Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Konoha Magic School, osa 1 - MisaTsumi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1643 sanaa, 10756 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-07-31 07:00:33
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Taikakoulu AU (jep) Deidara haluaa Sakuralta apua Irukan antamassa esseessä. Akatsukien kokous kuitenkin kutsuu.

Varoitus: Sisältää pari kirosanaa
Parit: DeiSaku ja vihjaus ChoInoa tässä osassa (tulevia mm. KakaIru, HidaSaku, ItaDei, GaaLee ja SaiNaru)

Eli juoni pyörii alussa harmittomien rakkaussuhteiden ympärillä, myöhemmin tulee vähän vakavampaa seikkailua. Saanut hieman vaikutteita Harry Pottereista, muttei paljon. Eli taikasauvoja ei näy >D En ole keksinyt Törppöninjoille oikeaa nimeä, joten ehdotuksia otetaan vastaan.

Arvostelu
4
Katsottu 1039 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Konohan taikakoulu on kuuluisin kaikista kolmesta taikakoulusta. Siellä on parhaat opettajat ja parhaat oppilaat. Tiloja riittää, ja turvatoimet ovat ensiluokkaisia..."

Deidara huokaisi ja nojasi taaksepäin pehmeässä tuolissaan. Tyhmä Iruka-sensei, antaa nyt yhdeksi illaksi tehtäväksi kahden sivun pituinen essee siitä, kuinka ylivoimainen Konoha Macic School oli Hiekan ja Sateen kouluihin verrattuna.

"Sakura on varmasti tehnyt tämän jo..." Deidara mutisi. Hän nosti jalkansa pöydän reunaa vasten ja potkaisi siitä vauhtia. Tuoli rullasi täsmälleen kookkaan seinäpeilin eteen. Peilistä oli irronnut kulmasta muutama palanen Sasorin entisen huonekaverin, Orochimarun, jäljiltä. Kuulemma harrastanut kaikkein pimeintä ja pahinta magiaa, ja hajottanut kerran jopa taialla suojatun ikkunan. Sasori ei ollut suostunut kertomaan oliko se totta.

Deidara sysäsi tummat mietteensä syrjään, ja katsoi sen sijaan kuvajaistaan peilistä. Muutama hiussuortuva oli väärässä paikassa, mutta se ei haitannut. Sakurasta oli mukava siistiä Deidaran hiuksia, eikä Deidaralla ollut mitään sitä vastaan. Itse asiassa, hän piti Sakuran kosketuksesta. Deidara heilautti pitkiä hiuksiaan, ja vinkkasi peilille.
"Täydellistä. Sitten Sakuran luo."

* * * * * * * *

Matka Sakuran luo kesti jonkin aikaa, sillä tyttöjen huoneet olivat toisella puolen koulua. Lisäksi Deidaran piti kierrellä ja kaarrella ties mitä reittejä, ettei törmäisi muihin Akatsukin jäseniin. Sakura näes kuuluin vihollisryhmään, "Törppöninjoihin" (Deidara ei tiennyt ryhmän oikeaa nimeä, Akatsukit vain kutsuvat törppöjä näin), tosin vasten tahtoaan.

Vihdoin Deidara kuitenkin saapui huoneen 81 ovelle. Ensimmäinen vaihe oli ohi, toinen edessä! Piti selvittää oliko Sakuran kämppis, Ino, huoneessa. Tuskin, sillä tyttö oli yleensä hengailemassa tyttökavereidensa kanssa, mutta Deidaran oli oltava täysin varma. Samassa blondi näki huoneen oven kahvan liikahtavan. Sekunnissa hän oli teleportannut itsensä kulman taakse piiloon.

"Hei sitten, Sakura-chan! Sori etten ehdi auttaa läksyissä, mutta Choojilla on.. *kröhm* asiaa", Ino sanoi punastuen.
"Toivottavasti tämä "asia" ei kestä koko yötä", Sakura sanoi Inolle kiusoittelevasti, "Iruka-sensei tappaa sinut, jos esseesi ei ole valmis."
"Joo, tiedän. Mutta on pakko mennä!" Ino sanoi ja lähti.
Sakura nojasi oven karmiin ja katsoi parhaan ystävänsä perään. Vasta kun Ino katosi kulman taakse, Sakura kääntyi mennäkseen sisälle.
Mutta kun hän oli sulkemassa ovea, käsi ilmestyi pitelemään sitä auki. Silmäkulmastaan pinkkihiuksinen tyttö näki tutun sormuksen, ha hymyili.

"Saat tulla sisään, Deidara-kun", Sakura sanoi. Hän astui itse sisään, ja Deidara seurasi häntä.
"Kuinka monta kertaa minun on sanottava, että voit kutsua minua vain Deidaraksi?"
"Hahaha! Hyvä on, Deidara... sempai!" Sakura istahti nauraen sängylleen. Deidara murahti muka suuttuneena, ja istui Skauran viereen sängylle - ja ponnahti samassa kiroten ylös.

"Joku perkele pisti minua!" Deidara karjahti hieroen takamustaan. Hän poimi sängyltä kamaan.
"Ah! Anteeksi, Ino jätti sen siihen, kun valmistautui! Olen pahoillani", Sakura sanoi.
"Älä pahoittele. Tämä on täysin sen porsaan vikaa", Deidara sanoi, ja viskasi inhoten kamman Inon vaatteita ja meikkejä täynnä olevalle sängylle.
"Et viitsisi kutsua häntä porsaaksi, hän on paras kaverini", Sakura valitti. Deidara hymähti, ja istui jälleen Sakuran viereen, totta kai ensin tarkistaen kohdan.

"Muista, että inhoan kaikkia muita törppöjä paitsi sinua", Deidara virnisti flirttailevasti Sakuralle. Sakura näytti blondille kieltä, saaden tämän punastumaan, tosin niin vähän, ettei sitä voinut nähdä. Sitten he istuivat hetken hiljaisuudessa. Deidara vilkuili alin omaa tyttöä. Sakura haukotteli.
"Oletko väsynyt?"

Sakura hymyili pahoittelevasti, mutta haukotteli jälleen, ja sanoi: "En tiedä.. Olen vain ollut koko päivän hiukan voimaton.. Ja piti vielä juosta Naruto-kunin perässä.." Deidara tuhahti: "No totta kai. Hänestä on vain harmia."

Sakura jätti blondin kommentin huomiotta. "Tulit tänne asti minun vuokseni, mutta minä vain haukottelen.. Mahdan olla tylsää seuraa."
"Eikös minun pitäisi olla tylsää seuraa, kun en pysty pitämään sinua edes hereillä?" Deidara nauroi, ja Sakura yhtyi siihen.
"O-oonhan se n-noinkin.." Sakura sanoi jälleen haukotellen. Deidara käski Sakuraa nukkumaan edes hetken. "Voin kyllä odottaa täällä sen aikaa. Katson vaikka esseetäsi?"
"Ehkä niin olisi parasta. Esseeni ei sitten ole mitenkään hyvä. Iruka-sensein aiheet ovat käsittämättömiä", Sakura sanoi samalla kun kävi maaten. Pinkki hiuksinen sulki silmänsä, ja nukahti saman tien.

Deidara hymyili, ja katseli nukkuvaa Sakuraa. Blondi ei tiennyt miksi, mutta aina Sakuran seurassa hän pystyi rauhoittumaan, ja olemaan oma itsensä. Ehkä tytöllä oli erityinen aura.. tai sitten Deidara oli ihastunut häneen.. Blondi poika nosti kätensä ja laski sen Sakuran poskelle. Ehkä hän sitten oli hiukan ihastunut. Hän siveli Sakuran poskea, ja oli juuri kumartumassa lähemmäs tätä, kun sormus hänen sormessaan alkoi polttamaan. Deidara ponnahti ylös.

"Hitto.. aina huonoon aikaan. No, saavat odottaa, pitää kirjoittaa Sakuralle viesti", Deidara mutisi itsekseen, kuten hänellä oli tapana, ja etsi käteensä tyhjän lapun sekä kynän. Nopeasti hän kirjoitti lyhyen viestin:

"Sori, pakkolähtö tuli. Tuun takasi illalla kattoon esseettä. Olekkin yksin sillon. xxxDeiDei"

Lapun Deidara jätti näkyvälle paikalle, ja kynän heitti jonnekin. Sitten hän juoksi ulos huoneesta. Kiireessä Deidara unohti varmistaa, ettei oven takana ollut ketään, mutta oli onnekas: käytävä oli tyhjä.

* * * * * * * * *

Juostessaan kohti Akatsukin vakiokokoontumispaikkaa Deidara kirosi mielessään Peiniä, johtajaa. Hänelle tuli asiaa aina väärään aikaan. Aina! Viimeksi Deidara oli ollut saanut luvan käydä kylvyssä valvojaoppilaiden luksuskylpyhuoneessa, ja oli juuri ollut rentouttavassa, vaahtoa täynnä olevassa poreammeessa, kun Peinille tuli asiaa. Kiireellistä. Onneksi ryhmäsormus ei ollut hänen sormessaan silloin, sillä kun Peinillä oli kiireellistä asiaa, sormus syttyi tuleen. Deidara oli huomannut sormuksen vasta kun hänen paitansa oli syttynyt myös palamaan.

Nyt Peinillä ei onneksi ollut kiireellistä asiaa, mutta ilmeisesti tarpeeksi tärkeää, sillä sormuksen poltto yltyi pahemmaksi.
"Hiton Hidan ja Hidanin sadistiset ideat.." Deidara kirosi 2B luokalla olevaa Akatsukia samalla kun juoksi 5. kerroksen portaita ylös. Oli juuri Hidanin idea, että sormukset polttivat ja syttyivät tuleen. Myös kokoontumisluokka 6. kerroksen käyttämättömässä politiikan luokassa oli Hidanin idea. Ja se idiootti oli vielä ehdottanut, ettei matkalla luokkaan saisi teleportata. Deidara ei tajunnut miten Pein suostui Hidanin kaikkiin ehdotuksiin, Hidan kun ei oikein pitänyt Peinistä. Ja se oli lievästi sanottu.

Vihdoin kuitenkin Deidara saapui politiikan luokkaan yltä päältä hiessä ja huohottaen. Muut Akatsukit katselivat blondia huvittuneina.
"Missä kaapusi on?" Sasori kysyi kämppikseltään pilkallisesti. "Vai olitko jälleen kylvyssä ja poltit sen?"
Ärsyyntynyt Deidara oli juuri avannut suunsa vastatakseen Sasorille, mutta Pein keskeytti hänet.
"Hiljaa nyt", hän sanoi, "kun Deidarakin on paikalla, voimme aloittaa."
Hiljaisuus laskeutui 6. kerroksen tylsän näköiseen luokkaan, ja kaikkien katseet kääntyivät Deidarasta johtajaan.

"Asiani koskee Törppöninjoja." Ärsyyntyneitä ja tylsistyneitä murahduksia kuului ympäri luokkaa. Deidara joka nojasi sekalaisilla sanomalehtiartikkeleilla täytettyyn oveen, huokaisi. Hän ei halunnut missään nimessä juosta törppöjen perässä.
"Mitä Naruto on taas tehnyt?" Konan kysyi, vaikkei se millään kiinnostanut häntä.
"Ei Naruto. Asia on vakavampi", Pein sanoi vihaisena. Se sai kaikkien mielenkiinnon heräämään. Pein ei yleensä ollut vihainen.
"Kuten pelkäsimmekin, Hiekan vaihto-oppilaat ovat alkaneet esittää kiinnostusta Törppöninjoihin. Liittymisessä siis."
"Pahemman puoleinen juttu", Kisame sanoi virnistäen, "Mitä jos.. esittäisimme mielipiteemme heille?"
Deidara virnisti myös, ja siveli vasemman kätensä kämmentä. Mutta Pein pudisti päätään.

"Kerromme totta kai mielipiteemme asiasta.. muttemme väkivallalla."
"Mitä tarkoitat?" Kakuzu kysyi.
"Kiristämme.. Mielenkiintoista", Itachi sanoi hiljaa nurkasta. Pein nyökkäsi, ja sanoi:
"Olette varmaan huomanneet, ettei Gaara ole aivan normaali velho. Itse asiassa uskon hänen ja Naruton olevan samanlaisia."

"Narutonko?" Deidara huudahti, ja jatkoi: "Mikä siinä idiootissa on erikoista?"
"Etkö ole huomannut?" Itachi kysyi, "Hänen elinvoimansa on liian suuri."
"Aivan", Pein sanoi, "Muttemme tiedä miksi. Se onkin tehtävänne. Selvittäkää mikä Naruto on.. Mikä Gaara on. Kun saamme sen selville kiristämme Hiekan Gaaran puolellemme. Muistakaa, Gaara on ehdottoman tärkeä suunnitelman toteutumisen kannalta. Ette saa... Ette voi epäonnistua."

* * * * * * * * *

Deidara oli vihainen. Naruto ei ollut erikoinen. Gaara oli. Erikoisuus aivan virtasi hänestä. Kuin aura. Mutta Naruto oli tavallinen, idiootti velho, joka oli sattumoisin ihastunut Sakuraan. Naruto luuli liikoja itsestään, jos ajatteli pystyvänsä voittamaan Deidaran. Blondi kiristeli hampaitaan, suunnitellessaan kuinka tappaisi Naruton.

Kaikki ajatukset kuitenkin katosivat blondin mielestä kun hän saapui Sakuran oven taakse, ja koputti. Sakuran hymyilevät kasvot saivat Deidarankin hymyilemään, ja vailla huolen häivää hän astui sisään huoneeseen 81.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Haruna - 2010-07-31 08:34:18
Hyvä ficci Misa. törppöninja on hyvä nimi Sakuralle ja muille.


5p. <3<3<3

Raw - 2010-07-31 14:43:25
Virheitä... Kannattaisi tarkistaa. Satun nyt olemaan tilassa joka inhoaa virheitä. Myhähähä. Muuten tarina oli hyvä, vaikken heteroparituksista tykkää. Törppöninjat.. Heh. Mutta minua olisi kiinnostanut onko ulkonäkö samanlaista kuin Tylypahkalla vai minkälaista siellä on. Nelonen.

horaaneko - 2010-08-25 21:11:38
Joo kirjoitusvirheitä pari, mutta muuten oikein hyvä tarina. ^_^ Hii, Sabaku no Gaara! <3 myös tässä mietiskelen, että ootko ottanut tähän mukaan potterjutut? >:] toivottavasti et, en oikein pidä siitä sarjasta. :/

horaaneko - 2010-08-25 21:13:14
ahhaa, tyhmä neko luki alkukommenttis vasta luettuaan tarinan, eli vähän potterista vaikutteita... Anteeks tyhjäpäisyyteni. >_-

Sweetie - 2011-07-07 21:27:08
ihana :))

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste