Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Rakkaus ei ole katsojan silmissä osa 2 - AkaChan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1534 sanaa, 9324 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-07-27 21:19:06
Kansio: Muu - muu

Juu, toinen osa ilmaantui jo nyt (yllättävän nopeasti >.<) Niin ensimmäistä ficci sarjani teen, joten älkää tappako sen takia.

Author: SuklaaPupu
Raiting: K15 (Pian vähän härömpää... Olen sitten HYVIN huono arvioimaan >.<)
Disclaimer: Kishimoto-sedän hahmot, mutta Suzume on OC naruto hahmoni (ja ehkä tuleva Katsu on kamuni OC hahmo).
Warning: Boyxboy ja girlxgirl, Kiroilua ilmaantuu seuraavissa osissa, Alkoholin käyttöä.
Parnings: NaruSasu, Sasodei ja SuzuKona + jotain muuta ilmaantuu näet kun luet.
Genre: Romantiikka... Kai?


NaruSaita tuli kun sitä toivottiin ^^ Muita parituksia ei vielä ilmaannu, mutta kyllä niitäkin vielä tulee...

Ilmoittakaa kirjoitus virheistä ja risuja ja ruusuja saa lähettää ^^

Arvostelu
3
Katsottu 903 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Koulu oli loppunut ja Naruto suuntasi omaa kotiaan kohti valmistumaan juhliin jotka olivat seitsemältä punahiuksisien sisaruksien kotona. Blondi löysi vaatekaapistaan siistin mustan kaulus paidan, pienen etsinnän jälkeen hän löysi myös mustat farkut. Naruto meni nopeasti käymään suihkussa. Suihkun jälkeen poika kuivasi hiuksensa pyyhkeeseen. Naru katsahti puhelimessa olevaa kelloaan nopeasti.

’Puoli kuusi, Sasuke hakee minut tasan kuudelta’ Blondi ajatteli ja hymyili itsekseen. Naruto meni makuu huoneeseen ja pisti mustan T-paidan ja valkoisen kauluspaidan kuin takiksi. Poika vetäisi vielä farkut jalkaan. Nyt piti enää odottaa Sasukea.

Sasuke oli pistämässä vaatteitaan päälle. Hänellä oli mustan kauluspaita, siniset farkut ja musta nahkatakki päällään. Pian Sasukenkin oli lähdettävä Naruton luokse.

”Nyt on kyllä jo lähdettävä, että ehdin hakea Naruton” Sasuke sanoi hiljaa itsekseen.

”ITACHI! Sinunkin kannattaisi jo lähteä että sinäkin ehdit!” Sasuke huusi isoveljelleen. Itachi oli nyt kotona, koska hänen piti valmistua bileitä varten. Itachi oli pistänyt päälleen valkoisen T-paidan, mustan nahkatakin, samanlaisen kuin Sasukellakin oli ja kuluneet ja polvilla rei’illä olevat mustat farkut.

”Joo, joo, pikku herra komentelija!” Itachi huusi takaisin Sasukelle, joka eteisessä pistämässä jo kenkiään jalkaan. Itachi juoksi omasta huoneestaan eteiseen ja alkoi pistämään mustia converse tyylisiä kenkiään jalkaan. Sasukella taas oli rennot lenkkarit joilla oli hyvä kävellä. Itachi ja Sasuke lähtivät samaan aikaan, mutta he lähtivät aivan eri suuntiin.

’Kello on tasan kuusi ehdin hyvin hakea Naruton’ Sasuke ajatteli katsellessaan puhelimensa kelloa. Sasuke käveli Naruton talolle, koska sinne oli vain vartin matka Sasukelta. Pian Sasuke jo seisoikin Naruton oven takana. Hän painoi ovikelloa ja kuuli kuinka tasaiset askeleen äänet kuuluivat talon sisältä. Pian ovi aukesi ja Naruto paljastui oven takaa.

”Tulithan sinä vaikka vähän myöhässä, alat pelottavasti muistuttaa Kakashi-senseitä, myöhästymisiesi kanssa” Naruto sanoi ja samalla pistäen kenkiään jalkaan. Ne olivat valkoiset skeittikengät, jossa oli mustalla katu tyylin kirjoitettua tekstiä ympäriinsä.

”Sori, en voi mitään, Itachin vika” Sasuke sanoi ja hymyili blondille.

”Jaa, kaikki pistetään veljen harteille, vai?” Naruto sanoi ja naurahti hiljaa.

”Eikun ihan oikeasti, tällä kertaa” Sasuke alkoi väittämään vastaan pidätellen nauruaan.

”Tällä kertaa?” Naruto kysyi hiukan epäilevällä äänellä.

”No ainahan olen ollut rehellinen sinulle” Sasuke sanoi päättämällä keskustelun. He kävelivät käsi kädessä kohti bussipysäkkiä josta he menisivät bussilla Suzumen ja Sasorin kodin luokse. Bussi tuli pian, pysäkille jossa Naruto ja Sasuke seisoi. Molemmat nousivat bussiin ja maksoivat kuskille matkansa. He huomasivat että Hidanin ja Deidararan istuvan bussin viimeisillä penkeillä. Naruto ja Sasuke menivät keskiovien takana oleville penkeille istumaan. He juttelivat asiat maasta taivaaseen. Pian Sasuke huomasi Itachin nousevan bussiin.

”Etkö ehtinyt edelliseen bussiin?” Sasuke kysyi itseään vanhemmalta veljeltään.
”Olisin ehtinyt, mutta Deidara soitti tulevansa Hidanin kanssa tällä bussilla joten...”
Itachi ehti sanoa nämä sanat kunnes Sasuke keskeytti hänet.

”Joo, joo ymmärretään mene nyt niitten luo kun et kuitenkaan jaksa lorvia läheisyydessäni. Joudut kuitenkin olemaan koko illan saman katon alla kuin minä” Samalla kun Itachi jo käveli takapenkeille Sasuke vain huitaisi kättään taakse päin.

”Ai, kato pieni keskustelu tuokio pikkuveljen kanssa, un” Deidara sanoi pieni virne kasvoillaan. Pojalla oli liian iso vaaleansininen huppari, kirkkaanvihreä T-paita joka sekin liian iso ja siniset liian isot farkut päällään. Hänellä oli myös kaulassaan timanttinen kaulakoru jossa luki, un. Hidanilla taas oli tummanvihreä T-paita ja mustat farkut joihin oli kiinnitetty ketjuja ja kaksi niittivyötä. Pojan hopeiset hiukset olivat vedetty geelillä taakse päin.

Pian koko porukka oli jo Suzumen ja Sasorin kodin luona. Kello oli tasan seitsemän. Sasori seisoi oven portilla ottaen vieraita vastaan.

”Ai, kato tekin tulitte” Sasori sanoi mustan hupun alta. Musta huppari ja mustat farkut olivat Sasorin tämän illan vaatteet.

”Totta helvetissä me tultiin, Sasori. Mitä vittua oikein kuvittelet” Hidan sanoi hiukan äkäisenä.

”Älä hikeenny me ei haluta verta meijän kämppään tänään” Sasori sanoi normaali synkkä ilme kasvoillaan. Poika otti hupun pois päästään ja päästi vieraat sisään. Sisällä oli lämmintä ja kodikasta.

”Wow, täällä on ihan vitun paljon muijia!” Hidan sanoi ja Deidara käänsi päänsä Hidania kohden Oh-Really-Facella

”Tietenkin täällä on naisia, un... Nämä on Suzumen ja Sasorin bileet ja ne on ehkä yhdet koulun suosituimmista ihmisistä. Voisit kuitenkin edes hiukan yrittää siistiä suutasi, un” Deidara sanoi katsoen edelleen Hidania.

”No mitä jos nää olis ollu jotkut helvetin homo bailut” Hidan sanoi siistimättä suutaan sitten vähääkään.

”No luuletko että Sasori on homo” Deidara sanoi hiukan surullinen äänensävy kuuluen.

”Oou… Sä vittu tykkäät Sasorista, älä välitä sulle ei paskan vertaakaan mahiksia” Hidan sanoi omalla tavalla lohduttaen häntä.

”En tykkää Sasorista!” Deidara sanoi hälyn seasta jota oli täyttänyt punahiuksisien sisarusten kodin. Hellä puna nousi Deidaran kasvoille.

Sasuke ja Naruto kiertelivät isossa talossa katsoen paikkoja. He eivät olleet ollu siellä montaa kertaa. Toisinkuin moni muu, vaikka Sasukekin oli koulun kuuluisimpia poikia. Pian pojat huomasivat punaisten pitkien hiuksien välähtävän ihmisjoukon takaa.

”Suzumee!! Odota!!” Naruto huusi tytön perään.

”Häh?” tyttö kääntyi kummissaan.
”Hyvät bileet sulla” Naruto sanoi päästyään Suzumen eteen.

”Ai, kiitos. Kiva että viihdytte. Olohuoneessa on sitten alkoholi juomia jos haluaa, mutta riittääkö teillä ikä niihin?” Suzume kysyi, hän hakusi varmistaa iän riittämisen, vaikka se Suzumelle oli yksi ja sama asia, kuka ja minkä ikäinen hänen tuomiaan juomia juo.

”Ei ikää ole tarpeeksi, mutta ajattelin silti juoda vähän” Naruto sanoi hymy huulilla ja raaputteli takaraivoaan.

”Ok, mutta jos ikää ei ole älkää vetäkö kauheita kännejä silloin, ettei tarvitse kutsua poliiseja” Suzume sanoi hymyillen ja käveli Itachin, Hidanin, Deidaran ja Painin luokse, joka oli juuri tullut mustassa T-paidassaan ja mustissa farkuissaan.

”No ei sitten vedetä niin kovia kännejä, Naruto” Sasuke sanoi hymyillen.

”No, ei sitten vedetä, jos Suzume niin sanoo. Häntä on parempi uskoa kuin olla uskomatta” Naruto sanoi ja hymyili Sasukelle takaisin. He lähtivät kävelemään kohti olohuonetta jossa oli valtavat määrät alkoholia. Naruto mietti pitkään ja lopulta päätyi siideriin, kun taas Sasuke otti ensimmäisen mitä tuli käteen, olvin oluen. Pian Sai, Shikamaru, Ino, Sakura ja Gaara ilmaantuivat myös paikalle. Jokainen otti jotakin juotavaa ja molemmat tytöt päätyivät samaan juomaan, josta siitäkin jotenkin saatiin riita aikaan.

”Nyt lopetatte heti tai heitän teidät molemmat ulos!” Suzume huuti kun  oli päässyt Inon ja Sakuran riidan väliin. Molemmat hiljenivät.

”No niin oliko se niin vaikeata” Suzume sanoi nyt hiukan rauhoittuneemmalla äänellä. Siinä sekin riita selvisi. Pian kaikki oli hiukan humalassa, paitsi Sai, joka odotti sopivaa tilaisuutta, joka tuli kun Sasuke puhui Inon ja Sakuran kanssa.

”Naruto, minulla on sinulle asiaa” Sai kuiskasi Naruton korvaan. Sai vei Naruton kylpyhuoneeseen ja lukitsi oven. Sai työnsi Naruton kohti seinää raivokkaasti, mutta hellästi ja suuteli pojan huulia.

”M-mitä oikein teet, S-Sai” Naruto änkytti sanat suustaan, kun tummahiuksinen poika suuteli blondin kaulaa.

”Olen halunnut tehdä tämän jo kauan sinun kanssasi… Naruto” Sai sanoi hetken päästäen huulillaan irti blondin kaulasta, mutta jatkaen sitä samalla nostaen pojan paitaa.

”M-mutta minulla on jo jota rakastan” Naruto päästi huuliltaan ja vähän ajan kuluttua tajusi mitä oli tehnyt.

Sai naurahti hiljaa ja päästi ilkikurisen hymyn kasvoilleen.

”Minä tiedän sen, sinä olet Sasuken kanssa” Sai sanoi hiljaa edelleen tuo ilkikurinen ilme kasvoillaan.

-----------------------------
JEE!!! Sain tän tänne näin nopeesti tänne ^^. Kannatta lukea eka osa ennen tätä... Risuja ja ruusuja ja vaikka mitä saa lähettää, mutta mätiä tomaatteja en ota vastaan >.<

Kommentit (Lataa vanhempia)
NarutoAngel - 2010-07-28 08:27:40
JYAAGGH!!! Sait tän tänne nopeesti!! 8DD
JEI SAINARUAA~~!! ^3^ *taptap*
Eilen en ehtiny kommaa vaa viisi pojoista silloin ehdin antaa!! :3 Odotan seuraavaa osaa innolla!! OwwO

Yamaneko - 2010-07-29 05:26:09
Aah. Hidan on sitten niin lempeä ja mukava jaja käytöstapainen hahmo, että.  ^w^'   Hih. DeiSasoa seuraavaan osaan jookosta kookosta ? * Koiranpentu ilme *  o__O' Nyt Sai tuhoaa Sasuken ja Naruton suhteen ! Paha Sai ! >__<'

tootchi - 2010-12-24 06:33:58
owww sainarua^^
5 pojoo saat, nää tarinat on ollu tosi hyvii^^, odottelen inoolla seuraavaa osaa^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste