Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Rakkaus ei ole katsojan silmissä osa 1 - AkaChan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1472 sanaa, 9126 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-07-26 22:12:39
Kansio: Muu - muu

Author: SuklaaPupu
Raiting: K15 (Pian vähän härömpää... Olen sitten HYVIN huono arvioimaan >.<)
Disclaimer: Kishimoto-sedän hahmot, mutta Suzume on OC naruto hahmoni.
Warning: Boyxboy ja girlxgirl, Kiroilua ilmaantuu seuraavissa osissa, Alkoholin käyttöä.
Parnings: NaruSasu, Sasodei ja SuzuKona + jotain muuta varmaan ilmaantuu.
Genre: Romantiikka... Kai?

Juu... Tällästä sitten päätin alkaa väsätä... Eka ficcini jonka olen tehnyt ikinä koko elämäni aikana... Joten älkää tappako sen takia >.<
Risuja ja ruusuja saa lähettää ja ilmoittakaa kirjoitus virheistä ^^ Kiitos!!

Arvostelu
2
Katsottu 945 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Tummahiuksinen poika käveli pitkin Konohan hiljaisia, ilta-auringon valaisemia katuja. Hänen oli määrä tavata ystävä pienellä lammella kylän laitamilla. Pian poika erotti jo lammen ja sen rannalla istuvan blondin pojan odottaen hyvin läheistä ystäväänsä.

”Naruto!” Huusi poika ystävälleen, joka käänsi päänsä nähdäkseen kuka häntä huusi.

”Ah, Sasuke tulit vihdoinkin, olen odottanut jo vartin saapumistasi. Jos tiedät täällä on ihan kauhean kylmä” Sanoi Naruton nimellä tunnettu blondi.

Siniset silmät koristivat kauniisti Naruton kasvoja, samalla kun iltainen aurinko valaisi lammen punertavan kauniiksi. Tunnelma oli hyvin romanttinen.

”Etkö edes aijo suudella minua, vaikka pistit minut odottamaan sinun myöhästymistäsi” Blondi sanoi loukkaantunut ilme kasvoillaan.

Siinä samassa Sasuke painoi huulensa Naruton lämpimiä huulia vasten.

”Tätäkö meinasit?” Korpin mustat hiukset omaava poika sanoi.

Sasuke ja Naruto olivat olleet jo vuoden yhdessä ja pitivät asiaa salassa yhä, koska Sakura ja Ino olisivat hyvin vihaisia Narutolle. He voisivat melkein jopa tappaa blondin sen takia. He lähtivät kulkemaan käsi kädessä kohti Sasuken kotia. Mustahiuksinen poika asui lähellä Ichiraku ramenia ja ehkä sen takia Naruto piti Sasuken kodista. Toisaalta olihan itse kodin sisälläkin aina siistiä ja kodikas ilmapiiri, toisinkuin Naruton kodissa. Naruto viettikin yleensä yönsä Sasukella. Pojat pääsivät Sasuken kodin luo ja tummahiuksinen poika alkoi kaivaa avaimia taskustaan ja jonkin ajan kuluttua hän löysikin jo avaimensa, jossa ei juuri ollut avaimenperiä, mutta yksi pilkisti Naruton silmään erityisesti. Se oli pieni laatta johon oli kaiverrettu: ”Naruto minun rakkaani” Blondilla nousi hellä puna poskille ja kaunis hymy alkoi koristaa Naruton kasvoja.

”Menen keittämään teetä. Otatko sinä?” Sasuke sanoi hellästi ja hymyili Narutolle. Se hymy antoi suuren ilon Naruton sisälle.

”Otan, kiitos” Blondi sanoi ja hymyili Sasukelle takaisin

He riisuivat kenkänsä ja Sasuke meni keittiöön keittämään teetä. Naruto taas meni vanhasta tottumuksestaan olohuoneeseen ja avasi TV:n. Pian Sasuke tulikin kahden tee kupin kanssa keittiöstä olohuoneeseen. Hän antoi toisen niistä blondille joka otti pari palasokeria, joita Sasuke oli tuonut samalla ja tiputti ne yksitellen teehensä.

”Naruto” Sasuke sanoi hymy huulilla.

”Noo?” Naruto sanoi ja katseli Sasuken kaunista hymyä.

”Minulla on sinulle jotakin” Tummahiuksinen poika sanoi ja kaivoi takataskustaan samanlaisen pikku laatan kuin Sasukella oli avaimissaan, mutta siinä luki: ”Sasuke minun rakkaani”. Sasuke antoi laatan hiukan punastellen ja samalla katsoen toiseen suuntaan.

”Kiitos” Naruto sanoi hymy huulilla ja hän oli onnesta täynnä. Hän ajatteli ettei kukaan muu voi olla onnekkaampi kuin hän juuri nyt.

”Naruto” Sasuke sanoi hyvin vakavasti ja hänen hymynsä laski kasvoilta. Hän katsoi blondia syvälle silmiin, joka hörppi teetään varovasti maistellen, koska tee oli vielä höyryävän kuumaa.

”No?” Naruto sanahti viaton ilme kasvoilla.

”Me emme voi  salailla suhdettamme enää” Hän sanoi ja tavallinen Sasuken ilme palasi pojan kasvoille.

Naruto oli hetken hämillään siitä mitä hänen rakastamansa poika sanoi.

”Jos suhteemme vaatii sitä, minä suostun” Blondi sai sanottua sanat hetken tukalan hiljaisuuden jälkeen.

Hiljaisuus valtasi huoneen pariksi minuutiksi, kunnes Sasuke rikkoi sen.

”Aijotko pistää sen laatan avaimiisi?”

Naruto katsahti Sasukea ja nyökkäsi hiukan. Hän kaivoi avaimensa taskustaan ja ujutti laatan avaimen periensä sekaan. Sasuke ja Naruto molemmat hymyilivät.

”Jäätkö tänne yöksi?” Korppihiuksinen poika kysyi.

”Joo… Jos saan”

”Tietenkin saat, miksi et saisi? Ainahan olet saanut jäädä tänne ja käpertyä yöllä kainalooni”

”En tiedä, satuin vain sanomaan sen” Blondi sanoi ja molemmat hymyilivät taas.

Pian molemmat olivat juoneet teensä ja Naruto oli ehtinyt käymään suihkussa, samalla kun Sasuke oli tiskannut teekupit ja muutkin tämän päivän tiskit. Sasuke kävi suihkussa myös ja Naruto tiesi että pojan kutrien pesussa kestäisi tovi jos toinenkin. Naruto meni jo vaihtamaan yöpukuaan ja pistämään yömyssynsä päähän. Narutolla oli oma yöpuku Sasuken luona ja hän piti yömyssyäänkin siellä. Kun Naruto oli jo vaihtanut vaatteensa Sasukekin pääsi ulos suihkusta.

”Joko vaihdoit vaatteesi?” Sasuke kysyi hiukan surullisena.

”Niin sillä välin kun sinä pesit hiuksiasi ehdin vaihtaa vaatteeni. Mitä siitä”  Narutolla oli hämillään oleva ilme kasvoilla.

”Olisin halunnut nähdä sen” Sasuke sanoi ja alkoi vaihtamaan omia vaatteitaan, samalla kun blondi tarkkaili häntä tarkasti ja joka ikistä hänen liikettään.

Sasuke kömpi Naruton viereen ja kietoi kätensä pojan ympäri. Pian molemmat vaipuivat uneen sylikkäin ja onnellisina.

Naruto heräsi ja yritti heilauttaa kätensä Sasuken kaulalle, mutta korppihiuksinen poika oli jo noussut ylös ja nyt Narutokin alkoi hieroa silmiään. Pian blondi jo puki vaatteensa päälle ja lähti keittiöön jossa Sasuke oli jo koulupuvussa. Hän oli keittänyt ramenia aamupalaksi. Hänellä oli aina ramenia Narutoa varten.

”Huomenta” Sasuke sanoi juuri heränneelle Narutolle.

”Huomenta, miksi et herättänyt minua kun heräsit itse?” Blondi kysyi iloiselta Sasukelta, mutta pian tuo hymy haihtuisi pois pojan kasvoilta, kun he lähtisivät kouluun. Silloin Sasuke oli taas se jota kaikki tytöt ihailivat ja myös Naruto oli ihaillut salaa kaikilta muilta.

”Olit niin suloinen kun nukuit en raaskinut, olisin tuntenut itseni hyvin julmaksi” Sasuke sanoi hymyn takaa.

He söivät aamupalaa yhdessä ja lähtivät kouluun. Sasuken kasvoilta oli jo hävinnyt jo se kaunis hymy joka oli hänellä vain kun Naruto oli hänen kanssaan. Koulun pihalla odotti jo suuri Sasuken fanilauma johon kuului suurin osa koulun tytöistä. Kaikki heistä olivat ihastuneet Sasukeen ja kaksi heistä oli Ino ja Sakura. Sasuke huomasi Itachin, hänen isoveljensä, Konanin, sinihiuksisen nätin tytön ja Suzumen, punahiuksisen tytön joka oli myös Sasorin pikkusisko.

”Itachi, vietitkö yön taas jonkun tytön kanssa?” Sasuke kysyi, kun Itachi ei tullut illalla kotiin. Vaikka ei se ollutkaan ihme koska hän vietti monesti yönsä kavereilla.

Itachi vain mulkaisi pikku veljeään ja Sasuke sai jo siitä käsityksen että kyllä. Luultavasti Suzumen ja Sasorin luona.

”No nähdään taas sitten joskus Suzume, Konan ja Itachi” Sasuke sanoi ja huitaisi kädellään samalla kun käveli luokkalaistensa luokse.

Itachi, Suzume, Konan, Pain, Deidara ja Hidan olivat toisella luokalla lukiossa. Sasori, Tobi, Zetsu, Kakuzu ja Kisame olivat kolmannella ja viimeisellä vuodellaan koulussa. Mutta vaikka he olivat eri ikäisiä he olivat aina samassa jengissä. Sasuke oli Naruton, Shikamarun, Inon, Sakuran, Sain ja Gaaran kanssa samalla luokalla ja ensimmäisellä vuodella lukiossa. Pian koulun kellot soi ja kaikki suunnistivat omiin luokkiinsa.

”Huomenta oppilaat” Iruka niminen opettaja sanoi astuessaan luokkaan jossa Gaara, Sasuke, Naruto, Shikamaru, Ino, Sakura ja Sai jo istuivat.

”Ensimmäinen tuntinne on historiaa, joten ottakaa historian kirjat esiin ja tarkastan kotitehtävänne” Iruka sanoi tomerasti, hän nimittäin halusi tunnin menevän nopeasti.

”Miksi juuri historiaa, olen surkea siinä” Naruto kuiskasi takanaan istuvalle Shikamarulle.

Iruka tiputti historiankirja kasan pöydälle niin että koko luokka säpsähti säikähdyksestä, lukuun ottamatta Gaaraa, joka oli tylsistynyt ilme kasvoilla, Sasukea jolla oli sama ilme kuin Gaarallakin ja Shikamarua, Joka oli vähällä nukahtaa pystyyn.

”Sanoiko nuori herra Uzumaki jotakin?” Iruka kuulusteli Narutolta. Samalla kääntäen päänsä poikaa kohden.

”E-en tietenkään Iruka-sensei” Naruto vastasi tomerasti, mutta hiukan jäykästi. Koko luokka naurahti hiukan, mutta Gaaralla ja Sasukella oli sama ilme kasvoilla koko ajan. Tunti meni nopeasti ja pian tunnin jälkeen välitunnilla, Suzume tuli pyytämään Sasukea, Gaaraa, Narutoa, Shikamarua, Saita, Inoa ja Sakuraa sen illan bileisiin jotka pidettiin punahiuksisen tytön talolla.
------------------------------------------
Juuu….Jatkoa on tulossa jos sitä kaivataan ja on tulossa luultavasti Yaoita ja Yuria… Enemmän Yaoita kylläkin >.<

Kommentit (Lataa vanhempia)
Anetsuki97 - 2010-07-27 08:29:30
Olen lievästi sanottuna järkyttynyt ystäväni...

NarutoAngel - 2010-07-27 08:35:21
Hei täähän on huva ficci idis!! 8D
Suosittele jatkamaan enkä virheitäkään löytäny. :3
WIIH!! SasuNarua!! >ww< SaiNaru ois kanssa kivaa luettavaa!! 8D
Antaisin 4 ja puoli pojoa muutha pyöristän nyt vaikka viiteen pojoon~

Yamaneko - 2010-07-29 05:11:06
Aah. Arvaas kuka ? x3  Piti ihan tämän takia rekisteröityä. Pakko myöntää, pidin ficistä, vaikkei NaruSasu/SasuNaru olekkaan lemppariani xP

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste