Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Velho, joka oli oikeasti ninja - Debi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1612 sanaa, 9972 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-07-07 17:21:36
Kansio: Muu - muu

Varoituksia:
Tämä tarina sisältää lievää poika x poika-rakkautta, kuten ZetKisaa ja SasuNarua.
Tämä on crossover-tarina, jossa olen käyttänyt tapahtumapaikkana Tylypahkaa Harry Potter-elokuvista ja -kirjoista.
Tämän tarinan hahmot ovat OOC.

Noruz toimi betaajana.

Arvostelu
1
Katsottu 983 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Naruto! Herää! Kello on jo yli kahdeksan!"
"Mitä...hä...täh?"

Olen Uchiha Sasuke. Käyn Konohagakuren noitien ja velhojen koulua. Vanhempani kuolivat traagisesti kun olin pieni ja nyt perheenjäsenistäni on jäljellä vain isoveljeni, Itachi, jonka haluan kuolevan. Hän nimittäin tappoi vanhempani ja liittyi sitten Akatsukiin, pimeälle puolelle siirtyneille velhoille perustettuun järjestöön, joka on täynnä hulluja. Olen 13-vuotias velho, joka on yksi koko koulun vahvimmista.
Nyt on aamunavauksen aika ja yritän saada toisinaan rasittavaa ystävääni, Naruto Uzumakia, hereille. Hän nukkui joskus todella sikeästi, joten hänen hereille saaminen on silloin hankalaa.

"Me myöhästymme pian jos et nyt tule!", huusin ja ravistin Narutoa.
"Mutta...kun...nukuttaa...", Naruto vastasi.
"Anna mun kaikki kestää!", totesin.

Otin Naruton olalleni ja heitin hänen kaapunsa hänen ylleen. Kannoin hänet saliin, joka oli täynnä mustakaapuisia velhoja ja noitia. Salin katto oli varsin korkea ja kynttilöitä leijui ilmatilan puolivälissä. Kaikilla tämän koulun kävijöillä on kaapu, jossa on oman tuvan tunnus. Tupia ovat Rohkelikko, Korpinkynsi, Puuskupuh ja Luihuinen.
Naruto rimpuloi niin paljon, että kun laskin hänet alas, hänen blondit hiuksensa olivat aivan sekaisin ja kaiken lisäksi hän ei meinannut pysyä pystyssä. Hän oli jotenkin söpö silloin kun oli vihainen.

"Naruto! Sasuke! Mikä teillä kesti?", vaaleanpunahiuksinen tyttö kysyi.
"Anteeksi Sakura. Tuo täytyi kantaa tänne kun se olisi muuten vain pyörinyt unissaan.", sanoin.
"Pah!", Naruto totesi.
"Hiljaisuutta saliin, kiitos!", rehtori huusi.

Rehtorimme Tsunade on pitkä, vaaleahiuksinen nainen, joka tarttuu jokaikiseen pikkuasiaankin. Hän osaa olla joskus todella ärsyttävä. Totta puhuen, joskus hän on niin ärsyttävä, että voisin vain seivästää hänet hengiltä. Päädyin tähän kouluun siinä toivossa, että voisin ehkä joskus tappaa Itachin. Vihaan häntä koko sydämestäni, enkä voi koskaan antaa hänelle hänen tekojaan anteeksi. Pelkkä ajatus hänen mustista, pitkistä hiuksistaan saavat minut tuntemaan että haluaisin murskata jonkun saman tien kappaleiksi. Ja ne kaksi pitkää syvää viivaa hänen kasvoillaan! Toivottavasti vahvistun ja olen valmis vain tulevaan elämän ja kuoleman taisteluun. Onneksi kuitenkin pystyn hillitsemään vihani, eikä ihmisiä, tai oikeastaan velhoja, ole kuollut.

Tämä on minun, Naruton ja Sakuran ensimmäinen päivä tässä koulussa. Olimme aiemmin ninjoja, mutta päätimme vaihtaa hieman maisemia.
Sakura on vaaleanpunahiuksinen tyttö, joka on toisinaan kuin toinen Tsunade. Hänellä on paljon voimaa ranteissaan, vaikka näyttääkin heikolta.  Siksi en ehkä pidä hänestä. Naruto taas on blondi, joskus todella typerä poika, jota en voi vain olla ajattelematta. Aina kun yritän olla ajattelematta häntä, hän vain pomppaa jostakin takaisin mieleeni kuin jokin aave. Joskus tuntuu että olen rakastunut häneen, mutta miksi minä sitä myöntäisin? Sehän nyt on selvää, että on jo pelkästään noloa kertoa toiselle, mitä oikeasti ajattelee.

"Tänään saamme kolme uusi oppilasta! He ovat Haruno Sakura, Uzumaki Naruto ja Uchiha Sasuke. Olkaa hyvät ja tulkaa tänne!", Tsunade huusi.
"Tulkaahan tänne niin arvon teille, mihin tupaan kuulutte.", puhuva hattu sanoi.

Olen tuntenut Tsunaden siitä lähtien kun menetin vanhempani. Siksi tiedän millainen hän oikeasti on. Olen kuullut, että hattu, joka äsken puhui, kertoo mihin tupaan tulen opiskelujeni ajan kuulumaan. Se on hieman ryttyinen ja ruskea. Hattu taitaa olla aika vanha. Pian se arpoo, mihin tupaan Sakura päätyy. Toivon että hän päätyy eri tupaan kuin minä ja Naruto.

"Ole hyvä ja tule tänne, nuori neiti Sakura.", hattu sanoi.
"O-Okei.", Sakura vastasi.
"Hmm... Minusta kuulut Puuskupuhiin!", hattu huusi.

Ja niin Sakura joutui Puuskupuhiin. Hah, olen vain onnellinen. Minusta tuntuu että hän tuijotti minua pitkiäkin aikoja, ja se jos jokin oli kamala tunne. Mutta, joka tapauksessa, jos joudun eri tupiin Naruton kanssa, en kestä enää. Minun on päästävä samaan tupaan! Minun on pakko! Nyt, hattu kertoo mihin tupaan Naruto päätyy. Jännittää aivan kamalasti. Kädetkin tärisee.

"Naruto, sanoisin että sinun täytyy mennä Rohkelikkoon!", hattu huudahti.
"Jippii!", Naruto hyppi ilosta.

No, nyt täytyy vain päästä Rohkelikkoon! Jos joudun eri tupaan, teen heti itsemurhan! Aivan varmasti teen! Mutta hetkinen, enhän minä voi. Täytyy tulla vahvemmaksi ja tappaa Itachi. No, täytyy joka tapauksessa päästä Rohkelikkoon!

"No niin, sitten sinä.", hattu sanoi.
"Okei.", vastasin.

Hattu tuntui jotenkin oudolta päässäni. Se liikkui koko ajan ja sekoitti hiukseni. Lopulta se ei enää liikkunut. Se ei edes sanonut mitään. Hattu mietti sanojaan pitkään ennen kuin kuului vihdoin jotain, mistä voisi päätellä että se aikoo tehdä päätöksensä pian. Aloin hetki hetkeltä hermostua ja aloin taas katsella hieman ympärilleni. Alttari, tai no, en tiedä voiko sitä sellaiseksi kutsua, oli hyvin koristeelinen ja siinä oli kullatut reunukset. Tauluja edellisistä rehtoreista oli seinillä. He kaikki hymyilivät. Kun katsahdin eteenpäin, huomasin kaikkien tuijottavan hattua jännittyneenä. Sitten hattu vihdoin liikahti hieman.

"Hmm... Olet aika hankala tapaus, Sasuke.. Toisinaan kuuluisit Luihuiseen, mutta toisaalta kuulut Rohkelikkoon...", hattu epäröi.
"Tee jo päätöksesi, aika loppuu pian.", Tsunade sanoi.
"Hyvä on, pääset Rohkelikkoon.", hattu sanoi huokaisten.

Mahtavaa! Olen samassa tuvassa Naruton kanssa. Tästä tulee varmasti hauskaa. Olen niin onnellinen.

Naruton POV

Sasuke näytti todella onnelliselta kuultuaan että pääsee samaan tupaan kanssani. Hän on käyttäytynyt viime aikoina hieman oudosti. Onkohan sillä jätkällä taas ihan kaikki kotona? Aamullakin hän kantoi minut saliin, vaikka olisin kyllä pystynyt kävelemään ihan itsekin. Onkohan jotain sattunut hänelle? Yleensä Sasuke vain kävelee kylmästi ohi ja haukkuu luuseriksi. Hän ei ole tehnyt sitä enää varmaan kahteen kuukauteen, vaan hän on hymyillyt ja ollut ystävällinen. Vai voisiko olla, että olen vihdoin ystävystynyt hänen kanssa? Ei, ei se voi olla mahdollista, ei Sasukelta. Jotain on kuitenkin tapahtunut. Tai sitten se on vain menettänyt järkensä.
En kyllä ymmärrä miksi Kakashi-sensei halusi meidän vaihtavan velhojen kouluun. Hän kyllä puhui jotain pahiksista, mutta silti. Täällä ei ole edes ramenia. Se tekee paikasta tylsän.
Toivon ystävystyväni joidenkin oppilaiden kanssa, kuten se jonka nimi taisi olla Harry Potter. Hänellä taisi olla pyöreät silmälasit ja mustat hiukset. Ja hän on samassa tuvassa kuin minä ja Sasuke.

"Hei Naruto! Näyttäisi siltä, että olemme samassa tuvassa!", mustahiuksinen poika huusi.
"Ai, moi. Kukas sinä taas olitkaan?", kysyin.
"Olen Harry Potter. Eikö Sasuke olekin sinun kaverisi?", Harry kysyi.
"Jotain sinne päin. Kaikki tuntuu tuntevan sinut täällä.", totesin.
"Tiedän, mutta tiedätkös, minä en tunne heistä puoliakaan.", Harry sanoi.

Vau. Harry näyttäisi olevan tyyppi, jonka kaikki tuntee tai ainakin tietää, mutta hän itse ei välttämättä edes tiedä kuka häntä tervehtii. Niin kuin minäkin Konohassa. Paitsi että kaikki syrjivät minua ja pysyivät mahdollisimman kaukana. Enkä edes tiedä miksi. On varmasti raskasta olla noin suosittu. Kuten Sasuke. Ei voi olla totta! Miksi Harrystä tulee koko ajan mieleen Sasuke? Enhän minä edes pidä siitä rehentelijästä. Mutta Harryhän sanoi juuri, että näytämme kavereilta. Aivoni menevät pian solmuun jos mietin tuota liikaa. Lähdimme kävellen pois salista, pitkin käytäviä, jotka olivat täynnä tauluja. Suuntasimme portaille. Niissä on punaiset matot ja vahvat kaiteet. Portaat liikkuvat melkein jatkuvasti, joten täytyy aina keskittyä siihen, minne on menossa.

"Missä huoneessa sinä nukut, Harry?", kysyin.
"Huoneessa numero 221. Entä sinä?", Harry vastasi.
"Huoneessa 220. Vierekkäisissä huoneissa siis.", sanoin.
"Huonetoverinasi on varmasti Sasuke, eikö niin?", Harry kysyi.
"Jep.", vastasin.
"Minun kaverini on myös samassa huoneessa kuin minä. Hänen nimensä on Ron.", Harry kertoi.

Miltäköhän se Ron näyttää? Hänellä on varmasti punertavat hiukset ja pisamia. Jep, olen varma siitä.
Tapasinkin Ronin pian sen jälkeen kun Harry oli sanonut olevansa samassa huoneessa hänen kanssaan. Hän oli juuri sellainen kuin olin kuvitellut. Harryn toinen kaveri on tyttö nimeltä Hermione. Hänellä on kiharat, pitkät ja ruskeat hiukset. Hän vaikuttaa aika älykkäältä. Päinvastoin kuin minä, olenhan aina ollut ryhmästä seitsemän se tyhmin. Hermione muistuttaa kovasti Sakuraa. Paitsi, että hän ei vaikuta aivan niin väkivaltaiselta eikä ilkeältä kuin Sakura.

Juttelin Harryn, Hermionen ja Ronin kanssa hetken ja minusta he vaikuttavat todella mukavilta. Toisin kuin joku Sasuke tai Sakura! Mutta auttaisivatko he minua kun olen pulassa, kuten Sasuke tai Sakura? Kyllä varmasti, hehän ovat mukavampiakin. Mitäköhän Sasuke tekee nyt?

Kommentit (Lataa vanhempia)
Niki-chan - 2010-07-08 14:54:20
no nii nyt oot ilmeisesti vähä muutellu tarinan ulkoasua, mikä on hyvä juttu! paljon paremman näkönen :DD

saat neljä pointsia

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste