Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kuoleman herrat - Shinji
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 999 sanaa, 6602 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-04-12 06:03:16
Kansio: Crossover - Crossover

Rating: K-7

Disclaimer: En omista hahmoja. He kuuluvat tekijöilleen. Tarina on minun.

Tämä on viimeinen ficcini. Olen tehnyt tälle esiosankin, mutta olen poistanut sen, enkä tiedä laitanko sen uudestaan tänne.

Tämä sitten sisältää sitten jonkin verran juonipaljastuksia mangasta.

Jos jotkin asiat jäivät epäselviksi, niin kysykä pois.

Kommentia myös, kiitos.

HUOM! Jos luete Naruto mangaa Japaniin tahtiin, niin sanon että tämä on kirjoitettu ennen lokakuuta olevaa suurta paljastusta.

Viimeisenä tiedoksi: Minulla on lukihäiriö.

Arvostelu
13
Katsottu 2799 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Eräässä isossa pimeässä huoneessa oli kahdeksankulmainen pöytä. Ainoa valo oli pöydän yläpuolella. Pöydässä oli kuusi miestä. Johtaja istui pöydän päädyssä, hänen assistenttinsa istui häntä vastapäätä. Johtajan oikealla puolella istui kaksi miestä, samoin vasemmalla puolella.

Johtaja ja hänen assistenttinsa pitivät mustaa kaapua ja huppua yllä, muut eivät kumminkaan olleet pukeutuneet niin.
Jokainen paikalla oleva henkilö oli kuollut, mutta heidät oli herätetty eloon. Yhtä lukuun ottamatta. Jokainen oli myös täysin erilaisesta maailmasta. Tosin johtaja ja hänen assistenttinsä olivat samasta maailmasta.

Ensimmäinen henkilö vasemmalla oli kuudenkymmennenviiden ja seitsemänkymmenenviiden paikkeilla oleva harmaahiuksinen mies, jolla oli eräänlainen konesilmukka silmiensä edessä, minkä takia hänen silmiään ei näkynyt. Miehen nimi oli Keel Lorenz. Hän oli mahdollisesti saksalainen. Hän johti järjestöä nimeltä Seele, jonka tarkoituksena oli tuhota ihmiskunta ja ”synnyttää” se uudelleen. Hän ei muiden paikalla olevien henkilöiden ohella ollut kuollut.

Hänen vieressään istui nuoremman näköinen vaaleahiuksinen mies, joka oli SS-upseeri. Hän oli joukon lyhyin ja paksuin, ja noin kahdeksankymmentä vuotias. Hän oli mahdollisesti saksalainen. Hän tosin valehteli, että hänen nimensä oli Max Montana, mikä ei pitänyt paikkaansa. Johtajan assistentilla oli shinigamin silmät, joilla pystyi näkemään ihmisen nimen ja kuolinajan, ja hän näki Montanan valehtelevan. Montana johti natsijärjestöä nimeltä Millennium, jonka tarkoituksena oli tuhota Englanti ja aloittaa sota.

Lorenz ja Montana olivat lisäksi kyborgeja.

Ensimmäisellä miehellä oikealla puolella oli vaaleanharmaa naamio, jota koristi musta kuvio. Hänen silmänsä näkyivät välillä mustana, mutta ne olivat tosiasiassa erilaiset. Oikeanpuoleinen silmä oli väriltään punainen, mutta siinä oli myös mustaa. Vasemman puoleinen silmä oli liilan sävyinen. Hänen nimensä oli Madara Uchiha. Hän oli joukon vanhin, noin kaksisataa vuotias. Hän puhui japania, mutta hän oli maasta nimeltä Tulimaa. Hän johti järjestöä nimeltä Akatsuki, jonka tehtävänä oli napata häntädemonit, joita oli yhdeksän. Kun ne olisi koottu yhteen, syntyisi kymmenhäntäinen demoni. Madara ryhtyisi sen jinchuurikiksi, ja hän saisi vallan maailmassaan.

Hänen vieressään istui kolmekymmentä vuotiaan näköinen ruskeahiuksinen mies. Hän oli todellisuudessa vanhempi kuin miltä näytti. Hän oli shinigami nimeltään Sosuke Aizen, jonka tavoitteena oli nousta maailmansa jumalaksi. Hän oli perustanut Espada nimisen järjestön, joka tappoi hänen puolestaan muita shinigameja.

Kun johtaja puhui Madaralle, Aizenille ja assistentillensa, hän puhui japania. Muille hän puhui englantia.


Johtaja kysyi kylmästi: "Lorenz, onko järjestösi saanut ne kaksitoista EVA:a kasaan?"

Lorenz vastasi ilmeettömästi: "Yhdeksän tuhoutunutta ovat melkein halussamme, kolme valmista ovat valmiina. Mihin te edes tarvitsette niitä? Kolmatta Iskua ei voi toteuttaa ilma niitä ja EVA-01:tä.”

Johtaja sanoi: "Ne voivat auttaa meitä hoitelemaan Naruto Uzumakin ja Ichigo Kurosakin, jos he voittavat Espadan ja Akatsukin. Meillä ei kumminkaan ole vielä kiirettä saada kaikkia Evoja. Kuten lupasin, kolmas isku tapahtuu ilman niitä."

Montana kysyi hieman hermostuneena: "Miksi minun järjestöstäni vain neljäkymmentä, minä mukaan lukien, on saatu takaisin eloon?"

"Teitä on riittävästi hoitelemaan heidät. Meillähän on muutama Akatsukin ja Espadan jäsen puolellamme. Neljäkymmentä on vielä kuoleman luku. Kuka tietää, mitä siitä seuraa." Johtaja sanoi ilkeästi.

Johtaja kysyi Madaralta: "Saiko järjestösi Kahdeksanhäntäisen kiinni?"

"Kyllä, herrani. Oletteko kuitenkin varma, ettei Sasukea saa puolellemme?"

"Valitan, Madara, Uzumaki on saanut hänet puolellensa. Uzumaki vielä sai hänet kääntymään sinua vastaan ennen kuin kuolit."

Aizen kysyi kärsimättömästi: "Herrani, voinko luotta sanaasi, että Ulquiorra ei salaa minulta mitään?"

Johtaja vastasi: "Älä huoli Aizen, hänen mieltä on niin manipuloitu, ettei hän salaa mitään meiltä."

Johtaja kysyi assistentiltaan: "Mikami, ovatko homunculukset liittymässä joukkoihimme?"

Assistentti otti hupun pois päästään. Hänen nimensä oli Teru Mikami. Hän näytti 27-vuotilalta, mutta hän oli kymmenen vuotta vanhempi.

Hän vastasi: "Neljä heistä suostui liittymään."

"Ketkä?"

"Envy, Sloth, Greed ja Wrath."

"Oikein hyvä. Tietojeni mukaan Elricin veljekset ovat liitymässä Uzumakin puolelle."

Johtaja oli ikääntymisen osalta kuolematon, mutta hän voisi kuolla sairauteen ja jos häntä ammuttaisiin. Hänet ja assistentti oli herättänyt eloon Lucifer, tarkemmin sanottuna paholainen. Hän oli antanut johtajalle muutamia yliluonnollisia voimia. Lucifer myös auttoi johtajaa herättämään muut eloon.

Johtaja ajatteli: ”Tuo natsi läski saa toimia koekaniinina, jonka avulla testaan Uzumakin ja Kurosakin voimia. Jos hän ja hänen joukkonsa
jäävät eloon, muut saavat hoidella heidät. Kun olen saanut ne kaksitoista EVA:a, niin hankkiudun tuosta vanhuksesta ja häneen järjestöstään eroon. Sitten muutan ne EVA:t orjikseni. Sen jälkeen voimme hyökätä vihollisemme kimppuun. Uchihasta on päästävä eroon heti, kun olen saanut Yhdeksänhäntäisen. Sen jälkeen ryhdyn Kymmenhäntäisen jinchuurikiksi ja minusta viimein tulee tuhannen maailman jumala ja täydellisesti kuolematon. Aizenin voi ehkä säästää, mutta en ole vielä varma.”


Johtaja sanoi: "Hyvät herrat, meidän on tapettava neljä henkilöä. Ensin Edward Elric. Sitten Shinji Ikari, mutta sitä ennen on hoideltava hänelle tärkeä ihminen, sillä jos tämä henkilö on kuollut, Ikari masentuu niin pahasti, ettei hän taistele. Sitten tapamme Ichigo Kurosakin. Pääkohteemme on kumminkin Naruto Uzumaki. Jos hän voitti kagen ylittävän Painin ja sinut, Madara niin hän on suuri uhka meille. Hyvät herrat, julistan toisen kokouksen päätyneeksi."

Sitten kaikki paitsi johtaja sanoivat kovaan äänen japaniksi: "Kira on oikeus!" Tämä oli ainoa asia, jonka Lorenz ja Montana osasivat sanoa japaniksi.

Johtaja otti hupun pois päästään ja sanoi muille: "Kira on oikeus.”

Johtaja oli kolmekymmentäkolme vuotias (hän oli kuollut kymmenen vuotta aikaisemmin) japanilainen mies. Hänen nimensä oli Light Yagami, jumalaksi haluava massamurhaaja.

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2011-04-12 11:15:18
Lisäilit sit tähän vielä tekstiä? :D Noo mä voin siitä lisätystä osasta vielä ilmottaa virheet:
koekaniinia = koekaniinina
häneen joukkonsa = hänen joukkonsa
vihollisiimme kimppuun = vihollisemme kimppuun (tai ehkä vihollisiemme?)
niin minusta viimein... = ja minusta viimein... (näin se kieliopillisesti menisi oikein)
...ehkä säästä = ...ehkä säästää
sinut Madara = sinut, Madara (pilkku väliin)

Joo ja sit vielä muita virheitä jotka meni multa ohi:
ainoa aasia = ainoa asia
Hän toisin valehteli = hän tosin valehteli
häntä demonit = häntädemonit
assistentilensä = assistentillensa
12 EVA kasaan = 12 EVA:a kasaan

Saattaapi olla vielä jotain. ^^" Joo mut oon tän ennenkin arvostellut, joten en jaksa alkaa samaa kirjottamaan. Annan 4 pistettä<3
Joo ja sori vielä että tää betaus kesti niin pitkään. 0w0"

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa!

Shinji - 2011-04-12 16:27:02
Hahmoista aluksi. Keel Lorenz on sarjasta Neon Genesis Evangelion. Max Montana on Hellsingistä. Todellisuudessa hänet tunetaan vain nimellä Majuri ja Montana on vain yksi huhu hänen oikeasta nimestä. Sosuke Aizen on Bleach. Light Yagami ja Teru Mkami ovat Death Noteista.

Tämä ficci sitten sijoittuu Naruto ja Bleach sarjaan päätymisen jälkeen oleviin tapahtumiin. Vaikka emme vielä tiedä miten ne päätyvät. Evangelion osalta myös sen päätettyä, mutta oikeasti tämä tapahtuu sen epävirallisen jatko-osan Re-Taken väliseen aikaan. (Fanien tekemä manga siis.) Hellsingin ja Death Notein osalta myös niiden lopulta.

Light tarkoitti näitä EVA:ja. Niitä siis pitäisi olla 12. Mutta vain 9 niistä nähdään.

Sarjojen hyviksetkin ovat kokoontuneet yhteen, mutta siitä en kerro. Paitsi että Hellsingin päähahmo Alucard ei ole heidän joukossa. Millennium on siellä vain ”tukijoukoina.”

Muutamia Akatsukeja ja Espadalaisia on herätetty henkiin.

Teru Mikami petti Lightin sarjan lopussa, mutta tässä hänet on aivopesty niin, että hän on nyt Lightin orja.

Tarinasta kuulu kiitokset seuraaville henkilöille: horaanekole, Kipsille, Nutile, Maxile (Tosielämän kaverille), -HellScythele- ja viimeisimpinä parhaimmalle nettiystävälleni, jonka ansiosta laitoin sen tänne. Nimeä en kuminkaan kerro.

Jos on vielä kysytävä, niin olka hyvä. Kaikkiin en osaa kuminkaan osaa vastata.

Demon - 2011-04-12 17:04:56
oot tosin hyvä kitjoittamaan. tosi hyvä en välittäny sun kirjoitus virheistä ollenkaan. oot hyvä kirjoittamaan vaik on lukuhäirio sulla. saat 5pojoo. (kyätin vanhaa kommenttii alku on uus)

Thgilnoom - 2011-04-12 17:28:34
Hyvin on kirjoitettu ja oli oikein mielenkiintoinen alku. Vahva aloitus on kaiken perusta.

ahmatassu - 2011-04-12 18:59:54
Hoo tiedätkös tästä sais kasattua vaikka kuinka hienon ja ison tarinan jos vaan jaksais! ;D

Ja kaikki muut hahmot tunnistin paitti ton Keel Lorenzin, ku en oo sarjaan perehtyny. >xD Tunnistettavissa siis olivat jo tekstissä. ^^ Pikkusia yhdyssanavirheitä löysin vielä, mutta hukkasin ne joten en voi niistä ilmoittaa. :/ Olen pahoillani *kumartaa syvään ja lyö otsansa pöydänkulmaan* O____Q

...mut joo ehkä hiukan sekavan oloista paikoittain, mutta mukana pysyin. ^^ Nelosen siis tästä~

Cresta - 2011-04-13 11:01:18
Nyt oli kyllä hyvin jännä tämä. Mukava, että olit saanut horaanekon betaajaksesi. :) En huomannut tekstissä ainuttakaan varsinaista virhettä. Käytät aika paljon pistettä, siinä voisi vähän petrata ensi kerraksi. :) Lisää pilkkuja kehiin niin kyllä se siitä !

Mukava lukea tällaista cross-overiakin välillä. Lähes jokaisen hahmon tunnistin. Eipä ole kukaan ennemmin tällaista kirjoittanut, pidän kyllä ideasta, toivottavasti se saa jatkoa!

Cresta - 2011-04-13 16:10:12
Esimerkiksi ihan noista ensimmäisistä lauseista. Elikkäs kun käytät paljon pistettä, vaikka joihinkin kohtiin voisi laittaa pilkun ja tarvittaessa käyttää alistuskonjunktioita (että, jotta, koska, kun, jos vaikka, kuin, kunnes, joka, mikä yms.)

Esimerkiksi näin :

Johtaja istui pöydän päädyssä. Hänen assistenttinsa istui häntä vastapäätä
-> Johtaja istui pöydän päädyssä, hänen assistenttinsa istui häntä vastapäätä.

Johtajan oikealla puolella istui kaksi miestä. Samoin vasemmalla puolella.
-> Johtajan oikealla puolella istui kaksi miestä, samoin vasemmalla puolella.

Johtaja ja hänen assistenttinsa pitivät mustaa kaapua ja huppua yllä. Muut eivät kumminkaan olleet pukeutuneet niin.
-> Johtaja ja hänen assistenttinsa pitivät mustaa kaapua ja huppua yllä, muut heistä eivät kuitenkaan olleet pukeutuneet samoin.

Nämä on tämmöisiä pikkujuttuja. Tekstisi on kuitenkin aika selkeää.  :)

Lopputeksissä kuitenkin tämä alistuskonjunktioiden käyttö näkyy paremmin.
Guren - 2011-04-14 17:51:53
Hyvin kuvailtu. Odotan jo nyt seuraavaa osaa. Oli hyvin kuvailtu. En löytänyt mitään huomauttelemisen aihetta.

Flaronet - 2011-04-15 16:06:52
Huu,jännä idea yhdistää eri sarjojen hahmot keskenään yhteen tarinaan.Tarinassa oli itselleni hahmoja yhteensä kuusi Naruto-hahmojen lisäksi eli tarinassa mainitut Homunculukset ja Elricin veljekset.Ichigo Kurosaki (?) Light Yagami ovat ainakin nimellisesti tuttuja hahmoja,koska en ole erityisemmin lukenut Bleachia ja Death Notea,vaikka tiedänkin kyseiset sarjat (yllätys).

LonelyWarrior - 2011-04-16 12:32:55
Hyvä alku tarinalle, ja vaikuttaa mielenkiintoiselta. Itse asiassa olisin voinut lukea enemmänkin, sillä olisin halunnut nähdä minkälainen seka-meteli-soppa tästä olisi tullut :D Ite ku en oo hyvä kirjoittamaan monesta hahmosta samaan aikaan, vaan menen herkästi sekaisin @_@

Nyysäsin tekstiäsi, ja muutama virhe pisti eniten silmään:

Kolmas kappale, kolmas virke: "Hän on mahdollisesti saksalainen." ---> "Hän oli mahdollisesti saksalainen."

Seitsemäs kappale, neljäs virke: "Esapada" --> "Espada" (tietääkseni)

Kahdestoista kappale, Montanan repliikissä: "mukaanlukien" --> "mukaan lukien" (ei yhdyssana, kirjoitetaan erikseen)

Viimeinen sana ficissä: "massamurhaajaa" --> "massamurhaaja"

Nuo pistivät siis eniten silmään, muut virheet eivät niinkään. Komppaan myös Crestaa, että käytät pisteitä paljon, tosin sellainen on aika yleistä vähemmän kokemattoman kirjoittajan kanssa. Toisekseen kannattaa miettiä, onnistuisiko kaksi virkettä yhdistää toisiinsa, jottei teksti olisi niin töksähtelevän oloista, tai yksinkertaistamaan virkettä yhdistämällä päälauseen ja sivulauseen toisiinsa. Tosin tällaisen tajuaminen vaatii aika paljon aikaa, eikä onnistu hetkessä, enkä vaadi sellaisen opettelua.

Mitä nyt eniten pidän eniten tärkeänä on itse tarina. Jos se on hyvä, niin silloin minun puolestani itse tekstikin. Kirjoitusvirheiden ja kielioppivirheiden korjaaminen on vain lisäplussaa tarinalle, vähän sama kuin lisäisi mansikat muuten jo hyvän kermakakun päälle ;)

BrainDead - 2011-04-17 18:35:25
Mielenkiintosia hahmoja olet ainakin onnistunut saamaan tarinaan, kaikki eivät kyllä olleet tuttuja, mutta kuvailit heitä ihan hyvin. :P
Mä taisin huomata vain yhden kirjoitusvirheen, mutta hukkasin sen jo, ja en jaksa nipottaa vain jostain sanasta. :D Mutta nuo sulkeet olivat ainakin yhdessä kohtaa hieman oudosti, se asia tuntui liittyvän edelliseen lauseeseen, mutta alkoi seuraavan lauseen alusta (joo selitän niin hyvin taas, toivottavasti jymmärsit).
Tälleen yleisesti sanoen todella hyvää kuvailua, tosin lisää ympäristön kuvailua olisin kaivannut. Tästä voisi myös saada vaikka kuinka pitkän ja mielenkiintoisen ajan kanssa! Annan neljä pojokkelia.

EgyLynx - 2011-05-10 17:50:51
****

mukava alku... ainaskin...

Nuti - 2011-09-09 16:20:58
Skipin nyt pienimmät oikeinkirjoitusasiat ja pureudun enemmän rakenteeseen!

Mainio veto paljastaa Light vasta turinan lopuksi! Mikamin käyttö assistenttina saattoi kyllä ehkä spoilia vähän, mutta yllätystä pidäteltiin hyvin loppuun asti! (...paitsi että tiedin Lightistä jo etukäteen kun kerroit minulle tarinan suunnitelusta, mutta so what.) Hahmot on myös esitelty mainiosti, niin että sarjoja tuntemattomatkin pääsevät kärryille hahmoista, siitä suuri plussa!

Hieman rakentavaa palautetta sitten. Kaksi asiaa joita kannattaa välttää tarinoita kirjoittaessa niin paljon kuin mahdollista:

1. Numerot numeroina (10, 32, jne.) eivät ole tarinoissa kauhean kauniita. Virallisemmissa teksteissä, kuten ainekirjoituksissa, kymppiä ja tuhatta hankalammin lausuttavat numerot kannattaa kyllä kirjoittaa numeroin (selkeämpää), mutta tarinoissa yleensä kirjainmuoto on parempi. (Siis esimerkiksi "kaksitoista EVA:a" ja "kolmekymmentäkolmevuotias".)

2. Sulutkaan (tällaiset) eivät ole kauhean kivoja tarinoissa. Myönnän, sorrun itse sulkuihin helposti. Mutta. Suluissa oleva teksti katkoo helposti tekstiä ja tietyssä mielessä häiritsee lukijaa, vaikka sulkujen info olikin hyödyllistä. Kannattaa yrittää muotoilla teksti niin, että suluille on mahdollisimman vähän käyttöä. Ei niitä kokonaan tarvitse poistaa, mutta esimerkiksi tuossa "Kira on oikeus!" -kappaleessa nuo sulut ovat hieman tarpeettomia.

Tarinan hahmoyhdistelmä on kuitenkin kutkuttava, ja harmilliseksi asiaksi jääkin, ettet ole suunnitellut tarinalle jatkoa (tai et ainakaan silloin suunnitellut kun puhuit minulle tästä tarinasta suunnitellessasi sitä). Työsi kuitenkin palkitaan neljällä tähdellä!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste