Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Sydän ja mieli. - kateka
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1227 sanaa, 7651 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-11-20 13:54:46
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

No tänään vain tuli sellainen olo, että pakko kirjoittaa jotain. Eli tästä todennäköisesti tulee vielä shounen-aita. No, mikä muukaan paritus kuin Sai ja Naruto.~ Jatkoa tulee vielä :3. Lupaan!
Saa antaa rakentavaa palautetta. ^^'
Anteeksi kirjoitusvirheeny yms lupaan korjata ne! ;__; Mutta ei heti pysty koska koneiden kanssa pulmia ja omaa en omista -_-'' .

Eli selitetäämpä tämän tarkoitus nyt. Naruto on peloissaan terveytensä takia, ja että jos tilanne olisi vakava hän ei saisi olla enää ninja. Sai tahtoo tutustua narutoon paremmin ja rakentaa heidän suhteen tasoa ystävyydeksi. yms :3

Arvostelu
3
Katsottu 894 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Sydämeni rytmi oli hankala arvioida. Se ensin pamppaili rauhassa, kunnes kiihtyi hetkeksi äärirajoille asti. Tätä oli ollut minulla jo parin kuukauden verran, enkä ole uskaltanut sanoa kenellekkään. Minua pelottaa, että minut määrätään lopettamaan ninjana olo, vaikka toki terveyteni huolestuttaa."

Naruto kirjoitti melkein kyynel silmässään päiväkirjaansa,  sulkien sen monella lukolla. Lukot napsahtivat yksi toisensa jälkeen lukkoon. Naruton silmät katselivat huolissaan ja väsyneinä tummaa kirjaansa, joka oli nyt suojattu muilta, jotka voisivat hyödyntää tuon kirjan tekstejä.

Ovi kolahti, niin että Naruto säikähti, sydän hypäten kurkkuunsa. Hän nousi tuoliltansa kiireesti ja katsoi tarkkaan tunkeiliaa. Ovesta tuli tuo tuttu napapaitainen, vuotta vanhempi kakashin ryhmän uusi jäsen.

"Sai". Naruto tuhahti. Hän ei odottanut hänen tulevan juuri sillä hetkellä. Kukapa olisi. Sain ilme oli tavallista ihmismäisempi. Hän todella oli panostanut oppiakseen tunteelliseksi ihmiseksi.
"Naruto-kun, kuulin Yamato-senseiltä uudesta tehtävästä ja hän käski kertoa siitä sinullekkin". Sai sanoi pehmeästi, pienen pieni hymy huulillaan. Narutoon verrattuna, Sailla oli ollut yllättävän hyvä päivä.

"Tehtävä?" Naruto kuunteli hiukan jännittyneenä. Häntä hermostutti hänen oma terveys, ja oli varma, että Yamato ja Sakura tulisi huomaamaan kuinka sydän reistailisi. Sai ei huomannut Narutossa mitään, muuta kuin että poika oli hermostunut.
"Niin. Tehtävä." Sai totesi uudelleen, että juttu menisi varmasti perille. "Meidän täytyy lähteä hokagen puheille nyt heti." Sai viittasi pienellä käden liikeellä, että nuorempi seuraisi.

Matkalla Naruto katseli Saita paheksuvasti. Hän ei sietänyt häntä vieläkään kunnolla, mutta onneksi Mustatukkainen ei ollut ahdistellut häntä. Ainakaan tähän mennessä.
Viiruposkinen huokaisi ja huomaamattaan oli suunnistanut katseensa Sain paljaaseen kohtaa. Vatsan alueelle.
"Vaalea iho... Kaunis vatsa... Täydellinen nap-..." Naruton ajatuksenjuoksu keskeytyi kun hän tajusi mitä ajatteli ryhmätoveristaan. Hän punasti ja ravisteli rajusti päästään ajatuksen.
"Mitä hittoa mä ajattelen?!" Naruton päässä kaikui pitkään. Onneksi Sai ei ollut kiinnittänyt huomiota, vaan käveli rennoilla ja vapailla askelilla eteenpäin.
Sai kumminkin katsahti rinnallaan kävelevään viimein, ja hymähti kysyvästi. "Olet punainen, miksi?" Sai katseli ihmeissään. Hän ei ole itse punastellut kuin pari kertaa elämänsä aikana, olihan poika niin kylmänviileä. Tai ainakin niin hän kuvitteli.

Naruto katsoi koko matkan poispäin Saista, eikä koskaan vastannut. Punoitus laski muutamien kymmenien askelmien jälkeen. Outoa että itse Naruto oli langennut katselemaan ja ihastelemaan mielessään, tai jopa mielissäänkin Sain vatsaa. Naruto käveli nopeammin ja nopeammin eteenpäin. Häntä ahdisti jonkin verran kulkea Sain kanssa rinnakkain.

He pääsivät viimein perille. Naruto loppupuolella melkein juoksi, eikä Sai ollut pysyä perässä. Naruto huohahti ja venytteli käsiään vielä. Oli vasta aamupäivä. Auringon kauniit säteet paistoivat Naruton kasvoille. Kettupoika rakasti niiiin paljon kesää. Naruton mieleen tuli kysymys, joka oli suunnattu Saille. Naruto mietti hartaasti kysyisikö sitä, kävellen napapaitaisen kanssa hissiin. Hissi oli tilava ja korkea, koska sillä vietiin ylhäälle paljon raskaitakin tavaroita. Siihen  mahtui ainakin 15 henkeä yhtä aikaa. Sai ei elehtinyt mitenkään. Matka oli ollut hiljainen, ja hän oli päätellyt että niin sen tulisi ollakkin, koska Naruto itse ei puhunut.

Jossain vaiheessa hissin kulkua ylös, Sai esitti Narutolle yhden toiseikkaan kysymyksen.
"Naruto-kun. Tahdon tutustua sinuun, joten ajattelin, että tulisitko meille kylään... Niin ainakin yleensä kysytään jos tahtoo tutustua..." Sai ei ollut varma miten tutustuminen tapahtuu. Tai miten ystävystyminen tapahtuu. Sailla ei näet ollut ystäviä. Naruto lopulta myöntyi.

Ylhäälle päästyänsä he näkivät valmiit Yamaton ja Sakuran. Naruto oli vetäytyneen oloinen, eikä häntä huvittanut nähdä heitä. Tsunade katsoi Narutoa tarkasti, ja viittelöi hänet lähemmäs itseään.
"Naruto." Tsunade aloitti vakavasti. "Onko sinulla ollut mitään rytmihäiriöitä, lihasten särkyä tai yhtäkkistä uupumista?" Tsunade kysäisi pojalta. hän nojasi tuoliinsa rennommin ja odotti myöntävää vastausta.
"Ei ole, oon ollu terve kuin pukki." Naruto Kerskaili, valehdellen Tsunadelle päin naamaa. Narutoa sisimmässä pelotti, enemmän kuin mikään muu tässä julmassa sadistisessa maailmassa, jossa vain vahvimmat selviytyi.

Tsunade katsoi Narutoa pettyneesti, hän kyllä tajusi toisen valehdelleen. "Jaa-a. Tehtävä saa odottaa." Tsunade totesi kylmästi.
"Mitä?!" Sakura ja Naruto huudahti. He eivät olisi osanneet odottaa äkkinäistä tehtävän perumista.
"Sain tietää juuri että tehtävää on hoideltu, ja että nyt ei ole muita. Muuta kuin Genin-tasoisille." Naruto punastui taas. Häntä nolotti olla vielä Genin, kun sakura oli Chuunin ja Yamato oli Joonin ja Sai ties mitä.
"... Et kai sä anna meille Genin tehtävää?" Naruto kysyi punastellen ja nauraen tekonaurua.
"En tietenkään anna, tässä kylässä on monta Genin ryhmää jotka tarvitsevat tehtäviä."
Naruto huokaisi.

"Voitte mennä." Tsunade totesi ja nappasi paperin käteen. Ennen kuin Naruto ennätti hissiin, Tsunade jatkoi. "Ai niin, Naruto, sinä jäät tänne." Naruto ärähti ja klampsi takaisin. Hänen sydämensä tykähti agressiivisemmin.
"N-niin?" Naruto sanoi vaivautuneena. Tsunade katsoi poikaa vakavemmin kuin aijemmin. "Sinä, Naruto poikaseni, lähdet heti terveystarkastukselle." Tsunade määräsi. "Mitä?! Miksi?!" Naruto älähti  Hokagelle. "Koska huomasin heti alkuunsa, että terveyden tilasi ei ole vakaa." Tsunade kosketti korvaansa. "Luuletko, etten kokeneena ninjana, sekä lehtikylän hokagena kuulisi kuinka sydämesi on ylirasittunut ja rytmihäirittynyt?" Naruto vaikeni. Tsunade kuuli siis. Sydän pamppaili.

"Hyvä on." Naruto viimein myöntyi siihen.

Kettupoika käveli sairaalaa kohden. Hän tunsi, kuinka suru pyyhkäisi syyn hymyillä. Terveys ja itsestä huolehtiminen... Se kaikki herättää jopa Narutossa pelon tunteita.

Naruto oli monissa kokeissa, ja joutui viettämään sairaalassa koko päivän,  kunnes viimein pääsi kotiinsa. Hän lysähti sängylle ja tunsi pakottavan tunteen rinnassansa. Hän veti määrätyt lääkkeet huiviin ja raahautui jääkaapilleen. Narutolle oli iskenyt sairas nälkä ja poika söikin sen verran. "Ai niin." Naruto mietti. "Sai sanoi haluavansa minut kylään." Naruto oli koomassa ylensyönnin jälkeen ja lepäsi hetken. Kesti jonkin aikaa ja hän kokosi ruumiinsa pystöön. Naruto päätti lähteä Saille seuraavaksi, olihan hän luvannut.

/////////////////////////////////////////////

Okei... En jaksa kirjottaa ny enenpää x__x''' mut jos kiinnostaa yhtään ketään tämän jatko niin saa toki ilmottaakkin 8D .

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2010-11-20 20:55:55
Se... Se... Se... Ei ole mikään Zunade kun Tsunade!!!!!!!!! 0_________0
Korjaathan sen seuraaviin osiin, ihan yhteisen hyvän vuoksi? X3
Joo siis jostain syystä pidän tästä parituksesta, ja toivon jatkoa! :D

Mutta lue kuitenkin teksti uudelleen ja tarkista kirjoitusvirheet. Niitä löytyi aika paljon, mutta olen nyt niin laiska etten jaksa luetella, gomen. =w=`

"Outoa, että itse Naruto oli langennut katselemaan ja ihastelemaan mielessään, tai jopa mielissäänkin Sain vatsaa."

Tuo kohta sai repeämään. XD

Joo, mutmutmut, aika lyhkänen oli... Ja virheet ärsytti. Mutta pyöristänpä silti neloseen! :3

horaaneko - 2010-11-20 20:56:44
Se... Se... Se... Ei ole mikään Zunade kun Tsunade!!!!!!!!! 0_________0
Korjaathan sen seuraaviin osiin, ihan yhteisen hyvän vuoksi? X3
Joo siis jostain syystä pidän tästä parituksesta, ja toivon jatkoa! :D

Mutta lue kuitenkin teksti uudelleen ja tarkista kirjoitusvirheet. Niitä löytyi aika paljon, mutta olen nyt niin laiska etten jaksa luetella, gomen. =w=`

"Outoa, että itse Naruto oli langennut katselemaan ja ihastelemaan mielessään, tai jopa mielissäänkin Sain vatsaa."

Tuo kohta sai repeämään. XD

Joo, mutmutmut, aika lyhkänen oli... Ja virheet ärsytti. Mutta pyöristänpä silti neloseen! :3

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa.

kateka - 2010-11-20 21:20:34
o_o huh... Hui saatana miten mä oon mokannu noin?! O_O' uuh -__-' heti korjaamaan *nolona*

Lumier - 2010-11-22 17:10:28
Ei tämä hirveän paha ollut. En liiemmin keskittynyt virheiden etsimiseen, joten en sitten niitä huomannutkaan ^^. Tai no juu, näin jälkikäteen katsottuna, kyllä niitä siellä löytyy... Mutta eipä siinä mitään, virheitä sattuu aina. Lauseet ovat mielestäni hiukan outoja... En tiiä miten, mutta kumminkin... (Ihan kuin en itsekään kirjoittaisi oudosti...). 3 pojoa ^^

Emily96 - 2010-12-06 16:16:38
Jatkoo!!! Jäin nimittäin koukkuun oli niin hyvä :D :D :D

MisaTsumi - 2010-12-08 15:38:17
Me likes ;33 Ehdottomasti jatkat ^--^

Kirjotusvirheitä oli jonkin verran totta kai, mutta ei haittaa ainakaan minua mitenkään suuresti. Mutta..

"Mitä?!" Sakura ja Naruto huudahti.

Tuossahan verbin pitäisi olla muodossa "huudahtivat." Pari muutakin samanlaista virhettä pisti silmään ;D

Mutta 4 pojoa miulta.. ja sanoinko että joudut jatkamaan tätä.. XD

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste