Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Huorat eivät valita - Hidefini
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 358 sanaa, 2141 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-06-03 17:53:46
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Tää on doubledrabble (tuplaraapale, tasan 200 sanaa) ja kappaleena toimii InnerPartySystem - Don't Stop [KUUNTELE], paritus NaruSasu, ei sisällä aivan yaoita, vihjailua jne. kylläkin, mutta sisältö ei sovi välttämättä pienemmille, joten siksi parempi korkea ikäraja. Ja sisältää kuoleman.

Ää. Rakastan tätä biisiä ja tää on tästä ficistä varmaan miljoonas versio, mutta mikään ei vaan oo tuntunu hyvältä. Nyt tää tuntuu tarpeeks hyvältä, jotta viimein pääsen eroon tästä ideasta, ja tää paritus sopii mun päähän täydellisesti. Toi itse video, johon linkitin, niin on itseasias ficin traileri (kandee lukee ficci, pitkä ja hyvä, englanniks kylläki) ja ton videon takia rakastuin tähän biisiin ja rakastan tota videoita, vaikka paritus ja muut ei oo ihan mun juttu, niin silti. Ja toi video biisin kera sai mut inspaamaan tähän ficciin, joten kannattaa kattoo. Ja no, risut ja ruusut tervetulleita, rakastan kumpaakin.

Arvostelu
5
Katsottu 1366 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Huorat ei valita, ellei erikseen käsketä. Huorat eivät myöskään katso suurilla koiranpentusilmillä tulevaa kuolemaansa anoen armoaan. Eivät varsinkaan, jos tietävät tehneensä väärin.

I am the closest thing to God,
So worship me and never stop.


Sä teit väärin, olit väärin, sait mut tekemään väärin. Sun oli tarkoitus vain olla komea, eksoottinen mieshuora ankanperse hiustyylillä ja heiluttaa persettä. Mutta sä katsoit mua niillä yönmustilla silmilläs ja kerroit kuinka muistutan enkeliä sinisillä silmillä ja kultasilla hiuksilla. Mä en ollut enkeli, mutta sä halusit tehdä musta enkelin tuhoamalla mun ainoan turvan elämälle.

Nyt se turva on liian painava, raskas mun kannettavaksi. Sun silmiesi, sanojesi tähden. Ja se metallinen, kylmä turva on sun ohimoasi vasten turvaamassa mun tulevaisuuteni vastoin mun tahtoani. Ei. Mulla ei edes pitäisi olla tahtoa, mun pitäisi olla kone ja totella johtajaa. Sä vain halusit tuhota sen kaiken ja pilata mun elämän.

You are down on your knees,
begging me for more.


Joku kutsuisi mun turvaa aseeksi, mutta mulle se on turva, josta tulee luoteja, joista yksi lävistää sun kallosi viemällä sun nerokkuutesi, tuhoammalla aivosi ja saamalla sen yhden ainoan kyyneleen tippumaan.

Mä kyllä rakastin sua, mutta sä et vain tahtonut ymmärtää sen seurauksia.

Dear future, I bought you.
I own the right to let go,
Destroy you. This is my life.



------
A/N: Mulla on vähän samantyyppinen ficcisarja suunnitteilla, kun tää on, mutta en tiedä mitä teen sen kanssa. Alku ja henkilöasetelmat sun muut on valmiina, mutta en saa sitä kirjotettu, silti olisi kiva kirjoittaa. Jos joku tahtoo kokeilla mun kanssa kirjoittaa jotain tän tyyppistä (väkivaltaa, huumeita, mafioita, kuolemaa jne.) niin ilmottautukoon. Voidaan sopia mitä vaan ja tehä ficci miten vaan. Kunhan vaan jaksaa yrittää loppuun asti, eikä luovuttaa heti. Oon paraski puhumaa.. Mutta kuitenkin. Mä en pure 8)

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2011-06-03 22:34:15
Wow. 0___0 Upea. :D
Jostain syystä, vaikka SasuNaru saa mussa heti aikaan negatiivisen reaktion, niin NaruSasu on kiehtovaa, kun Sasukea ei usein ukena näe. Ja jotenkin, vaikka NaruSasu onkin enemmän OOC:ta jos käytetään selvää uke/seme-asettelua niin silti se on vaan kivempaa. x) Jännää. :D
Mut ficciin! No idea on ainakin todella erilainen ja mielenkiintoinen, siitä pointsit sulle. :> Hyvin olit saanut myös lyriikat sovitettua tähän (btw ihana biisi<3) ja ficci toimi tällasena tuplaraapaleena. :> (kato nyt osaan jo nimittääkin oikein! >:D)
Mut kuitenkin olisin ehkä kaivannut vähän syvällisempää otetta tähän, koska tästä tuli nyt vähän irrallinen olo kun ei päässyt kunnolla uppoutumaan Sasuken ja Naruton tarinaan, ja siksi tämä oiskin ehkä tarvinnut sen pidemmän tarinan ympärilleen. :\
Mutta koska hieno kerrontaa ja virheetöntä tekstiä, annan nelosen. ^^
Ohohoho väkivaltaa, huumeita, mafiaa, kuolemaa... <3 =///= Täällä yksi vapaaehtoinen ficcarikaveriksi jos kelpaisin<3 x3

<(0w0)>
/______\ Horaa kuittaa!

Zep - 2011-06-09 15:41:13
Tää oli oikeestaan mukavaa pikkulukemista, vaikken SasuNarusta tai NaruSasusta tykkää 8D Hohoho, Horaaneko sanos melkeen kaiken jo mitä tästä ois voinu sanoa, mutta mä annoin viis pistettä.

Mä voisin ilmottautua, tarviin tekemistä, ja mulla on semmonen olo, että vois vaik kirjottaakkin välillä jotakin 8'D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste