Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Konoha Magic School, osa 3 - MisaTsumi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2369 sanaa, 14758 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-08-07 09:34:34
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Taikakoulu AU. Naruto päättää esitellä ryhmänsä päämajan Gaaralle. Naruton ja Kiban luokka saa myös uuden oppilaan....

Varoitus: Kiba ehkä OOC?
Parit: KibaNaru ;D

Nyt tuli sitten vähän pitempi luku edelliseen verrattuna, mutta ei tämäkään ole kovin pitkä. Kritiikkiä otetaan vastaan. Sekä ehdotuksia siitä, kenelle parittaisin Sasukea...

Arvostelu
5
Katsottu 984 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Naruto hyppäsi ylös tuolistaan täsmälleen samalla hetkellä kun välituntigongi kumahti. Historian tunti oli jälleen ollut tappotylsä, ja vain hänen ja Kiban toisilleen lähettämät lappuset olivat pitäneet hänet hereillä. Onneksi Kabuto-senseillä oli "lievästi" huono näkö.

Naruto työnsi paksun historian kirjansa sotkuiseen reppuunsa, ja käveli ripeästi pois luokasta. Historian luokassa ei jonkun takia ollut ikkunoita ja ainoa valon lähde olivat vanhat kattolamput, joten käytävän kirkas valo häikäisi Naruton silmiä. Hän räpytti silmiään pari kertaa, tottuakseen valoon. Sillä välin Kiba oli tullut hänen taakseen.
"Mitäs nyt?"

Naruto kääntyi hymyillen parhaan kaverinsa puoleen. Kaikilla 2C:n oppilailla joilla ei ollut ennustusta, oli hyppytunti, joten pojat olivat syystäkin iloisia.
"Eikö 3A:llakin ollut nyt hyppytunti? Nejillä ja Tentenillä siis?" Naruto kysyi. Kiba nyökkäsi hänelle. "Se on sitten päätetty! Menemme ANBUn salaiseen päämajaan!"
"Älä huuda tai ryhmämme ei ole enää niin salainen", Kiba sanoi. Naruto tyytyi vain tuhahtamaan. Samassa Naruto sai idean, ja hän veti Kiban lähemmäs itseään.
"Mitä nyt?" Kiba kysyi kummastuneena. Naruto vilkuili ympärilleen melko täydessä käytävässä. Kukaan ei tuntunut katselevan heitä. Hyvä. Oranssihiuksinen poika kuiskasi Kiban korvaan:
"Pyydettäisiinkö Hiekan Gaara mukaan?"

Kiba kohotti kulmiaan. "Eihän hän ole jäsen.."
"Ei, mutta mehän haluamme hänet jäseneksi. Ei tekisi pahitteeksi näyttää hänelle kokoontumispaikkaa."
"En tajua logiikkaasi. Mitä jos hän onkin Akatsukien vakooja?" Kiba kuiskasi Narutolle vihaisena.
"Ei ole." "Mistä tiedät?" "Tiedän vain."

Kiba huokaisi. Hän ei jaksanut väittää Narutolle vastaan, sillä hän oli jääräpäisin ihminen jonka Kiba oli koskaan tuntenut.
"No hyvä on. Mutta sinä kannat vastuun."
"Jeeeeeahhhh!" Naruto tuuletti iloisena ja halasi Kibaa, joka työnsi pojan välittömästi pois.
"Lopeta, meidät nähdään", Kiba mutisi nolostuneena. Se ei ollut totta, sillä kukaan ei jaksanut kiinnostua heistä. Naruto virnisti ystävälleen, mutta vakavoitui samassa. Punahiuksinen Gaara oli juuri kävellyt heidän ohi kahden muun Hiekan vaihto-oppilaan kanssa. Naruto seurasi heitä katseellaan. Kun he olivat kadonneet kulman taakse, blondi tarttui Kibaa kädestä ja alkoi vetää tätä käytävää pitkin. Kiba vetäisi kätensä irti Naruton otteesta, ja käveli pojan rinnalle.
"Aika toimia", Naruto sanoi.

Kaverukset saapuivat käytävän päähän, jossa Hiekan oppilaat seisoivat juttelemassa. Tai no, Kankuro ja Temari juttelivat, Gaara oli hiljaa. Kiba ja Naruto jäivät kulman taakse seisomaan, niin ettei heitä nähtäisi.
"Mennäänkö?" Kiba kysyi Narutolta. Naruto pudisti päätään, eikä sanonut mitään. He odottelivat hetken. Kiba alkoi käydä kärsimättömäksi, ja Naruto vaistosi sen.
"Odotamme välitunnin loppuun. Kankurolla ja Temarilla ei ole hyppytuntia."
Kiba murahti ärsyyntyneenä. Siis kymmenen minuuttia seisoskelua, tekemättä mitään. Hän nojasi seinään, ja antoi katseensa kiertää. Käytävä oli tyhjentynyt hieman, sillä useat oppilaat olivat menneet ulos nauttimaan kauniista päivästä. Suurin osa käytävälle jääneistä oppilaista oli ensimmäisten luokkien oppilaita, joilla oli tunti siellä. Pari valvojaoppilastakin nojaili suuriin, koko käytävän toisen seinän peittäviin ikkunoihin.
Tylsistyneenä Kiba käänsi katseensa Narutoon, joka vieläkin tarkkaili Hiekan oppilaita silmä kovana. Blondin hiukset olivat hieman sekaisin, kuten aina. Kiba hymyili, kun kärpänen laskeutui Naruton ojalle tämän huomaamatta. Kiba oli juuri hätistämässä kärpästä pois, kun Naruto hyppäsi taaksepäin. Blondi törmäsi Kibaan, ja pojat kaatuivat yhdessä kovalle kivilattialle.

"Mitä hittoa, Naruto..?" Kiba mutisi, yrittäen nousta ylös. Naruto kuitenkin työnsi Kiban takaisin lattiaan, ja mustahiuksinen poika kolautti päänsä.
"Mitä te teette?" kylmä ääni kysyi. Kiba hieroi päätänsä, ja työnsi Naruton pois päältään. Naruto hypähti kevyesti seisomaan, ja virnisti Gaaralle.
"Kompastuin ja kaadoin Kiban.. Hän taisi lyödä päänsä", Naruto kertoi ja nauroi. Kiba nousi ylös, ja löi vihaisesti Narutoa päähän.
"Olisit varovaisempi, idiootti", hän sanoi valittavalle blondille.
"Mutta se oli vahinkoooo~"

"Joo joo. Mutta eikö sinulla ollut asiaa Gaaralle?"
Naruto lopetti hetkessä nauramisen, ja otti virallisen asennon, joka Kibasta oli ennemminkin huvittava. Gaara katsoi Narutoa ilmekään värähtämättä.
"Ajattelimme-" Kiba löi jälleen Narutoa päähän. "Siis minä ajattelin, että jos haluat, voimme näyttää sinulle ANBUn kokoontumisluokan. Miltä kuulostaa?"
Gaara oli hetken hiljaa, ja sanoi sitten: "Ihan sama." Kibaa otti päähän Gaaran epäsosiaalisuus, mutta antoi sen olla. Olihan esimerkiksi Nejikin omalla tavallaan epäsosiaalinen.
Naruto virnisti iloisena. Kolme poikaa lähtivät kohti kellarikerrokseen vievää portaikkoa.

----------------------------------------------------------------------------------------

ANBUn kokoontumisluokka oli vanha taikarohtojen luokka, joten se oli täynnä erikokoisia pannuja, kattiloita ja patoja. Suurimman osan niistä ANBUn jäsenet olivat koonneet seinän vierellä kulkeville pöydille, ja osan he olivat heitelleet kasaksi yhteen luokan nurkista. Luokan valot olivat heikot, eikä luokassa ollut ikkunoita, joten siellä oli melko pimeää. Silti ANBUt eivät halunneet luopua luokasta, sillä kukaan ei koskaan käynyt siellä.

Kun Naruto, Kiba ja Gaara saapuivat luokkaan, Neji ja Tenten olivat siellä. Vanhemmat oppilaat suuttuivat aluksi Narutolle koska tämä oli tuonut päämajaan ANBUun kuulumattoman henkilö. Mutta hetken kuulusteltuaan Gaaraa, he päättivät, ettei hän ollut Akatsukin vakooja, ja jatkoivat läksyjen tekoa.
Naruto ja Kiba istuivat vakiopaikoilleen opettajan pöydän taa. Gaara istui pöydälle.

"Aika ankea paikka, eikö?" Kiba kysyi ja nauroi, kun Naruto sanoi että paikka oli hieno. Gaara katseli poikien hauskanpitoa, tuntien itsensä hieman yksinäiseksi. Tunne kuitenkin hävisi hetkessä.

"Muuten, Gaara, joko olet päättänyt liittyä meihin?" Naruto kääntyi punapään puoleen.
Gaara pudisti päätään. "Tarvitsen vielä aikaa", hän sanoi hiljaa. Naruto nyökkäsi. "Toivottavasti liityt! Olisi mahtavaa saada sinut mukaan - ja Kankuro ja Temari myös! Ei muuten uskoisi teitä sisaruksiksi! Kankuron ehkä, mutta..." Naruto pälätti, ja Kiba ei jaksanut enää kuunnella. Sen sijaan hän katseli Gaaraa. Hän ei tykännyt Gaarasta. Punapäällä oli jotenkin outo aura, ja se sai Kiban aistit valppaiksi. Sama oli tapahtunut tosin alussa Naruton kanssa. Mutta Narutoon paremmin tutustuessaan Kiba oli huomannut, ettei blondi ollut paha. Ehkä Gaarankin kanssa kävisi samoin. Se olisi vaikeaa, koska poika oli niin hiljainen, ja vaikutti koko ajan suuttuneelta. Sen lisäksi Gaara oli hieman pelottavakin.

Yhtäkkiä Kiba huomasi Gaaran silmissä kumman katseen, kun punapää katseli Narutoa. Kiba ei tiennyt, mitä se oli, mutta se ei ollut hyvää tarkoittavan katse. Ajattelematta Kiban käsi tarttui Naruton oranssin T-paidan helmaan, ja Kiba veti tämän lähemmäs itseään. Naruto keskeytti puhumisensa, ja katsoi kummastuneena Kibaa. Mustahiuksinen punastui hieman, mutta kuiskasi Naruton korvaan:
"En tajua miksi Gaaran pitäisi liittyä ANBUun.. Hänhän on vain tämän kouluvuoden täällä."

Naruto hymyili Kiballe. "Ei se haittaa. Minusta tuntuu, että jos hän liittyy, voimme tänä vuonna kukistaa Akatsukit", Naruto sanoi innostuneena. Kiba huokaisi, ja päätti antaa asian olla. Naruto kääntyi takaisin Gaaraan päin, mutta Kiba jätti kätensä pojan selälle. Naruto ei tuntunut huomaavan Kiban kosketusta, mutta Kiba ei pystynyt keskittymään muuhun kuin Naruton lämpöön, jonka tunsi kädellään.

Huomaamattaan Kiba liikutti kättään Naruton selälle eteenpäin, ja pian koko hänen kätensä oli blondin ympärillä. Naruto ei tuntunut huomaavan sitä "keskustelultaan". Mutta Kiba huomasi Gaaran katselevan hänen kättään, ja värähti nähdessään punapään katseen. Kiba käänsi katseensa Narutoon, ja yritti unohtaa Gaaran olemassa olon.

"...ja Kiban salainen ase on Akamaru!" Oman nimen kuuleminen herätti Kiban ajatuksistaan.
"Mitä?! Gaara ei ole jäsen! Et voi kertoa Akamarusta hänelle!" Kiba suuttui tosissaan, ja veti kätensä pois Naruton ympäriltä.
"Miksen voisi? Gaara sanoi jo liittyvänsä!" Tämän kuultuaan Gaara sanoi kummallisen kovaan ääneen: "En ole sanonut mitään."
Naruto katsoi Gaaraa kummallisena. "Olin kyllä kuulevinani..."
"Mutta silti, en antanut sinulle lupaa puhua. Salaiset aseet ovat salaisia!" Ties mitä Gaara tekisi Akamarulle, Kiba ajatteli kauhuissaan, ja puristi pientä metallista koiraa taskussaan. Sen sisältämä taikuus rauhoitti Kibaa.

"Hei, voisit näyttää Akamarun Gaaralle!" Naruto sanoi. Kiba tuijotti blondia uskomatta korviaan. Salaisia aseita käytettiin vain tappeluissa, ja kun niitä ei käytetty, ne muuttuivat miniatyyreiksi niin, että mahtuisivat omistajansa taskuun. Salaisia aseita ei koskaan jätetty yksin, eikä niitä saanut käyttää turhaan. Itse asiassa SA:n aktivoiminen koulun sisällä oli kiellettyä.

Naruto huomasi Kiban katseen. "Okei, ei sitten. Olen pahoillani, että kerroin Akamarusta.." Blondi sanoi apeana. Kiban oli pakko nauraa tämän surkealle ilmeelle.
"Saat anteeksi, jos et kerro enää kenellekään Akamarusta", Kiba sanoi. Naruto hymyili mustahiuksiselle pojalle.

Kumpikaan pojista ei olut huomannut ajan kulumista. Vasta kun Neji ja Tenten huomauttivat siitä heille, pojat tajusivat, että seuraava tunti alkaisi 5 minuutin kuluttua. Naruto ja Kiba ryntäsivät ulos luokasta. Heillä oli todella kiire, sillä tunti olisi 5. kerroksessa, eikä kumpikaan pojista osannut teleporttausta. Gaara sen sijaan osasi, ja vaikka hänen tuntinsa oli 2. kerroksessa, hän teleporttasi hiljaa pois paikalta.

---------------------------------------------------------------------------------

Naruton ja Kiban saapuivat hieman myöhässä luokkahuoneen eteen, mutta Kakashi-sensei oli tapansa mukaan myöhässä. Hengästyneet pojat nojasivat seinään tasatakseen hengityksensä.
"Hei Naruto.." yksi Naruton luokkatovereista sanoi. Naruto kohotti kulmiaan kysyvästi. "Oletko kuullut, että meille tulee tänään uusi oppilas?"
Naruto ja Kiba katsoivat toisiaan - heille ei oltu kerrottu mitään.
"Onko hän tyttö vai poika?" Naruto kysyi innostuneena. Muut kohauttivat olkiaan, sillä he tiesivät melkein yhtä vähän kuin Naruto ja Kiba.

Kakashi-sensei saapui paikalle 7 minuuttia myöhässä, ja hänen takanaan kulki nuori, mustahiuksinen poika. Naruto uskoi hänen olevan se uusi oppilas. Kun Kakashi kulki Naruton ja Kiban ohi kohti luokan ovea, Naruto katseli uutta oppilasta tarkemmin; tällä oli lyhyt, musta tukka, ja kummallisen kalpea iho. Poika oli pukeutunut tiukkaan, mustaan T-paitaan, jonka päällä oli lyhyt takki. Myös pojan housut olivat mustat ja tiukat.
Uusi poika käänsi päätään, ja hetken aikaa Naruton ja pojan katsoivat toisiaan silmiin. Naruto värähti nähdessään pojan syvän mustat silmät. Blondista tuntui, että heistä ei tulisi kovin hyviä kavereita..

Naruto käveli muiden oppilaiden jäljessä luokkaan, ja istui omalle paikalleen ikkunan viereen. Ensimmäisen kerran kun 2C:llä oli ollut opinto-ohjausta, Kiba oli istunut Naruton vieressä, mutta he olivat melunneet tunnilla liikaa, ja Kakashi oli käskenyt Kibaa siirtymään muualle. Nyt Naruto siis istui yksin.

Kakashi sulki luokan oven, ja huoneeseen laskeutui odottava hiljaisuus. Uusi oppilas seisoi totisena opettajanpöydän vieressä, ja tuijotti luokan takaseinää.
"Eli kuten olette saattaneet huomata, luokkanne saa uuden oppilaan", Kakashi aloitti, ja kääntyi sitten sanomaan kalpealle pojalle: "Voisitko esitellä itsesi?"
"Olen Sai", Sai sanoi. Oppilaat odottivat lisää, mutta Sai pysyi hiljaa. Pari oppilasta yrittivät olla nauramatta. Naruto katseli uutta oppilasta hieman ärsyyntyneenä. Sai huomasi Naruton katseen, ja katsoi vuorostaan blondia. Naruto käänsi katseensa pois nopeasti.

"Hmm.. Hyvä. Voit mennä istumaan vaikka Naruton viereen. Hän on tuo ikkunan vieressä murjottava tyyppi", Kakashi sanoi, ja aloitti opetuksen. Naruto ei kuitenkaan kuunnellut Kakashia, vaan vältteli Sain katsetta, kun poika käveli hänen viereensä.

"Tosiaan, Sai, en ole hankkinut kirjaa sinulle vielä, voit käyttää Naruton kanssa samaa kirjaa tämän tunnin", Kakashi sanoi.
Naruto lyyhistyi pulpetilleen. Kakashi kiusasi häntä tahallaan. Pitäisi varmaan tehdä läksyt useammin, Naruto tuumi. Sai katseli Narutoa ilmekään värähtämättä. Blondi yritti jättää Sain huomiotta, mutta se oli vaikeaa, kun poika istui niin lähellä häntä. Luonnottoman lähellä. "Ettei vain yrittäisi iskeä minua..." Naruto ajatteli kauhuissaan.
Samassa Sai kumartui lähemmäs Narutoa, ja kuiskasi: "Voisitko lopettaa kirjasi päällä makaamisen?"

Naruto katsoi hetken hölmönä Saita, mutta tajusi sitten, että makasi vieläkin pulpetillaan. Blondi ponnahti punastuneena istumaan kunnolla, ja työnsi kirjaansa lähemmäs Saita. Sai nyökkäsi, ja kääntyi katsomaan kirjaa. Naruto huokaisi, ja löi itseään mielessään. Taas hän oli vetänyt liian hätäisiä johtopäätöksiä... Mutta vaikkei Aave (siksi Naruto päätti kutsua Saita) yrittänytkään iskeä häntä, hän ei silti pitänyt tästä.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Same - 2010-08-07 16:09:47
Joo-o joo-o hyvähän tämäkin oli mutta jotkut kohdat töksähtelivät..
Ja nyt olen niin raju että napsin täältä virheitä sinulle ^^
"Gaara sen sijaan osasi, ja vaikka hänen tuntinsa oli 2. kerroksessa, teleporttasi hiljaa paikalta."
Tuosta lauseesta taitaa puuttua sana tai jotakin? Kuulostaa omituiselta.
"Olihan esim. Nejikin omalla tavallaan epäsosiaalinen."
Ei lyhenteitä tekstiin, kiitos. :)
Hm... joitain muitakin oli mutten löydä niitä enää.. 8'D

Juu kuten jo sanoin teksti oli hieman töksähtelevää joissain kohdin, mutta helppolukuista ja keveää niinkuin ennenkin 8'D
Viime osa oli parempi kuin tämä... jotenkin tämä vain oli vähän... vähän... tylsä?
Joo mutta kuitenkin annan sinullee... neljä tähteä, kirjustappa lisää ^^

NarutoAngel - 2010-08-07 19:20:16
KIBANARUAAA!!!
SAINARUAAAAAA!!!!!!
SASUNARUAAAAAAA!!!! NÄITÄ HALUUN XDDD
Ja GaaNaruki ois... Kivaa XDD Vaa elä meikää kuuntele 8D
Pidän tästä tosi paljon!! Ja ei tää meikästä oo tylsä... Ei sitä aina tarviikaa mötää tapahtuu 8DD
Annan 5 pojoista niinku muihinki osiin~~

Haruna - 2010-08-08 05:41:34
Olihan tämäkin hyvä jakso, mutta Sai... se oli huono juttu *mökömökö* No joo. Hyvä oli. Ei yhtään tylsä

5p. <3<3<3

Raw - 2010-08-08 15:48:04
Öhm. Hmh. Totanoinöö. Ihan kiva, tosin........ Tää ei inspannu, koska Naruto oli vähän... weirdoo ja Kiba myös. Vois vähä kuvailla enemmän todeenkäyviä faktoja, ja ympäristöä :D Itse kiinnostaisi miksi ihmeessä Taikakoulussa on oppilaan-ohajusta? Se häikkäsi silmää ja pahasti. Nelonen.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste