!”

Sasori virnisti Deidaralle tietäen, että kiusoitteli jo tarpeeksi. Hän veti pyyhkeen pois toisen yltä ja tutkaili blondin vartaloa hetken, kunnes vihdoin otti otteen Deidaran miehuudesta leikitellen sillä. Blondi punertui kasvoiltaan entisestään koittaen tasata hengitystään, muttei onnistunut. Sasori hymyili nuoremmalleen siirappimaisesti ja lipaisi kielellään miehen erektiota. Deidara värähti rajusti ja hengitti epätasaisesti. Punapää hymähti ja otti blondin miehuuden suuhunsa niin pitkälle kuin pystyi ja aloitti liikuttaa suutaan samalla liikuttaen kieltään.

”Aahnn, danna! MmmMm, unn!”

Ei kestänyt kauaakaan kun Deidara oli saavuttanut jo melkein päätepisteensä. Sasori ei kuitenkaan ollut armollinen, hän vapautti otteensa toisesta ja kuuli hyvin hiljaisen pettyneen tuhauksen Deidaran taholta. Sasori naurahti pienesti, veti omat housunsa vihdoinkin pois jalastaan ja tarjosi blondille sormiaan.

”Nuole.” hän käski.

”...”

Deidara katsoi Sasoria ensin hyvin tylysti, mutta avasi kuitenkin sitten suunsa saaden sormet sisälle suuhunsa tunnustellen niitä ensin kielellään. Hän alkoi nuolla ja näykkiä sormia tehden ne aivan märiksi samalla hennosti punertuen kasvoiltaan. Sasori katsoi toista haltioituneena ja tunsi kuumentuvansa entisestään. Miten joku osasikaan olla niin seksikäs?

Kun Sasori sai vihdoin tarpeekseen toisen näykinnästä, hän veti sormensa pois blondin suusta ja virnisti itsekseen.

”Danna...” Deidara huokaisi.

”Hm?”

”Ole hellä.” blondi sanoi ja hymyili suloisesti toiselle.

Sasori katsoi Deidaraa pitkään ja oli menettää kontrollinsa, mutta kesti kuitenkin nuoremman ukehyökkäyksen.

”Totta kai, Deidara.” Sasori vastasi ja suuteli toista hellästi otsalle ja siirtyi sen jälkeen blondin huulille.

Samalla kun he suutelivat ja taistelivat kieliensä kanssa, Sasori lisäsi ensimmäisen sormensa Deidaran sisälle. Blondi nytkähti hieman kivusta ja huokaisi samalla suudelmaan. Sasori virnisti ja lisäsi melkeinpä heti toisen sormensa. Tällä kertaa Deidara puri punapäätä huulesta niin, että veri alkoi hiljalleen tippua sitä pitkin. Tämä ei kuitenkaan haitannut marionettimestaria ollenkaan. Hän alkoi tehdä sormillaan saksimaista liikettä ja ansaitsi toiselta pientä tärinää ja huohotusta. Deidara nuolaisi veren pois punapään suupielestä. Pian Deidara päästi voimakkaan mielihyvää tuottavan voihkaisun ja Sasori oli siihen hyvin tyytyväinen. Sasori veti sormensa pois ja kumartui Deidaran korvanjuurelle.

”Tämä tulee sitten hieman kirpaisemaan” hän kuiskasi toisen korvaan lipaisten samalla Deidaran korvalehteä.

Blondi nyökkäsi. Melkeinpä heti sen jälkeen Sasori työntyi toisen sisään. Deidara koitti tukahduttaa huutonsa, mutta siitä ei tullut mitään. Kipu oli aivan liian hirveä. Ja Danna sanoi, että se tuli kirpaisemaan hieman? Hyvä hänen oli sanoa.

”Nnnh.. Deidara, olet aivan pirun tiukka.” Sasori huokaisi saaden toiselta pienen mulkaisun.

”Tsk, hyvä sinun on sanoa, danna!” Deidara parkaisi ja koitti rentoutua mahdollisimman hyvin.

Sasori katsoi toista huvittuneena. Kun blondi oli vihdoin saanut rentoudutta, eikä kipua enää kovinkaan tuntunut, hän nyökkäsi dannalleen. Sasori alkoi liikkua ensin hitaasti, mutta lisäsi pian vauhtiaan löytäen samalla taas sen pisteen, josta Deidara niin tykkäsi. Hän alkoi tähdätä vain siihen tietyyn kohtaan ja sai blondilta vastaukseksi hyvin taivaallisia huokauksia.

”Aahhn.. haa! D-Dannah! Mmmhh..”

Sasori hymyili toisen suloisuudelle samalla kun huomasi Deidaran kiertävän jalkansa hänen vartalonsa ympärille ja kumartuvansa kohtaamaan toisen kasvot. Blondi kiersi kätensä punapään kaulan ympärille.

”Hmmh, taidat todella tykätä tästä...” Sasori kiusasi toista ja työnsi itsensä jälleen samaan pisteeseen, joka teki Deidaran mielen sumeaksi.

”Haaahh!” blondi vastasi, eikä saanut melkeinpä mitään sanottua suustaan.

”D-Danna! Mmmh.. en.. aah.. kestä enää!” Deidara huokaili.

”Nnh.. en minäkään, Deidara..” punapää vastasi hiki otsaa pitkin valuen, kun tunsi blondin yhä vain tiukentuvan ympärillään.

He tulivat molemmat samaan aikaan päästäen vaalean nesteen tahrimaan heidän kehonsa ja Deidaran sängyn tummat lakanat. He rojahtivat väsyneinä sängylle molemmat hengittäen yhä hyvin nopeasti, happea hakien. Sasori pyörähti Deidaran vierelle ja silitti tämän pitkiä vaaleita hiussuortuvia.

”Että minä sitten niin rakastan sinua..” hän sanoi hymyillen.

Deidara katsoi toista väsyneenä, ynähtäen samalla kun painoi päänsä Sasorin rintaa vasten sulkien silmänsä. Sasoriakin alkoi väsyttää yhä enemmän, kun hän katsoi nukkuvaa blondia, joten hänkin tuudittautui pian uneen vetäen ensin peiton molempien päälle.-----------------------------------------------------------------------

Ja näin tämä ficci on vihdoin purkissa. TT__TT Oli jo aikakin saada tämä pois päiväjärjestyksestä...

Pyydän syvästi anteeksi, että vatvoin tätä viimeistä osaa niin kauan - kirjoitusinspiraatio on ollut totaalisesti hukassa ja koitan sitä nyt herätellä kun kesäloma vihdoin alkoi (Kirjoitusta, kirjoitusta ja kirjoitusta. Pakotan itseni kirjoittamaan!!).

Toinen asia, mikä tämän kirjoittamisessa kesti, oli se, etten enää ole suuri SasoDei -parituksen fani (en ole kyllä koskaan ollutkaan, mutta nyt se on hiipunut yhä enemmän). n__n

Toivottavasti teksti oli kuitenkin luettavaa~
Koitin kirjoittaa tällä kertaa vähän pidempää yaoikohtausta (ja ehkä vähän enemmän kuvailtua?), toivottavasti onnistuin ja olette nyt tyytyväisiä, senkin perverssit! Se oli sentään ainakin 3 sivua pitkä tässä OpenOfficessa! No ei vaineskaan, ette ole pervoja. >8DD
Ja kiitos kun luitte ficcini. Nyt toivoisin hieman kommentteja! 8>

Kommentit (Lataa vanhempia)
ooonas - 2010-06-12 23:56:58
Nihihihihih ihana ! <3

Tykkäsin yaoi kohtauksesta ja minusta kuvaus oli ihan... Riittävä
*hymyilee pervosti*

En nyt saa tähän aikaan enää kirjoitettua mitään rakentavaa mutta tää oli ihan hyvä ficci (: Toivottavasti jatkat viel kirjoittelemista :3


foxii - 2010-06-15 23:04:53
Oooh,mahtavaa, varsinkin tuo yaoi kohtaus>.< ,noh nyt tämä pikku pervo voi nukkua seuraavan yönsä kunnolla ^.^
5 pojoo

BananaBuBBle - 2010-06-23 19:44:29
Asdfgiurbkjnkfd ei tästä saa mitään rakentavaa aikaiseks 8D
Kirjoitusvirheitä en löytänyt ja kerronta oli perv- *köhöm* loistavaa ja niin edelleeen BD

Ohohoho~ *heittelee Kismetejä* Lisää tällaisia >D

MINAKAZE - 2010-07-04 03:31:47
t-ä-m-ä o-n i-h-a-n-a f-i-c-c-i! < 33333
suorastaan maahtava! vaikka väsyttikin nii jaksoinhan lukea koska oli niin hyvä!
ja ihan kiwasti kirjoitettukki ^^

ja huudan koko maailmalle että tuo on ihana XD lupaan.

5* (^W^)

Kazu-chan - 2011-03-11 21:09:20
Taitaa olla tähän mennessä paras SasoDei ficci, minkä olen lukenut ^^ Tuhannet kiitokset tästä!! >w<

haru-97 - 2012-08-02 23:00:58
I love SasoDei 4ever!!!!
Ihana ficci <3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste