Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Love isn't always enough.. - _wolf_
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3641 sanaa, 22487 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-06-29 17:11:18
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Paritus SasuNarua, myöhemmin SuiSasua.
Tämä on nyt sitten aivan ensimmäinen kunnon yaoi-ficcini. Tarina etenee Naruton ja Sasuken näkökulmista katsellen. Otsikko on äkkiä keksitty, ja tarina on (pahoittelen) vähän lyhyehkö :D. Tarinaan sain yllättäen idean, kun kuuntelin Sonata Arctican biisiä Tallulah. Sen takia tekstissä on laulun sanoja ripoteltuna muutamiin kohtiin. Vaikka tarina ei ihan mene niinkuin laulussa, niin silti siitä se idean poikanen sitten lähti. Tarina on jotakin K-18 paikkeilla, johtuen hieman häröstä yaoi-kohtauksesta. Lopun kanssa sähläilin jonkin verran, ja kun se ajatuskatkos pääsi yllättämään niin sitten se loppukin on vähän.. töks? Nooooh, älkää rankaisko kovin pahasti :D Muttah, toivon mukaan nautitte tästä..

Arvostelu
6
Katsottu 1136 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Konohan yö oli hiljainen ja lämmin. Kevyt tuulenpuuska heilutteli kirsikanpuiden oksia ja sai muutaman lehden irtoamaan. Jossakin kaukana lauloi hiljaa lintu. Koko kylän väki oli unten mailla, paitsi kaksi rakastavaista. Eräässä Konohan hiukan syrjässä olevassa talossa olivat Sasuke ja Naruto. Tummahiuksinen poika makasi Naruton päällä, hengittäen melko tiheästi. Vaaleaverikko hänen allaan painoi kyntensä toisen selkään, inahtaen. Molemmat olivat kuumissaan, sekä kesäillan painostavan ilman takia että tämän tilanteen vuoksi. Sasuke siirtyi enemmän blondin sisään, ja Naruto näki silmissään tähtiä sekä ilotulituksin kaltaisia välähdyksiä. Mustapäinen poika kiusasi Narutoa, vangiten tuon huulet omiaan vasten. Naruto värisi ja voihkaisi, purren sitten huultaan ja vastaten toisen suudelmaan. Blondi veti Sasuken yhä lähemmäs itseään, vetäen keuhkonsa täyteen tuon ihon tuoksua. Naruton huulet liukuivat kevyesti pitkin Sasuken kaulaa, ja mustahiuksinen poika jännittyi.

Remember when we used to look how sun sets far away
And how you said "This is never over"?
I believed your every word,and I guess you did it too
But now you say "Hey, let's think this over"


Sasuke tunsi Naruton huulet, tuon koko olemuksen. Se rakkaus, minkä Sasuke sai osakseen, ei ollut sanoin kuvattavissa. Poika huokaisi hiljaa ja painoi päänsä, katsoen Naruton kasvoja. Tuo piti silmiään kiinni, ja tuon suu oli hivenen raollaan. Vaalealla, sileällä otsalla oli pari hikikarpaloa. Täyteläiset huulet vääntyivät välillä onnelliseen hymyyn… Sasuke sulki silmänsä. Vaikka hänen edessään olikin henkilö, jolle oli luovuttanut sydämensä.. Ja vaikka tilanne oli nyt näinkin lämmin, Sasuke tunsi että osa hänen mielestään oli jossakin toisaalla. Silti, Sasuken oli pakko jatkaa tätä, ettei Naruton hyvä oli vaihtuisi huoleen. Myöhemmin kyllä olisi aikaa miettiä asioita… Nuo kaksi kietoutuivat toistensa ympärille, täyttivät toisensa. Ja viimein rauhoittuivat, vaipuen hitaasti uneen vierekkäin.

You take my hand and pull me next to you, so close to you
I have a feeling, you don't have the words
I found one for you, kissed your cheek, said bye and walk away
Don't look back 'cause I am crying

**
Aamu koitti hitaasti Konohaan. Naruto kierähti sängyssä ja laski kätensä viereensä, mutta käsi ei tavoittanut ketään. Poika avasi silmänsä ja katsoi eteensä tyhjässä sängyssä. “Sasuke oli ilmeisesti jo noussut…” Naruto ajatteli mielessään ja huokaisi. Tuo nousi itsekin ja veti housut jalkaansa, sekä valkoisen paidan ylleen. Blondi käveli keittiöön, mutta sai todeta senkin olevan tyhjillään. Kuulostellen koko talon ääniä Naruto joutui lopulta toteamaan että Sasukea ei ollut koko talossa. Hiljaa tuo käveli jääkaapille ja alkoi valmistamaan ruokaa. Ehkä Sasuke tulee pian takaisin..

I remember little things you hardly ever do
Tell me why I don't know why it's over
I remember shooting stars, the walk we took that night
I hope your wish came true; mine betrayed me

--
Sasuke käveli pitkin Konohan katuja, tuskin kiinnittäen muihin ihmisiin mitään huomiota. Mustahiuksinen poika oli täysin omissa ajatuksissaan, eikä edes huomannut tervehtiä Shikamarua, joka käveli ohitse. Sasuken ajatukset olivat Naruton ja hänen suhteessa. He olivat olleet jo melkein 2 vuotta yhdessä, onnellisina ja molemmat tunsivat ettei heiltä puuttunut enää mitään. Tai no, olivat tunteneet. Sasuke oli jo pitkän aikaa miettinyt tätä kaikkea. Tuo oli tiennyt, että Naruto oli huolestunut ainaisesta vaiteliaisuudesta ja vähentyneistä huomionosoituksista, mutta Sasuke vain ajatteli että pieni etääntyminen auttaisi häntä unohtamaan vaivaavat ajatukset Naruton suhteen. Ei muuten, mutta Sasuke pelkäsi jatkuvien huomionosoituksien huonontavan suhdetta ajan myötä, etenkin kun Naruto oli niin.. kiihkeä? Tai paremminkin paljon rohkeampi asioissa kuin ennen. Sasuke huokaisi ja käveli erääseen ruokakauppaan. Poika kierteli hyllyjen välissä ja mietti mitä ottaisi, kun tuo epähuomiossa törmäsi erääseen asiakkaaseen.  Hiukan manaten Sasuke loi asiakkaaseen mulkaisun, joka katosi melkein saman tien. Suigetsu.. Sasuken mustat silmät nauliutuivat noihin violetteihin silmiin, jotka melkein lumosivat siihen paikkaan. Suigetsun kantamat ostokset olivat levinneet maahan, ja nyt tuo katsoi niitä hiukan harmissaan, välillä Sasukea katsoen. Viimein korppi tajusi avata suunsa. “A-anteeksi.. Autan sinua siivoamaan..” Sasuke mumisi, ja yllättyi itsekin siitä, että oli juuri änkyttänyt. Suigetsu hymyili, ja laskeutui polvilleen kerätäkseen itseään lähelle vierineet tavarat. Sasuke laskeutui myös, ja pian kaksikko oli kerännyt melkein kaiken mitä lattialle oli tippunut. Suigetsu laski kätensä erään säilyketölkin päälle, ja samalla hetkellä Sasuken kalpea käsi laskeutui Suigetsun oman päälle. Nuo pysyivät siinä asennossa kauan aikaa, kunnes violettisilmäinen poika hymyili. “Voit tulla luokseni kylään, jos sinulla ei ole kiireitä” Suigetsu totesi, ja Sasuke nyökkäsi. Kassa kilahti, ovi avautui, ja kaksi nuorukaista poistui kaupasta kulkien vieri vieressä.
--
Naruto oli saanut jo ruokansa valmiiksi, ja tuo laittoi Sasuken annoksen kuvun alle pitääkseen sen lämpimänä. Harvoin Sasuke myöhästyi aamiaiselta, joten ei ollut mikään ihme että Naruto oli ihmeissään. Blondi vaipui omiin ajatuksiinsa, ruoan jäähtyessä edessään. Tuon ajatukset olivat hiukan samanlaiset kuin Sasukella, mutta eivät kuitenkaan liittyneet niin paljoa heidän väliseen suhteeseen. “Pitäisikö mun ottaa hiukan etäisyyttä Sasukeen? Jos vaikka lopettaisin ainaisen roikkumisen hänen kaulassa ja antaisin hänelle myös omaa aikaa, enkä väsyttäisi häntä iltaisin niin paljoa..” Naruto ajatteli. Hän ei halunnut ottaa etäisyyttä, mutta ehkä Sasuke ei oikein jaksanut sitä, että Naruto ilmestyi melkein joka ilta tuon eteen kylpytakki tai jokin muu vastaava yllään ja kerjäsi huomiota. Naruto nyökkäsi aatteilleen. Pitää ainakin koettaa.

Tallulah, it's easier to live alone than fear the time it's over
Tallulah, find the words and talk to me, oh, Tallulah
This could be... Heaven

**
Suigetsun talo ei sijainnut kaukana. Sasuke vilkaisi ympärilleen astuessaan pieneen, mutta siistiin puutarhaan. Suigetsu oli jo ehtinyt ovelle, ja tuo avasi sen, jalallaan astellen sisään. Sasuke paineli perään, kantaen samalla puolia Suigetsun tavaroista. Talo oli sisältäkin viihtyisä, ja mukavan pieni. Sasuke kuuli ääniä, ja suuntasi niiden suuntaan, astuen keittiöön. Suigetsu purki tavaroita pusseista, ja Sasuke toi omat kantamuksensa myös pöydälle, auttaen purkamisessa. Korppi istahti lopulta tuolille, ja Suigetsu taas laittoi teeveden lämpiämään, sekä tarjottavaksi leivonnaisia. Violettisilmäinen poika istui Sasukea vastapäätä, ja katsoi tuota pitkään. Sasuke käänsi katseensa noihin violetteihin silmiin, ja kallisti hivenen päätään. “En ole nähnyt sinua pitkään aikaan. Mitä oikein olet puuhaillut?” Suigetsu avasi keskustelun, ja soi Sasukelle aika suloisen hymyn. Sasuke hymähti. “Sitä sun tätä.. On ollut kiireitä kotona.” Suigetsu näytti hetken mietteliäältä, ja nyökkäsi sitten. “Asutko yksin? Ja oletko muuten kuullut siitä.. Narutoko se nyt oli? Kuitenkin, oletko kuullut hänestä mitään?” Sasukea hymyilytti, mutta sitten tuo samalla muisti kotona odottavan Naruton. Eikai tuolla ollut mitään hätää.. “Asun Naruton kanssa” Sasuke totesi lyhyesti, ja tällä kertaa tuo ei edes hymyillyt. Suigetsu nyökkäsi hitaasti, ja nousi sitten laittaakseen lämmenneen teeveden pöytään. Nuorukainen kaatoi vettä kuppeihin, ja asetti toisen kupin Sasuken eteen. Teestä lähti voimakas, hyvä tuoksu. Sasuke nosti kupin huuliensa eteen, puhalsi ja maistoi sitten. Suigetsu teki samoin, ja nuo viettivät teehetken vaiteliaina. Sanoja ei tarvittu. Sasuke siirsi katseensa ulos ikkunasta, ja katsoi puutarhaa.
--
Naruto huokaisi ja laittoi ruoat pois. Ilmeisesti Sasuke ei tule kotiin, ainakaan näin aamulla. Blondi poistui keittiöstä, ja käveli suoraan kylpyhuoneeseen ottaakseen suihkun. Vesi alkoi virrata, ja hetken säädettyään Naruto sai siitä sopivan lämmintä. Blondi riisuutui ja astui vesisuihkun alle, antaen lämmön huuhdella kasvojaan. Naruto seisoi ties kuinka kauan veden alla, kunnes tuo käänsi hanan kiinni. Blondi puki ylleen housut, ja väljän valkoisen paidan. Hiuksiaan tuo ei jaksanut kuivata. Naruto asteli ulos talosta, käveli kadulle ja sieltä tuo suuntasi kohti puistoa. Vasta sinne päästyään Naruto huomasi kulkevansa paljain jaloin. Noh, eipä se paljoa haitannut. Puiston nurmi tuntui pehmeältä, ja sen vihreys pisti silmään. Naruto suuntasi kukkulalle, ja kellahti makaamaan kädet levällään ja jalat harallaan. Siniset silmät tarkastelivat taivaan pilviä, ja Naruto käänteli välillä päätään nähdäkseen mitä pilvi muistutti. Lopulta blondi kyllästyi, ja sulki silmänsä. Kaikkialla oli rauhallista, ja pian Naruto vaipui hentoiseen uneen, jossa tuo kuvitteli lentävänsä.

** Monta tuntia myöhemmin**
Naruto avasi silmänsä. Aurinko oli laskenut jonkin verran, ja taivaalla oli vähän tummempia pilviä kuin aiemmin. Blondi nousi istumaan, ja hieroi hetken niskaansa. Ilmassa oli vähän sähköisyyttä, joten ukonilma oli arvattavissa. Nuorukainen nousi ja venytteli, ympärilleen samalla katsellen. Ei ketään. Naruto haukotteli, niin leveästi että tuon leuat olivat revetä. Ja samalla tuon nenän päälle tipahti pisko. Voi ei… Blondi vilkaisi taivaalle, ja sai saman tien vesiryöpyn naamalleen. Vettä alkoi sataa taivaalta kuin saavista olisi kaatanut. Naruto lähti pinkomaan kotiaan kohden manaten ääneen, samalla kastuen läpimäräksi. Onneksi koti oli lähellä, ja se että Naruto muistutti suihkurakettia vain paransi tilannetta. Blondi viuhahti usean sadetta pakoon pyrkivän ihmisen ohitse, ja tuo melkein juoksi kotinsa ovesta lävitse. Talo oli tyhjillään. Naruto sulki oven vaiteliaana, ja haki itselleen pyyhkeen kuivatakseen itsensä. Pesuhuoneessa onneksi oli puhtaita.. Naruto nappasi yhden, ja asteli keittiöön. Blondi vilkaisi pöydälle, ja näki yllättäen siinä lapun. Sasukeltako? Poika pomppasi pöydän ääreen, ja vei kasvonsa lapun lähelle. Naruto näytti härältä, joka tuijotti uutta veräjää. Blondi huomasi ensin allekirjoituksen, ja tajusi siitä että lappu oli todellakin Sasukelta. Naruto otti paperin käteensä ja kuivasi samalla hiuksiaan lukiessaan rivejä. Ja seuraavaksi pyyhe tippui Naruton kädestä. “Sa-savuke..?” blondi sai nimen juuri ja juuri sanottua. Lapussa seisoi: “Naruto. Olen miettinyt meitä kahta hyvin paljon. Nämä kaksi vuotta ovat olleet täynnä kaikenlaista, mutta minusta tuntuu että jotain puuttuu. Se ei johdu sinusta, olet tehnyt kaikkesi ja vielä enemmän. Arvostan panostustasi, mutta minun on pyydettävä että pitäisimme taukoa. En vielä tiedä, kuinka kauan se tauko kestää, mutta lupaan tulla kertomaan sinulle päätöksestäni. Sasuke.” Naruto laski lapun pöydälle, ja lysähti tuolille. Blondi jäi istumaan siihen asentoon, ja tuo vain tuijotti eteensä mitään näkemättä. Jossakin vaiheessa Naruto huomasi itkevänsä.
--
Sasuke istui Suigetsun kodin olohuoneessa. Tuo mietti Narutolle jättämäänsä viestiä, kunnes työnsi ajatuksen taka-alalle. Nyt Sasuke antoi vain mielensä leijailla, kunnes Suigetsun kasvot tulivat tuon mieleen. Sasuke tarkasteli tuota kuvaa, ajatteli Suigetsua. Korppi ei voinut sille mitään, että violettisilmäinen nuorukainen olikin yllättäen Sasuken silmien edessä hyvin vähissä vaatteissa, hyvin kiihottavan näköisenä. Sasuke sulki silmänsä, ja antoi ajatuksiensa lentää. Korppi veti syvään henkeä, mutta kiihkeät ajatukset ottivat vallan. Sasuke halusi tuntea Suigetsun, tuntea tuon kuuman ihon ja polttavan hengityksen. Sasuken housuissa alkoi tuntua ahtaalta, kun tuo kovettui. Korppi asetti kalpean kätensä housujensa päälle, ja tunnusteli elintään. Käsi alkoi tehdä hierovaa liikettä, ja Sasuke voihkaisi hiljaa. Mielikuva kävi yhä kiivaammaksi, ja Sasuke sai vaivoin pidettyä voihkintansa hiljaisena. Olohuoneen ovi avautui, ja Sasuken käsi lennähti pois housujen etumukselta, samalla kun tuon silmät revähtivä auki. Suigetsu asteli huoneeseen, ja istahti myös sohvalle. “Kamala ilma. Saa nähdä pahentuuko se tuosta..” valkopää mutisi ja rypisti hiukan kulmiaan. Sasuke vain mumahti jotakin myöntämiseksi. Suigetsu käänsi katseensa Sasuken suuntaan, mutta huoneessa oli sen verran hämärää että valkopään oli siristeltävä hiukan silmiään. Ulkona välähti salama, joka valaisi huoneen hetkeksi. Suigetsun katse osui sattumalta Sasuken haaruksen suuntaan, ja tuon suu loksahti hivenen auki. “Sasuke.. Mitäs mitäs?” Sasuke ihmetteli, mitä valkopää tarkoitti, mutta sitten tuo tajusi itsekin vilkaista alas. Korppi peitti reippaasti kohonneen housujen etumuksensa molemmilla käsillään, ja punastui aikalailla. Suigetsu virnisti, ja nojautui yllättäen Sasukea kohden. Korppi ei ehtinyt tehdä mitään, kun tuo tunsi Suigetsun huulet omiaan vasten. Sasuke avasi suunsa sanoakseen jotakin, mutta Suigetsu käytti tilaisuutensa ja työnsi kielensä Sasuken suuhun, suudellen tuota intohimoisesti. Sasuke yllättyi, mutta vastasi sitten innokkaasti suudelmaan. Suigetsun käsi pujahti Sasuken housujen etumukselle, ja alkoi hieroa. Sasuke jännittyi ja voihkaisi mielihyvästä, mutta harmistui kun Suigetsu vetäytyi yllättäen pois. Valkopää nousi pois sohvalta, ja asteli olohuoneen ovelle. Sasuke katsoi tuon perään, ja nousi itsekin, kun Suigetsu viittoi korppia tulemaan perässään. Nuo kaksi astelivat peräkanaa makuuhuoneeseen, ja Suigetsu sulki oven Sasuken tultua sisään.
--
Sasuke katsoi isoa sänkyä edessään, ja tunsi yllättäen, kuinka vahvat kädet kietoutuivat hänen ympärilleen. Huulet koskettivat Sasuken kaulaa, ja alkoivat liukua sitä pitkin. Sasuke jännittyi taas, ja Suigetsu sujautti  kätensä korpin paidan alle. Käsi löysi nopeasti kovettuneen nännin, ja Suigetsu kiusasi Sasukea hyväilemällä tuota. Sasuke voihkaisi tahtomattaan, ja eleillään osoitti haluavansa lisää. Suigetsun kädet liukuivat Sasuken housujen reunoille, ja valkopää avasi vyön soljen nopeasti, tiputtaen Sasuken housut alas. Samalla Sasuke otti paitansa pois päältään, ja kääntyi auttamaan Suigetsua. Valkopää antoi Sasuken ottaa itseltään paidan pois, mutta housut tuo piti päällään. Suigetsu hymyili, ja tyrkkäsi Sasukea sänkyä kohden. Korppi ei voinut muuta kuin mennä istumaan sängylle. Suigetsu asteli Sasuken eteen, ja hellästi painoi tuon selälleen, vetäen hitaasti Sasukelta kalsarit pois. Sasuken kasvoille nousi hento puna, mutta tuo antoi Suigetsun jatkaa. Valkopää nosti Sasuken takaisin istumaan, ja itse tuo painautui polvilleen. Suigetsu tarttui Sasuken elimeen, ja alkoi liu’uttaa kättään sitä pitkin. Sasuke voihkaisi ja alkoi pian liikutella lannettaan. Suigetsu hymyili ja laittoi sitten elimen suuhunsa, nuollen sitä samalla kielellään. Valkopää alkoi liikutella suutaan, ottaen elimen yhä syvemmälle suuhunsa. Sasuke huudahti hiljaa, ja heitti päätään taaksepäin. Suigetsu tunsi pian, miten Sasuke tuli, ja lämmin neste täytti valkopään suun. Suigetsu veti päänsä pois, ja nielaisi samalla, hymyillen. Sasuken elin oli yhä pystyssä. Korppi voihki mielihyvästä, kun Suigetsu taas tarttui erektioon kädellään. Samalla valkopää avasi housunsa ja laski ne alas. Kalsarit menivät siinä mukana. Suigetsu päästi irti Sasuken erektiosta, ja nosti tuon syliinsä. Valkopää vei Sasuken kunnolla sängylle, ja asettui itse tuon päälle. Sasuke tarttui Suigetsun elimeen, ja hyväili sitä. Valkopää ynähti, ja painoi huulensa Sasuken huulia vasten. Tuo leikki kielellään korpin oman kielen kanssa, ja sai Sasuken tärisemään innosta. Suigetsu irrotti hellästi Sasuken käden erektiostaan, ja viimein työnsi elimensä Sasuken sisään. Korppi ynähti, ja tarttui kynsillään Suigetsun selkään. Valkopää ei välittänyt kivusta, vaan keskittyi Sasukeen. Suigetsun lantio alkoi liikkua, yhä kiihtyvämpää vauhtia. Sasuke alkoi huohottaa, ja lopulta tuo ei enää voinut pidätellä huutoaan. Suigetsu varmisti, että Sasuke varmasti saisi myös itsekin kunnon tyydytyksen. Valkopää tarttui uudestaan korpin elimeen, ja Sasuken huutoihin tuli lisää volyymia. Suigetsu alkoi huohottaa, ja tuon otsalle nousi hikikarpaloita. Valkopää sulki taas Sasuken huulet omiaan vasten, ja vaensi mustahiuksisen pojan. Sasuke ei voinut enää kauaa pidätellä. “Suigetsu.. En kestä enää..” korppi huohotti, ja voihkaisi jälleen tuntiessaan Suigetsun elimen työntyvän yhä syvemmälle. Suigetsu oli sulkenut silmänsä, mutta nyt tuo taas avasi ne katsoakseen Sasukea. “Tule kanssani..” valkopää sai sanat vain vaivoin suustaan, ja parin sekunnin kuluttua molemmat tulivat samaan aikaan. Suigetsu lysähti Sasuken vierelle maha yltä päältä valkoisessa nesteessä. Sasuke kietoi kätensä valkopään ympärille, ja suuteli tuota hellästi huulille, saaden vastauksen. Suigetsu kietoi myös kätensä Sasuken ympärille, ja nuo nukahtivat sylikkäin.
--
Naruton selkää pitkin kulki jäätävä aalto. Jotakin oli tapahtunut.. Mutta mitä? Tietämättömyys piinasi blondia, ja tuon oli pakko päästä ulos ahdistavasta talosta. Vasta kadulle päästyään nuorukainen veti kunnolla henkeä, ja käänsi katseensa taivaalle. Muutama tähti oli ilmestynyt, ja sitten Naruto tajusikin, että sade oli lakannut. Kadut olivat todella kosteita, paikka paikoin oli kuravelliä. Naruto suuntasi hitaasti kohti kauppaa, varmaankin ostamaan jäätelöä. Vastaan tuli vain muutamia ihmisiä, ja Naruto tuskin tunsikaan kaikkia. Tuo piti lopun matkaa katseensa maassa, ja vasta kaupan oven avattuaan ja sisälle päästyään nosti jälleen katseensa. Kaupan omistaja oli ilmeisesti sulkemassa liikettään, mutta Naruto pyysi saada aikaa tehdä nopeat ostokset. Blondi kiersi hyllyt nopeasti, valitsi pakastealtaasta lempijäätelönsä, ja asteli kassalle maksamaan sen. Myyjä vilkaisi Narutoa, ja näytti tunnistavan pojan. “Etkös sinä asu sen Sasuke-herran kanssa?” mies kysyi ystävällisesti hymyillen. Naruto vilkaisi myyjään, ja mietti hetken mitä sanoa. “No jaa.. Asuin, mutta nyt me pidetään taukoa..” Blondi selitti vaiteliaana. Myyjä nyökkäsi silmissään ymmärtäväinen katse, ja sitten tuo raapi leukaansa. “Jos oikein muistan, Sasuke-herra lähti erään valkohiuksisen, violettisilmäisen pojan matkaan. Onko kenties tuttujanne?” Naruto vilkaisi taas myyjää, nyt kulmat hivenen koholla. Blondin ei kauaa tarvinnut miettiä, kun tuo jo arvasi, kenestä oli kyse. Suigetsu.. Naruto poistui kaupasta vastaamatta myyjälle mitään, ja nyt poika suuntasi nopeat askeleensa kohti Suigetsun kotia. Tai no, ainakin Naruto arveli että jossakin siinä suunnassa Suigetsu asui. Päästyään talon kohdalle Narutoo hiippaili ikkunan taakse. Tämä oli väärin, vakoileminen oli törkeää, mutta.. Blondi kurkkasi ikkunasta sisään, mutta näki vain keittiön. Seuraavan ikkunan takana näytti olevan olohuone. Seuraavassa näkyi käytävä. Mutta neljännessä oli makuuhuone. Hämärän takia Naruto tuskin erotti mitään, mutta totuteltuaan tuo erotti juuri ja juuri kalpean pakaralihaksen sängyltä. Ja pian hämärästä hahmottui kaksi hahmoa, molemmat tutun näköisiä. Naruto perääntyi, ja melkein kompastui oksaan takanaan. Blondin silmiin kohosivat taas kyyneleet, ja tuo peitti suunsa kädellään. Ostoskassia kädessään puristaen Naruto juoksi pois. Juoksi lujempaa kuin koskaan ennen, näkemättä eteensä tuskin yhtään. Jalat suostuivat kantamaan Naruton tuon kotiin asti, mutta sitten ovella viimeisetkin voimanrippeet katosivat, ja blondi lyyhistyi maahan. Ääneti tuo itki, veti jalat itseään vasten, ja keinui siinä paikoillaan, kunnes viimein jaksoi nousta ylös ja raahautua sisälle.

I see you walking hand in hand with long-haired drummer of the band
In love with her, or so it seems, he's dancing with my beauty queen
Don't even dare to say you "Hi"
Still swallowing the goodbye
But I know the feeling´s still alive, still alive...


** Viikkoa myöhemmin**
Naruto asteli kadulla, taas kohti tuttua puistoa. Linnut lauloivat, aurinko paistoi, ja hento tuulenvire raikasti ilman samalla heilutellen puiden oksia. Blondi katsahti taivaalle, ja hymyili. Tuon askeleet eivät olleet ilmavat ja vapaat, mutta silti Naruto pystyi hymyilemään. Puistoon saavuttuaan blondi huomasi etäämpänä tutun kaksikon. Sasuke ja Suigetsu, käsi kädessä. Nuo istuivat nurmella, ja suutelivat toisiaan välittämättä muiden katseista. Naruto pysähtyi hyvän matkan päähän, ja katsoi noita kahta hetken. Tuulenvire pörrötti blondin hiuksia, ja nostatti muutaman lehden maasta ilmaan. Naruton ja Sasuken suhde oli siis ohitse, ehkä lopullisesti. Tai ken tietää. Kun Naruto oli löytänyt Sasuken Suigetsun kotoa alasti, kietoutuneena Suigetsun ympärille, Naruto oli heti seuraavana päivänä mennyt Sasuken luokse, ja sanonut, ettei tästä tulisi mitään. Sasuke oli aavistanut, että Naruto tiesi. Korppi oli hyväksynyt blondin ero-ehdotuksen, ja nuo olivat menneet eri teille. Nyt Naruton seurana olivat hyvät muistot. Blondi katsoi vielä hetken edessään olevaa kaksikkoa, kunnes tuo kääntyi ja poistui paikalta. Naruto löytäisi kyllä sen oikean. Se ei ehkä ollut Sasuke, mutta Naruto löytäisi oikean. Aivan varmasti…

Tallulah, it's easier to live alone than fear the time it's over
Tallulah, find the words and talk to me, oh, Tallulah
This could be...


Tallulah, it's easier to live alone than fear the time it's over
Tallulah, find the words and talk to me, oh, Tallulah
This could be...

Kommentit (Lataa vanhempia)
kagome-chan - 2010-06-29 19:28:36
Ah, sanoit, että tekstin lopussa sä taisit sähläillä tai jotain? Ei siltä kyllä näytä. :)
Mielestäni teksi oli aika sujuvaa ja itse aiankin pidin ideasta. Virheitä en huomannut ja pituutta oli riittävästi, mutta tarina taisi näyttää vähän lyhyeltä koska jostain syystä kappalejaot on jääneet pois koko stroorista.
Suosittelisin niitä jakoja, sillä ne saa tarinan näyttämään pidemmältä ja helpottaa huomattavasti lukemista.

MUTTA muuten mä todella nautin tästä. Ei onneksi ollut mitenkään siirappista, jota tällä hetkellä en olisi millään kestänyt! xD Saat sitten tästä neljä pistettä! :)

Nora - 2010-06-30 06:10:30
Miks kaikki aina ehtii sanomaan kaiken mua ennen... no, tarina oli erittäin hyvä ja muita vikoja en ainakaan minä löytänyt.. paitsi tietenkin KAPPALEJAON.

4 pinnaa..

Orochimarusi - 2010-06-30 06:26:36
Hmm..jos alotan ensin kehumalla tarinaa ja naputan sitten vasta lopuksi:3

Ensinnäkin juoni on ihana<3 oot ilmeisesti kirjottanu enemmänkin?  Toiseks tää on just sopivan mittanen, ei mitenkään ylipitkä muttei lyhytkään~

Sait muuten Oro-tädin kateelliseksi, osaat nimittäin kirjottaa seksikohtauksia;3

Sasuke oli kaikinpuolin hyvin kuvattu~

Sitten pääsen lempiosiooni, reklamointiin *evil laught*

En itsekään tietty ole huippukirjottaja mutta mua hämäsi suunnattomasti kun sana "tuo" korvasi sanan hän ja samalla sillä kuvattiin miehisyyttä. Tekstiin saa sujuvuutta erottelemalla sanan "tuo" sanoihin hän, se, tämä..tietty tuo sopii myös väliin~

Ihanan onnistuneesti muuten käytetty nimiä..niitä ei toisteta koko aikaa~

teksti myös etenee aika nopeeta, siellä on paljon kuvailua mikä on plussaa, mutta tällänen aika lyhyistä lauseista koostuva teksti muuntuu lukijan mielessä töksähteleväksi:3

Sitten mun lempi valituskohteeni~
Betaskohan kukaan tätä? betan käyttö kannattaa niin ei jää kirjotusvirheitä~

Esim. Sasuke oli tuolla muuntunu Savukkeeks~ hauska virhe sinänsä :D *miettii miten s voi korvautua v:llä*

Sitten vielä yks ihan makuasia.Mua hämäs noi laulunpätkät. Ne oli jotenkin liikaa. Toki joku toinen pitää niitä toimivina~

No joka tapauksessa, annan sulle 4 pistettä koska rakastin seksikohtauksia ja juonta~

Same - 2010-06-30 13:51:10
Ihana ♥
Tässä ei ole mitään pielessä, itse en niin laulujen sanoista ficeissä välitä mutta tähän ne käyvät hyvin ^^
Rakastan SasuSui paritusta, harmillisesti sitä näkee niin harvoin..
Kiitos, tästä tuli jotenkin kiva olo ^^
Viisi pojoa ¤

Costume - 2010-06-30 14:27:39
uaaa SuiSasu ♥ Olisin jo tästä parituksesta voinut antaa jo automaattisesti 5 pistettä, mutta hillitsin itseni. :D

Tykkäsin kyllä tarinastakin paljon, mukavasti kuvailtu, sopivan yksinkertaisesti. Muutenkin oli hyvän pituinen ja laulunpätkät sopivat hyvin tarinan väleihin. Kappalejakoja olis kyllä voinut olla vähän enemmän, oli joskus vähän raskasta lukea.

Annoin siis 4 pistettä, plussaa tuli paljon juonesta ja etenkin parituksesta ;)

_wolf_ - 2010-07-01 16:08:11
Kiitos kaikille kommenteista ^^ ja erityiskiitos Orochimarulle, kun kerroit että Sasuken nimi olikin Savuke.. Nauroin aikalailla kun huomasin sen nyt itsekin :D Tuli varmaan kirjoitettua liian nopeasti x'D

Hobitti - 2010-07-05 19:11:38
SuiSasu on kyllä aivan ihanaa! Harmi ettei siitä ole enemmän ficcejä! <=D

AkaChan - 2010-07-13 17:18:42
IHANAA!! Rakastuin sait mun SuiSasu faniks <33 Aivan ihana!!

Kirjotusvirheitä en oikeestaan huomannu (olin niin säpinöissä lukiessani tätä etten huomannut mitään xDD) ja teksti oli sujuvaa, eikä jäänyt tökkimään mihinkään kohtaan.

Yleensä alan pillittää jos Naruto ja Sasuke ei lopulta saa toisiaan, mutta tässä oli jotenkin niin ihana loppu niin en alkanut pillittää^^

Kyllä 5 pojoa vähemmästäkin tulis...

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste