Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Masennuskohtaus - Gasoline
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 251 sanaa, 1517 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-11-20 11:49:38
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

juups.. eli... purin vähän tunteita yöllä. Paritus on gaanaru. varoituksena on angsti. elii pyydän anteeksi kun joudutte kärsimään tästä *kumartaa* XD "idea" on sellanen, että iteppä koin tuon..

Arvostelu
4
Katsottu 1088 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Se oli lohduton näky. Hän makasi keskellä huoneen lattiaa. Siinä, mihin hän oli romahtanut matkalla sänkyyn. Hän makasi kippurassa, kyyneleet vain valuivat silmistä. Kajal oli valunut ja sotkeutunut suolaisista kyynelistä. Turkoosinvihreät silmät olivat täynnä tuskaa, täynnä pohjatonta surua.

“Miksi… Miksi minulla pitää olla tällainen elämä? Miksi minulla ei voi olla normaalia elämää? En halua tällaista paskaa…” hän mutisi. Matossa oli jo pieni, kostea läikkä.

Hänen vuolas itkunsa tyrehtyi lohduttomiin nyyhkytyksiin. Kukaan ei kuullut häntä. Hän oli yksi, yksin sen tuskan kanssa.

Jonkin ajan päästä hän nousi ylös lattialta. Hän käveli hitaasti vessaan. Yllään hänellä oli tummat farkut ja musta huppari.

Peilin edessä hän putsasi meikin, ja laittoi uuden rajauksen. Sitten hän meni istumaan sängylle, ja alkoi kirjoittaa tarinaa purkaakseen tuskansa. Oli lähellä ettei hän mennyt viiltelemään, mutta hän ajatteli poikaystäväänsä, joka huolestuisi tietysti siitä.

Hän ajatteli sitä rakkautta, jota hän sai toiselta. Se oli suuri, varmaankin suurempi mitä poika tunsi toista kohtaan. Mutta hänkin rakasti toista. Vilpittömästi, syvästi.

Kirjoittaessaan, masennus hälveni hieman, lieveni. Se ei enää ollut niin paha. Poika huokaisi helpotuksesta, ja laittoi musiikin soimaan. Nyt hän pystyisi rentoutumaan.

-----
lyhyt on. kommaa kiitos!

Kommentit (Lataa vanhempia)
tynnyri - 2010-11-20 12:02:11
Hyvä homma, kun kirjoittamalla pystyy helpottamaan masista...
+kuvailu (tykkään kuvailusta kovin ^^)
+koskettava
+oikeastaan sopivan pituinen, koska tämähän kertoo kohtauksesta ja mietteistä tai siis.. äh (y) *pose*

-Pari kirjoitusvirhettä löysin XDD (en koskaan löydä niitä)

Juup annan 4p

kemikaalimrk - 2010-11-20 13:55:35
3 pistettä, koska on aika käytetty aihe... ja, löysin virheitä >8D esim.

"Kirjoittaessaan, masennus hälveni hieman, lieveni. Se ei enää ollut niin paha."
toi ei vaan kuulosta järkevältä...

"Oli lähellä ettei hän mennyt viiltelemään, mutta hän ajatteli poikaystäväänsä, joka huolestuisi tietysti siitä." --> joka tietysti huolestuisi siitä.

esim nuo XDD

horaaneko - 2010-11-20 17:34:07
Umnumnum... Jotenkin tämä ei koskettanut ollenkaan. Tämä oli jotenkin... Töksähtelevä. Lisää kielikuvia olisi saanut olla, ehkä jaaritteluakin. Omalla kohdalla ei ainakaan masennuskohtaus mene noin vain pois. Saattaapa jatkua useitakin päiviä.
Ehm joo en tiiä, ehkä aihe tosiaan on jo liian kulunut. Kaipaisin jotain uutta. Ja sunkin kannattaisi kokeilla välillä jotain muuta. :) (sehän rimmas)

Njoo, kolme pointsia.

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa.

Yumiko - 2010-11-20 20:22:31
Jotenkin tästä tuli mieleen asia, joka tapahtui minulle pari päivää sitten. Lyhythän se oli, mutta se omalla tavallaan se sopi tähän. =3 Njaa, taidanpa antaa 4 pistettä. Mukavaa tietää etten ole ainut jolla on tällaisia AHANGST-päiviä.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste