Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Nyt sinäkin sait sen. - Violetu
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 665 sanaa, 4478 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-02-20 14:08:27
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Genre: fluffyksi taitaa mennä.
Paritus: SaiNaru (sohva tuntuu myös olevan keskeisessä roolissa).
Ikäraja: K-11?
On jälleen sunnuntai ja Naruto käyttäytyy hiukan omituisesti, mutta Sai pitää toisesta huolen. >>

Arvostelu
8
Katsottu 1203 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Rai pyysi ficciä, jossa Sai hoivaa sairasta Narutoa ja tämä olkoon eräänlainen vastaus siihen (tosin löytyy myös toinen, joka kantaa nimeä "Aina sunnuntai.").
********************************************************


Nyt sinäkin sait sen


Sai tulee tavalliseen tapaansa sunnuntai-iltapäivänä Naruton asunnolle sydän hakaten liian lujaa juostusta loppumatkasta. Taivaalta on alkanut putoilla märänpuoleisia lumihiutaleita.
Asunto on oudon hiljainen, Sai ei kuule sen paremmin tv:n kuin yhdenkään pelikonsolinkaan ääntä ja se on hiukan yllättävää.
“Naruto?”

Vaaleatukkainen löytyy tutulta paikaltaan sohvannurkasta siniset silmät omituisen kirkkaina kiillellen. Naruto kuitenkin hymyilee hänelle ja Sai hymyilee takaisin niin hyvin kuin osaa.
Naruto taputtaa viereistä sohvapaikkaa jalallaan, sillä blondin pää nojaa sohvapäätyyn. Koko sohva näyttää olevan romahtamaisillaan, eikä Sai muista, koska huonekalun ryhti on niin lysähtänyt. Lysähdyspisteessä näyttää olevan myös Naruto, jonka hymyn väsymyksen Sai huomaa vasta lähempänä.

“Oletko kunnossa?” Sai kysyy, nojaa päänsä Naruton koukistettuihin polviin nähdäkseen ystävänsä silmät.
Naruto kohauttaa olkiaan ja päästää tuhahduksen ja naurahduksensekaisen äänen. Vaaleatukkaisen yleensä eloisien silmien sävy on väsyneen avannon sininen. Sai ei ennätä sanoa mitään, kun Naruton polvet kaatuvat hänen altaan ja hän lysähtää ystävänsä päälle.
“Anteeksi”, sana on Sain huulilla, mutta hän ei saa sitä ulos, kun huomaa Naruton kasvot muutaman sentin päässä omistaan.

“Sinä olet lämmin”, Naruto nostaa kätensä poissaolevana Sain hiuksiin ja rapsuttaa tätä korvan takaa niin kuin koiria rapsutetaan. Blondi hihittää ja äkkiä Sailla on kuuma.
“Naruto - “ Sai ei ole aivan varma mitä aikoo sanoa, mutta Naruto keskeyttää hänet painamalla kaksi kylmää sormea Sain huulille. Naruton käsi tärisee niin, että sormet lipsahtavat melkein avonaisten huulten välistä suuhun.

“Sinulla on kylmät sormet”, Sai sanoo samaan aikaan Naruton sormia tarkoituksettomasti suudellen.
“Tiedän”, Naruto tuijottaa sormiaan, tuijottaa Sain suuta.
Hitaasti Naruto siirtää kätensä sohvan selkänojalle ja nojautuu lähemmäs kunnes hengittää Sain kanssa samaa ilmaa.

“Minulla taitaa olla salaisuus”, Naruto kuiskaa Sain poskelle ja heidän katseensa kohtaavat ohikiitävän hetken ennen kuin Naruton huulet painuvat Sain poskelle ja liukuvat siitä huulille.
Naruton huulet ovat kuumat ja niin ovat posketkin, Sai huomaa kaikkien sekavien tuntemustensa lomassa, joista hänen aivonsa ovat äkkiä täyttyneet. Sydän on kiihdyttänyt tahtinsa vaarallisen nopeaksi ja vatsaan on asettunut jotain samaan aikaan kevyttä ja raskasta.
Suudelma päättyy kun kolahtava ääni hätkähdyttää heidät erilleen. Naruto nojaa taas sohvan käsinojaan ja Sai kumartuu katsomaan äänen lähdettä.

“Nyt sinäkin sait sen”, Naruton heikko hihitys kantautuu Sain korviin ja hän ennättää nähdä, miten vaaleatukkaisen silmät painuvat kiinni melkein kuin esirippu laskeutuisi. Näytös on päättynyt, tai ainakin tiedossa näyttää olevan kysymysmerkin pituinen väliaika.
Sitten Sai huomaa lattialle pudonneen kuumemittarin ja nostaa sen huomatakseen korkean lukeman näytöllä.

“Kolmekymmentäkahdeksan ja puoli.”
Naruto tärisee ja välillä luomien alta näkyvät kuumeiset silmät. Sai huokaa, koskettaa kevyesti huuliaan, ei itsekään tiedä miksi. Sitten hän kääntää katseensa takaisin Narutoon.
“Minä vien sinut nyt sänkyyn”, Sai sanoo ystävälleen ja nostaa liian lämpimän Naruton syliinsä.

Naruto tärisee, kietoo passiiviset käsivartensa Sain niskan ympärille ja huulet painavat kiitoksen kaulan ihoon.
Sai ei välitä, ei tunne minkäänlaista harmia siitä, että saattaa itse pian tuntea itsensä yhtä veltoksi ja sekavaksi kuin Naruto nyt on. Vaikka Naruto on hänen sylissään liian lämmin, Sai tietää, että hänen oma lämpönsä tulee sisältäpäin, eikä sitä ole yhtään liikaa.

“Minä pidän sinusta huolta”, Sai irrottaa Naruton kädet ympäriltään ja laskee tämän sänkyyn painaen huulensa hetkeksi liian kuumalle otsalle.
“Nuku nyt”, Sai kuiskaa Naruton hiuksiin, eikä toista tarvitse kahta kertaa pyytää, Naruto on jo unessa.


********************
Palaute olisi ilahduttava asia.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Kadelma - 2011-02-21 11:01:16
iiiihana! minu mielestä ei mitään virheitä ja tyksin kovasti tästä... eli 5 pistettä ^^ seuraavaa odottelen :)

Daikon - 2011-02-22 19:16:53
Olenko jo kommentoinut kaksi muuta sinun ficciäsi tänään? No tässä tulee kolmas. : DD

Olen sitä mieltä että SaiNaru on kyllä sellainen paritus, että sitä lukiessaan aina hymyilee. He ovat jotenkin omalla tavallaan suloinen paritus. Ainakin tässä teoksessa!

SaiNaru tais nousta juuri äsken suosikkeihini. C:

Ja, ja kyllä minäkin sitä jatkoa tästä mielelläni lukisin. Jos vaikka olis Naruton vuoro hoitaa Saita?

ItaIta11 - 2011-02-27 20:15:29
Eipä ole suosikki parituksni, mutta olipahan pakko lukea kun sohvakin mainittiin (hmmm... mitä tämä kertoo minusta?) Mutta oikeen söpö oli, pitää myöntää ^^ 4 pojoo

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste