Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
kannattava suunnitelma - Kuparikapu
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 731 sanaa, 4383 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-12-21 18:04:44
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Naruton ja Hinatan  loppuakohti kuumeneva ensimmäinen kerta.

Arvostelu

Katsottu 1246 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Naruto käveli hermostuneesti ympäri asuntoaan. Hinata tulisi tänään, ja he olivat jo pari viikkoa sitten päättäneet, että tänään tulisi olemaan se ikimuistoinen yö, heidän ensimmäinen kertansa. He olivat olleet yhdessä jo yli vuoden, mutta Hinata oli halunnut ottaa kaiken hitaasti, ja Naruto oli usein ollut pitkään hämillään pientenkin hellyyden osoitusten jälkeen, yksinäisen lapsuutensa takia, joten tähän pisteeseen oli tultu vasta nyt.

"Mitä jos Hinata ei pidäkään siitä? Mitä jos hän peruu sen viimehetkellä? Tätähän he olivat halunneet." Ajatukset pyörivät blondin päässä aina siihen saakka kunnes ovikello kilahti. Naruto nielaisi ja avasi oven puna poskillaan. Hinata seisoi paikallaan oli lähes yhtä punainen kun silloin joskus nuoruudessaan pyörtyillessään aina nähdessään pojan.

Naruto ohjasi tytön olohuoneen sohvalle ja istui tämän viereen.
"Oletko sinä varma tästä?" hän kysyi heikolla äänellä. Hinata nyökkäsi tarmokkaasti ja kaappasi Naruton käden syliinsä. "Naruto, tehdään se,"tyttö sanoi hieman innostuneesti. "Ota paitasi pois," tyttö komensi yllättävän äkkiä. Naruto totteli ja veti paidan päältään saaden hiuksensa törröttämään vielä enemmän. Hinata silitti pojan hiuksia ja siiryi istumaan vielä  lähemmas poikaa avaten toisella kädellään huppariaan. "Mennään makuuhuoneeseeen," Hinata sanoi ja he siirtyivät sinne.

Läpikuultavan verhon läpi siivilöityvässä valossa he riisuituivat alusvaatteisilleen ja pysähtyivät katseleman toisiaan. Tämä oli jotain aivan muuta kuin kesäiset päivät rannalla. Tässä oli jotain paljon henkilökohtaisempaa ja vielakin satumaisempaa. "Naruto, autatko minua riisumaan liivini? Avaat vain hakaset," Hinata ehdotti ja kääntyi selin Narutoon, jotta poika näkisi mitä tekee. "Voi Luoja!" Naruto ajatteli ja alkoi hieman tärisevin käsin avata hakasia. Minuutin kuluttua Hinata riisui liivit kokonaan ja olensi ne Narutolle.

Naruto tuijotti kädessään olevia rintaliivejä. "Hinata," karkasi heikko kuiskaus pojan huulilta kun hän nosti katseensa ja katsoi lähes alastonsa tyttäystäväänsä omassa sängyssään. "Naruto," vastasi Hinata ja nosti pojan molemmat kädet rinnoilleen. Naruto saattoi tuntea Hinatan sydämen sykkeen ja punastui huomatessaan jääneensä tuijottaan tämän rintoja. Naruto katsoi Hinataa ja hänen ilmeensä kertoi, että oli hänen vuoronsa ottaa jotain pois, se saattoi tarkoittaa vain hänen boksereitaan.

Naruto riisui bokserinsa nousematta ylös ja istuutui liikkumatta vuoteelle. Hinata riisui hetken kuluttua omansa ja he jäivät katsomaan toisiaan. Naruto saattoi tuntea himon voimistuman sisällään ja esitti kysymyksen jota he molemmat olivat jo ajatelleet:"Mitä seuraavaksi?" "Minä olen ylhäällä joten tulen syliisi." Hinata vastasi.

Naruto liikkui sängyn keskelle ja Hinata tuli istumaan hänen syliinsä. "Kirjoissa sanottiin, että se voi sattua ensimmäisellä kerralla." Hinata sanoi ennen kuin laskeutui Naruton seisokin päälle. Pään liukuessa sisään Hinata tunsi miellyttävää kihelmöintiä  eikä voinut kuin pudistaa päätään Naruton kysyessä sattuiko häneen.

Ollessaan kokonaan sisällä Naruto päästi mielihyvän houkaus joka sulatti myös Hinatan viimeiset muurit ja niin kiihottuneet äännähdykset täyttivät huoneen Hinatan aloittaessa varovaisen edestakais liikkeen.

"Hinata, minä en kestä enää, minun on pakko tulla," Naruto henkäisi ja antoi vihdoin itselleen luvan laueta. Hinata kohottautui hitaasti pois Naruton sylistä ja kävi tämän viereen vuoteelle makaamaan. Narutokin laskeutui makuulleen, veti Hinatan lähelleen ja suuteli Hinataa vasta toisen kerran heidän suhteessaan silmät auki. "Minä rakastan sinua Hinata," Naruto kehräsi tytön korvaan johon tämä saattoi vastata vain samalla tavalla"Minäkin rakastan sinua Naruto." Hinata kiersi kätensä Naruton ympäri ja tunsi tämän sydämen sykkeen.

Siihen he nukahtivat vierekkäin, toisiinsa kietoituneina, ja näkivät elämänsä tähänsaakka suloisimpia unia.


Kommentit (Lataa vanhempia)
Nepatus - 2011-03-09 15:34:57
Hmm... Ihan hyvä, mutta aika lyhyt. tän luki alle viidessä minuutissa .___.' (jaja sitte en tykkää tästä parituksesta mut ei sillä väliä..) Saat 2p koska oli aika lyhyt ja äkkipikainen. Tiiän kyllä että ne oli suunitellu tota, mutta........ aika äkkiä seki hetki loppu.

Kuparikapu - 2011-04-08 14:54:42
joo tää oli aluks pitempi, mutta sitten tallentaminen jotenkin epäonnistui ja ei sitten enää jaksanut kirjottaa kunnolla uudestaan.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste