Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
My happy ending 3 - Rukiko-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 6 - Pituus: 591 sanaa, 3691 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-05-31 15:43:20 - Sarja valmis
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

SasoDeitä, osa kolme.

Deitä vaivaa edelleen jokin sairaus, ja kenet hän näkeekään..?

Kommentteja kiitos. XD

Tarinan osat

Arvostelu
6
Katsottu 1055 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
My happy ending 3:


Lasi tippui ja hajosi pieniin palasiin. Tuijotin tuota näkyä lamaantuneena. Danna seisoi edessäni, mutta en ollut varma oliko se hän sittenkään. Hän näytti kuolleelta. Hänen silmiensä katse oli tyhjä. Hän kaatui selälleen lattialle. Katsoin häntä kauhistuneena. Huusin apua, mutta ketään ei tullut. Huusin niin kovaa kuin kurkustani ääntä lähti. Jonkun oli kuultava,jonkun oli autettava. Lopulta polvistuin dannan viereen, en nähnyt mitään elonmerkkejä, mutta ei hän voinut olla..Ei vain voinut! Huusin. Halusin purkaa sitä kaikkea mitä tunsin, eihän kukaan kuulisi. Silmäni painautuivat kiinni..

Heräsin rauhoittavaan ääneen, sanoista en saanut selvää. Avasin hitaasti silmäni. Vierelläni oli Konan, ja huomasin olevani yhä keittiössä. Nousin varovasti istuma-asentoon. Dannasta ei näkynyt jälkeäkään. Käännyin katsomaan sinihiuksista.
"Mitä tapahtui, un?" kysyin käheällä äänellä.
"Kuulin huutosi", Konan vastasi. Naisen silmistä näkyi pieni huolestuneisuus.
"Entä danna?" kysyin hiljaa.
"Hän on vielä tehtävällä."
Hätkähdin. Konan valehteli. Hänen täytyi valehdella.
"Valehtelet, un", sanoin matalalla äänellä. Konan pudisti päätään ja katsoi minua ihmeissään.
"Näin kun danna kuoli", sanoin hiljaa, ja estin vain vaivoin ääntäni sortumasta.
"Ei hän ole kuollut", sinihiuksinen sanoi vakavana.
"Mutta hän makasi tuossa, un!" väitin, ja osoitin sitä kohtaa.
"Deidara. En nähnyt ketään kun tulin."
Tuijotin Konania. Miten niin hän ei ollut nähnyt ketään?
"Olit yksin."
Pudistin päätäni. Danna oli ihan varmasti ollut siinä..ja kuollut. Minä näin sen. Konan auttoi minut pystyyn ja samalla dannan ja minun huoneeseen. Punahiuksista ei näkynyt.

Konan käveli pois huoneesta ja jätti minut istumaan sängyn laidalle. Huoneessa oli taas kylmä. Edes Akatsuki kaapu ei lämmittänyt tarpeeksi. Katseeni harhaili hämärässä huoneessa. Se ei ollut koskaan ollut valoisa.

Katsoin dannan tyhjiä silmiä. Ei, hän ei saisi kuolla. Kukaan muu ei ymmärtäisi minua. Kukaan muu ei hyväksyisi minua. Ei, hän ei voisi. Ei danna.

Havahduin siihen, että joku toisteli nimeäni. Räpäytin silmiäni pari kertaa, ja näin tutun punahiuksisen. Pomppasin pystyyn, ja olin melkein halaamassa häntä. Melkein. Tyydyin kuitenkin vain katsomaan häntä helpottuneena.
Danna näytti olevan aivan pihalla. Nauroin hänen ilmeelleen, mutta pikku hiljaa sisälleni alkoi hiipiä pelko. Mitä minä sitten näin?

Danna lähti alakertaan ja minä jäin taas yksin. Istuin lattialle polvilleni. Mikä minulla oli? Miksen voinut olla vain kuin muut? Huomasin käsieni tärisevän. Ei taas. Hengitin raskaasti. Yskin lattialle, joka värjäytyi taas verestä. Minun verestäni. Pyyhin veren kasvoilta käsiini. Voin pahoin. Tunsin kipua pääni sisällä. Sietämätöntä, kiduttavaa. Sitä jatkui liian pitkään, siltä se ainakin tuntui. Se tunne alkoi taas polttaa sisintäni. Tunsin hitaasti kuristuvani, mutta eihän kukaan minua kuristanut. Kuvittelin vain.

Makasin lattialla, en liikkunut. Minulla ei ollut siihen voimia. Odotin, että danna tulisi takaisin, mutta askelia ei kuulunut. Hengitin yhä raskaasti. Löin kädelläni lattiaan. Miksi minun piti olla näin heikko? Tärisin vielä enemmän. Kipu ei vain hellittänyt. Selviäisinkö tällä kertaa? Minua pelotti. Suljin silmäni. Odotinko dannan taas pelastavan minut? Säälittävää. Miksi tarvitsin häntä niin paljon? Enkö pärjäisi yksin?

Hätkähdin. Ovi avattiin, mutta tulija jäi ilmeisesti tuijottamaan minua. Hetken päästä hän kuitenkin harppoi luokseni. Se oli danna.

Kommentit (Lataa vanhempia)
bakuhatsu - 2011-05-31 15:52:23
Tää on ihana!! Kirjotatko neljännen osan? Toivoisin et kirjoittaisit!

hidden - 2011-05-31 16:09:21
niii miäki haluun tätä lisäääääääääääää! 5 pojoa

Hi-dan - 2011-06-01 07:20:27
Ihana tarina, mut toivon edelleen pituutta, oisko mahdollista?

kirjota jatkoa pian, annan 4 pistettä :D

Hidefini - 2011-06-13 15:47:27
Tää on lyhyempi ku edellinen osa. Pituutta, pituutta Rin-chan hyvä. Otin tuolta nyt esimerkin, johon olisit hyvin saanut ängettyä vaikka yhden lauseen mukaan, oikeastaan se olisi ollut hieman selvempi sen yhden lauseen kanssa.. no kuitenkin.
"Mutta hän makasi tuossa, un!" väitin, ja osoitin sitä kohtaa.[ensin pari sanaa selitystä, sitten mun korjaus. otin tän sen takia, että tossa ei oikeastaan ollut mitään viittausta mihin paikaan viitattiin. selitettiin vain se paikka, se siinä. jos ei keskity hirveästi tekstiin, niin ei välttämättä ymmärrä mitä paikkaa tarkoitetaan. tän takia otin tän lauseen.] ja sama lause mun korjauksilla, ja anteeksi vielä tekstin muuttaminen:
"Mutta hän makasi tuossa, un!" väitin, ja osoitin sitä kohtaa, jossa danna oli vain vähän aikaa sitten maannut elottomana. Toivottavasti ymmärrät mitä haen tällä.

Tälläisiä paikkoja on muuten tosi, tosi helppo löytää omasta tekstistä. Sitä varten kannattaa kirjoitta se osa, tallentaa se koneelle, odottaa pari päivää eikä edes katsoa koko ficciä, olla tekemättä sille yhtään mitään, sitten lukea se. Silloin ei itse muista niin tarkkaan ja näkee sen tekstin ikään kuin lukijan silmin. Löytää myös omat virheet, joita täällä ei kyllä ole, ja muuta töppäykset ja osaa muokata asiat paremmaksi. Kannatan kokeilemaan.

Pari virhettä silti löysin täältä:
Jonkun oli kuultava,jonkun oli autettava. [pilkun jälkeen väli]
mutta ei hän voinut olla..Ei vain voinut! [viimeisen pisteen jälkeen väli]
Danna oli ihan varmasti ollut siinä..ja kuollut. [viimeisen pisteen jälkeen TAAS tulee se väli]
Katsoin dannan tyhjiä silmiä. [olin katsonut, koska dannahan ei ollut sen kanssa siinä huoneessa ja se oli jo tapahtunut vähän aikaa sitten]

Edelliseen osaan verrattuna tää on parempi. Tässä on hieman enemmän itse kerrontaa, eikä vain tapahtumia. Ja hieman enemmän kuvailuakin tänne on eksynyt kuin edelliseen. Jatka samaan malliin ja ihan rohkeasti vain kuvaile asioita ja tapahtumia, siitä ei ole haittaa, se vain parantaa sun tekstejäs ja sua kirjottajana. Oppii kirjoittamaan niin paljon erilaisimmilla tavoilla ja asioista. Usko mua.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste