Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Sasuken paluu Konohaan ja sitä seuranneet kivat ja vähemmän kivat tapahtumat! - horaaneko
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2313 sanaa, 14760 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-03-19 18:31:02
Kansio: Muu - muu

Title: Lue tuolta ylhäältä
Author: Horaaneko
Rating: ... I dunno.
Genre: (black) humor
Pairings: noup
Warnings:
-homoläppää (ihan hyvässä mielessä mutta jos kärsit homofobiasta, älä lue tätä ficciä)
-Rakasta typerää huumoriani
-vaikeaselkoista tekstiä
-kaikkea järkyttävää materiaalia
-ei sovi ihmisille, joilla on yhtä likainen mielikuvitus kuin Sasukella
Disclaimer:
Naruto (c) Masashi Kishimoto (meinasin kirjottaa Kismihoto...)
Story (c) Horaaneko
Stupid ideas (c) Horaaneko

Summary: Yhdellä sekunnilla tapahtui monta asiaa. Yksi niistä oli, että Sasuke sai kivan ajatuksen. Hän päätti palata Konohaan!


<(0w0)>
/______\ Horaaneko kiittää, kuittaa, kumartaa ja tunkee kätenne keksipurkkiin jos ette kommentoi tai muuten vain osoita huomiota tätä tarinaa kohtaan!

Arvostelu
24
Katsottu 2001 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
A/N: Heipä hei! ^^ Täältä tulen uuden räpellykseni kanssa, jonka tein, kun sain tarpeekseni angstaamisesta ja suremisesta ja kaikesta paskasta. 8I
Vielä muistuttaisin: Hahmot ovat tarkoituksella OOC, eikä tämä fic sovi tosikoille!
Lopun keksipurkkikohtaukseen sain inspiksen jostain sarjiksesta, jonka nimeä en nyt muista...
Juuh, mitäs muuta? :D Ei kai muuta kuin lukemaan!


Kello oli tasan 14:15:38.

Tällä samaisella, mitättömän lyhyellä sekunnilla tapahtui monta asiaa.

Eräällä hyvin syrjäisellä planeetalla tutun aurinkokuntamme syrjäisimmällä alueella kaksipäiset (mutta yksiaivoiset) sateenkaaren väreissä loistavat madonoloiset oliot tajusivat, etteivät he tulisi koskaan kehittymään niin viisaiksi, että voisivat kömpiä ylös vedestä ja elää pitkän, turhan, mutta verovapaan elämän. Tämän oivalluksen myötä kaksipäiset (mutta yksiaivoiset) sateenkaaren väreissä loistavat madonoloiset oliot päättivät tehdä hyvin yksinkertaisen joukkoitsemurhan. Mutta se tapahtui aivan toisella sekunnilla, joten emme aiheeseen puutu sen enempää, vaan jatkamme omaa, mitättömän lyhyttä, mutta kuitenkin hyvin tapahtumarikasta sekuntiamme.

Samaan aikaan eräällä Maa-nimisellä planeetalla masentunut toimistotyöläinen tajusi paitsi sen, että hänen vaimonsa vieressä makasi hänen pomonsa, myös sen, että heidän makuuhuoneessaan oli itseasiassa hyvin rumat tapetit.

Samalla sekunnilla jossain päin maailmankaikkeutta pieni, kovasti ameebaa muistuttava avaruusolio joutui madonreiän sieppaamaksi. Jos olisimme jatkaneet tätä tarinaa, olisimme saaneet tietää monia hyvin mielenkiintoisia asioita, kuten elämän tarkoituksen, mutta tämäkään ei ole meidän tarinamme.

Me aloitamme sekunnista, jolloin Sasuke Uchiha sai ajatuksen.
Hän pomppasi ylös tuoliltaan säikäyttäen ystävänsä, ja huudahti silmät pyöreinä:

"Minä lähden takaisin Konohaan!"

Hänen vieressään istuva Suigetsu huokaisi ja kysyi selvästi tympääntyneenä:

"Miksi ihmeessä?"

"En minä tiedä. Se voi olla kivaa!" Uchiha naurahti saaden osakseen hyvin kummastuneita katseita. Juugo tosin tuijotti Sasuken pään päällä kulkevaa tuhatjalkaista odottaen, että se kipittäisi miehen nenään.

Niin, Sasukella ei ollut mitään tietoa, miksi hän oikeastaan halusi palata Konohaan, mutta juuri nyt hänestä tuntui siltä, että se oli paitsi äärimmäisen typerä, myös oikein kiva ajatus. Ja Sasuke piti kivoista ajatuksista.
Kun kenelläkään ei ollut mitään Sasuken lähtöä vastaan, hän päätti lähteä heti matkaan.

Kun ilta-aurinko jo levitti kultaisia säteitään mahtavien hokagejen näköispatsaiden ylle, Sasuke Uchiha vihdoin saapui Konohan massiivisille porteille. Hän päätti suunnata ensin vierailemaan Kakashin luona, joka asui lähimpänä.

"Mitähän vanhalle kunnon Kaksulle kuuluu?" Sasuke mietti hymyillen.

--

Samaan aikaan Kakashi oli tajunnut jotain, mikä ei ollut ollenkaan kivaa.
Kun Kakashi oli ottanut maskinsa pois, hän oli huomannut hyvin ikävän asian. Toinen puoli hänen naamastaan, siis se, joka yleensä oli maskin alla, oli aivan vitivalkoinen, toisin kuin toinen puoli hänen komeista kasvoistaan.

Tähän ilmiöön oli tietenkin hyvä syy. Kakashi oli ajan saatossa ruskettunut, mutta maskin alla ollut iho ei ollut tietenkään päässyt kärventymään auringossa.

Kakashi huomasi näyttävänsä kertakaikkiaan rumalta. Eikä se ollut ollenkaan kivaa.

Kuin surunsa peittääkseen Kakashi peitti kasvojensa toisen puolen maskillaan, ja päätti keittää nuudeleita. Hän käänsi hellansa lieden kuumimmalle asteelle...

...ja sai ajatuksen.

Sasuke asteli Kakashin ulko-oven eteen ja koputti siihen iloisella rytmillä. Hän jäi odottamaan hymyssä suin, että ovi aukeaisi. Kun niin ei vielä viidenkään minuutin kuluttua käynyt, Sasuke koputti uudestaan, tällä kertaa kovempaa.
Kun mustahiuksinen sai tarpeekseen odottamisesta, hän avasi oven ja astui sisään.
Noin viiden sekunnin kuluttua Sasuke juoksi ulos talosta.

Kakashi jäi katsomaan auennutta ovea hämmästyneenä. Hän ei ollut nähnyt, kuka taloon oli pikavisiitille tullut, sillä tämä oli poistunut yllättävän nopeasti.

"Noh, aivan sama", Kakashi tokaisi ja käveli peilin eteen tarkastellakseen aikaansaannostaan.

Noin kolmessa sekunnissa Kakashin aivot ehtivät käsittää, ettei tulikuumalla liedellä naamansa polttaminen pikaisen rusketuksen aikaansaamiseksi ollutkaan ollut niin viisas idea.

--

Rintaansa puristava ja raskaasti huohottava Sasuke raahasi puoliksi halvaantunutta kehoaan Sakuran talon suuntaan. Kakashi maskittomana, ja niin älyttömän ruman näköisenä oli horjuttanut nuoren ninjan mielenterveyttä vakavasti, ja hänellä oli vaikeuksia pysyä pystyssä.

--

Useat tieteen parissa työskentelevät ovat sanoneet, ettei sattumaa ole olemassa. Asiat vain tapahtuvat niin kuin niiden kuuluukin. Näin ajatellen oli siis jo alusta (samaiset henkilöt ovat miettineet, mikä tämä alku on, ja he olettavat maailman virallisesti alkaneen siitä, kun luottokortti keksittiin. Ninjamaailman alusta ei ole vielä saatu yksimielistä tulosta) lähtien suunniteltu tosiasia, että Sasuke avasi oven samalla hetkellä, kun Sakura päätti hankkiutua eroon lemmikkikissastaan.

Sakura oli juuri menossa takaisin keittiöön siivoamaan kissansa ulosteet (syytä Sakura ei tiennyt, mutta jostain syystä kissa oletti käymäläkseen hiekkalaatikon sijasta tiskialtaan, mikä olikin syy Sakuran raivostumiselle. Itse asiassa tämä puolisokea kissa oli oikeasti melkoisen viisas, ja teki tämän vain piruillakseen, mutta tästä ei Sakuralla ollut hajuakaan) kun hän kuuli kiljaisun ulko-oveltaan.

Pinkkihiuksinen asteli katsomaan, mikä äänen oli aiheuttanut, mutta kun hän pääsi ovelle, tyttö näki vain tiellä huutavan miehen, jonka päähän oli mitä ilmeisimmin takertunut kissa.

"Ahahahaa miten tyhmän näköistä!" Sakura naureskeli.

Aikansa naurettuaan Sakura palasi keittiöön. Hän siivosi nenäänsä nyrpistellen tiskialtaan, pesi kätensä, ja oli juuri palaamassa eteiseen, kun hän huomasi maahan pudonneen valokuvan.
Sakura nosti kuvan käteensä ja nyyhkäisi pienesti. Kuvassa oli hänen ryhmänsä, ryhmä ennen Sasuken lähtöä.

"Voi Sasuke, olisitpa täällä."

Sakuran kaipaama henkilö oli itse asiassa käynyt hyvin lähellä häntä, mutta siitä ei Sakuralla ollut tietoakaan erään (jo alusta asti suunnitellun) ikävän tapauksen takia, johon liittyi hyvin pitkät kynnet omistava puolisokea kissa.

--

Sasuke oli juuri saanut vaivoin revittyä irti naamastaan kissan, joka nyt juoksi toisen ohikulkijan kimppuun.
"Noh, jos Naruton luona olisi kivempaa..." Sasuke huokaisi repiessään poskestaan kissalta jäänyttä kynttä.

Sillä hetkellä Naruto Uzumakilla ei ollut ollenkaan kivaa, eikä sen puoleen hänen ystävällään Gaarallakaan, jonka käsi oli mitä ilmeisimmin juuttunut keksipurkkiin. (syytä tälle ei tarkkaan tiedetä, mutta on melko arvattavissa, että Gaara piti suklaakekseistä, joiden pintaan oli painettu "I hate my dad and mom and Yashamaru and Sasuke is pussy". Se, miten tämä kaikki mahtui yhteen keksiin, mistä tällaisia keksejä sai, tai miksi se luki keksissä huonolla englannilla, on arvoitus)

"Emmekö voisi vain rikkoa purkkia?" Naruto tuumi samalla, kun hänen päässään pieni aivojen alkukantaisin versio tanssi sambaa.

"Ja katkaisisimme samalla käteni? Ei kiitos", Gaara ärähti.

Naruton aivot aloittivat hyvin vaikeaselkoisen breakdancen ja valssin sekoituksen, kun blondi koitti keksiä keinoa ystävänsä käden pelastamiseksi.

"No jos nyt vain yritetään vetää se irti?" Naruto ehdotti. Gaara oli kyllä ehdottanut samaa jo viitisen minuuttia sitten, mutta tämä suostui ehdotukseen mukisematta.

Sillä hetkellä, kun Naruto yritti taistella keksipurkin kanssa, Sasuke saapui blondin ulko-ovelle.
Yhtäkkiä pieni ääni mustahiuksisen pään sisällä esitti hyvin viisaan ehdotuksen:

"Mitä jos ensin kuuntelet, mitä siellä tapahtuu, niin ei käy kuten aikaisemmin?"

Sasuke päätti totella  pientä ääntä (miten tyhmä sanonta, kuinka äänen voi määritellä pieneksi?) päässään, ja asetti korvansa ovea vasten. Sisältä kuului Naruton ääni:

[Tässä vaiheessa lopeta lukeminen, jos omistat yhtä likaisen mielikuvituksen kuin Sasukella. Sinua on varoitettu, joten turha syyttää minua jälkeenpäin!]

"En onnistu!" jota seurasi Gaaran ärtynyt ärähdys:

"Yritä kovemmin!"

Sasuken päässä löi tyhjää.

"Odota, otan paidan pois. Täällä on tosi kuuma..." Naruto sanoi tuskastuneena.

"Pidä kiirettä! Alkaa tässä olla itselläkin vähän tukala olo."

Sasukella alkoi raksuttaa. Hänen päähänsä nousi kaikenlaisia ei-niin-kivoja mielikuvia.

"Noniin! Kokeilen uudestaan!" Naruto huudahti.

"Auh!"

"Anteeksi, sattuiko?"

(sisällä Gaara loi murhaavan katseen Narutoon. Totta kai hieman "sattui", kun toinen veti suurinpiirtein hänen kättänsä sijoiltaan)

"Ota vähän rauhallisemmin kiitos."

Sasuke tunsi, kuinka hänen kasvojensa kuumotus kasvoi aste asteelta.

"Jos menisit tuohon pöydälle, niin tämä voisi olla helpompaa. Lattia on tosi liukas", Naruto selitti hengästyneenä, ja jatkoi pian:

"Okei, Gaara. Rentoudu, niin tämä sattuu vähemmän."

"..."

Tuli hiljaista. Sasuken silmät alkoivat vuotaa, sillä hän oli unohtanut räpytellä niitä viimeisen viiden minuutin aikana.

"Oletko valmis?"

"No joo joo!"

Sasuke ei edes huomannut, kun pieni verinoro alkoi valua hänen nenästään.

"Uhh..."

"Kovempaa!!"

Sasuke tunsi tärisevänsä holtittomasti. Pieni ääni hänen päässään suunnitteli itsemurhaa mitä kaameimmin tavoin.

"Tuo sattuu!"

"Sori Gaara... Hei nyt keksin! Laitetaan siihen saippuaa niin menee helpommin!"
(Välillä Gaara todella ihmetteli, mitä blondin päässä liikkui, kun tämä tunki nestesaippuaa hänen kädelleen)

"Okei..."

Sasuke valahti maahan. Syytä sille, miksei hän kuitenkaan tukkinut korviaan ääniltä, ei tiedetä, mutta me saatamme sen kuitenkin arvata.

"Ah... Nyt se tulee...!!"

"Uhh..."

"Vielä kerran!!!"

"Nngyaahhh!!!"

(sisällä keksipurkki lensi kaaressa halki ilman Naruto mukanaan. Gaara kaatui lattialle pöydän mukana.)

Sasuke valahti valkoiseksi, mikä saattoi johtua joko hänen suhteellisen perverssistä mielikuvituksestaan, tai sitten vain siitä, että puolet Uchihan sisällä olevasta verestä oli poistunut hänen sieraimiensa kautta Naruton ovimatolle.

"Tuota ei ihan heti kokeilla uudestaan", Sasuke kuuli Gaaran huokaisevan.

"Noh, ottihan se voimille!"

Kun Sasuke sai liikuntakyvynsä takaisin, hän lähti huutaen juoksemaan niin kovaa kuin jaloistaan pääsi kohti Konohan portteja rukoillen mielessään kaikkia tietämiään jumalia aina Painista Jasshiniin.
Samalla hetkellä Gaara katsoi kummissaan ulos ikkunasta.

"Aivan kuin talosi ohi olisi juuri juossut Sasuke Uchiha", hän sanoi.

"Mitä sinäkin olet ottanut niiden keksien lisäksi?" Naruto epäröi, mutta tuli itsekin kurkistamaan ikkunasta.

Blondi havaitsi Gaaran osoittamassa kohdassa veren ja kissankarvojen peitossa juoksevan mustahiuksisen ninjan.

"Ei se heti tarkoita, jos näkee mustahiuksisen ääliön, että se olisi Sasuke!" Naruto puuskahti ja oli juuri kävelemässä pois ikkunan ääreltä, kun hän tajusi, että oli tunkenut lattialle astuessaan jalkansa jo hyvin tutuksi tulleeseen keksipurkkiin.

"Öhm, Gaara... Pitänee näköjään sittenkin kokeilla uudestaan."

"Saakeli."

Oli Sasuken onni, etteivät hän ja hänen likainen mielensä olleet enää salakuuntelemassa Naruton oven takana.

Näiden ikävien tapahtumien myötä Sasuke palasi piilopaikkaansa, eikä kukaan saanut koskaan tietää, että hän oli aikonut palata Konohaan.

Kello oli noin 8:57:05.

Tällä samaisella sekunnilla tapahtui monta asiaa

Masentunut toimistotyöntekijä, jonka vaimo siis makasi heidän makuuhuoneessaan miehen pomon kanssa heidän upouudella parisängyllään melko vähissä vaatteissa, tajusi, että myös heidän makuuhuoneensa lampunvarjostin oli järkyttävän ruma.

Amerikkalaiset johtoportaan jäsenet hylkäsivät hankkeen kunniapatsaan tekemisestä Mc Donald'sille.

Pienellä planeetalla jossain niin sanotun jumalan selän takana atomi jakautui kahdeksi.

Kuussa asuvat jänikset kyllästyivät riisikakkujen tekemiseen ja keksivät luottokortin.

Sasuke Uchiha piiloutui kaappiin ja vannoi, ettei tulisi sieltä koskaan ulos. Tämä lupaus ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä nälän ja janon kasvaessa Sasuken oli pakko tulla kaapista ulos.

A/N: Ei tietenkään loppu vihjaillut mitään. xD
Syy miksi halusin Gaaran tuohon kohtaukseen on se, etten ole vielä tehnyt tästä hahmosta läppää, ja halusin kokeilla. Se on aina niin tosikko, niin piti vähän siitäkin tehdä huumoria. >:D
Joo ja sori jos ette tajunneet joitain kohtia. ^^" Lisäksi olen superväsynyt joten virheitä voi olla...
...Huh, kauheasti jännittää tän lisääminen. 8'D Nyaagh...
Kommentteja?<3

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2011-03-19 18:32:53
Katos otsikossa jo virhe! En voi sitä sattuneista syistä korjata, joten se menee siis näin: "kivat ja vähemmän kivat tapahtumat". ^^"

Yumisha - 2011-03-19 18:46:07
Ei vitsi tää oli hyvä :DD Nauroin iha sikana xD Voi Sakke rukkaa se varmaa sai elinikäsen shokin. xDD
ja jos ny iiiiiiiihan pikkutarkaksi ruvetaan, tuo on ihan mielenkiintoinen tuo "atomi jakautui kahdeksi" koska tähän mennessä on aina opeteetu että solu jakautuu, ei atomi. mutta tää on muutenki nii läppä nii ei tota kyllä tajuu ellei tiiä. :D
kyllä tästä täydet tulloo~

Shinji - 2011-03-19 18:48:11
Tajusin sen homo vitsin, mutta ihme kyllä se ei häirinyt! Hauska oli. 4 pistetä, kun oli yksi kirjoitusvirhe. Ymmärän, jos oot väsynyt.

tynnyri - 2011-03-19 18:51:58
Nauran :D Oli kyllä kunnon huumoripläjäys!
Todella mukava, hauska ja piristävä tarina ^^

Öms... Mitä sitä järkevää sanoisi? Ei kyllä tule mitään järkevää, kun nauran tuolle lopulle kokoajan joten tairan antaa vain pisteet, kun ei muuhun pysty xDDD
5p!!!!

Yumisha - 2011-03-19 18:54:13
O.o aika rankka arvostelu jos menee vitosest nelosee yhen kirjotusvirheen takia?

MAAKA - 2011-03-19 19:57:04
Eiiiih! Rakastan sun ficcejäs. >) En vaan ikinä oikeen jaksa kommentoida... =___________= Mutta nyt laitan tässä aikani kuluksi jotain~

Sain taas kyllä kunnon naurut! + yskänkohtauksen. Hmmm...
5pojoa, ei tässä mitään mutta ruveta selittämään. :3

ahmatassu - 2011-03-19 20:06:10
hajosin tänne >x'''DDDD

Kiitosta tästä piristävästä ...piristystekstistä...? :---------D Ihanaa vaihtelua tälle ainaiselle angstille joka maailmaa on valtaamassa. ...ja lumisateelle joka tuli juuri kun kevät oli niin lähellä );

mut hee toi Kaksun kohtaus oli rändö, mut ei juma kun oli hupaisaa kuvitella se naama. >www< Ja Tuo keksipurkkikohtaus. xDDDD <3<3<3<3 se on rakkaus xD ...eka sarjis mikä siit tuli mieleen oli joku karvinen ku se vetää niit keksei aina B-----D Hahaa noi rändöt pikkuhuomautusseikat joilla ei ollut käytännössä mitään tekemistä tarinan kanssa kruunas kaiken xD

Mut hei et ikinä arvaa minkä sä tästä saat~ >xD
+--------------------------------(>3<)-------------------------------------+ vinon pinon niitä ihmeellisiä keksejä ainakin x3

Yumiko - 2011-03-20 07:34:53
Härregööd kun oli mahtava alku minun päivälleni kun tämmöstä pääsin lukemaan! 8DDDDDD Noh, ei löytynyt virheitä, ja ficci oli ihana! Ja eeeeei, ei minulla ole yhtä likaista mielikuvitusta kuin Såskella, SE ON LIKAISEMPI. X3
Joo ja ne 5p. ;)

Yumi - 2011-03-20 08:21:58
Tosi yyberloistavanhauskaihana<3 ;DD Porukoilla meinas palaa käpy kun nauroin kuollakseni täällä heti aamu tuimaan ;D
5 pistettä ofc : D

Same - 2011-03-20 11:28:56
Hienoa horaaseni, hienoa.
Sait minut miltei nauramaan joka todellakin on saavutus jos minusta on kyse, harvoin edes hymyilen kirjoituksille tai piirroksille..
Hyvä on, minä en hymyile nykyään juurikaan yhtään, saatika naura, joten tämä oli mukavaa luettavaa.

Njoo.. jokin uupui niin nelonen tulee.
Hyvää työtä nainen.

SilentNumberXIII - 2011-03-20 11:56:28
Sun huumori se aina piristää päivää. Sasse sai monta elinikäistä traumaa käydessään kotikylässään.

Naruton pään sisällä saattaa oikeasti olla jotain tuollaista:D
Ja Sassen mielikuvitus *reps*, ei voisi huumorificci enää tästä paljoa parantua.

5 pojoo^^

-SasukeUchiha- - 2011-03-20 17:14:10
Tää oli...*reps*

Ei kyllä pysynyt pokka... Sasukella on likainen mielikuvitus. Anteeksi nyt, mutta heti meni minullakin ajatukset samaan suuntaan, kuin minun pienellä herrallani.

Tiedetään, olen yhtä viisas kuin Sasuke. Nauran vieläkin. Gaarahan oli hyvä, kun tunki kätensä keksipurkkiin. Harmi kun ei koskaan päässyt maistamaan suklaakeksejä, joissa luki hyvin, hyvin huonolla englannilla: "I hate my dad and mom and Yashamaru and Sasuke is pussy".

Hiljaisuus. Jos Sasuke olisi tullut sisälle, niin olisi kekseistäkin varmaan saanut traumoja. Iso kolahdus sen egoon ;)

No, jos mentäisiin itse asiaan. Hyvä tarina. Tykkäsin. Lopussa tuli sellainen fiilis, että: "No jo nyt on piru.. Joko se loppu!?"
Sitten repesin vielä kertaalleen. Ei ne kirjoitusvirheet haitannut, vaikka niitä olikin.
Saat viisi pistettä.

Anzu-Chan - 2011-03-20 21:34:46
Huhhuh! Tämä sai minun pienet mielikuvanystyräni tanssimaan suorastaan ripaskaa! 8D
Siis ensin lensin universumin laidalta toiselle, tähtien viuhuessa ohi näin ne madonoloiset mölliäiset, sitten makuuhuoneen rumat tapetit, sitten hymyilevän Sasuken Kakashin oven takana, sitten paskat tiskialtaassa ja viimein Sasuken ajatukset Naruton oven takana.

Jostain syystä nosti hymyn huulille. x) Olen vieläkin kuin vuoristoradasta noussut.. Mahtavaa tekstiä. *hoippuu takavasemmalle*

Hitsu - 2011-03-27 16:58:51
Älyttömän hauska. :D Nauroin alusta loppuun. Toi Naruton ja Gaaran kohtaus oli kyl yliveto. Minäkin täällä likaisen mieleni kanssa osasin ajatellä vähän sitä ja tätä unohtaen keksipurkin kokonaan >.<

Envyy - 2011-03-29 18:56:09
Juuri tällaista random settiä, sitä näin iltaan tarvitseekin!

Nyt kyllä ensimmäistä kertaa säälittää tuon Sasuken takia. Mahtaa olla kaamea kokemus... Ehkä ihan hyvä ettei palanut Konohaan.

Itseäni tuo purkki kohtaus ei valitettavasti riemastuttanut, koska olen lukenut kyseisen sarjakuvan, jonka pohjalta tapahtuma kävi.
(Deviantart Elizarushin "Dirty minded") http://elizarush.deviantart.com/art/Dirty-minded-pg-2-170903097

Vähän paha maku jäi siksi kohdasta suuhun, kun melkein samanlainen kuin alkuperäinen, ei varmaan ollut tarkoitus, mutta vähän plagioinnilta tuntui.

Mutta muuten kyllä ihan luettava "aivot narikkaan" ficci, eikä virheitä näkynyt. Olen nyt vähän väsynyt anteeksi huonosta kommentista. *häpeää*

Raw - 2011-04-02 16:55:57
Voi herran jumala :''DDD Susta tulee mieleen Terry Pratchett. Molempien tekstit sisältävät loistavaa huumoria, ja molemmissa purskahtaa nauruun joka toinen sekunti. Alku oli loistavasti tehty, samoin loppu. Viisi pistettä.

Terashiteru - 2011-06-11 08:20:34
Ei jumantsukkeli kuinka repesin. XDDD Piristi tylsää ja flunssaista päivää sanonko kuule miten paljon! Toi "Sasuken pieni ja likainen mieli" juttu oli ihan sairaan hyvä, ja olit onnistunut repimään vakavasta Gaarastakin hyvää huumoria. Saakeli on kiva sana ♥

Sitten tuo lopun "Sasuke tuli kaapista ulos". Sen voi ajatella, hm, sangen monella tapaa. Jos on likainen mieli, niin kuin Sasukella. Ja minulla.

Five points n__n

suvitin - 2011-07-15 10:53:14
ää liian hyvä XD repeilen täällä vieläkin, pakko antaa täydet pisteet >___<♥

horaaneko - 2011-08-26 08:02:19
Niin ja Envyy-chanin mainitsema kohta ("plagioinnista") on alkuperästekijän kanssa selvitetty juttu joten nou hätä. :>

Akatsukifani - 2012-01-03 22:46:45
Ääääälyttömän hauska! Muistuttaa vähän linnunradan käsikirja liftareille kirjaa. Mutta tää oli paaaaaljon hauskempi! (sori mun outo kommentti) X3

Itachisan - 2013-11-01 13:37:14
Repesin erittäin pahasti Sassen likaiselle mielelle :D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste