Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
My first love - Cate
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 647 sanaa, 4083 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-11-10 18:22:43
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Okei.... otsikko nyt on mitä on, en keksinyt muutakaan ^.^'
Eli siis, ensimmäinen ficcini ikinä! Siitä oli alunperin tarkotus tulla angstia, mutta en nyt tiedä mitä toi on...

Ideana on kuitenkin se, että Hidan on kertonut Kakuzulle rakastavansa tätä, mutta Kakuzu on torjunut Hidanin. tämä siis tapahtuu suoraan sen jälkeen.

Author: Cate
Pairing: KakuHida
Warnings: No muutama kirosana, ficin lyhyys

kommentoikaa ja kertokaa mitä voisin parantaa! <3

Arvostelu
5
Katsottu 854 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Pidin aina itkemistä heikkouden merkkinä, mutta katsopa minua nyt. Yritin pysäyttää poskilleni vierivät, lämpimät kyyneleet, mutta niiden virtausta tuntui olevan mahdoton pysäyttää.
”Säälittävää”, kuulin tumman äänesi jostain läheltä, ”olet säälittävä”
Nostin katseeni harmaasta lattiasta sinun loittonevaan selkääsi. Katsoin kuinka kävelit pois luotani, etkä katsonut taaksesi, kun nostit aikojen saatossa ruskettuneen kätesi kylmälle ovenkahvalle ja vetäisit oven auki, kadoten sitten huoneesta. Pyyhin taas kyyneleitä vaaleilta poskiltani, ja löin nyrkkini kovaa seinään, jonka maalit olivat rapistuneet jo muutenkin.

Vajosin istumaan lattialle ja suljin silmäni. Tämä ei voinut olla totta… ensimmäistä kertaa elämässäni olin tunnustanut rakastuneeni johonkin muuhun kuin Jashin-samaan. Ja katsokaa nyt miten kävi!
Tietenkään hän ei rakasta minua, miksi rakastaisi? Hän aina vannoo tappavansa minut, aina sanoo, että vihaa minua, miksi hän valehtelisi?

Mutta minä tyhmä olin langennut hänen tiedostamattaan asettamaansa ansaan. Hänen oudolla tavalla kauniisiin, tummanvihreisiin silmiinsä, mustiin, pitkiin hiuksiinsa, matalaan ääneensä, tikattuun kehoonsa. Mutta eniten rakastin hänessä sitä luonnetta. Totta kai, hän oli rahaa rakastava paskiainen, mutta se oli aina niin ihanaa katsoa, kuinka hän aina peittosi vastustajamme. Yleensä hän toimi nopeasti ja kivuttomasti, vaivattomasti jotta saisi rahansa näiden ruumiista nopeammin, mutta joskus se oli julmaa, hidasta ja kiduttavaa…

Huulilleni kohosi pieni hymy, kun ajattelin niitä monia taisteluita, jotka olimme voittaneet.
Hän oli tehnyt aina suurimman osan työstä, kun minä taas vain leikittelin uhreillamme, mutta olimme aina olleet tiimi. Tiimi, jota kukaan ei voinut peitota. Lähes aina kun me kaksi saavuimme paikalle akatsuki viitoissamme, muut osasivat lähteä karkuun. Ja sitten minä menin sössimään senkin.
Pitäisihän minun nyt tietää, ettei tuo rakastanut mitään muuta kuin rahojaan, ja ehkä ihmisten tappamista… oliko rakkautta edes olemassa? Enhän minäkään ollut ikinä rakastanut ketään, mistä minä voisin tietää, oliko tämä rakkautta, vai vain läheisyyden tarvetta.

Kyllä, vaikka olenkin joka puolella etsitty vaarallinen rikollinen, minunkin täytyy saada tuntea hellyyttä lähelläni joskus. En ollut samanlainen kuin hän, hän ei tunne mitään, ja saa tyydytystä vain tappamisesta, sekä rahasta, mutta minun pitää saada olla toisten lähellä. Olen heikko, ja kerrankin myönnän sen.
Ei ole helppoa myöntää olevansa heikko jollakin tavalla, mutta jokaisella on oma heikko kohtansa. Jopa hänellä on. Sitä on vaikea uskoa, mutta jopa Kakuzulla on oma heikkoutensa.

Olin jo lopettanut itkemisen, onneksi, mutta olin silti allapäin. Miksi, miksi helvetissä, minun piti olla niin tyhmä ja möläyttää joku niinkin kliseinen lause kuin ’rakastan sinua’ jollekin sellaiselle, jolla ei ollut tunteita.
Haroin hieman sotkuun menneitä hiuksiani ja asetuin parempaan asentoon istumaan lattialla.

”Mikä on sinun heikkoutesi?”, kuulin ääneni sanovan ääneen, enkä tiennyt kenelle puhuin.
”Sinä olet”, tumma ääni sanoi jostain vierestäni, ja pääni ponnahti ylös, juuri sopivasti saadakseni karheat huulet omilleni. Silmäni rävähtivät isoiksi, kun tajusin suutelevani sinua.
Sitten hymyilin suudelmaan ja vetäydyit pois.
”Kyllä sinun pitää olla aika hemmetin huono ninja, jos et huomaa kun joku tulee ovesta sisälle, sulkee oven, ja seisoo vierelläsi vaikka kuinka kauan”, sanoit ja katsoit minua silmiin, suudellen minua sitten uudelleen.
”Pää kiinni”, mutisin huuliasi vasten ja suljin silmäni, nauttien täysin siemauksin läheisyydestäsi.

Ehkä elämä ei ollutkaan niin perseestä. Ehkä rakkautta sittenkin oli olemassa.  

A/N: no siinä sitten oli... ^^'

Kommentit (Lataa vanhempia)
Renmiri - 2010-11-11 08:36:11
love-dove kakuhida, mutta ficistä ei oikein saanut selvää mitä Kakuzu oikein meinaa tai yhtään mitään mitä sen päässä liikkuu, vaikka kerronta tapahtuukin hidanin näkökulmasta, oli silti Kakuzun namit suudelmat yhtäkkiä jotenkin puskan takaa tulevia hirviä jokka juoksee auton eteen ja jää vielä alle. Ja kuskin reaktio on WTF?

Ficissä tulee samankaltainen tunne, kun se ensin torjuu sen ja sitte se tuleekin takas? Reni ei ainakaan tätä tajunnu ;//// Tosiaan lyhyys ei ole mikään huono asia, jos se vaan sopii tunnelmaan ja itsestä tuntuu siltä, ettei siihen enää kannata lisätä mitään.

Kirjoitusvirheitäkään tekstissäsi ei ollut (tai ei ainakaan pistänyt silmään..) Kerrontaa, lähinnä 'tunnekerrontaa' olet käyttänyt hyvin, mikä sopii tähän kun ficcisi keskittyy nimenomaan tunteisiin ja niiden käsittelyyn.

ja kappas melkein kommentti, joku tylsä hyppytunti. ;ss.
Ponukkeleita tästä antaisin neljä, oha se sentään KakuHida<3

Kawamaru - 2010-11-14 09:30:15
KakuHidan~ x3 Tämä alkoi ei-kliseisesti, mutta kallistui pikkiriikkisen lopulta kliseen puolelle. Tosin, romantiikassa kliseitä taitaa olla aina, ja lopulta vain kliseiden määrä vaikuttaa. Dunno. Mutta, tykkäsin =3

Hieman yllätyin Kakuzun tökstöks -toiminnasta. Mielestäni tästä tulisi hyvä kokonaisuus, jos nyt kirjoittaisit saman ficin Kakuzun näkökulmasta: tässä selvisisi myös Kakuzun reaktiot Hidanin toimintaan ja se, miksi hän aluksi vaikutti negatiiviselta asiaan mutta sitten itsekin osoitti tunteita Hidania kohtaan.

Mutta, näin irrallisena tämä oli vielä ihan ok. Kirjoitusvirheitä ei löytynyt, lauseet eivät töksähtäneet pahasti ja kerronta kulki ihan sujuvasti. Annan tästä nyt hieman yli puolet eli 4 pistettä =3

horaaneko - 2010-11-16 01:21:23
Komppaan erityisesti Kawamarua. ^^
Mutta lupaa hyvää, kun eka ficci oli näinkin mukavaa luettavaa! :D Joo, ehkä olisin itse tyksinyt enemmän, jos Kuzu ei ois tullu takas ja happy end ja sunshine, mutta tuota tuota, tapansa ja huvinsa kullakin! XD

Pari kirjoitusvirhettä, mutta vain yhden muistan:
Akatsuki viittoinemme = Akatsukiviittoinemme
Nuuh, kolme pointsia. :3

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa.
Ja nukahtaa kohta... =w=~~* (katso kommani kellonaika... X3)

Kotetsu_Hagane - 2011-04-17 10:44:54
Hyvä ficci~
En löytänyt kirjoitusvirheitä, mutta enipäs niitä yleensäkkään vanhoissa ficeissä pahemmin ole. KakuHida on kyllä ihana paritus, ainoa pari suurella ikäerolla josta pidän.
Pidin kovin, saisit kirjoittaa enemmänkin ficcejä~

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste