Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kuinka sanoa se. - Anzu-Chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K7- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1084 sanaa, 7313 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-03-20 21:19:04
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Paritus: Sai x Naruto
Pieni henk. koht. hetki Sain elämässä, jossa tunteet olivat ennen vain ohjeita paperilla.

Arvostelu
6
Katsottu 983 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Uskokaa tai älkää, mutta minä näin unta jossa kirjoitin tästä aiheesta ficin! 8D No, se piti sitten toteuttaa ihan oikeassakin elämässä.

Animessa oon just siinä kohdassa ku Sai rupesikin ihan hyväksi jätkäksi ja se nyt vaan on jotenki niiiin hellyttävä opetellessaan näitä tunnejuttuja ja muuta. x3 Siitä siis inspiraatio tähänkin. En nyt ihan liputa parituksen puolesta, mutta en kyllä vastaankaan.

Viimeisimmästä ficistä on aika hemmetin kauan, joten en mene ihan takuuseen tuloksesta.. :/ Ihan kuin olisi alkanut urheilemaan jäykistyneillä lihaksilla tai jotakin.. Mutta toivotaan että joku edes tykkää. :)



------

Sai katsoi sohvalla nuokkuvaa ystäväänsä.
Telkkarin vaihtuvat valot saivat pojan ihon hohtamaan sinertävänä, sillä muita valoja huoneessa ei enää ollut. Vaalea ja sotkuinen tukka laskeutui pojan kasvoille, ja siniset silmät tuijottivat puoliummessa kohti ruutua tuskin tajuamatta mitä edessä tapahtui. Sai ei yhtään ihmetellyt toisen väsymystä: olivathan he sentään harjoitelleet yhdessä melkein kaksitoista tuntia aamuvarhaisesta auringonlaskuun.

Mutta miten hän sanoisi sen?

Sai käänsi katseensa takaisin telkkariin Naruton hätkähtäessä horroksestaan. Blondi nousi istumaan ja venytteli haukotellen käsiään.
”Että osaakin väsyttää.. Onko tätä vielä pitkästi jäljellä?”
Sai kaivoi DVD:n kotelon tyynyjen välistä ja tiirasi sitä hämärässä.
”Varttitunti. Kohta loppuu”, hän sanoi.
”Okei, no katsotaan tämä sitten loppuun.” Naruto oikaisi takaisin makaamaan kahmaistuaan kulhosta viimeiset popcornit.

Varttitunti. Hänellä oli varttitunti aikaa sanoa se, sitten hänen täytyisi lähteä.

Sai huomasi vatsaansa pistelevän. Kuuluikohan sekin asiaan?
Poika toisti päässään samaa mantraa, jota oli kelannut itsekseen jo koko viimeisen kuukauden: jos ystävyys tarkoittaa toisesta välittämistä, missä menee raja ystävyyden ja rakkauden välillä? Kirjojen mukaan ystäviäkin rakastetaan, mutta Sai oli alkanut epäilemään omaa tapaansa rakastaa ryhmätoveriaan.
Se oli jotain.. ainutkertaista.
Ei hän tuntenut niin muita ystäviään kohtaan. Toki hän Sakurastakin välitti, mutta oliko se rakkautta?
”Rakkaus on syvää kiintymystä vastakkaista sukupuolta kohtaan.”
Näin sanoi eräskin kirja, ja se hämmensi Saita yhä enemmän.
Hehän olivat molemmat poikia..?

Hänen oli pakko kysyä ja saada varmuus asiasta.

Sai oli jotenkin hyvin tietoinen vieressään makaavan pojan läheisyydestä, vaikka he eivät edes hipaisseet toisiaan. Kuin Naruto olisi hohkannut kuumaa ilmaa ympärilleen.. Tai ainakin se siltä tuntui.
Niin tuntui oikeastaan aina, kun he olivat yhdessä. Sai ei tiennyt mistä se johtui, mutta se sai aikaan kummaa kutinaa mahanpohjassa. Kummia haluja ja ajatuksia, joita hän jäi myöhemmin kaipaamaan.
Haluja olla Naruton lähellä.. Katsella häntä..
Ajatuksia, joista Sai ei itsekään ollut selvillä. Mitä ne tarkoittivat?

Elokuvan lopputekstit ilmestyivät ruudulle nopeammin kuin Sai olisi uskonut. Naruto nousi ja konttasi telkkarin luokse sammuttamaan laitteita. Sai katsoi pojan vaalean t-paidan peittämää selkää ja jälleen outo kuohahdus ravisutti hänen sisintään.

Hetki oli tullut.

”Naruto..” hän aloitti, ja siristeli silmiään hetken pöytälampun valossa, jonka toinen oli juuri sytyttänyt. ”Minun on kerrottava.. tai ennemminkin kysyttävä erästä asiaa.. Jos se vain sopii.”
Vaaleatukkainen katsoi häntä hetken ihmeissään, kunnes käveli sohvan luokse ja istahti Sain viereen.
”Totta kai se sopii. Kerro huolesi.”
Sailla ei ollut aavistustakaan mistä aloittaa. Hän nosti katseensa, mutta kohdatessaan noiden syvänsinisten silmien odottavan tuijotuksen, sanat juuttuivat kurkkuun ja hän laski katseensa takaisin polviinsa.
”Onko kaikki hyvin?” Naruto kysyi, ja pieni huolenryppy ilmestyi hänen otsalleen.
”On, ei tässä mitään hätää..” Sai rauhoitteli yrittäen hymyillä kömpelösti. ”Minä vain.. olen miettinyt asioita.”
”Millaisia asioita?” blondi yritti auttaa. Sai huokaisi tuntiessaan itsensä todella typeräksi, ja päätti puhua suoraan. Se tuntui siinä tilanteessa jotenkin luontevimmalta.
”Miten voi olla varma, että rakastaa toista ihmistä jollain muulla tavalla kuin ystävänä?” hän sanoi sitten.
”Öh, tarkoitatko ihan.. sillä lailla?” Naruto häkeltyi. Sai kohautti olkiaan. Eihän hän voinut tietää mitä sillä lailla rakastaminen tarkoitti.
”No varmaan..” Naruto selvästi mietti sanojaan. ”Kun haluaa yhtäkkiä vain olla koko ajan sen jonkun seurassa. Ja haluaa pitää häntä hyvänä, olla hänen lähellään.. Haluta häntä.”
Sai tuijotti tiiviisti polviaan ahmien blondin jokaisen sanan. Oliko hän sittenkin ollut oikeassa?
”Onko ihan väärin tuntea halua omistaa koko ihminen?” mustatukkainen kysyi varovasti, ja hänen tyrmistyksekseen Naruto vain virnisti ilkikurisesti.
”No ei kai.. Kunhan ei mene liiallisuuksiin.”

Sekö oli sittenkin totta? Hänkö todellakin rakasti toista poikaa?

”Mitä jos sanon, että se toinen ihminen ei ole naispuolinen? Onko se edelleen rakastamista, öh, sillä tavalla?” Sai kysyi hiljaa, vaikka pelkäsi hieman vastausta. Eihän kirjojen totuuksia voisi kukaan kumota..
Naruto kuitenkin pudisteli päätään. ”Minun mielestäni sillä ei ole mitään väliä. Ihmiseenhän siinä ihastutaan ja rakastutaan, ei sukupuoleen.”
Sai nosti katseensa ja katsoi epäuskoisena ystäväänsä, joka vain hymyili. Hän näytti jotenkin niin.. ihanalta. Kalpeamman pojan valtasi yhtäkkiä niin suuri kiintymyksen tunne, että hän oli pakahtua siihen! Vielä oli kuitenkin yksi kysymys, joka poltteli hänen mieltään.
”Tuota.. Jos on kerran varmistunut, että todellakin rakastaa sitä kyseistä henkilöä niin.. Miten sen voi kertoa toiselle?”
Vaaleatukkainen poika punehtui yhtäkkiä rajusti ja raaputti sormella poskeaan. Sitten hän äkkiarvaamatta nojautui eteenpäin niin, että hänen huulensa painautuivat kevyesti Sain huulia vasten. Suudelma oli hellä ja kesti vain pienen hetken, kunnes Naruto nojautui nolona takaisin.
”Esimerkiksi noin”, poika sanoi hiljaa.

Sai tunsi yhä nuoremman pojan huulten kosketuksen huulillaan tuijottaessaan tätä silmät suurina. Se oli tuntunut niin hyvältä.. niin oikealta. Sitäkö hän oli kaivannut? Oliko tuo suudelma ollut puuttuva palanen hänen tunteistaan ja haluistaan?
Jos oli ollutkin.. se sai hänet haluamaan lisää.
Sai ojensi varovasti kätensä, ja nosti Naruton kasvoja leuasta kohti omiaan. Hetken he vain katsoivat toisiaan hiljaisuuden vallitessa niin lähekkäin, että heidän nenänsä melkein koskettivat toisiaan, kunnes Sai nojautui suutelemaan toista hellästi.

Hän suuteli poikaa, joka sai hänet tuntemaan tunteita, joiden olemassaolosta hän ei ollut edes tiennyt.
Poikaa, jonka hän halusi omistaa kokonaan.
Poikaa, jota hän ihan oikeasti.. rakasti.

-------

Se oli hauskaa, pitkästä aikaa. :) Voisi vaikka kirjoittaa jotain lisääkin, jos inspis iskee (tai unimaailman herra taas heittää mulle jonkun valmiin idean x) ).

Kommentit (Lataa vanhempia)
Violetu - 2011-03-20 22:39:25
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rakastan sua!!! <3 :DD
Tämä pelasti sunnuntaipäiväni ihan totaalisesti (köh, on jo maanantai...). Niin suloinen, ettei mitään rajaa, ja tuo tilanne... niin kiusallinen ja vaikea kirjoittaa, niin monta tapaa, jolla homma voi mennä metsään, mutta tässä oli kaikki kohdallaan, ihan kaikki.
Sai oli sopivan pihalla, mutta kuitenkin riittävän mukana ja oli jotenkin ihanaa, että Naruto ns. teki aloitteen (kaikki mahdolliset loppuratkaisut pyörivät lukiessa päässäni, mutta tuo ei keksinyt ilmestyä).
Voisin huutaa vähän lisää suoraa (ilo)huutoa, mutta taidan säästää capslockia ja sanon vain, että tämä oli uskomattoman ihana<3
Olen kiintynyt ideaan, että Naruto ja Sai hengailevat, katsovat leffoja ja tekevät treenauksen lisäksi juuri tuollaisia meille arkipäiväisiä asioita, siitä vielä lisää sydämöintiä<3

Köhöm, tulipa ihkutusta... :D tästä ei varmaan millään muotoa käy ilmi, että SaiNaru on ehkä suosikkiparini ikinä<3
Kuten sanottu, teit ainakin tämän lukijan erittäin iloiseksi.

~Violetu

Ritachi - 2011-03-21 05:49:05
Hyvä tarina! Uih ja parituskin on ihana, mä tykkäsin kyl täst roimasta. Hyvin olit kitjoittanutkin ja tekstistä sai selvää. ♥

5pojoo. (::

horaaneko - 2011-03-24 20:47:26
Voih, aivan ihana. Sulla on tosiaankin taitoa ja tyyliä! :D Muun tarpeellisen sanoikin jo Violetu, joten jätän kommentin kiireessä ikävän lyhyeksi ja annan vitosen onnistuneesta ficistä hyvällä parituksella. :D<3

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa!

TobiKun - 2012-01-25 17:54:21
(¤))) Kaikki mitä piti sanoo oli jo sanottu. Pah! Muttua... Ihanan ficin arvoiset 5 pistettä sinulle.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste