Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Do You Like Me? - hidden
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 980 sanaa, 6010 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-04-25 19:32:57
Kansio: Muu - muu

Tämä on siis Demonille ns tilaustyö ja  ensimmäinen ficcini. Aikaa keksimiseen ei mennyt kovinkaan paljon, mutta alun keksiminen oli vaikeaa. Tämä on myöskin yksiosainen (elä luulekkaan että tulisi lissäää =::=) Noh, siitä sitten vaan lukemaan! ^::^

Risuja/Ruusuja

ja jos alle 3 pojoo tai 3 ni perustelut!!!!

(joo, lisätieto osio on aika heikko) =::=

Arvostelu
4
Katsottu 1471 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Sakuralla oli sormessaan rautangan pätkä. Hän oli saanut sen joltain esikoulussa. Hän ei tiedä keneltä, sillä se oli vain ripustettu hänen naulakkoonsa. Sakura oli silloin vain mennyt nauramaan pihalle ja kertomaan asian kavereilleen.

Demon päätti ottaa riskin ja soittaa Sakuralle. Demonin sudet Dogi ja Hauva olivat hänen vieressään.
"Hei Sakura-chan, Demon tässä."
"Ai, hei Demon!" Sakura vastasi yllättyneenä.
"Ajattelin tässä soittaa siitä, että voisitko tulla meille huomenna illalliselle?" Demon kysyi. Sakura selasi vihkoaan. Hän totesi:
"Kyllä se käy. Monelta olen teillä?" Demon vastasi:
"Kävisikö kuudelta?"
"Kyllä käy. Hei hei!" Sakura sanoi.
"Hei hei." Demon vielä sanoi ennen kuin sulki linjan.

Sakura heittäytyi sängylleen. Hän ei voinut uskoa sen olevan Demon. Demon ei ollut puhunut hänelle muulloin kuin ryhmätyössä joka tehtiin koulussa. Koulun kevätjuhla olisi kuitenkin huomenna. Sakura jäi ihmettelemään, mutta meni kuitenkin syömään iltapalaa, pesemään hampaat ja nukkumaan.

Demon juoksi keittiöön ja söi iltapalan, meni sen jälkeen pesemään hampaat ja rapsutteli susiaan jonkin aikaa ennen kuin meni nukkumaan.

"Demon!" Sakura huusi. Demon oli nukahtanut parvekkeelle, kun oli mennyt yöllä karkkihumalaan käytyään karkkikaapilla. Demon vastasi:
"Ai mitä...? Ai Sakurahan se siinä!"
"Nyt mennään jo kouluun. Tänään on kevätjuhla koululla, etkö muista?" Sakura huomautti.
"Joo, voitaisihan me mennä sinne. Ehkä samaa matkaakin?" Demon kysyi hieman varautuneena.
"Mennään vaan!" Sakura huudahti iloisena. He kävelivät samaa matkaa koululle, jossa oli jo paljon oppilaita ja heidän vanhempiaan.

Koulun kevät juhla sujui tavallisesti. Rehtori piti tylsän puheen, minkä aikana suurin osa oppilaista meinasi nukahtaa, ellei nukahtanut. Ulkona alkoi sataa, kuului muutama jyrähdys ja välähdys. Demon kysyi Sakuralta:
"Voidaanko me kulkea takaisinkin samaa matkaa?" Sakura vastasi kuitenkin kieltävästi, kun hänen piti mennä isänsä kyydillä kotiin.

Demon löntysteli kauppaan ja oli katoksessa ollessaan märkä. hän kiinitti sudet koiraparkin seinään ja sanoi:
"Hauva ja Dogi pysyy nyt rauhassa seinän vieressä ettei kastu." Sen jälkeen hän meni kauppaan. Kaupassa hän kysyi itseltään: "Mistä Sakura pitää?" Lopulta hän totesi. Sakuran pitävän nuudeleista ja sushista. Hän osti ruokien lisäksi yhden lahjan Sakuralle. Yht' äkkiä valot pimenivät juuri, kun Demon oli saanut maksettua tavarat.Demon meni hakemaan Dogin ja Hauvelin. Hän käveli susien kanssa kotiin, vaikka yleensä ratsastaisi mutta nyt sudet olivat kuitenkin märkiä kauttaaltaan. Demon meni suihkuun kotona. Kello oli noin viittä vaille kuusi, kun Demon oli saanut tehtyä ruuat, piilotettua lahjan ja katettua pöydän.

"Pim pom!" Demon meni avaamaan. Hän näki ovella Sakuran aivan tavallisissa vaatteissa ja tervehti:
"Hei Sakura-chan!" Sakura vastasi:
"Moi Demon! Täällä tuoksuu ruoka." He menivät keittiöön.
"Oho, täälläkin on sähkökatkos. Minä sitten pelkään pimeää vähän." Sakura sanoi hieman peloissaan. Demon ja Sakura istuivat pöytään. He söivät ruokansa kunnes Sakura sanoi:
"Voinko tulla viereesi? Vaikka eihän siinä varmaan ole tuolia mutta edes lähelle?"
"Kyllä voit tulla. Menään lattialle istumaan." Demon ehdotti. Demon meni Sakuran viereen. Sakura tuli niin lähelle Demonia, että jos toinen likahtaisi edes pienesti, heidän kätensä osuisivat toiseen. Demonia jännitti hieman, kun ei tiennyt mitä Sakura ajatteli. Hän kuitenkin piti Sakurasta. Pian Sakura kuitenkin liikahti, kun salama välähti. Demon tuli aivan Sakuraan kiinni.
"Mitä sinä ajattelet minusta?" Sakura sanoi, ja jatkoi: "Minä ajattelen sinusta... Että olet ihana." Demon vastasi ujona: "Minä ajattelen sinusta samoin." Sudet nukkuivat.

Tuli pitkä hiljaisuus minkä rikkoi pannukakun räjähdys naapurin talossa. Sakuraa alkoi naurattaa:
"En ole ikinä tiennyt niin huonoa kokkia kuin sinun naapurissa joku on." Demonia alkoi myöskin jo naurattaa. Sähköt palasivat vähäksi aikaa, mutta sammuivat hetken päästä. Pian Demon muistikin mitä piti tehdä, kun Hauva tuli hänen jalkoihin nukkumaan. Antaa lahja. "Hauva, avaa suu." Demon pyysi sudeltaan. Hauva heräsi ja Demon irrotti srmuksen Hauvan suusta. Samaan aikaan Sakura oli ottanut oman lahjansa. Demon siirtyi lähemmäs Sakuraa hipaisien tämän otsaa ja sanoi:
"Sinulla on kaunis otsa." Sakura punastui aivan hillitömästi, mutta Demon ei sitä huomannut. Olihan huoneessa pimeää. Demon suuteli Sakuraa otsalle. Nopeasti Sakura tajusi mitä Demon halusi kertoa, mutta ei kertonut. Hän antoi lahjan, joka oli sormus. Demonkin antoi omansa, mikä myöskin oli sormus. Niinpä Sakura ja Demon suutelivat moneen kertaan.

"Noh, minun pitää lähteä nyt", Sakura sanoi; "Voitko tulla saattamaan?" Demon vastasi: "Voin minä tulla. Haluatko Dogin ja Hauvelin mukaan matkaan. Niillä voi ratsastaa, jos haluat?" Sakura sanoi: "Voidaan ottaa nekin mukaan. Osaan hieman ratsastaa, mutta taidat olla parempi siinä." "Voi olla niinkin." Demon vastasi noustessaan isomman suden, Dogin selkään. Sakura hyppäsi Hauvelin selkään. Sade alkoi hiljalleen lakata ja aurinko tuli esiin. Demon ja Sakura sanoivat hei heit toisilleen ja he lähtivät koteihinsa. Demon ajatteli iloisena: "Olipa hyvä tuuri, kun sähköt katkesivat!"

Loppu

Kommentit (Lataa vanhempia)
Demon - 2011-04-26 06:30:03
voi v***u että oli ihana *punastuu*
saanko käyttää tätä miten haluan?
saa 5p

IHCATI - 2011-04-28 11:36:01
aikas hyvä tarina...  toisin sanottuna...    IHAN PARAS!!! kirjotus virheit oli pari mutta mitä väliä niitä tulee vähä kaikille.

Hakaneula - 2011-05-30 13:54:12
...Ja tämän tekijä sanoo meikäläiselle, ettei osaa kirjoittaa? Älä väitä >D
Ensinnäkin, vaikka sähkökatkosta on jo moneen kertaan käytetty romanttisissa kohtauksissa, siitä huolimatta tässä se toimi hyvin ^-^
On lisäksi omaperäistä parittaa OC:lle Sakuraa, mikä on mielestäni hyvä juttu ~
Kemia Sakuran ja Demonin välillä toimi hyvin, ja... Hmm, en keksi oikeastaan mitään xD
Mutta jos pitää jotain negatiivista sanoa, toiminta kulki paikoin vähän turhankin nopeasti, olisit voinut pysähtyä kuvailemaan enemmän. Se ei kuitenkaan ole iso paha, hyvin toimi näinkin ^^
Ei muuta, kuin että jatkapas kirjoittamista ~

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste