Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Painajainen - oneechan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 344 sanaa, 2169 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-02-20 20:57:44
Kansio: Muu - muu

Alussa Oranssipukeinen hahmo, hän ja Naruto on sama henkilö että ei jää epäselväksi. Kuitenkin tämä kertoo siitä, että Naruto näkee painajaista, tilanteen taju katoaa ja hän herää pulpetin päältä seisomasta..

Arvostelu
3
Katsottu 1026 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oranssipukeinen hahmo juoksi pimeässä metsässä, hän pujotteli puiden ohi ja hyppi kivien yli. "Nopeammin", hän ajatteli. Naruto kuuli kuinka jokin jahtasi häntä. "Se saavuttaa mut", oranssipukeinen hahmo hätäli "Mun täytyy mennä nopeampaa!" Naruto nopeutti vauhtiaan, mutta sitten hänen jalkansa lipsahti märältä kiveltä ja hän kaatui.

   Naruto huohotti maassa. Hänen rintaansa sattui, eikä hän pystynyt liikkumaan. Se jokin lähestyi häntä, yhä nopeammin ja nopeammin. Naruto painoi kasvonsa kosteaan sammaleeseen, ja toivoi että häntä ei löydettäisi. Samassa jokin riuhtaisi hänet pystyyn, Naruto sulki silmänsä. Naruto ei halunnut nähdä niitä kasvoja, jonka katseeseen hänen oli alistuttava. "Ei, ei, ei!" tämä oranssipukeinen henkilö aneli.
  
Naruton rintaansa viilsi tuska, ja hän tunsi kuinka veri tulvi hänen rinnastaan. Naruto pystyi vain huutamaan tuskasta. Matala ääni sanoi: "Huuda vain, mutta kukaan ei sinua kuule." Naruto karjui epätoivoisesti ja matala ääni nauroi.
  
Sitten tiukka ääni karjaisi "Naruto!", ja Naruto heräsi todellisuuteen. Hän seisoi tunnilla pulpeitin päällä ja kaikki katsoivat häneen. Naruto tunsi kylmän hien otsassaan. Luokassa oli aivan hiljaista.
  
Sitten Sasuken ääni rikkoi pysähtyneen luokan: "En ihmettele, miksi olet noin surkea, jos sinä nukut tunnilla, Luuseri". Naruto katsoi Sasukeen ja kiitti mielessään tuon musta hiuksisen pojan antamaa pakoreittiä. Sitten hän huusi "Katotaan kuka täällä on luuseri!", ja osoitti Sasukea sormellaan.
  
Luokka palautui ennalleen ja Iruka antoi Narutolle yhden tunnin jälki-istuntoa tunnilla häiritsemisestä.

Myöhemmin Naruto vielä mietti, miksi Sasuke oli auttanut hänet pois niin tukalasta tilanteesta. "Varmaan se idiootti ei kestänyt sitä että meitsi sai enemmän huomiota, ku se", Naruto oli tyytyväinen ratkaisuunsa ja piti siitä kiinni. Pian kaikki unohtivat välikohtauksen, eikä siitä enää puhuttu seuraavalla viikolla.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Ritachi - 2011-02-21 06:02:05
Tää on tosi kiva tarina, vaikka joksenkin lyhyt. ♥ Ootko ihan itse keksinyt ja mistä lähti idea? Selitystä vois vähän enemmän kirjottaa. ♥

Tästä tupsahtaa 4pojoo. ♥

oneechan - 2011-02-21 06:57:59
Joo-o, tota mulla ei ollu mitään ideaa kun mä lähin kirjottaa.. Ajatus muodostui siinä samalla. Tarinaa kirjottelin myöhään yöllä ja osittain siksi että väsytti tais jäädä muut teksti vähäisiksi.. ^-^ Oli kyllä joo aika lyhyt, olisin voinu pidentää sitä vaikka millä ja päässä pyöri kaikelasia ideoita, mutta sitte kun mua nukutti ni en jaksanu kirjottaa siitä niin pitkää tarinaa kun olisin halunnu. Ehkä enskerralla!

Wedu - 2011-02-21 13:31:45
Tota.. Aika lyhyt tosiaan, idea on ihan hyvä muttei kovin omaperäinen. Vuorosanat olis hyvä kirjoittaa omile riveilleen ja niiden jälkeen tulee pilkku (tai piste ym. tilanteesta riippuen) esim:
"Se saavuttaa mut", oranssipukeinen hahmo hätäili.. jne.

Tekstissä myös pienet numerot ja tasakymmenet kirjoitetaan kirjaimin, eli 1h kirjotetaan ihan "yksi tunti".

Jos alotat uuden kappaleen, älä mielellään aloita sitä sanalla "hänen". Mieluummin "Naruto teki sitä ja tätä, ja hänen sille ja tälle kävi näin ja näin", eikä toisinpäin. En tiedä onko se ihan joku oikea säänntö mut ainaki se kuulostaa ja näyttää siten paremmalta. :'D
Kirjotusvireitä löytyi myös, esimerkiksi tuolla tuo "karjrisi" tai "pulpeitin".

Ja tosiaan, totesit tuossa ylempänä että olisit voinu kirjottaa pidemminkin ku ideoitaki oli mut väsytti ni et voinu kirjottaa, sain sellasen käsityksen et kirjotat suoraan tänne naruto.fi:in. Kannattaisi kirjottaa jonnekin kirjoitusohjelmaan johon sen voi tallentaa välillä ja jatkaa myöhemmin. Lukijatkin tykkää ku on kunnolla loppuun asti suunniteltu ja kirjotettu teksti. Ei mitään kiirettä, kukaan ei pakota julkasee ficciä justhetinyt. :)

Pahoittelen mahdollisesti turhan pitkää ja moittivaa kommenttia ja sitä että annoin pisteitä vahingossa 1 vaikka piti antaa 2. :c Mut jatka kirjottamista, siinähän sitä oppii. :)

Wedu - 2011-02-21 13:33:17
..Ja hyvähä minä oon kirjotusvirheistä valittaa ko teen niitä iteki samassa lauseessa ku niistä huomauttelen :'D Haha. Sori.

oneechan - 2011-02-21 16:22:16
Joo, olen ihan samaa mieltä kaikista kirjoitus virheistä ym. En ole herkästi loukkaantuvaa tyyppiä, kuuntelen kritiikkiä suuttumatta. Olen iloinen, että autatte mua edistämään näitä kirjoituksia.. ^-^ Se olisikin tyhmää, että kaikki kommentoisivat vain "Wau" ja "upea", koska sitten kirjottaisin tyhmänä niin, että kukaan ei saisi mitään selvää.. ^0^

MAAKA - 2011-03-01 16:10:29
Oikeen kiva! :3 Olisi ollut kiva jos olisi ollut pidempi... Juuri kun pääsin vauhtiin.

Nooo~ En rupea kritisoimaan tai mitään. Kaikki on jo tullut. :) Ja minä tosiaan tykkäsin. Joten pistetäänpä 4pojoa.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste