Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kaikista kasvoista - emopallero
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 949 sanaa, 5790 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-03-20 17:01:55
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Laitoin nyt tuohon Yaoi - kansioon, mutta sitten laitoin shounen-aihin. Enkö oo järkevä...

Mutta EvilSasuke on noussut haudastaan, ja päättänyt tehdä teille ficin joka on kirjoitettu parissa tai muutamassa osassa! Eikö olekin huono juttu?
Paritus on SasuNaru/NaruSasu.
Inspiksenä toimi Anna Erikssonin "Kaikista kasvoista" - kappale.
hahmot omistaa Masashi Kishimoto, tarina on minun.

Älkää säikähtäkö, kun tapahtumat kulkevat niin nopeasti...
Aikamuotojen käyttö on hankalaa.
MUTTA EN KERÄÄ SÄÄLIPISTEITÄ!

perustelut sille, kun kirjoitan tämän monessa osassa: muuten tämä tarina olisi kilometrien mittainen, joten pakko kirjoittaa osissa. Sorry.

En tiedä, voiko tämän luokitella songficiksi, vai ei, mutta nääh.
Lukekaa (jos uskallatte!), kommentoikaa, ja pisteyttäkää!

Arvostelu
9
Katsottu 1261 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Nuori poika seisoo esiintymislavan verhojen takana, odottaen esiintymisvuoroaan. Hän on aivan rauhallinen. Muut esiintymistä odottavat henkilöt katsovat poikaa kummissaan. He olivat tottuneet näkemään tuon blondi-pojan vapisevan innosta. Hänen silmänsä olivat aina säihkyneet onnesta.

Poika sulkee silmänsä ja huokaisee pienesti.

’Usko, kaikki sujuu hyvin’, hän toistaa itselleen mielessään.

Verhot aukeavat ja blondi poika saa raikuvat aplodit, kun hän astuu lavalle. Hän kävelee kohti mikrofonia, ja kyyneleet tulvivat väkisinkin hänen silmistään. Blondi pysähtyy ja tarttuu mikrofonista. Kosketinsoittimet ja rummut alkavat soida, jolloin kaikki hiljenevät. Blondi odottaa, että voi aloittaa.

’Tämä kappale on sinulle…’ hän ajatteli, ja alkoi laulaa.


"Kun taas ilta vetää verhot eteen, etten eilistä mä nää
Kun varjot vajoavat veteen, katsees sydäntäni lämmittää
Nyt vasta ymmärrän mä miksi löytänyt en aiemmin
Sitä suurta rakkautta vaikka etsinkin
Kaikki on nyt päivänselvää kun sä olet lähelläni juuri näin..."


Blondi poika sulki silmänsä, ja hänen muistonsa palasivat.

************

Hän näki pojan, joka oli ollut hänen rakkautensa. Hän näki myös, kun tuo poika osti hänelle tikkukaramellin, pehmoleluja ja kaikkea hömpötystä. Hän näki, kun tuo poika hymyili hänelle surullista hymyään.

Sitten he kulkivat kohti rantaa ja siellä olevaa laituria. Saavuttuaan tuonne, he istuivat vierekkäin laiturille. Blondi painoi päänsä tummahiuksisen olkapäälle ja hymyili. Hän oli onnellinen. Hän rakasti tuota poikaa enemmän kuin omaa elämäänsä. He olisivat aina yhdessä.

Yhtenä päivänä tuo toinen poika olikin poissa. Blondi oli etsinyt häntä koko päivän, muttei ollut löytänyt tuota, eikä saanut edes mitään vihiä siitä, minne tuo olisi voinut mennä. Hän oli käynyt laiturilla, puistossa, leikkipuistossa, kaikkialla.

************

Oli kertosäkeen aika. Blondi avasi silmänsä ja veti henkeä.

"Kaikista kasvoista, kaikista katseista
Etsin sinua, sinua vain
Kaikista kasvoista, käsistä huulista
Aina sinua, sinua hain
Tyhjistä vuosista, tuulista
Paljon kyyneleitä mä sain
Kaikista kasvoista, katseista
Etsin sinua, sinua vain"

************

Sinisilmäinen poika kulki väsyneenä ja uupuneena kohti kotiaan. Hänen mielessään pyöri vain hänen poikaystävänsä, joka oli kadonnut salaperäisesti. Hän oli kulkemassa jälleen laiturin ohi, mutta joutui pysähtymään. Hän näki jotain tuttua. Hän juoksi laiturille ja hän alkoi hymyillä leveästi.

”Sasuke!” hän huudahti.

Sasukeksi kutsuttu poika kääntyi ympäri, jolloin hän sai painoa syliinsä niin paljon, että tippui veteen. Hän nousi nopeasti pintaan, vetäisten ’möykynkin’ pinnalle jäljessään.

”Naruto…” hän kuiskasi.

”Miksi olit kateissa koko päivän!? Sasuke! Olin niin huolissani”, blondi, jonka nimi oli Naruto, melkeinpä huusi torjuvaan sävyyn tummatukkaiselle pojalle.

Naruto painautui Sasukeen kiinni, ja halasi häntä lujaa.

”Älä katoa enää noin, jooko?” blondi vielä kuiskasi.

Sasuke pysyi hiljaa. Hän upotti kätensä Naruton kullankeltaisiin hiuksiin ja silitti niitä hellästi. Hän ei kyennyt sanomaan mitään.

Hetken hiljaisuuden jälkeen molemmat nousivat vedestä, ja lähtivät kävelemään kohti Naruton kotia käsi kädessä, vierekkäin. Naruto nojasi Sasuken olkapäähän, ja pieni tuulenvire kävi sekoittamassa molempien hiuksia.

*************

Naruto hiljeni kertosäkeen jälkeen, ja jäi odottamaan seuraavan säkeistön alkua. Kyyneleet olivat jo kostuttaneet sinisilmät. Hän sulki silmänsä ja kyyneleet vierivät hänen poskilleen.

’Sasuke…’ hän ajatteli.

Sitten hän avasi silmänsä, ja alkoi taas laulaa.

"Kun aamu palaa paljaana ja sinut vielä vierelläni nään
En enää tahdo salaa sua rakastaa, ja kiinni sinuun jään
Selkääsi hyväilen ja painan kasvot hiuksiis tuoksuviin
Kun suutelet mua veri syöksyy varpaisiin
Olet maailmani muuta kaipaa en, olet mitä tarvitsen..."

**************

Aamu sarasti Konohan kylässä, ja aurinko paistoi kirkkaasti yhteen huoneeseen. Huoneessa nukkui kaksi ihmistä sylikkäin, ja peitto peitti vain osan heistä. Toinen heistä heräsi, ja avasi silmänsä. Hän näki toisen vielä nukkuvan.

’Nuku rauhassa’, hän ajatteli ja vetäisi peiton kunnolla molempien päälle.

Uskon sinun arvaavan, että nämä kyseiset ihmiset olivat rakastavaiset, Sasuke ja Naruto.

Blondi availi silmiään uuteen päivään ja haukotteli makeasti.

”Huomenta, unisilmä”, tummatukka sanoi pienesti virnistäen. ”Nukuitko hyvin?”

”Hu-huomenta… nukuin mainiosti”, Naruto vastasi hymyillen, suudellen sitten Sasukea.

Sasuke vastasi suudelmaan hellästi, mutta samalla intohimoisesti. Siinä he suutelivat hetken, kunnes happi uhkasi loppua. Sasuke vetäytyi, ja nousi istumaan.

”Naruto… minun on lähdettävä täältä. Iäksi”, hän kuiskasi.

Naruto järkyttyi pahimman kerran. Hän luuli kuulleensa harhan.

Sasukeko lähtisi?
************


A/N: tässä tämä eka osa. Toivon että tykkäsitte ^^

Kommentit (Lataa vanhempia)
Guren - 2011-03-20 17:16:42
Hyvin kuvailtu ja muotoiltu. Ihanan koskettava, mutta samalla hyvin kaunis. Melkein tuli itku silmään. En löytänyt mitään negatiivistä huomautettavaa. Täydet pisteet.
Jatkoa kiitos.

Ani-chan - 2011-03-20 17:41:55
Hohi, hohi... Tää oli ihanan koskettava..Tava ^^''
Eeh~?!? Sasse lähtee? JA VIELÄPÄ IÄKSI???!!! Hoo~ Q____Q *sad face* Uu siit~!
Toivottavasti Narska lähtee perään.. Tai jotain >0<''
Jatka samaan malliinh~! Mutta yritäppäs tehdä vähän pitempi seuraavalla kerralla, nee~?
Mutta siltih, annan siulle 5pojoo, 'ttebayo~!!! <3

Fuyu - 2011-03-20 17:44:54
Parilla sanalla sanoen: ihan ok. ajatus on todella suloinen, mutta toteutus ei tuo sitä parhaiten esille. Haittoja oli esim. aikamuotojen äkillinen vaihto alun preesensistä lopun imperfektiin. En vaan ymmärtäny sen ideaa. Kuvailun puute oli myös iso miinus, koska se tuo niin paljon sisältöä ja syvyyttä tekstiin että suosittelisin parantamaan sen saralla. Teksti tuntu myös etenevän aivan supervauhtia, mikä ei ollut mielestäni hyvä. Varsinkin moniosaiseen ficciin nähden on hyvä ottaa joka osassa aikansa, koska se selkeyttää ja lisää lukemisen helppoutta. Piti lukea teksti moneen kertaan kun tuli niin paljon 'häh, mitä just tapahtu ja miksi'-momentteja jaa itselleni se tuotti ongelmia.

ajatus on kuitenkin soma ja toteutuskelpoinen :) olet kaikenkaikkiaan hyvä kirjoittaja, mutta kehitysvaraa on vielä. Se ei kuitenkaan ole paha, koska kaikkihan me joudumme kehittymään kirjoituksemme kanssa ja harjoitus tekee mestarin :) annan tälle osalle 3 pistettä noiden miinus puolien takia, mutta jään kyllä seuraamaan miten kehityt kirjoittajana :) joten keep up äläkä lannistu ^^

friidulainen - 2011-03-20 17:48:13
*sniif* surullinen :( mutta kaunis ja romanttinen siinä samalla.
saat täydet pistee ja pyynnön jatkaa.

NarutoAngel - 2011-03-20 19:19:18
UU... UU... UUUHH O-O TÄMÄ SAI TUNTEET PINTAAN ÖRVELÖ!!! QwwwQ Tuli mielee iha omat kokemukset... >w< Jaja mie en oo hyvä arvioimaan ficcejä mutta nään tästä että teikä tykkää kirjoittaa ja meikästä oot hyvä siinä!! 8D Jaja mieki haluisin pitempää tästä!! :3 Vaan vitoisen saat~ Tarina veti mukaan heti~ x3

Hidefini - 2011-03-20 21:05:22
Aws mikä idea. En tiiä. Jotenkin jos musiikki ja SasuNaru yhdistetää nii rakastun ehkä hieman liian helposti. He.
Pari asiaa tässä iski silmää. Fuyu mainitsikin jo, että kuvailua lisää, mä en nyt ihan tiedä johtuuko se kuvailun puutteesta. Ennemmin miten tää etenee, tuli sellane fiilis että ensin tulee lause sitten töks taas lause ja töks. Jokasen lauseen jälkeen vaan töksähdetään se siirtyminen toiseen lauseesee. Lauseiden pitäisi yhdessä luoda tarinaa ei siirtyä töksähdellen eteenpäin. Tietysti kuvailun lisääminen auttaa tähän, mutta ei loputtomasti, se myös auttaa siihen, että tapahtumat etenevät nopeasti. Jos sulla itselläkin on fiilis, että tapahtumat etenevät nopeasti niin pysähdy ja lue teksti läpi ja mietin miten saat sitä hidastettua, sama juttu aikamuotojen kanssa, lue teksti rauhassa läpi ja mieti niitä sanoja. Kukaan ei oo kieltänyt miettimästä ja lukemasta omaa tekstiä vaikka miljoonaa kertaa läpi. Varsinaiset mestariteokset kirjoitetaan monta kertaa puhtaaksi, ennen ku niitä viedään toisten ihmisten nähtäväksi. Nää vaivaa ja paneudu, varsinkin jos tiedät omat virheesi. Siitä sitä oppii kaikkein parhaiten, ei vain mainitsemalla "äää mä tiedän ja joo" vaan miettimällä että hei miten mä paranna. Tee se seuraavan osan kohdalla ja saat mun sanan, niin siitä osasta tulee paljon parempi.

Ja jos nyt ihan pilkun viilajaks halutaa alkaa, niin jos ficin loppuun pistetään edit -sanan alle tekstiä niin siitä saa vaikutelman, että olet korjannut tekstiä vaikka esim. virheet jotka lukijat on maininnut tai jotain vastavaa. Ennemmin käytetään vain lyhennettä A/N eli authors note eli näin suomeks kirjottajan kommentit. Toinen olis, et tää on ennemmin shounen-aita ku yaoita, yaoissa on mukana vähän enemmän petipuuhia ja tarkkaa kuvalua niistä petipuuhista, tässä söpöstellään ja kävellään käsikädessä, jos ymmärrät mitä haen. Mutta ei aina tartte olla ihan niin pilkun viilaaja!
Saat nyt 3p, mut älä nyt lannistu, vaa jatka kirjottamista. Pääset vielä pitkälle, kunhan jaksat harjotella ja kirjottaa aina vaa lisää.

-SasukeUchiha- - 2011-03-24 14:19:57
SASUKESEONNIIIIIIN.... miehekäs?
Ahahhaa... mikä sana O__o
Ihana, ihana, ihana laulu. Perinteissuomalainen kappale. Eikös se ookin Anna Eeriksonin? Joo, tiedän tosi paljon suomesta, kun en ajattele, kun vaan Japania ;D

Tarinan juoni on ihanan, laulu oli ihana, Sasuke oli ihana, paritus ei ollut ihana, (anteeksi) ja öööh... Sasuke vaan oli niin.. niin..
-romanttinen
-ihana
-salaperäinen
-jättää Naruton (hahhaa)
-rakastettava
-suloinen
-kaunis
-hieman itsekäs (ei se kyllä mitenkään tässä ilmennyt, on vaan kiva luetteloida kaikista Sasuken ihanista piirteistä<33)
-komea
-IHANAIHANAIHANA
-perusangstinen (hieman)
-surullinen
-hymyilevä (sekin surullisesti)
-rakas
-ihastuttava
-vahva
-edelleen ihana

Niitä on lisääkin, mutta eiköhän tuolla nyt päästä alkuun ^^
Joo, no, tarina oli muuten hyvä, paitsi paritus ei. Luin kuitenkin. Eka meinasin ehdottaa, että laittaisit ton laulun sanat kursivoiden, mutta eipäs sittenkään.

Jotenkin.. jotenkin vaan jäi haikea olo.
Ja muuten, noi tähdet vähän ärsytti XD

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste