Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Sydän ja mieli Osa 2 - kateka
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 794 sanaa, 4830 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-12-08 16:12:33
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Jatkoi viime osalle o/

Ihme on tapahtunut! o_o'' minä lisäsin sen. Heh... *Julkasemiskammo*
Antakaa anteeksi virheet ;_; ~
Jatkoa tulee öö... Eiköhän lähiaikoina ala tulla :3
Pikkusen lyhyt muttapää halkes kesken kaiken ^^' liian paljon ajatuksia samaan aikaan päässä O3O''

Arvostelu
1
Katsottu 767 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kettupoika nousi viimein tuoliltansa, vetäen takkinsa päälle naulakosta ja sännäten ulos. Tämä pääsi helposti yli ylensyönnin seurauksista. Poika hidasti vauhtiaan ja totesi mielessään: "Noniin, noniin, Naruto. Älä rasita itsees liikaa, ettei sydän ala taas reistailemaan." Naruto moitti itseään omassa pikku päässään. Tämä tallusti rauhassa eteenpäin, katsellen tarkkana naapurustoa, bongaten jonkun ajan päästä Sain asunnon.
"Jees." Naruto totesi itsellensä ääneen, kulkien normaaleja askelia nopeammin ovelle. Naruto koputti pari kertaa.

Sai havahtui, pisti piirrustus käärönsä pois. Hän huusi pian toiselle "Sisään" ja nousi tuolilta. Naruto avasi oven, astuen nättiin asuntoon. Tauluja seinillä, pieni keittiö, WC oven lähellä, parisänky... Naruto katseli vilaukselta koko asunnon ja astui enemmän sisään.

"Tervetuloa, Naruto-kun." Sai hymähti, mennen poikaa vastaan. Sailla oli siviiliasu käytössänsä tällä hetkellä, eikä himottava napa näkynyt.
"Ah, kiitos." Naruto huokaisi. "Kiitos että tulit." Mustatukkainen hymyili vähän ja jatkoi. "Mietin koko päivän, että milloin tulet. Luulin että et tule olenkaan." Sai istahtu tuolille, viittelöiden Naruton istumaan vastapäätä. Naruto hipsutti tuolille, vastaten näin: "Äääh, mulla oli vaan kiireitä." Hän naurahti vähän hermona. Sai katseli toisen pojan hermostunutta naamaa.
"Öh, mikä sinulla on?" Sai solkkasi kirjakielellä. "Ai mulla vai? Ei mitään." Naruto hymähti hiukan agressiivisesti toiselle. "Eh... No ei sitten mitään." Sai havahtui.

Pojaty olivat hetken hiljaa, kunnes Sain oli pakko rikkoa hiljaisuus.
"Tosi mukavaa kun tulit, Naruto-kun. Mitä haluaisit tehdä?" Vanhempi kysäisi toiseltä.
"Hemmetistäkö minä tiedän..." Naruto sanoi hiljaa, niin ettei toinen kuullut. Ei ollut Narutolla tarkoitustakaan sanoa noin, ei hän halunnut olla röyhkeä Saille, joka yrittää kovasti.
"Ööö, en tiä. Ehota sä jotain." Naruto katseli tauluja.
"Okei." Sai hymähti, mietiskellen pari sekuntia ja keksen sitten. "Naruto, katsotaanko joku leffa?"

Naruto havahtui. Hän piti leffoista. "Käy! Mikä se on? Mitä genreä?"
Sai mietti minkä näyttäisi. "Se on Kauhu nimeltä ''Petollinen peite.''"
Naruto hymähti, hän piti eniten Komedioista, koska tykkäsi nauraa ja olla iloinen. Narutolla pelotti että hän säikähtää leffassa niin paljon että saa sydärin tai jotain vastaavaa.

"Katsotaanhan se?" Sai kysyi innoissaan.
"Katsotaan joo." Naruto naurahti, vähän vaivautuneen sävyin. Sai ei huomannut tätä, vaan pisti filmin pyörimään ja lysähti sohvalle.
Narutolla oli tunne, että jokin puuttuu. "H-Hei! Entä popparit?!" Naruto hämmentyi kun tajusi.
"Ai, onhan minulla." Sai nousi. Pian poika olikin jo ottamassa keittiön yläkaapista poppareita. sai ojensi pussin nuoremmalle todeten : "Käyn vessassa, laita sinä nämä sillä aikaa mikroon."

Naruto alkoi pistämään pop cornia. Sai kävi asioillansa ja palasi.
Pian he asettuivat katsomaan leffaa, tosi lähekkäin. Kiitos Sain ahtaan sohvan!

Leffa kului, ilta kului, kohtaukset vaihtuvat. Naruto huomaamattaan oli kiinni Saissa. Tällä pelotti leffa niin paljon, koska siinä oli aaveita. Pikku Naruto melkein itki katsellessaan. Yhdessä kohtaa Naruto säikähti niin, että halasi Saita. Pari pelon hikipisaraa valui Naruton pään päältä muualle kasvoihin.
Sai huomasi viimein. "Naruto." Tämä pysäytti kauhuleffan ja katseli nuorempaa, joka oli tarrautunut häneen kiinni. Sai silitti säälivästi nuorempaa, hikistä poikaa. "Ei hätää, se on vain leffa." Hän sanoi lohduttavalla äänensävyllä.

Naruto huokaisi raskaasti ja pidätteli vanhemmasta tiukasti kiinni. Sai silitti Naruton hiuksia pitkään, hellästi. Naruto nousi viimein ja suuntasi ulko-ovelle. Sai pysäytti hänet halauksella. "Minne menet?" Sai pidätteli poikaa, joka aloitti heti rimpuilun. "KOTIIN!" Naruto riuhtoi. Sai ei päästänyt poikaa pois. "Et mene minnekkään." Sai totesi rauhassa. Naruto lopetti riuhtomisen ja lysähti maahan väsymyksestä. Sai huokaisi ja nosti melkein väsähtäneen pojan, vieden hänet sänkyynsä nukkumaan. "Että sinun kanssa." Sai katseli poikaa. "Ihan kuin veljeni aikoinaan." Sai toteaminen sai hänet itsensä hymyilemään. Hän katseli poikaa, peitellen hänet siihen.teksti

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste