Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Naruto Shippuudenin jälkeen osa 2: Varoitus! - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2786 sanaa, 17493 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-08-27 12:23:47
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Jatkoa edelliseen osaan, tässä osassa Kakashi kertoo huolestuttavasta asiasta Narutolle. Onko kaikki Konohassa niin kuin pitää? Lisäksi Naruton tytär, joka on rääväsuu potenssiin 10 aiheuttaa harmia.

Varoituksia: sisältää karkeaa kielenkäyttöä hieman ja vaatii sitkeyttä seurata.

P.S. Olin laittaa Sasuken pojan nimeksi Oushi, mutta nähtyäni puhekielisen merkityksen sanalle päädyin toiseen ratkaisuun.

Arvostelu
4
Katsottu 1057 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Naruto jatkoi paperisotaansa. Kahdesti hän jo ajatteli käyttää varjoklooneja, mutta sitten hän luopui ajatuksestaan ja jatkoi sitkeästi töitään. Kello näytti puoltapäivää, kun keltatukan maha ilmoitti ruoka-ajan olevan käsillä. Naruto otti laukustaan Hinatan valmistaman aterian ja alkoi syödä sitä. Munakasta, riisiä, härkäpapuja ja pekonia, sitä ateria sisälsi.

Naruto oli juuri lopettelemassa ruokailuaan. Hänellä oli jäljellä vain suklaakonvehti, kun tiukka koputus oveen havahdutti hänet nykyhetkeen. Naruto pyysi vierasta tulemaan sisään ja sisälle pyyhälsi Hyuuga Neji, joka näytti hyvin myrtyneeltä.

”Näin juuri Shikamarun kaupungilla ja hän kertoi ettet ole puoltamassa valintaani akatemian opettajaksi. Mitä tämä oikein merkitsee?”, Hyuuga puhisi.

”Minä arvostan sitä, että olet kentällä ja teet hyvää työtä. Lahjasi menisivät hukkaan akatemiassa.”, selitti Naruto.

”Älä yhtään yritä! Sinä olet varsinainen tekopyhyyden huippu! Lupasit jo vuosia sitten uudistaa Hyuugan klaanin. Et ole tehnyt sitä. Ja nyt et halua päästää edes minua töihin akatemiaan, jossa on parempi palkkakin kuin kentällä. Olen kyllästynyt kunaiden väistelyyn.”, latasi Neji täyslaidallista.

Naruto kihisi, häntä ei oltu riepotettu näin pahasti edes nuoruudessa. Naruto nousi ylös tuolistaan ja löi rystyset pöytään, niin että lyönnin ääni kaikui huoneessa. Hänen silmänsä hehkuivat punaisina ja saivat jopa Nejinkin olon epävarmaksi. Naruto kiersi Hyuugan kuin saalistaan tarkkaileva petoeläin. Neji nielaisi, sillä hän tunsi sanoneensa liikaa. Naruto tuli Hyuugan eteen ja kysyi uhkaavan  sävyisellä äänellä:

”Muistatkos mitä minä ja Hinata aikanaan sanoimme sinulle Chuunin kokeessa?”

Neji ei ollut unohtanut. Hän katsoi Narutoa:

”Muistaakseni, että; ’minähän en puheitani peru. Sellainen on tieni ninjana.’”, Neji toisti lauseen.

”Bravo! Sitten sanon sinulle ja vain sinulle, että huomenna aion aloittaa Hyuugan klaanin uudistuksen.”, sanoi Naruto.

”Mitenkäs Tetsun koulutus? Jos kuolen tehtävässä, niin saatte etsiä uuden opettajan.”, Neji vetosi.

Pahus, ajatteli Naruto, tuota en ollut tullutkaan ajatelleeksi. Keltatukka asetti kädet lanteilleen ja antoi katseensa hetken aikaa vaellella katossa, sitten hän sanoi:

”Hmm…no, katsotaan mitä oikein voin tehdä. Olen edelleen sitä mieltä, että taitojasi tarvitaan kentällä. Olethan edelleen meistä nopeimmin Jouninin arvon saanut henkilö.”

Neji ei ollut oikein tyytyväinen Naruton selitykseen, mutta tyytyi tilanteeseen ja poistui toimistosta. Naruto nappasi pöydällä olevan konvehdin ja alkoi kääriä sitä auki. Saatuaan konvehdin suuhunsa hänen jälkiruokanautinnon keskeytti uusi koputus oveen. Ärtynyt Naruto murisi konvehdin imeskelyn lomasta:

”Mitä nyt?”

Uchiha Sasuke astui toimistoon ja toi ninjapoliisin raportit allekirjoitettaviksi sekä hyväksyttäviksi. Naruto katsoi mappipinoa, jotka Sasuke ojensi hänelle. Keltatukka huokasi ja asetti kansiot pöydälle. Sasuke katsoi Narutoa ja aisti hänestä tyytymättömyyttä. Sasuke kysyi:

”Mikä vaivaa?”

”Hmm…?”, Naruto havahtui ajatuksistaan.

”Niin jokin sinua vaivaa? Kerrohan vanhalle toverillesi, mistä oikein on kyse?”, Sasuke uteli.

”Muistelen vain joskus vanhoja aikoja. Niitä aikoja, kun sain juosta pervoerakon kanssa vapaana. Etsiä sinua ja rakastua Hinataan. Nykyään saan olla varpaillani tyttären suhteen. Poikani koulutuksesta pitäisi päättää. Uudistuksia olisi tehtävä. Palkkaneuvottelutkin ovat kesken. Liikaa vastuuta. Kuvittelin hokagen tehtävän toisenlaiseksi.”, valitti Naruto.

”Kuulostat stressaantuneelta. Kuule, voitaisiin lähteä joskus ulos päästämään paineita ulos.”, ehdotti Sasuke.

”Sopii minulle”, Naruto myöntyi, ”Perjantaina tosin olen menossa nähtävästi Asuman muistojuhlaan.”

”No, minä en Asumaa niin hyvin tuntenut, joten minulla on muuta tekemistä.”, tuumi Sasuke.

Sasuke lähti ja jätti Naruton paperipinojen keskelle. Naruto huokasi syvään ja hautasi kasvonsa käsiin. Hän oli tosiaan stressaantunut. Naruto päätti tehdä muita tehtäviä lopunpäivää. Politiikka voisi jäädä huomiseen. Hän otti viittansa ja lähti tapaamaan Kakashia.

Kakashi vietti aikaansa lähinnä icha-icha-sarjaa lukien. Hän oli jättäytynyt pois varsinaisesta palvelusta ja vietti rauhallisia eläkepäiviään kotonaan. Konohaan oli rakennettu ninjareservi, jonne pääsi täytettyään neljäkymmentäviisi. Reserviläisistä tunnetuimmat olivat Kakashi, Guy ja Kurenai. Kolmikko toimi myös hokagen neuvonantajina. Kakashi valvoi Anbun ja poliisin toimia.

Guyn tehtävä oli valvoa suoritettujen tehtävien palkkioidenmaksua. Toisin sanoen hän toimi perijänä ja lisäksi hän vastasi palkkaneuvotteluista. Hän vahti myös Leen toimia, sillä Lee oli langennut pahimpaan mahdolliseen paheeseen. Alkoholi oli alkanut maistua Leelle liiankin hyvältä. Guyn sydäntä moinen raastoi. Lee viettikin paljon aikaa senseinsä kanssa.

Kurenai vastasi akatemian oppisuunnitelmasta ja valvoi sen noudattamista. Kurenain vastuualueen Shikamaru oli runnonut läpi kyläneuvoston kokouksessa. Shikamaru oli vielä ajanut itsensä akatemian opettajaksi. Opettajan pestissä hänellä oli oma lehmä ojassa, sillä hän halusi päästä läheltä näkemään Kurenain tyttären kasvua.

Naruto tuli Kakashin asunnolle. Kakashi istui verannalla ja luki Icha-Ichaa. Naruto naurahti itsekseen ja heilautti päätään. Eipä ollut opettaja tapojaan muuttanut. Kakashi huomasi Naruton ja nosti kätensä tervehdykseen:

”Moro Naruto, mikäs sinut tänne tuo?”, kysyi valkotukka.

”Tytär”, vastasi Naruto yhdellä sanalla, ”olisi pienen tukiopetuksen aika ja…”

”Ajattelit varmaankin minua”, naurahti Kakashi ja sulki kirjansa.

”No joo, voisitko opettaa Hinodelle chakranhallintaa?”, Naruto uteli.

”Hmm…et siis halua tytärtäsi Uchihan ja Harunon kanssa samaan joukkueeseen.”, Kakashi uteli.

”Se on viimeiseksi mielessäni. Hinode kiukuttelee jo Uchihasta.”, murisi Naruto.

Kakashi huokasi ja siirsi katseensa taivaalle. Shikamaru oli ollut oikeassa, sanoessaan Kakashille että Hinode on kuin Naruto nuorena. Kakashi mietti hetken aikaa asiaa ja sanoi:

”Hyvä, mutta ehtonani on ettei opetustani käytetä Uchihaa vastaan.”

”Itsekin annoin Hinodelle sen ehdon.”, Naruto sanoi.

Naruto kiitti Kakashia ja oli jo kääntymässä pois, kun kopioninja huudahti:

”Hei! Odotahan hetki Naruto. Minullakin olisi asiaa sinulle.”

”Mitä nyt?”, hokage ihmetteli.

Kakashi otti kasvoilleen vakavan ilmeen ja tuli  Naruton luo. Hän lähes kuiskasi Narutolle:

”Oletko koskaan kuullut neuvostosta?”

”Neuvostosta?”, Naruto pyöritteli sanaa kielellään, ”Enpä ole.”

”En minäkään, ennen kuin Sasuke kertoi siitä minulle. Kyseessä on järjestö, johon kuuluvat Konohan tunnetuimmat klaanit. Näitä ovat muun muassa  Senju, Uchiha, Hyuuga, Akimichi, Yamanaka, Nara, Aburame ja Inuzuka. Neuvosto kokoontuu salaisessa paikassa ja sen päätökset vaikuttavat kuulemma huomattavasti Konohan elämään.”, selitti Kakashi.

”Voi ei! Taasko joku salaseura.”, huokasi Naruto. ”Juuri kun Anbun ’juuren’ sai puhdistettua, niin tällainen ilmestyy. Mitä he haluavat minusta?”

”Eivät mitään, siinähän ongelma onkin”, Kakashi selitti. ”Heidän mielestä hokagen tehtävä kuuluisi jollekin ylhäisen suvun edustajalle. Itse asiassa he haluaisivat asettaa jonkun ison klaanin edustajan tilallesi. Tänä iltana kuulemma äänestetään isojen klaanien suhtautumisesta Hyuugan klaanin uudistukseen. Äänestys tulee olemaan tiukka. Sasuke kertoi juuri, että Uchiha on joutumassa vaa’ankielen asemaan, joten kaikki riippuu Sasukesta.”, linnunpelätti lopetti esitelmänsä.

Naruton oli kuunnellut selitystä hämmennyksen vallassa. Hän ihmetteli:

”Mutta kaikki kylässä pitävät Minatoa sankarina, entä tämä neuvosto sitten?”

”Heidän mielestä oikea sankari on Hiruzen Sarutobi, joka esti Orochimarun aikeet Konohan valtaamiseksi, kuten muistat.”, Kakashi selitti.

”Miksi Hataket eivät kuulu neuvostoon?”, Naruto kysyi ja katui kysymystään samassa hetkessä.

”Niin no, Sakumon seppukun takia minulla ei ole asiaa neuvostoon. Tämän takia annan sinulle neuvon, että olet varovainen toimissasi ylhäisten klaanien kanssa.”, Kakashi varoitti.

”Voitko kertoa minulle näiden sukujen suhtautumisesta minuun?”, uteli Naruto.

”Liberaaleja ovat Nara, Akimichi, Sarutobi ja Inuzuka. Neutraaleja ovat Aburame ja Uchiha. Vanhoillista siipeä edustavat Hyuuga ja Yamanaka. Etenkin Inoichi Yamanaka on tyytymätön tapaan, jolla olet ottanut kantaa hänen tyttärensä, no sanotaan niitä suhteiksi.”, kertoi Kakashi.

Naruto puhalsi keuhkonsa tyhjäksi ja katseli taivaalla liikkuvia harmaita raskaita pilviä. Tämäkin vielä, hän ajatteli juuri kuulemastaan. Naruto siirsi katseensa opettajaansa:

”Vai sellaista. No, kiitos tiedoista. Täytyykin lähteä tästä.”

Naruto heilautti kättään ja lähti kävelemään toimistoaan kohti. Naruto ehti Ichirakun kohdalle, kun hän kuuli tutun huudahduksen:

”Naruto nii-chan!”

Naruto kääntyi ympäri ja huomasi katsovansa Konohamarua. Konohamaru oli vanhemmiten alkanut muistuttaa omaa setäänsä. Hän oli kasvattanut samanlaisen parran ja suupieleen oli ilmestynyt tupakka. Konohamaru oli laittanut kädet taskuihinsa ja hän virnisti:

”Ennen olisin tehnyt jonkin tyhmän jutsun. Eikö niin?”

”Niin varmaan, mutta nyt sinulla on nähtävästi asiaa.”, Naruto hymyili.

”Kuulin että Genin ryhmien johtajat valitaan jälleen. Olisin utelias tietämään, onko nimeni listalla?”, Konohamaru uteli.

”Vai sellaista.”, naureskeli Naruto ja otti kasvoille virneen. ”Ajattelin antaa sinulle kolmosryhmän alaisuuteesi.”

”Vau! Ihanko totta? Ketä siihen kuuluisivat?”, kyseli Konohamaru.

”Uchiha Yuyake, Haruno Kobushi ja Uzumaki Hinode”, luetteli Naruto. ”Eli saat akatemian kiusankappaleet joukkueeseesi, joten onnea vaan.”, naurahti Naruto.

”Sinun tytär on siinä joukossa!”, älähti Konohamaru ja tiputti savukkeen suupielestään.

”Niin on Uchiha ja Harunokin, joten saisit uuden mallin vanhasta seiskatiimistä.”, naureskeli Naruto.

Konohamaru huokasi, hän oli toivonut toisenlaista ryhmää alaisuuteensa. Konohamaru kohautti hartioitaan ja sanoi:

”No, sinulla on varmaan kiireitä, joten en pidättele sinua sen enempää.”

”Joo, paperityöt odottavat”, Naruto huokasi. ”Sano kuitenkin Udonille ja Moegille terveisiä. Hekin ovat valittavien yhdeksän chuuninohjaajan joukossa.”

Konohamarun silmät laajenivat ja riemunkiljahdus pääsi hänen huuliltaan. Pian Naruto saikin huomata katsovansa pitkin katua juoksevaa Konohamarua. Naruton kasvoille nousi haikea ilme, kun hän katsoi Konohamarun perään. Naruto havahtui ajatuksistaan, kun joku kosketti hänen olkapäätään. Naruto kääntyi ja huomasi katsovansa vaimoaan suoraan silmiin. Hinata kysyi:

”Mikä sinun on? Olet niin ajatuksissasi.”

”Äh, minulle tuli jokin nostalgiakohtaus, kun tapasin Konohamarun. Hän muistuttaa päivä päivältä enenevässä määrin Asumaa ja silti hän on säilyttänyt oman luonteensa.”, Naruto tuumi.

”Niin kohtahan on ryhmien valinnan aika.”, Hinata sanoi, ”Mutta jos rakas mieheni ottaisi nämä ostokset ja auttaisi minua sen verran.”

Hinata ojensi kaksi muovikassia Narutolle. Naruto otti kassit käsiinsä ja lähti kävelemään kodin suuntaan. Hinata kantoi vasemman käsivarren varassa paperista kassia, joka sisälsi vihanneksia. Kaksikko käveli talolleen hiljaisuuden vallitessa. Vasta talolle päästyään Naruto kysyi:

”Ai niin, jos sinä olit ostoksilla, niin kuka vahti Tetsua?”

”Älä huoli Neji on hänen luonaan.”, hymyili Hinata.

”Hyvä”, huokasi Naruto. ”Siedän jostain syystä enemmän Nejiä kuin appiukkoa.”

Naruton lause yllätti Hinatan. Kyllä hän tiesi, että Naruto ei ollut Hyuugan päähaaran suosiossa, mutta että välit olivat näinkin tulehtuneet. Naruto aukaisi oven ja käveli keittiöön ostoskassien kanssa. Hän asetti kassit pöydälle. Samassa Naruto kuuli hentoja juoksuaskelia ja Tetsu syöksyi hänen jalkaan kiinni:

”Isi tuli kotiin!”

Naruto horjahti Tetsun taklauksen voimasta, mutta korjasi tasapainonsa nopeasti ja nappasi pojan syliin:

”Hah, ei isä nyt ehdi leikkimään. On vielä töitä tehtävänä.”

”Koska isi kerkiää leikkimään?”, Tetsu uteli.

”Katsotaanko sitten illalla, kysy Nejiä.”, Keltatukka ehdotti.

”Ei kun minä haluan Isin.”, poika kiukutteli.

”Voi olla, että hän näyttää enemmän Hyuugalle, mutta yhtä jäärä hän on kuin sinä.”, puuttui Neji keskusteluun.

Neji oli kuullut oven käyvän ja tullut keittiöön nähdäkseen isän sekä pojan välisen keskustelun. Hän otti Tetsun Naruton käsistä ja sanoi tälle:

”Kuule isäsi on kiireinen mies. Mitäs jos me kaksi mennään tuonne sisäpihalle leikkimään?”

Tetsu näytti myrtynyttä naamaa ja alkoi kiukutella. Neji meni vaikean oloiseksi, sillä hänellä ei vielä ollut lapsia. Tehtävärytmi oli ollut liian kiireinen, että Tentenin kanssa olisi voinut edes puhua. Ehkä osittain senkin takia Neji oli halunnut siirtoa akatemiaan. Hinata yritti lohduttaa itkevää poikaa, mutta se ei oikein tuntunut onnistuvan. Naruto otti tuolin alleen ja sanoi:

”Isi tekee pienen jekun ja sitten tehdään niin, että tulet minun ja Nejin kanssa sisäpihalle.”

”Miten se oikein on mahdollista?”, kysyi niiskuttava poika.

”Katsos näin”, naurahti Isä ja teki Tayuu kage bunshin no jutsun.

Hetkeä myöhemmin klooniarmeija oli suunnannut kulkunsa hokagen toimistolle ja Naruto sekä Neji katsoivat Tetsun harjoituksia. Neji nauroi:

”Taitava tekniikka tuo varjokloonaus.”

”Joo, pitäisi käyttää useammin paperitöiden tekoon.”, Naruto hymähti.

”Muuten aiheesta toiseen. Olen huomannut, että Tetsussa on hyvin paljon samaa kuin minussa, siksi haluaisin opettaa häntä.”, Neji kertoi.

”Sopii minulle. Kuule ajattelin mitä ajattelit päivällä ja aion kysyä Shikamarulta vapaata vakanssia.”, Naruto selitti.

”Sehän on hienoa…”, ehti Neji sanoa.

Samassa kaksikko kuuli kovaa suukopua ulko-oven luona. Naruto nousi ylös ja lähti äänten suuntaan. Shikamarun ääni kuului yhtenä päällimmäisistä. Toinen ääni kuului, kellepä muulle kuin Hinodelle. Naruton otsasuoni pullistui sitä mukaa, kun hän läheni akatemian opettajaa ja tytärtään. Hinode oli juuri räyhäämässä Shikamarulle, jotain tämän laiskuudesta, kun jopa lahjaton kunoichin alku aisti murhanhimoa ilmassa. Hän kääntyi aistimuksensa suuntaan ja huomasi katsovansa isää, jolla oli punaiset pupillit.

”Nyt siistit sitä käytöstäsi opettajia kohtaan nuori neiti.”, Naruto puhisi. ”Mitä hän nyt on tehnyt?”, Naruto kysyi Shikamarulta.

”Eipä paljoa mitään. Karkasi heti kun silmä vältti.”, Shikamaru huokasi.

”Mitäs et valvonut, laiska paska.”, Hinode älähti.

Seuraavaksi Hinode tunsikin kuinka hän nousi vaaksan verran maasta irti. Vihainen isä heilutti tytärtään edestakaisin ja ärisi:

”Vielä yksikin lause ja saat arestia!”

Sekös yllytti Hinodea. Eipä tarvinnut mennä kouluun.

”Nussi Sasukea perseeseen, homo!”, kiljui tytär.

Sitä lausetta ei olisi sopinut käyttää. Etenkään Shikamarun ja Naruton kuullen. Isä huokasi:

”Jo on elävää kieltä ja vielä oman tyttären suusta.”

”Eikä kunnioitusta vanhempia kohtaan, miten rasittavaa.”, huokasi Shikamaru. ”No hän on sinun, joten tee hänellä mitä huvittaa.”

”Jospa tätä neitiä hieman viilentäisi Guyn oppi?”, tuumi Naruto itsekseen.

Naruto vei tyttärensä omaan huoneeseen ja lukitsi oven. Tytär käytti sellaista kieltä koko matkan ajan, että Naruto mietti oikein kovasti, mistä tytär oli oppinut kaiken sen. Tämän jälkeen Naruto palasi Nejin ja Tetsun luo.

-Jatkuu-

Kommentit (Lataa vanhempia)
No-chan - 2010-08-27 14:21:40
Go Hinode!!  :DD

Nussi Sasukea perseeseen, homo!

Nyt kyl repes. Hinode on ihana pikkutyttö :D Jollain tavalla muistuttaa myös Tayuyaa. Hyvä osa ja viis pojoo

horaaneko - 2010-08-27 21:28:35
oikein mukavaa iltalukemista. ^_^ virheitä en löytänyt, paitsi alun:
" Naruto pyysi vierasta tulemaan sisälle, ja sisälle pyyhälsi..." kuullosti vähän omituiselta. '~' 4pistettä annan ma! :D

horaaneko - 2010-08-27 21:30:29
päädyin kuitenkin viiteen pisteeseen, oli niin sujuvaa tekstiä! ^^

Nuti - 2010-08-29 07:19:46
Right, nyt päädyin lukemaan tämän! Kiinnostavaa tarinaa, tuo ajatus klaanien neuvostosta kuulostaa jännältä.

Huomasin kyllä repliikeissä systemaattisia virheitä. Korjataanpas:

- Jos repliikki päättyy pisteeseen, piste poistetetaan ja lainausmerkkien ulkopuolelle tulee pilkku. Ja johtolause pienellä.

NÄIN: "En jaksa enää", sanoi Naruto.
EI NÄIN: "En jaksa enää.", Sanoi Naruto.

- Jos repliikki päättyy mihin tahansa muuhun kuin pisteeseen, pilkkua ei laiteta ja lopetusmerkki säilytetään.

NÄIN: "Mikä sinun on?" kysyi Hinata.

Pari muuta pikkuvirhettä:

Icha-icha-sarja ei kuulosta oikealta. Kirjasarjanhan nimi on "Icha Icha", eli pitäisi kirjoittaa joko "Icha Icha"-sarja tai Icha Icha -sarja tai Icha Icha -sarja. Huomaa välilyöntien paikat.

Ja tekniikka, jossa tehdään hervottomasti varjoklooneja, on nimeltään Tajuu kage bunshin no jutsu, ei Tayuu kage bunshin no jutsu. Siis j:llä, ei y:llä.

Yleisesti ottaen oikein mukavaa huttua, annanpa nelosen.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste