Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Stalkkeri, Epilogi [THE END] - ainoboy
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1421 sanaa, 8818 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-10-01 17:50:41
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Author: ainoboy
Paring: Kakashi x Iruka,
Rating: S/K13
Disclaimer: Minä omistan tarinan, sekä Aamodo Gohanin, Inuzuka Aikenin, Pinkumarun, Chuusei Tonbonin, Fukoon, Fusaon sekä Ginin. Kishimoto omistaa muut hahmoset
Genre: Shounen-ai, angst, hahmokuolemia.
Warning: No niitä hahmokuolemia, dah.

Arvostelu
10
Katsottu 1395 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
E: Omigosh, chakrua!

[THE END] Tää loppuu tähän, eli nyt ei todellakaan ole tulossa lisää stalkkeria. Ja nyt saitte sitten sen Narutonkin ;)

Tää on ollu mulla valmiina jo kaks viikkoa, mutta lisäsin tän vasta nyt. Ootin, et kaikki entiset kommentoijat sais luettua ton seiska-osan ja kommentoitua siihen, mutta kommentteja ei alkanut kuulua.

Koska tää on nyt epilogi, eikä osia tule lisää, toivon, että jokainen joka tän lukee, vaikka ei ois ees aikasempia osia lukenu, kommentoi. Laita edes "luin". Haluan tietää, et ketkä tätä oikeesti luki =DD
- - - -
Vilunväristykset kulkivat pitkin selkääni. Gin oli kadonnut. Chakran aistimista en edes yrittänyt; aikaisemmasta kokemuksesta tiesin sen olevan turhaa, chakraa ei tuntuisi. Kylmä hiki valui otsallani. En olisi huomannut, vaikka hän olisi juuri nyt selkäni takana, valmiina tappamaan minut ja Gohanin.

Enkä voinut olla varma, ettei hän ollut juuri tappamassa Irukaa, Aikenia ja Tonbonia. Ikinä aikaisemmin en ollut joutunut tälläiseen tilanteeseen, tilanteeseen josta en näkisi ulospääsyä. Jos Gin oli selkäni takana, hän voisi sivaltaa pääni irti hetkenä kuin hetkenä aivan liian helposti. Iruka ja geninit saattoivat jo olla kuolleet.

En tiennyt mistään mitään, enkä voinut olla varma mistään. Laskin tajuttoman Gohanin maahan miettien seuraavaa siirtoa.

Muistin isäni teon, teon josta häntä syyllistettiin niin, ettei hän enää kestänyt syytöksiä vaan päätti päivänsä oman käden kautta. Hän oli viitannut kintaalla tehtävälle, ja pelastanut tiimitoverinsa. Teoriassa meidän tehtävämme oli jo suoritettu, enkä halunnut uhrata ketään ryhmästämme.

Toisaalta minun ruumiini olisi vihollisille, etenkin Äänen ninjoille, parempi saalis kuin Irukan, Aikenin, Tonbonin ja Gohanin ruumiit yhteensä. En voisi uhrata itseäni niin, että he saisivat tietää sharinganin toimintamekanismin ja kylämme salaisuudet.

Tasapainoilin kahden vaihtoehdon välillä, kunnes tein päätökseni. En ollut purkanut jutsuani, eikä sillä olisi tässä tapauksessa ollut mitään väliä, vaikka Fusao ja Fukoo olisivat nähneet minut. Tottakai he olivat huomanneet jonkun ottavan Gohanin, ja he tuskin epäilivät siitä Giniä. Jätin Gohanin makaamaan suojaan puskan taakse, ja säntäsin loppuryhmän luokse. Vaikka se kuullosti kamalta sanoa, tai edes ajatella, Gohanin ruumis oli vähäarvoisempi kuin kolmen muun ryhmäläiseni ruumiit. Tyttöhän ei osannut edes käyttää chakraansa oikein.

Aikenin, Tonbonin ja Irukan piilopaikan takaa kuului selkäpiitä karmivaa naurua. ”Hävisitte.”

- - - -

Tonbon. Olit minun alaiseni, alainen jonka suojelemisessa epäonnistuin surkeasti. Muistuti kaikin tavoin rakasta ystävääni, Obitoa. Asenteeltasi, tyylistäsi, ilmeiltäsi. Aina katsellessani sinua mieleeni muistui Obito, sekä viimeinen yhteinen tehtävämme.
Nyt olet saanut tehdä seuraa Obitolle, ja minua kalvaa entistä suurempi tuska teidän kahden menettämisestä. Tuntuu kuin minulle olisi annettu uusi mahdollisuus tehdä kaikki paremmin, uusi mahdollisuus peruttaa tapahtunut. Joko nyt epäonnistuin surkeasti, tai sitten kohtaloaan ei vain voi muuttaa.
Pyydän anteeksi lasiesi ja miekkasi ottamisesta. Lasisi lahjoitin Aikenille, ja hän käyttää niitä nyt päivittäin. Miekkasi taasen koristaa sängynpäätyäni, merkkinä siitä, etten anna enää ikinä käydä näin. Olen pahoillani. Joskus vastustaja vain on parempi.

Gohan, sinä pirulainen. Emme tulleet, emmekä tule vieläkään toimeen. En pysty nyt pitämään lupaustani, et saanut ikinä oppia chakran kunnollista hallintaa. Yritit kuitenkin aina parhaasi, ja menit lihasvoimalla eteenpäin. Se oli rankkaa sinulle, mutta kertaakaan en kuullut sinun valittavan
siitä asiasta, monesta muusta kylläkin.
Asenteesi oli kaikkea vastaan, etkä antanut periksi jos tiesit, tai tunsit, olevasi oikeassa. Vihasit erehtymistä, mutta taisteluissa ja juoksussa annoit itsestäsi satakymmenen prosenttia.
Anna anteeksi hylkäämiseni. En olisi saanut jättää sinua tajuttomana sinne puskan taakse, muka suojaan. Tottakai heti saavuttuani toisen piilopaikan luokse ja purettuani jutsuni, näkyvissä ollut Gin siirtyi luoksesi, ja surmasi sinut. Olen pahoillani. Mutta ainakin kuolit kivuttomasti, siirryit unesta toiseen uneen josta ei voi herätä.  

Iruka, vaikka viimeisenä merkitsevänä tekonasi rikoit sydämeni, annoit minulle mahdollisuuden yhteen suudelmaan. Otin ja käytin sen, enkä voi enempää toivoakkaan. Vaikket ole enää keskuudessamme, rakastan sinua yhä.
Rakastan sinua, sitä ei voi kieltää. Rakastan, mutta minun on pakko päästä yli. Vaikkei enää koskaan tulisi ketään toista sinun kaltaistasi, minun on pakko päästä yli ja jatkaa elämääni. Menneissä ei voi elää.
En itke julkisesti, en ole niin hyvä ninja jotta pystyisin siihen. Menetystäni itken vain kotonani, silloin kun on aika mennä nukkumaan.
Ostan uuden jääkaapin, sillä nykyisestä tulee liikaa muistoja mieleen. Heitin myös kaikki magneetit pois. Ne polvipituiset kalsarit heitin roskikseen, ne joilla jouduin olemaan edessäsi kun olin loiskuttanut kahvia housuilleni. Nekin kahvitahraiset housut heitin pois.
Maskini, joka oli luiskahtanut naamaltani suudelmaa varten annoin mukaasi. Vaikket olisi halunnutkaan sitä, minä halusin, että sinulla on mukanasi jotain minusta.
Ja joka iltapäivä katselen pilviä, ja yritän nähdä mahdollisimman monta puun muotoista, mutten vieläkään näe muuta kuin pilviä. Se on ainoa tapa josta en halua luopua.
Iruka, toivon ettet kanna kaunaa minua kohtaan. Toivottavasti tiedät, että rakastan sinua. Vaikka yritänkin päästä eteenpäin, en unohda sinua ikinä.


- - - -
”Sensei”, Aiken kysäisi. Olimme kumpikin pukeutuneet mustaan, kuten olivat kaikki muutkin kyläläiset. Pojan ääni värisi, ja kuulin hänen nyyhkäisevän. Itseltänikään ei ollut itku kaukana.

Hautajaiset olivat kauniit ja surulliset. Pilvet olivat tummina yläpuolellamme, mutta pisaraakaan ei tippunut alas.
Naruton kyyneleet haudatessaan omaa, rakasta senseitään olivat kauheinta nähtävää. Poika ei ollut valmis tähän, valmis menetykseen.

”Mitä, Aiken?”, vastasin värisevällä äänellä itsekin. Yritin kuitenkin parhaani mukaan pidätellä itkua, en halunnut kenenkään näkevän minua itkemässä.
”Minä taidan lopettaa ninjan uran”, poika painoi päänsä alas, ja kuin merkkinä pojan sylissä nukkunut Pinkumaru hypähti alas pojan sylistä, ja käveli Kiban luokse. Aiken katsoi koiran menoa ankeana, ja kyyneleet valuivat vain vuolaammin hänen poskilleen. Inuzukan klaanissa tapoihin kuului menettää ninjakoiransa, jos lopetti ninjauransa.
”Miksi?” kysyin.
”Koska en enää ikinä halua vain katsoa sivusta, kun paras ystäväni tapetaan”, poika puhkesi viimeisen sanan kohdalla vuolaisiin kyyneleisiin. Laitoin käteni pojan pään päälle ja pörrötin tämän hiuksia.
”Hyvä on.”

Aiken ja Pinkumaru olivat selvinneet Ginin hyökkäyksestä ehjin nahoin. Jutsussa oli ollut yksi heikkous: koira pystyi aistimaan sen. Outo tunne Pinkumarun kuonossa oli herättänyt tämän, ja se oli juuri kerennyt varoittaa Aikenia, ennen kuin Gin iski. Aiken oli hypännyt lähellä olevan kuusen latvaan, muttei ollut kerennyt varoittaa muuta ryhmää tulevasta. Jos hän olisi puhunut jotain, Gin olisi tappanut hänetkin.
Latvasta Aiken oli nähnyt Ginin murhanhimoisena, tappamassa rakasta tiimiään ilman, että he edes kunnolla huomasivat asiaa.
”Jos olisin vain varoittanut heitä”, Aiken mutisi hiljakseen, kyyneleet poskillaan. Vaikka Naruto itki ja ulvoi Aikenia kauheammin, oli jälkeen mainitun suru paljon suurempi, vielä, kun siinä oli syyllisyydentunne päällä.
Minun täytyi saada poika ymmärtämään, ettei vika ollut hänen.

”Tiedän mitä tunnet”, taputin poikaa, jonka kyyneleet olivat loppuneet. Kivikasvona hän katseli Tonbonin kuvaa pojan arkun päällä.
”Tiedän”, Aiken niiskaisi, ja lähti pois hautajaisista. Ne olivat hänen viimeiset hyvästinsä Tonbonille, Gohanille ja Irukalle. Mutta minun viimeiset hyvästini eivät olleet vielä ohitse. Vasta silloin sanoisin ne, kun pääsisin ylitse Irukasta. Silloin, kun jatkaisin elämääni.

Hyvästi Irukani.

- - - -
"luin" vaikka vaan ton verran, jooko? =D

Kommentit (Lataa vanhempia)
Fumiko - 2010-10-01 18:52:26
Aluksi oli tarkotus laittaa "luin ja tykkäsin:D" (siis ihan aiempien perusteella.) Mut nyt ku luin tän nii jäi vähä järkky olo.. Mut joo ainaki tuli erilainen loppu mitä odotti.

kemikaalimrk - 2010-10-01 19:10:24
ävvvvvv surullinen ;__ ___; yääh iruka! sinä senkin, menit kuolemaan ennen kuin ehdit tykästyä kakashiin 8<<< 5 bojointsia.

Antenni - 2010-10-01 19:11:03
Olipas dramaattinen loppu.. Tuli jotenkin tyhjä olo.. Mutta juu siis luin ja tykkäsin sarjasta, mutta tuota en kyllä minäkään odottanut ihan tällaista loppua..

Daligar - 2010-10-01 19:57:26
O__O Iruka kuoli.... NOUU! Kaksu ei saanu sitä :< nyt olit kyllä ilkee... ootin koko sarjan ajan happy endiä :<
Oli aikamoinen yllätys että melkein kaikki kuoli... kun Kakashi on kuitenkin niin taitava ninja, oli kyseessä sitten väijytys tai ei. Siis ainaki minun mielestä Kakshilla ois ollu mahdollisuuksia kyllä pelstaa ne XD

Vääh... nyt joudun menemään huonolla mielellä nukkumaan xD ei tekstin laadun takia, se oli loistavaa, vaan siksi etten saanut Happy KakaIrua xD

Joo mutta saat täydet pisteet. Kirjotahan joskus lisää KakaIrua vähän onnellisemmalla lopulla ^^

NarutoAngel - 2010-10-02 08:46:24
tjoo vähän meikäki yllätty tästä lopusta QwwQ MÖKSI IRU-CHAN MÖKSI??!! JA NARSKA ITKEEEGGHH!!! Vaan kirjailija saa itse päättää tarinansa. Vaikka se olisi kuinka epistä!! ;ww;
Tjoo viis pojoo... Kirjoitahan KakaIruu lisää ja hieman onnellisemmalla lopulla ja enemmän KakaIruu :"33

Raw - 2010-10-03 12:23:43
... D: Voi hyvä luoja. Miten surullista. Viel surullisempaa oli se että Pinkumaru hylkäs noin vain Tonbonin. Hei aika julmaa, nehän on kasvanu yhes ynnä muuta.... Äh, tää oli hei oikeesti surullinen, ja oikein hyvin kirjoitettu! Viisi pistettä, tosin sadistina olisin halunnut lisää selvitystä millä jutsulla he kolme tapettiin. No, kaikkea ei voi saada.. pitääkin tästä mennä katsomaan jotain erittäin positiivista~ .D

pennywise - 2010-10-03 13:45:19
Olenko mä joku evoluution kadonnut ernulenkki, kun pidin tästä lopusta ihan simona ? D----: Voittaa kliseisen MARRY ME KASHI-SAMA UH AH -mätön 1000-0.

Loistava loppuratkaisu, sain pitkästä aikaa eteeni ficcisarjan, joka pysäytti. Mieletöntä. Rakastan Kakashia erityisesti tuollaisena kohtalon pilkkaamana yksinäisenä sutena.

( Kivaa kieroilua muuten toi Gohan ja sen kohtalo, sarjan edetessä siitä ärsyttävästä pennusta alkoi pitää enemmän ja enemmän, mutta lopulta se kuolikin. Awesome! )

Oot upea. Femma.

BrainDead - 2010-10-04 17:30:38
Oli aika yllättävä loppuratkaisu, kun yleensä shounen-ait meinaavat loppua vähintään siihen, että molemmat ovat ihan IN-LÖÖÖÖV tai sitten homma päätyy yaoihin, mutta tämäpä ei! Siinä mielessä pidin loppuratkaisusta, se ei ollut niin ennalta-arvattava. Kuvittelin jo mielessäni miten Iruka lopulta vastaisi Kakashin tunteisiin jaja... :D Mutta ei kuitenkaan, nähähä.

Luin koko sarjan, ja pidin kovasti! Kirjoitusvirheitä löytyi tien varrelta, mutta ei se niin vakavaa ole, itsekään kun en ikinä varmasti saa tehtyä ficciä ilman kirotushäröjä :D 5 pistettä ehdottomasti

Kotetsu_Hagane - 2010-10-05 12:58:30
Ei! Liian surullinen loppu, ei saa lopettaa noin. 8<
Mut siis joo, oli hyvin kirjotettu niin kuin yleensäkin, varmaan jo tiedät että pidän kirjoituksistasi. Aiempia en ole kommentoinut silkkaa laiskuuttani, ja olen lisäksi aika huono kommentoimaan ja antamaan kritiikkiä.

Caltrop - 2010-10-07 18:47:50
Öh... Sä tapoit ne! Sä tapoit ne!!
Enkä mä tyhmä päässy kommentoimaa tätä aikasemmin koska tää Naruto.fi vähän vammas tai jotain muttei suostunu lataaaa... Surullinen loppu. Kakashi ja Naruto parat ja Aiken! 8'<

Ja niin nyt siihen arkeen, eli kirjotit mahtavasti (kuten aina) jaa no 5 pojoo tullee :P

Ai-chan - 2010-11-16 09:40:03
luin ja tykkäsin

faith3hope - 2011-02-26 09:31:45
yhyyyw, ;W; so sad, mut ihan järkyttävän ihana tarina ;W;
-anteeksi ettei ole ehtinyt lukasta tarinoita, silloin kuin ne ilmestys-
hyvinkirjoitettu päätös tarinalle. surullinen mutta jotenkin  hyvin kaunis.  5 pojoa ^^

-Kunoichi- - 2012-03-11 21:12:13
Hyvä ficci, jos ei oteta lukuun sitä, et tää oli ensimmäinen fiktiivinen tarina, jos oon alkanu itkeen. Seki oli se, ku sain tietää et Iruka kuoli (Iruka rules for ever), Tonbon ja Gohan kuollessa naama pysy perus lukemilla, MUT MIKS IRUKAN PITI KUOLLA!!!!D; D; D;  Irukan kuoleman takii pisteet laskee... *Tarkistaa laskimella* .... 30%, jolloin tulos on 3.5 pojoo

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste