Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Humalaista toimintaa joulun alla - Renmiri
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2263 sanaa, 14350 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-12-07 18:29:06
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

ylläribylläri KakuHidaa! (oikeesti millon minä opin kirjoittamaan jotain muuta.. sigh)

No kuitenkin jotain melkein jouluista ficciä, tai no tässä vaan mainitaan, että on joulu, mut kuiteskin.

Sisältää yaoita ja vähän mustaa huumoria (?) (asiaa ei ole varmistettu :DD )

Mutta kuitenkin tällästä tällä kertaa ja melkein pitkää ficciä ~enjoy~

ps. ilmoittakaa todennäköisistä kirjoitusvirheistä
pps. kinkkua mieluiten vastaan XDDD
Ppps. kommenttejaaaa on kiva lukeeaaa ;))

Arvostelu
9
Katsottu 1388 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kuinka inhoankaan joulua ! Joulu on tekopyhää paskaa, kimaltelevine koristeineen, koristeltuine kuusineen ja se tarpeeton yhdessäolo. Yksin me olemme tänne syntyneet ja yksin jokainen myös tänne tummaan ja lämmöttömään maailmaan tulee kuolemaan.

Kun ei ole perhettä puheeksikaan, niin miksi joulua edes viettää? Ja vaikka olisikin perhe, mitä sekin olisi? Istutaan koko suku kiltisti pöydän ääressä ja vedetään tuppisuuna kinkkua naamaan? Vaikka kuinka olisi elämä perseestä niin jouluna täytyy olla kaikille kiltti ja hymyillä, vaikka tekisi mieli latoa koko maailmaa turpaan. Vihaan joulua..

Lumen leijaillessa hiljalleen kuin pehmeänä pumpulina maahan, peittäin kaiken sen vanhan alleen, luoden maalle uuden päällysteen. Maanpinta sai ikäänkuin aloittaa alusta, ei kukaan ollut lumen alta näkemässä sen aikaisempia virheitä tai vääryyksiä.

Olisipa ihmisenkin elämä yhtä helppoa. Siinä kävellessäni yksi näistä pumpulihiutaleista tipahti suoraan nenäni päälle. Se suli nopeasti siihen ja lempeä tuulenpuuska kuivatti sen pois.

Kävelymatka kotiin tuntui loputtoman pitkältä. Tuuli alkoi yltyä, joten minun oli pakko vetää musta piponi paremmin hopeisten hiusteni päälle. Päätin oikaista ostoskeskuksen läpi ja samalla vähän lämmitellä. Päästyäni sisälle ostoskeskukseen pääsi suustani hiljainen perkele ja saatana.

Kaikialla oli punaista, kaskummaa, vihasin myös punaista. Vaikka punaisen pitäisi olla kaunis ja lempeä rakkuden väri, toi se minulle vaan mieleen verisateessa puukkohippaa leikkiviä lapsia.

Mikä sen rauhoittavampaa kuin veri, sen täyteläinen ja paksu koostumus, sen metallinen tuoksu ja maku. Siinä hetken unelmoituani havahduin hiljaisiin sanoihin, lähes mutinaan.

"Haluaisiko herra täyttää tälläisen joulu-extra hypertyper lomakkeen, jolla voi voittaa jouluksi kinkun?" Kysyi joulupukiksi pukeutunut matalaääninen mies.

"Että mitä?" Sanoin tylysti. Että kehtasikin keskeyttää ihanan unemointihetkeni.

"Niin, että kinkkua jouluksi. Tälläinen arvonta juttu." Toisti joulupukki vaisusti.

"Kuules ukko, näytänkö minä siltä että haluaisin jonkun pirun kinkun tai että edes ylipäätään välittäisin paskaakaan jostain joulusta?!" Huomasin huutavani puoliääneen ja lähellä olevat ihmiset kääntyivät paheksuvasti katsomaan. Osa aikuisista peitti lastensa korvat ja kuiskivat rumasta kielenkäytöstäni.

Nyt vasta alkoikin sapettamaan, lähdin niin vikkelästi paikalta, että kinkkupukki meinasi kaatua kumoon, kun tönäisin hänet pois tieltäni. Pian minusta ei näkynytkään kuin mustan takin liepeet.

Halusin nopeasti takasin nuhjuiselle asunnolleni, joka sijaitsi seudun pahimmalla ja rähjäisimmällä alueella. Koko alue oli täynnä narkkareita, yksihuoltajaäitejä ja kunnon kalsarikännejä vetäviä miehiä, jotka humalapäissään huusivat vaimoilleen. Joskus hiljaisina iltoina kuuli jopa selvää läiskintää ja lyömisen ääniä. Eikä todellakaan saa unohtaa kerrostaloni kulmilla usein pyöriviä porttoja.

No minkäs teet kun on paska duuni ja sitäkin paskempi palkka. Täytyy tyytyä vähän huononpaan. En kyllä itsekkään ollut mikään mallikansalainen, kaljaa joka päivä alakerran baarissa ja krapulassa töihin kaupungin laitamilla sijaitsevalle teurastamolle.  

Harmaa kerrostaloni häämötti jo edessäni. Enää muutaman askel niin sain avata sen ruosteisen ulko-oven. Mennä sisään homeelle haisevaan käytävään ja kävellä kuudeteen kerrokseen asti lahoja portaita pitkin. Tehtyäni tämän kaiken työnsin avaimeni oveeni varovasti, sillä ties milloin sekin menisi poikki, kun oli niin laho.

Asuin sisälle asuntooni ja näin vain asunnon täynnä masennusta ja kylmyyttä. 40 neliömetrisessä huoneessani ei ollut muuta kuin sänky, luoja ties missä siitäkin oli päiväpeitto. Metsänvihreä sohva ja suoraan väritelevisioden hamasta nuoruudesta tuleva televisio. No keittokomerossa oli kaikki tarvittavat vehkeet, hella sun muut. Matoista ja verhoista asuntoni ei ollut kuullutkaan, aino koriste koko huoneessa oli seinään piiretty ympyrä, jonka sisällä oli kolmio.

Tämä merkki kuvasti uskomustani ja toiveita. Sen paremmin en sen merkitystä osaa selittää, mutta minua se rauhoittaa, se saa mieleni tyyneksi ja olemukseni uneliaaksi. Nyt oli siis oivallinen hetki istua sohvalle tuijottamaan tuota kuviota, sen ostoskeskus jupakan jälkeen.

Nukahdin hetkeksi, heräsin vasta kello 22 illalla. Onneksi oli sentään perjantai.

"Ba-ba-baariiiiiin!" Raikui ääneni huoneessa.

Jos vaikka tällä kertaa sain naisseuraa. Tarkistettuani rahatilanteeni ja tyhjennyttyäni hilukipponi, menin vessaan "laittautumaan" mikä toisinsanoen oli yhtä kuin hiustenharjaus ja partaveden sipaisu molemmille poskille.

Sitten vain alakerran baarin kaljaa kittaamaan !

Istuin vakiopaikalleni ja tilasin puolen litran tuopin. En ennättänyt istua kauakaan kun vastapäätäni loosiin istui hämärästi tutunnäköinen mies.

"Voisit opetella hieman käytöstapoja.." Juuri istunut mies sanoi

"Anteeksi?" Kysyin hämmentyneenä

"Että mites olisi se kinkku?" Mies sanoi.

"Ai, sinä olet se ostoskeskuksen joulupukki, ihmekkös kuulostit jotenkin tutulta. Mutta olemmeko me tavanneet kenties jossain muuallakin, koska takkuinen tukkasi näyttää jotenkin hämärästi tutulle sekä nuo ihmeelliset arvet kasvoillasi?" Kysyin vieläkin hämmentyneenä " Ja en aio pyytää sinulta anteeksi, jos sitä tulit tähän hakemaan." Lisäsin töykeästi.

"No sietäisi pyytää, mutta asun tässä kerrostalossa tuossa viitos kerroksessa." Mies sanoi matalla äänellään.

"No sehän selventää asiaa.. Olisiko äijällä nimeäkin?" Kysyin ja siemaisin samalla olutta tuopistani.

"Kakuzu. Entä herra joulunvihaaja itse?" Kakuzuksi esittäynyt mies sanoi.

"Sano vaan Hidan." Esittäydyin itsekkin

"No entäs se sukunimi?" Kakuzu kysyi.

"Mitäs sinä sillä? Ai että voit hakea sen puhelinluettelosta ja soitella mulle keskellä yötä pilapuheluita hihitellen kuin pikkutyttö? Ja sitä paitsi et sanonut edes omaasi." Sanoin nauraen

Kakuzu vastasi piikittelevästi: "Entäpä jos soittaisin sinulle meheviä seksipuheluita?"

Tässä vaiheessa pokkani ei enää pitänyt vaan räjähdin raikuvaan nauruun.
"Vai että ilomies-tyttöhuora -mikä lie- joulupukki. On siinä sulla ammattia tarpeeksi." Sain sanottua hekotukseltani.
"Tilataas muutamat tuopit näin aluksi..."

Seuraavaksi huomasin käveleväni portaita ylös Kakuzu perässäni. Ilmeisesti olimme menosssa asunnolleni. Siinä minä raahasin puolituntematonta miestä asunnolleni ja vielä melkein umpihumalassa. Siis mitä vittua täällä tapahtuu?

No siinä me nyt seisoimme, minun rähjäisen asuntoni eteisessä.

"Täähän on yhtä huonossakunnossa kuin tuo minunkin kämppäni." Kakuzu sanoi.

"No mitäs tältä seudulta voi olettaa?" Sanoin nauraen. "Saa sitä sohvallekkin istua." Lisäsin vielä.

Kakuzu meni oikopäätä istumaan sohvalleni ja minä seurasin itse perästä. Huonoksi onnekseni, humatilani huomioonottaen, kompastuin ja rojahdin suoraan Kakuzun syliin. Ihmeekseni se tuntui yllättävän lämpimälle ja mukavalle. Jostain kummansyystä käperryin siihen, no pistetään liiallisen kaljan piikkiin tämäkin päähänpistos. Sovin Kakuzun syliin täydellisesti. Kaikki huoleni tuntuivat siinä ollessani katoavan ja oloni tuntui muutenkin huojentuvan.

Tajusin kuitenkin itsekkin, että mitä helvettiä oikein tein, mutta ei Kakuzu ollut tyrkännyt minua syrjään tai yrittänyt edes siirtää minua pois siitä.

"Tuota noin.. Eikai haittaa jos oon tässä? Oot vaan jotenkin niin pirun lämmin ja pehmee, että tässä on mukava olla." Sanoin varovasti.

"E-eei haittaa yhtään." Kakuzu sanoi arastellen ja huomasin hänen kasvoillaan pientä punaa, oliko sitten punastus tai alkoholin tuomaa huumaa.

Sitten Kakuzu teki jotain yllättävää, hän nimittäin tarttui vyötäisiltäni kiinni ja nosti minut istumaan syliinsä niin, että olimme kasvotusten.

"Mitä sinä nyt te-- umgg.." Kakuzu lopetti lauseeni lempeällä suudelmalla suoraan suulleni.

Se suudelma oli pehmein ja kostein minkä olin ikinä kokenut. Enkä edes halunnut lopettaa sitä vaan vastasin siihen ensin varovasti, mutta sitten pääsin vauhtiin ja aloin suoraansanottuna nuolemaan hänen suutaan ja suupieliään joskin niitä nyt edes oli, koska niistä lähti korviin asti ylettyvät arvet, jotka oli tikattu paksulla mustalla narulla yhteen.

"Ai, sinä olet noin innokas. No mennäänpä sitten." Kakuzu sanoi ahnaalla erotiikkaa tihkuvalla äänensävyllä.

Voi minua tyhmää nuorta miestä, en taaskaan tiennyt mihin soppaan olin itseni sotkenu ja mitä tästäkin seuraisi.. Äkkiä löysin itseni lattialta makaamasta ja Kakuzu oli suoraan päälläni. Tarkalleen ottaen lantioni päällä.  Hän alkoi jo riisumaan paitaa päältäni, kunnes keskäytin hänet: "Mitä helvettiä sinä oikein teet?!"

"No aluksi ajattelin ottaa vaatteet päältäsi ja ruokailla vähän aikaa tuolla haarojesi lähettyvillä. Loput varmaan voit kuvitellakin." Kakuzu sanoi iskevällä äänensävyllä ja nosti vielä kulmiaan irstaasti.

Mitä helvettiä olin oikeasti mennyt tekemään? Seksiä miehen kanssa? Mitä vittua oikeasti.. Tämä tilanne oli minulle jotain aivan uutta ja pelottavaa.

Kakuzu kuitenkin jatkoi riisumistani, saatuaan paidan päältäni hän katseli vähän aikaa kalpeaa yläkroppaani, joka oli kaikesta kaljan kittaamisesta huolimatta ihmeen hyvässä kunnossa. Kakuzu siirtyi suutelemaan kaulaani. Hän totaalisesti kuolasi kaulani, hän puri ja näykki vaaleaa ihoani. Järkeni käski lopettamaan tämän pelleilyn välittömästi, mutta tuntui vaan niin saatanallisen hyvältä, etten voinut sanoa mitään, päästin suustani vain matalia huokauksia.

Hitaasti Kakuzu hivuttautui alemmas ja alemmas suudellen kokoajan vartaloani. Kun hän pääsi lantioni kohdalle, hän lopetti hetkeksi. Kakuzu alkoi nyt itse hivuttaa paitaansa päältään. Paidan jo levätessä lattialla osuivat paljaasta ikkunasta tulevat auton valot Kakuzun ruumiiseen. Huomasin sen olevan täynnä arpia ja ympäri kehoa meni tikkauksia samanlaisia kuin kasvoissakin.

Mieleni teki kysyä mistä hän oli saanut ne, mutta en rohjennut kysyä sitä. Oikeasti tämä pelleily saisi loppua, mutta siinä hyvänolon tilassa ja muutenkin humalassa ajattelin, että mitäs vittua, kerranhan me vaan eletään, että antaa mennä vaan.

Sillä aikaa kun oli ajatuksissani, oli Kakuzu saanut jo housuni ja omansa pois ja ne koristivat yhdessä paitojen kanssa alastonta lattiaa. Siinä boxereisilläni hytistessäni kylmää lattiaa vasten Kakuzu sanoi: "Jos sinua noin paleltaa niin voin tehdä olosi uskomattoman lämpimäksi, että et edes muista mitä kylmyys on."

Nyökkäsin varovasti antaen Kakuzulle luvan tehdä mitä nyt ikinä aikookaan tehdä. Sitten Kakuzu alkoi hääriä boxereideni luona, vetäen ne hitaasti alas. Seuraavaksi hän tarttui sykkivään miehuuteeni ja alkoi hyväillä sitä käsillään.

"Ihan mukavan kokoinen mulkku pojalla, harmi vaan, että sinun ei tarvitse tänään tyydyttää sillä minua." Kakuzu sanoi irstaasti.

Hän otti penikseni suuhunsa ja nuoli sitä viiltävän hitaasti. Sisälläni sykki ja Kakuzun liikkeet tuntuivat pelottavan hyviltä. Kakuzu tiukenti tahtiaan ja tunsin, että kohta poksahtaa. Juurinkin näin tapahtui, laukesin huohottaen Kakuzun suuhun, ahnaasti hän nuoli suupieliltään viimeisetkin pisarat pois. Hän tuli kokonaan päälleni ja suuteli minua, välillä näykkien alahuultani ja välillä tunnustellen kielellään suuni sisäpintaa.

Lopulta Kakuzu rikkoi suudelman ja pyöräytti minut nopeasti kontilleen eteensä ja otti alushousuni kokonaan pois. Samalla lensivät pois myös hänen omansa. Siellä kerrostalossa, kuudennessa kerroksessa oli nyt kaksi täysin alastonta miestä valmiina harrastamaan seksiä. Tässä vaiheessa minua pelotti hiukan.

Mitään sanomatta Kakuzu työntyi hiljalleen sisääni. Aluksi se kirvaisi aivan jumalattoman paljon, mutta kun Kakuzu kehotti minua rentoutumaan ei se enää sattunut niin paljon. Lopulta se alkoi tuntua niin hyvältä, etten voinut olla huokailematta äänekkäästi. Kun Kakuzu huomasi, että olin tottunut, hän lisäsi surutta vauhtia. Nyt huokaukseni kuuluivat varmasti alakertaan asti.

Tunsin olevani taas aivan herkillä, mutta Kakuzu ennätti tulla ennen minua. Tultuaan sisääni hän vetäytyi pois ja rojahti lattialle makaamaan. Olin niin uupunut, että läsähdin siihen Kakuzun viereen lattialle.

Kun heräsin iltapäivästä illantapahtumat palasivat mieleeni ja tunsin, että perseeni oli aivan saatanan hellänä. Kakuzusta ei ollut jälkeäkään ja kun vaivanloisesti sain housut jalkaani otin esille lompakkoni, kun avasin sen huomasin sen olevan tyhjä, vaikka sinne jäi vielä eilen muutaman kymppi.

Oli siinäkin yksi saatanan joulupukkimieshuora.. Vittu mä en juo enää ikinä. Paitsi ehkä tänään, kun tuon perse kivun selviää paremmin humalassa.




ps. jos inspis isköö (ja jokku ylleesä halluu tämmöstä lukkee, niin voispa tälle semmosta huorahtavvaa jatkoo tehhä)
pps. Joo tuli melkein savvooooo!

Kommentit (Lataa vanhempia)
tynnyri - 2010-12-07 18:48:01
Ei tainut meenä Hidanilla ihan putkeen :)) nauroin melkein kok tarinan ajan, ku oli niin hyviä lausahduksia XDD

5p

neko-yasha - 2010-12-07 20:05:39
Paljon löytyy kirjoitusvirheitä, mutta niitä on yllättävän hankala sieltä kännykällä poimia.. Anteeksi tästä :C
mutta anyway (tät-tä-rä-tää) ficci oli muuten oikein onnistunut~ nom nom nom yaoita <3 pelastit juuri tämänkin pienen pervon homon yö unet eli kiitoksia~ x) oli pakko lukee, ko parituksena oli kakuhidan.. Paras paritus ikinä * x *
mutta joo, 4 pojoo. Koska niitä kirjoitus virheitäkin löytyi (o U <)

Cate - 2010-12-08 18:38:56
Tshih... Hidan-parka x)
voisit tehä sitä jatkooki, jos jaksat (minä pervo haluan lukee lisää -.-' ) mutta siis, aivan ihana, toi Hidan on vaan niin söpö...
hehe, juu, miä taidan lopettaa nyt, ennen ku menee taas toks jaaritteluks koko homma. Ainaki yhen virheen sieltä löysin, mut en enää ^^' sorry... mut seki oli vaa joku et 'n' kirjain puuttu jonku sanan perästä, et ei mitää ihmeellistä. 5-pistettä!

Yumi - 2010-12-13 13:23:51
Good job! ;D Ihana paritus ja repeilin jatkuvasti hyville sanavalinnoille ja lausahduksille.
Kirjotusvirheitä jonkin verran, erityisesti pisti silmään 'boxereisilläni'. Piti kauan asiaa pohtia mutta eikös se taivuteta 'boxerisillani'? (pirun vaikea sana) Varma en toki ole ;D
Mutta jatkoa vaan tulemaan! <3

Kipsi - 2011-02-26 14:58:41
Mitenköhän en tätä ficciä aijemmin ole täältä bongannut? :'3
Noh.. nyt sitten tuli luettua. >D
Bongasin muutamia virheitä, kaikkia en kuitenkaan jaksanut noutaa tähän ;__;

Halusin nopeasti takasin nuhjuiselle asunnolleni (takaisin)
Mennä sisään homeelle haisevaan käytävään ja kävellä kuudeteen (kuudenteen)
Asuin sisälle asuntooni (Astuin)
aino koriste koko huoneessa oli seinään piiretty ympyrä (ainoa)

OK, ja pakko sanoa, että kuolin. Tää oli niin mahtava ficci.. ja molempien lausahdukset sai mut nauramaan. Kakuzu on kauhee vanha perverssi!! XDD
Ja nauroin lopussa ihan hirveesti, Kakuzu pölläs Hidanin rahat! PFFT. XD

Saat 5 pinnaa. XD

izumoampkotetsu - 2011-07-09 22:57:38
Aluksi se kirvaisi... <-- kirpaisi. Kirva on ötökkä =)

Kirjoitus tyylisi toimii. Kuvailua on mukavasti ja repliikitkin ovat luontevia.
Jokin tarinassa häiritsi mutten osaa sanoa mikä se oli... Ehkä olen vain liian väsynyt. *menee nukkumaan*
3p

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste