Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kaksin pimeässä huoneessa 6 - Yumisha
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2447 sanaa, 16809 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-05-12 20:56:44 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Rating: K13
Genre: Romance, shounen-ai
Pairings: GaaNaru, KankuKiba
Warnings: noups
Summary: Konohan nuorukaiset joutuvat pohtimaan omia suhteitaan hiekan poikiin

Tarinan osat

Arvostelu
10
Katsottu 1754 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Siis… mitä?” Naruton piti varmistaa, että oli kuullut oikein. Väittikö Kiba langenneensa, vaikka brunette yritti vielä eilen pitää Gaaraa erossa hänestä?

Kiba vilkaisi vieressään istuvaa blondia harmistuneena, ”kuulit kyllä.”

”Mutta siis, ööh…”

”Minä suutelin häntä”, brunette nuorukainen mutisi siirtäessään katseensa takaisin Kankuroon, joka parhaillaan painoi punapään veden alle. Kiba ei ymmärtänyt sitä itsekään, mutta hän oli itse halunnut sitä. Hän oli suudellut Kankuroa eikä toisinpäin. Ja nyt vedessä oleva brunette näytti siltä aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kiba tunsi piston rinnassaan, maailma oli suistunut radaltaan eikä se sinne enää palaisi. Pieni, viileä tuulenvire sai nuorukaisen ihokarvat pystyyn vaikka aurinko teki ilman sietämättömän kuumaksi.

”Vastahan sinä… Gaarasta siis…” Naruto ei tiennyt miten pukea ajatuksensa sanoiksi, mutta Kiba ymmärsi hyvin muutenkin.

”Tiedän tiedän, mutta en minäkään itseäni juuri nyt ymmärrä”, Kiba tuhahti blondille. Tämä oli ihan uutta brunetellekin, tähän asti hän oli ajatellut pitävänsä naisista, mutta yllättäen olikin rakastunut mieheen. Henkilöön, joka oli samaa sukupuolta kuin hän itse. Eikä se Kibasta ollut mitenkään vastenmielistä. Itse asiassa, nyt kun brunette sitä alkoi miettiä, minkähän takia hän oli yrittänyt pitää Gaaraa erossa Narutosta? Ei se johtunut siitä, että hän olisi pitänyt sitä jotenkin iljettävänä, vaan pikemminkin, koska nuorukainen oli ajatellut Gaaran tekevän mitä tahtoi ja Naruto ei uskaltanut sanoa mitään vastaan?

”Pidätkö sinä hänestä?” Kiba kysyi blondilta, joka hölmistyneenä katsoi brunettea, ennen kuin ymmärsi kenestä tämä puhui. Pieni puna nousi Naruton poskille, mikä paljasti asian oikean laidan, vaikka blondi epämääräisesti kohauttikin olkiaan. Kiba huokaisi syvään ja siirsi katseensa takaisin Kankuroon, hän ei siis enää puuttuisi punapään ja blondin suhteeseen, vaan keskittyisi omaansa - jos tässä sellaista oli.  Kiba antaisi mitä tahansa, että hän saisi selville, leikkikö vain vanhempi brunette hänen tunteillaan vai ei.

Brunette näki sivusilmällä Naruton tuijottavan häntä taivaansinisillä silmillään, tietämättä mitä sanoa. Kiba ei itse asiassa halunnut blondin sanovan mitään, koska tämän suusta harvoin tuli mitään järkevää – vakavissakaan keskusteluissa. Hänen oli parempi pohtia asiaa ensin itse.  

”Hoi, Kiba, Naruto!”

Brunette havahtui ajatuksistaan, kun Kankuro viittoi heitä tulemaan veteen. Kaksikko oli istunut hiekalla jo hetken ja vedessä olevalla brunetella nuorukaisella alkoi olla ongelmia estää pikkuveljeään nousemasta rantaan. Kiba nousi seisomaan ja pudisti hiekat märistä kalsareistaan.

”Mennään”, hän sanoi Narutolle ja nyökkäsi kohti hiekan veljeksiä, jos kaksikko ei pian mene veteen heidät varmaan kannettaisiin sinne. Hän ehtisi myöhemminkin pohtia asioita.

Kiba lähti kahlaamaan Kankuron ja Gaaran luokse, blondin noustessa ja seuratessa perässä. Vesi tuntui taas mukavan vilpoiselta auringon kuivattamalla iholla. Kaksikko pysähtyi veljesten eteen veden ulottuessa rintaan asti. Kankuro viimein uskalsi irrottaa otteensa punapäästä, joka oli lopettanut rimpuilemisen huomattuaan Naruton tulevan veteen.

”Pidetäänkö uimakilpailu?” Kankuro kysyi virnistäen haastavasti Konohan kaksikolle, joista Naruto näytti innostuvan ja Kiba taas käänsi katseensa nolostuneena muualle. Gaara katseli hiljaisena blondia, joka röyhisti rintaansa ja kehuskeli voittavansa kaikki leikiten.

”Hyvä, aloitetaan hiekalta ja uidaan lammen toiseen päähän”, brunette etsiskeli katseellaan hyvää maalia, ”voittaja on se, joka koskee ensimmäisenä tuolla aivan rannan tuntumassa olevaan kiveen.” Kankuro osoitti vedestä pilkottavaa harmaata epämääräistä möykkyä, jota tuulen aiheuttamat pienet aallot koko ajan kastelivat. Matkaa sinne oli hieman vajaat parisataa metriä.

”Ja mitä voittaja saa?” Naruto kysyi innoissaan edelleen varmana voitostaan. Gaara näki, että hän paloi halusta näyttää uimataitonsa ja –nopeutensa muille, harmitellen, kun yleisöä ei ollut.

Brunette pohti hetken, ennen kuin virnisti: ”voittaja saa käskeä viimeisenä maaliin tulevan tekemään mitä haluaa.”  Hän vilkaisi merkitsevästi Kibaa, jonka poskille nousi taas puna. Juuri kun hän oli edellisestä päässyt eroon.

”Selvä!” blondi lähti menemään takaisin rannalle kolmen muun seuratessa. Naruto piirsi jalallaan hiekkaan viivan, jonka taakse nuorukaiset kävivät.

”Kuka lähettää?” Naruto ihmetteli katsoen ensin vasemmalla puolellaan olevaa Gaaraa ja sitten kurkkasi Kiban yli Kankuroon. Jos joku heistä olisi lähettämässä, se tarkoittaisi jonkun pois jäämistä, tai jos joku kilpaileva lähettäisi, hän saisi helposti otettua varaslähdön.
”Minä voisin jäädä pois ja…” punapää ehdotti, mutta kolmikon ilmeet kertoivat, etteivät he antaisi Gaaran jättäytyä pois kilpailusta vaikka mikä olisi. Punahiuksinen nuorukainen siirsi katseensa hieman harmissaan lammen toisella puolella olevaan maaliin.

Kiba sillä aikaa tuijotti puoliksi hiekkaan hautautunutta kiveä pohtien. Hän noukki nyrkinkokoisen möhkäleen maasta, ”kun kivi osuu veden pintaan, kilpailu alkaa. Sopiiko?”

Kun muut kolme nyökkäsivät hyväksyvästi, brunette heitti kiven niin pitkälle ja korkealle kuin pystyi. Neljä silmäparia seurasi nyrkinkokoisen harmaan möhkäleen ilmalentoa. Kivi laskeutui, laskeutui ja…

PLUMPS

Blondi ja kummatkin brunetet lähtivät kiitämään vettä kohti, kun taas Gaara jäi seisomaan paikalleen harkiten lähtisikö veteen vai kiertämään lampea rantaa pitkin. Nuorukainen kumminkin totesi, että koska kyseessä oli uintikilpailu, hänen varmaan pitäisi uida. Punapää käveli vastahakoisesti takaisin veteen ja vilkaisi lammen noin puolessavälissä uivaa kolmikkoa. Kankuro ja Kiba olivat yhtä nopeita, ja Narutokin oli vain kolme tai neljä metriä näitä jäljessä.

Veden ulottuessa rintaan, Gaara lähti uimaan kohti maalia rauhallista vauhtia. Polskittuaan muutamia metrejä eteenpäin, punapää huomasi blondin jääneen hieman enemmän jälkeen bruneteista, jotka olivat jo saavuttamassa rantaa. Naruto hidasti vauhtiaan ja alkoi vilkuilla olkansa yli.

”Gaara et sinä noin voi mitään voittaa!” blondi huusi kääntyen kokonaan ympäri, kuin jääden odottamaan Gaaraa. Kazekage kohotti kulmiaan, nopeuttamatta vauhtiaan. Taisi Naruto yrittää saada häviönsä näyttämään hienommalta, kun ei enää saanut Kankuroa ja Kibaa kiinni. Gaaran vaaleanvihreät silmät siirtyivät blondin ohi kaksikkoon, jotka parhaansa mukaan yrittivät estää toisiaan koskemasta muutaman metrin päässä olevaan kiveen. Narutokin huomasi kaksikon painimisen ja lähti lujalla vauhdilla kroolaamaan rantaa päin.

Gaara oli puolessa välissä matkaa, kun blondi pääsi vastakkaiselle rannalle ja oli metrin päässä kivestä, kun Kiba hyökkäsi tämän kimppuun kaataen Naruton matalaan veteen. Vesi roiskui ympäriinsä kolmikon mitellessä keskenään. Jokainen käytti jokaisen pienenkin tilaisuuden hyväkseen ja hyökkäsi heti mahdollisuuden tullen märkää kiveä kohti.  

Punapää pääsi lopulta rantaan ja pysähtyi ihmettelemään tilannetta. Kolmikko oli siirtynyt hieman kauemmaksi maalista ja syvempään veteen. Välillä pinnalla näkyi Kankuron pää, välillä Kiban jalka ja silloin tällöin Naruton tummansiniset kalsarit.

Gaara vilkaisi kiveä edessään ja ojensi kätensä sitä kohti. Pinta tuntui viileältä, karhealta ja hieman limaiseltakin punapään käden kostealla iholla. Nuorukaisen kalpeat huulet kaartuivat pieneen hymyyn, ”voitin.”
Miten niin muka hänen tyylillään ei voinut voittaa?

Kiba ja Kankuro keskeyttivät mittelönsä hämillään, he olivat kokonaan unohtaneet Gaaran, tämän jäätyä heti muista jälkeen. Huomaamattaan kaksikko piti Narutoa veden alla, missä blondi yritti rimpuilla otteista päästäkseen pinnalle. Vaaleahiuksinen nuorukainen riuhtoi riuhtomistaan kunnes kädet hänen nilkkojen ja käsien ympärillä irtosivat ja Naruto nousi ihmetellen pintaan sylkien suuhun tullutta vettä ulos. Brunetet puoliksi juoksivat puoliksi uivat vauhdilla kohti muutaman metrin päässä olevaa kiveä, kun blondi tajusi olevansa häviämässä. Naruto ponnisti pohjasta ja hyppäsi Kankuron niskaan. Heidän märät ihonsa olivat kuin öljyttyjä, joten bruneten kaatuessa blondi liukui tämän päältä ja osui kiveen Kiban kanssa samaan aikaan, ennen kuin läsähti matalaan rantaveteen.

Gaara huokaisi mielessään, hän oli toivonut Naruton häviävän. Punapää olisi silloin voinut olla itsekäs ja pyytää blondia jäämään tai jotain muuta yhtä mahdotonta. Kankuro nousi pintaan ja nähdessään Kiban ja Naruton vahingonilosta virnistelevät kasvot hän tiesi hävinneensä.

”Pahus, olisi pitänyt muistaa sinun olevan mukana”, brunette mutisi osoittaen sanansa pikkuveljelleen, joka oli noussut hiekalle vesipisaroiden myötäillessä vaaleaa ihoa ennen niiden putoamista maahan. Punapää hymähti pienesti ja Kankuronkin huulille nousi hänen tavallinen virnistyksensä, ennen kuin brunette kumarsi leikillisesti Gaaralle, ”voittajan sana on laki, mitä te haluatte minun tekevän, sen teen.”

”Käske hänet tekemään jotain tosi tyhmää!” Naruto sanoi edelleen virnistellen vahingoniloisena aivan veden tuntumassa. Kiba pyöritteli silmiään blondin ehdotellessa bruneten täytyvän leikkiä kanaa loppupäivän, kotkottaen jokaiselle, joka hänelle puhuisi.

”Naruto, sinä et voittanut kilpailua, niin et voi vaikuttaa tehtävään… toivottavasti”, Kankuro sanoi pieni epäilys äänessään, kun hän nousi pystyyn ja siirsi tummanvihreät silmänsä odottavana pikkuveljeensä.
Gaara pohti hiljaisena katsoen yksitellen jokaista kolmikosta. Naruto virnisteli odottaen bruneten tuomiota, Kiban katseesta paljastui puhdas mielenkiinto ja Kankuro hieroi takaraivoaan tietäen, että mitä tahansa Gaara sanoisi, se ei aiheuttaisi maailmanloppua.

”Teet työni seuraavan kahden viikon ajan”, punapää lopulta päätti, näin hänen aikansa Naruton kanssa lisääntyy, eikä blondin tarvitse ajatella häiritsevänsä hänen töitänsä.

Kankuroa pudisti päätään epätoivoisena.
Kazekagen isoveljenä hän oli hyvin selvillä mitä työhön kuului, olihan hän useita kertoja pikkuveljeään avustanut. Kokemustensa takia brunette ajatteli mielessään, että Naruton kana – ehdotus olisi ollut huomattavasti nolompi, mutta vähemmän työläs.
Mutta kerran Kankuro oli hävinnyt, niin hän kyllä hyväksyisi kohtalonsa, ”selvä.”
Kukaan ei tulisi valittamaan kuka niitä töitä teki, kunhan ne tulivat tehtyä.

Kaukaa kantautuva meteli sai nelikon siirtämään katseensa toiselle puolelle lampea. Aavikolta käveli viidenhengen porukka, kolme tyttöä ja kaksi nuorukaista. Naruto hätkähti tunnistettuaan tytöt samoiksi, jotka olivat olleet toissa-aamuna ramen-ravintolassa. Juuri heidät tarvittiin pilaamaan tämäkin päivä.

”Mitä sinä siinä oikein hätkähtelet?” Kiba ihmetteli kävellen blondin viereen, jotta näki tulijat paremmin.
”En mitään”, Naruto mutisi vilkaisten Gaaraa oliko tämä tunnistanut tulijat, mutta punapään ilmeestä ei saanut selvää. Hän näytti katsovan vaaleanvihreillä silmillään tyhjyyteen vaikka katse sinänsä suuntasi viisikkoon.  

”Mennään”, Kankuro sanoi nyökäten lammen toiselle puolelle, jossa nuorukaiset olivat jo ehtineet veteen asti ja tytöt vilkuilivat nelikkoa levittäen rasvaa ihoilleen.

Kiba lähti bruneten perässä kävelemään aivan rannan tuntumaa pitkin ja Naruto tuli Gaaran kanssa hieman perässä. Punapää ei olisi kaivannut keitaalle yhtään enempää porukkaa, mutta eihän hän voinut siihen vaikuttaakaan.  Gaara näki Naruton vilkuilevan häntä kulmiensa alta varovaisesti, varmaan luullen, ettei nuorukainen tätä huomaisi. Punapää halusi kysyä mitä blondi oli keskustellut Kiban kanssa silloin aiemmin, koska hänen mielenkiintonsa oli herännyt kaksikon ilmeillessä vuorotellen. Mutta Gaara osasi arvata keskustelun suunnan Naruton sen hetkisestä käyttäytymisestä. Vaaleahiuksinen nuorukaisen poskilla oli hento puna ja se syveni joka kerta, kun siniset silmät käväisivät punapäässä.

Gaaran huulet nousivat pieneen hymyyn, kun hän siirsi kättään, jotta sai Naruton käden omaansa. Blondi käänsi katseensa nolostuneena maahan, mutta vei kumminkin sormensa punapään sormien väliin. Gaara jatkoi kävelyä sen enempää reagoimatta Naruton eleeseen, koska hän oli tässä päivien aikana huomannut, että se vain saattaisi saada blondin nolostumaan pahemmin.

Nelikko käveli kiirehtimättä takaisin lammen toiselle puolelle. Sinne päästyään vedessä olevat nuorukaiset nousivat rantaan virnistellen, ”te olettekin melko harvinainen näky täällä!”
He olivat samaa ikäluokkaa kuin Kiba ja Naruto, ja kuuluivat hiekan ninjoihin. Toisin kuin tytöt, kaksikko taisi viettää paljonkin aikaa auringon alla, ainakin ruskettuneet ihot viittasivat siihen. Pidemmällä miehen alulla oli mustat, Sai-maiset hiukset ja tummanruskeat silmät, lyhyemmällä hiuspehko oli piikikäs, väriltään vaaleanruskea, melkein blondi, ja silmät olivat eriväriset, toinen vihreä ja toinen ruskea.

Kiba unohtui tuijottamaan itsensä pituisen nuorukaisen värivirheellisiä silmiä. Hän näki sellaiset ensimmäistä kertaa.
”Näetkö sinä maailman värit eritavalla toiseen silmään verrattuna?” brunette kysyi ja ihmetteli, kun Kankuro hänen vieressään alkoi nauraa pörröttäen hänen hiuksiaan ja tuntemattomat nuorukaisetkin virnistelivät.

”Pakko esittää vastakysymys, näetkö sinä muka kaiken sitten mustana?” vaaleanruskeahiuksinen nuorukainen kysyi edelleen virnistäen.

”Oho…”, Kiba ymmärsi, mikä muita oli huvittanut ja tunsi itsensä idiootiksi. Hänen olisi pitänyt miettiä ennen kun kysyi.

Tyttökolmikko tuli porukan luokse ja vilkaisivat murhaavasti Narutoa, heillä oli vielä toissa-aamuinen hyvässä muistissa. Blondi irrotti varovaisesti otteensa Gaaran kädestä ja otti pienen askeleen taaksepäin Kiban viereen, kahden tytön tullessa punapään luokse ja kolmannen siirtyessä keskustelemaan Kankuron kanssa.
”He eivät aikailleet yhtään”, mustahiuksinen totesi siirtyessään hiekan veljesten taakse Naruton ja Kiban luokse, kiertäen tuttavallisesti kätensä kaksikon hartioille, ”odottakaa vain kun he pääsevät vauhtiin.”

Kankuro naureskeli tytön kanssa, mikä sai Kiban tuntemaan olonsa kurjaksi. Hän vilkaisi Gaaraa, joka ei estänyt näyttämästä välinpitämättömyyttään kasvoiltaan, mutta siitä huolimatta tyttökaksikko ei päästänyt punapäätä piinastaan. Naruto bruneten vierellä yritti olla katsomatta keskustelua ja Kiba tiesi blondin tuntevan olonsa samanlaiseksi kuin hänkin. Tytöt flirttailivat minkä kerkesivät ja alkoivat ottaa fyysistä kontaktia veljeksiin. Kyllähän se heiltä luonnistui, mutta jos nuorukaiset olisivat tehneet samaa, heitä olisi katsottu oudoksuen.

Mustatukka huomasi hänen otteessaan olevan kaksikon ilmeet ja vilkaisi tyttökolmikkoa, ”Hei tytöt, voisitte hieman-”

”Etkö nyt voisi irrottaa otettasi hänestä?!”

Keskustelu lakkasi ja kaikki jäivät tuijottamaan vihaisella äänellään keskeyttänyttä nuorukaista.

--------------------
A/N: Ja se jääkin ensiviikkoon kenen hermot loppuivat :DD
Hienosti myöhässä taas vai mitä? ^w^)/
Minä taidan tämän myöhästymistekniikan :33 Panostan seuraavaan ja yritän saada sen viikon päästä julkaistua ^^;
Tästä osasta tuli tälläinen paikallaan jurraava, soriih~ >.<" ja laatukaan ei taas vaihteeki ole kovinkaan hyvää omasta mielestäni. Mietin et uskallanko julkaista tätä ollenkaan, mut kyl mä nyt lopult päätin julkasta. Kiban idiootti-kommentti on yhesta yaoisarjasta jonka nimi on tällä hetkellä lukittuna pääni syvimpään nurkaan, joten sanon sen kun se mieleen palaa. :DD
Mut tää tuli torstaina kuten viimeistään lupasin~ (älkää kattoko kellonaikaa :3 )
Mutta tämä on siis todennäköisesti kolmasvika osa, tai sitten tokavika jos teen kilometrificin seuraavasta, mitä ei todennäköisesti tule tapahtumaan eli tämä taitaa olla se kolmasvika >:D
Sitten muutamia one-shotteja väliin ennen uutta sarjaa... :33
Pisteet ja kommentit ja kaikki muut tervetulleita~ <3

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2011-05-13 14:35:42
Aaaws, jo kolmanneks vika?? ;_____; Miten mä selviän ilman viikottaista GaaNarua? TT^TT
Noniin, tähän osaan!
Ooooh, ihanaa kuvailua, selvästi olet tähän panostanut! Hyvää työtä, Horaa tyksii! :D
Oih mä saatoin niiin kuvitella ton uintikilpailun päässäni kun yhet kolme pyörii vedessä ja Gaara vaan ui siitä ohi rauhallisena. >D Niiin paras<3
Äääh mä vihaan Gaaran fanityttöjä!! *hakkaa ne katanallaan ja työntää Naruton Gaa-kunin syliin<3*
Mjuu, nyt en ehdi enempää kommentoimaan kun kaverit pakotti baariin ja pitää lähtee. Dx
Tuo käsi kädessä -kohta oli muuten aikas ihana<33
Jaaa pari virhettä siellä oli mut sori en nyt ehi taaskaan niitä tähän laittamaan. :<
Mutsiis... Aaargh, kirjota seuraava osa pian jajajajaja vitonen!<3 Ja kiitos, sain inspiksen taas oman sarjan kirjottamiseen<3 ^^

<(0w0)>
/______\ Horaa kuittaa!

Anzu-Chan - 2011-05-13 15:38:10
Hihi, tämähän meni mielenkiintoiseksi. :D

Olipas huippua kun laitoin Kankuron häviämään. x) Ku eka ajattelin että no nii, se on joko Naruto tai Kankuro joka voittaa ja sitte ne käskee uket tekemään kaikkea ty(u)hmaa.. Mutta toisin kävi. :) Hauska käänne.

Go Gaara, kyllä aivoilla tekee paljon tässä maailmassa! 8DD

Mutta siis ihanasti jälleen kirjoitettu, kuvailut niin kesäisiä ja muutenkin tykkään tosi paljon. :3 Muutama kirjoitusvirhe oli, esim Kiban viimeinen oho on pienellä, samoin "hei tytöt..." tuossa ihan lopussa. Muita en nyt keksikkään. ^^ Eikä tässä mitään junnaamisongelmaa ollu, koko ajan sattui ja tapahtui. <3

Violetu - 2011-05-13 21:27:38
Ooh, minua hemmotellaan tänään ihan liikaa, kun kaikki jatkuu<3
Tässä osassa pisti mietityttämään just nämä brunette-kuvailut, jotenkin kaipaisin sinne jotain muitakin kuvaavia sanoja Kiballe ja Kankylle, välillä meinasi mennä sekaisin noiden kanssa. Kibaan voisi viitata nyt vaikka termillä "koirapoika" (itse tykkään jostain syystä tuosta >w<) ja bruneten voisi myös korvata välillä ihan vaan ruskeatukkaisella/tummatukkaisella.

Veikkaan, että Kiballa naksahti, Naruto on jotenkin niin kiltti(?) mutta eihän sitä koskaan tiedä ;D
Uimakilpailu, voi Gaara :DD <3 Tavallaan harmi, ettei Gaara saanut määrätä Narutolle mitään tai Kankuro Kiballe, mutta se olisi ehkä ollut sitten liian ennalta-arvattavaa... en tiedä.
Fanitytöt... Grraaahh. Ne on niin ärsyttäviä >.< (ei sillä, että olisi omakohtaista kokemusta xD) Nyt luut kurkkuun niille ja Ukeilta jotain repäisevää :D (ehkä kuolaan ihan vähäsen mielikuvalle...) <3
4 pojoa taitaa tipahtaa tästä :) Seuraavaa osaa odotellessa...

No-chan - 2011-05-15 08:27:25
Luin eilen, sekä pisteytin eilen. Kommentoida en ehtinyt, euroviisut oli alkamasssa. Mutta ihana osa jälleen. Toi oli jotenki niin hauskaa ku Gaara vaa ui tyynesti ohi ku muut tappelee. Voin kuvitella sen mielessäni xD Huii, jännään kohtaan jäi O.O Viidonen

Hakaneula - 2011-05-15 18:01:33
;_________________;
Neej, teikä valehtelee, ei tämä voi loppua!!

Mutta ihana <3 Tämä on tähänastisissa parhaimmiston joukossa, ellei ole paras  ~

Mutta olisipa Gaara tai Kankuro voittanut niin, että Narska tai Kiba olisi hävinnyt >3 Siitä olisi tullut hauskaa.........

Mutta pistemäärä on tietenkin kouluarvosanoissa hyvinkin välteltävä, eli vitonen, hyi sua :3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste