Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tick tock, stop the clock! (15-16) part. 2 - Fuyu
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3438 sanaa, 21074 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-06-13 20:48:51
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Summary: "Älykkyys ei aina tarkoita viisautta ja pienimmätkin tapahtumat voivat muuttaa koko juonen kulun." Tarina kasvamisesta, perheestä, rakkaudesta ja sadusta, jonka onnellinen loppu on arvoitus.

Rating: NC-17, tulevien tapahtumien ja kielenkäytön vuoksi

Pairing: SasuNaru, KibaHina

Arvostelu
20
Katsottu 1751 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Disclaimer: Fanfiction = Fan + fiction + using someone else's characters.


Luku 16: The best way out is through.




"Onnistuinkin tehtävässäni herättämättä edes vieressä nukkuvaa vaimoa, mutta sinä pilasit kaiken. Juuri kun olin poistumassa huvilasta niin näit minut, joten jälkeni peittääkseni suunnittelin polttavani teidät kaikki siihen taloon. Mutta myrsky, joka huvilan lopulta tuhosi, hoiti työn puolestani. Tai ainakin niin luulin...

...mutta sitten sain kuulla, että olitte kaikki selvinneet säihkähdyksellä."
Kyuubin kädet olivat vetäneet Naruton aivan itseensä kiinni ja hänen sormensa koskettivat ahneina kaikkea mitä kykenivät. Blondi värisi kosketusta vasten ja oli puristanut silmänsä kiinni yrittäen eristää Kyuubin teot pois tietoisuudestaan.
"Tietysti Sasuke näki minut myös sinä iltana, joten ennen kuin hänet löydettiin romujen alta...no, sanotaanko näin että rakas miespuoliskosi on päässyt myös tuntemaan käsieni kosketuksen" Kyuubin äänestä huokui pahuus ja itserakas virne. Naruto tunsi sisimpänsä melkein jäätyvän. Oliko Sasuke myös...
"Kusipää...mitä sinä oikein teit hänelle?!" blondi ärähti ja ensimmäistä kertaa uskalsi pistää Kyuubille vastaan.

Hän heittäytyi punertavatukkaista kohti yrittäen iskeä nyrkkinsä keskelle tämän virnuilevaa naamaa. Vanhempi kuitenkin väisti sulavalla liikkeellä antaen nuoren horjahtaa ohi. Hän tarttui Naruton vyötäröön ja käyttäen hyväkseen tämän epätasapainon tuottamaa liikettä Kyuubi veti Naruton syliinsä istumaan. Vahvat kädet luikertelivat pitämään hänestä lujaa kiinni, jotta blondi ei pääsisi pakoon.
"No no, Naru pieni...en ole päässyt vielä tarinassani edes puolen välin ohi ja nyt jo niskoittelet...bad bad boy..." Kyuubi kehräsi täysin tyytyväisenä tilanteeseen ja toinen tämän käsistä laskeutui puristamaan haluttua kohdettaan blondin haaroissa. Yllättävä kosketus sai nuoren inahtamaan vaistomaisesti ja hän yritti työntää liiankin taidokasta kättä pois miehuutensa luota.

"Sasuke ei onnekseen muista mitään, mutta sinä muistat ja se riittää minulle...muistathan: näiden käsien kosketuksen paljailla pakaroillasi ja huuleni vaimentamassa viattomat huutosi. Sormeni hyväilivät lämmintä ihoasi...jo silloin sait minut täysin sekaisin Naru-kun."

"Sinä sairas pervo! Päästä irti minusta!" blondi korotti ääntään parhaansa mukaan, mutta tukahdutettujen muistojen kuvat lamaannuttivat hänen hermostojaan. Hänen kehonsa kävi mieltä vastaan: järki käski liikkua, mutta lihakset eivät uskaltaneet tehdä niiden käskyjen mukaan. Kurkku tuntui puristuvan kasaan, kun Kyuubin kylmät kädet vaelsivat hänen paitansa alla ihoa tunnustellen.
"Älä huoli. Pääset rakkaan tummaverikkösi luokse tuota pikaa...jos olet kunnolla" vahvaa kehräystä seurasi kuuma puhallus hänen korvaansa, jonka takia Naruto tunsi vartalonsa värisevän kuvotuksesta. Kauhukseen hän tunsi liiankin hyvin, kuinka Kyuubin veri alkoi pakkautumaan tämän miehuuteen.
"Pä-päästä irti! Tarkoitan sitä!" Naruto huusi pyrkiessään pois ahdistavasta kosketuksesta, mutta turhaan.

- - - - -

"Sasuke! Oletko nähnyt Narutoa?"
Kolmatta boolilasillilsta tyhjentävä tummahiuksinen kääntyi katsomaan väkijoukon läpi puskenutta brunettea. Tämän käsipuolessa roikkunut Hinata näytti poikaystävänsä tavoin huolestuneelta.
"Hän katosi etsimään teitä ja en ole nähnyt häntä sen jälkeen. Ettekö nähneet häntä?" Sasuken vaistot soittivat hätäkellojaan, kun kaksikko edessään pudistivat päätään.
"E-ehkä hän ju-juuttui äitinsä luokse. Näin Kushina-sanin ovien luona äskettäin" ujo tyttö änkytti huomatessaan Sasuken nousevan huolen.
"Lähden etsimään heitä. Jos löydätte Naruton sillä välin, katsokaa ettei hän katoa omille teilleen taas" Sasuke sanoi hylätessään vasta puoliksi tyhjentyneen lasinsa pöydälle. Hänen kadotessaan ihmisjoukkoon Kiba katsoi kättään puristavaa tyttöystäväänsä.

"Onko sinulla yhtä huono tunne tästä kuin minulla?" Hinata nosti vaaleat silmänsä Kiban kasvoihin ja nyökkäsi pienesti.
"Mutta toivon, että olemme molemmat väärässä" tyttö sanoi nostaen pienen hymyn huulilleen, toivoen sen rauhoittavan bruneten mieltä edes pienesti. Hinata puristi Kiban käsivartta hellin käsin ja vastasi tämän suudelmaan, jonka pitkä brunette painoi hänen huulilleen.

Sasuken tummat silmät skannasivat sillä aikaa juhlaväkeä yrittäessään paikantaa joko omaa blondiaan tai tämän vanhempia. Naisväen huomio häiritsi hänen työtään, kun he ilmaantuivat tyhjästä juttelemaan hänelle tai pyytämään tanssimaan. Eivätkö he nähneet ettei hänellä ollut aikaa heidänkaltaisille hupakoille?
"Sasuke!"
Ilmeisesti ei.
"Mitä nyt Sakura?" hän tiuskaisi kun tekoripsillä korostettuja silmiään räpyttelevä tyttö ilmaantui hänen käsipuoleensa. Pinkkitukkainen mutristi huuliaan söpöillen.
"Rentoutuisit nyt vähän, Sasuke...juhlat jäävät tylsiksi jos olet tiukkapipo" tämä kiusoitteli poikaa ja hieroi itseään vietellen hänen kylkeensä.
"Jos sinulla on aikaa käyttäytyä typerästi, niin voisitko olla edes sen verran hyödyksi että kerrot oletko nähnyt Narutoa" Sasuke murisi hampaitaan kiristellen.

Miksi tytöt eivät voi ymmärtää vinkistä, että poikaa ei vain kiinnosta?
Huoh, naiset.

Sakura näytti tuumivan hetken päätellen pään kallistuksista ja miettivästä muminasta.
"Itse asiassa näin hänen lähtevän puolisen tuntia sitten jonkun tuntemattoman miehen seurassa. Hän näytti kylläkin vähän kireältä..." tyttö sanoi kämmeneensä nojaten.
Sasuke tarttui tämän hartioihin ja pakotti mietteisiin eksyneiden vihreiden silmien huomion itseensä.
"Missä? Mistä ovesta he menivät ulos?" tummatukka tivasi. Sakuran posket punehtuivat kauniisti ja hän kykeni häkellyksissään ainoastaan osoittamaan länsipuolen uloskäyntiä. Sasuke kiitti pikaisesti ennen kuin riensi siron sormen osoittamaan suuntaan. Pinkkihiuksinen tuijotti hetken ihastuksensa perään ja epätavallisen leveä hymy kohosi hänen punatuille huulilleen.

Lumihiutaleet täplittivät Sasuken mustia hiuksia tämän päästessä ulos. Illan pimeys oli saartanut jälleen maailman ja raskaasti hengittävä nuorukainen etsi katseellaan jotain merkkiä Narutosta. Ei hän vielä hädissään ollut, vain huolissaan kun normaalisti häntä seuraava poika ei ollut palannut hänen rinnalleen.
'Naruto missä olet?' Sasuke kuuli itsensä kysyvän mielessään.

"Sasuke-kun, mitä teet täällä ulkona?"
Tummahiuksinen nosti katseensa nimen lausuneeseen mieheen ja hän sai kohdata Kyuubin keltaisen katseen. Hän tunsi jäätävän kouristuksen sisällään punertavatukkaisen omahyväisen virneen ravistellessa hänen uinuvia muistojaan hereille.
"...Etsin Narutoa" Sasuke vastasi varmistuttuaan, että pystyisi pitämään pokerinaamansa paikallaan.
"Aa, vai niin", Kyuubi tuumasi tunkiessaan käsiään syvemmälle taskuihinsa "uskoisin että hän on miestenhuoneessa tällä hetkellä. Happihyppelyn olisi pitänyt auttaa hänen huonoon oloonsa, mutta toisin kävi." Kyuubin varma ääni tuntui Sasukesta hetki hetkeltä uhkaavammalta. Hän nyökkäsi käytöstapojen mukaisesti kiitokseksi ja katosi sitten takaisin sisätilojen lämpöön.

Punertavat hiukset olivat kevyen tuulen riepoteltavissa ja mies painoi kaivamansa kännykän kylmettyneelle korvalleen. Lämmin muovi tuntui miellyttävältä sitä vasten. Muutaman tuuttauksen jälkeen kylmä ääni vastasi tutulla haloolla.
"Homma hoidossa...kyllä, Narutosta ei ole enää suurempaa huolta...joten, Uchihan penska on seuraava?"
Äänestä päätellen pirullinen virne leveni Kyuubin metsästäjän kasvoilla.

- - - - -

Naruto tunsi oksennuksen tuottaman värinän jälleen ympäri kehoaan. Ruskettuneet kädet puristivat tiukasti posliinisen pöntön reunaa, kun mahanesteistä karvas neste- ja ruokavirta purkautuivat pois hänen sisuksistaan. Addrenaliini ja yskiminen tuottivat pahaa oloa entisestään ja Naruto luuli hetken mahalaukunkin tulevan ulos. Katkonaiset hengenvedot kuivattivat hänen ärtynyttä kurkkuaan ja pian oksennus saapui jälleen. Häntä sattui istua vessan kylmän likaisella lattialla ja vihlova kipu iski aina kun hän antoi liikaa painoa takamukselleen.
'Säälittävä paska! Yritä edes kerrankin elämässäsi käyttäytyä kuin mies sen sijaan, että olet kuin mikäkin ämmä' Naruto sätti itseään itsevihan ja -säälin myllertäessä sisällään.

Kuvotuksen tauottua blondi uskalsi rentoutua hetkeksi. Hengitys oli yhä rahisevaa ja tiuhaa, kun nuori yritti keskittyä täysin tolpillaan pysymiseen uupumuksen tultua kuvioihin. Siniset silmät taistelivat pysyäkseen auki, koska Naruto tiesi että ne sulkiessaan hän saisi elää vain hetki sitten tapahtuneita asioita uudelleen.
"Ei enää" hän huokaisi itselleen toivoen, että jossain joku voisi painaa muistojensa 'delete'-nappia.

Miestenvessan ovi kävi ja yllättävä ääni sai Naruton säpsähtämään rajusti. Hän ei kuitenkaan jaksanut nousta vielä jaloilleen. Hitot siitä mitä tulija ajatteli jalkaparista kurkistamasta tummanpunaisen kopinoven alta.
"Naruto?"
Sasuken ääni oli samaan aikaan taivaallista kuultavaa kuin myös kaikista pahin ääni, minkä silloin voi kuulla. Blondi yritti puskea kurkustaan jonkinlaista vastausta, mutta äänihuulet tuntuivat lakkoilevan. Hän kuuli koputuksen painuvan oveen kahdesti ja Sasuken huolestuneeksi sävyttynyt ääni kutsui hänen nimeään vielä kertaalleen.
"O-olen kunnossa...tulen kohta" Naruto toivoi käheän äänensä edes jotenkin vakuuttavan poikaystävänsä sanomastaan.

'"Älä valehtele."
Ilmeisesti hän epäonnistui.
Vaaleaverikkö yski kuristavaa tunnetta ulos kehostaan turhaan ja lihakset nykivät niiden tahdissa omaa tangoaan.
"Avaa ovi...kiltti."
Kuka voi sanoa 'ei' niin pyytävälle äänelle?

Hän kurotti avatakseen yksinkertaisen lukitusysteemin tärisevällä kädellään ja Sasuke sai vedettyä oven auki itse. Naruto tunsi pullotettujen kyyneleiden pyrkivän pintaan tämän katsoessa poikaystävänsä silmiä. Hän tahtoi sanoa kaiken, kertoa mitä hän tiesi ja itkeä sitä vahvaa rintaa vasten. Tummahiuksinen kyykistyi kopin suuhun ja tuijotti syvälle sinisiin silmiin ja Naruto pelkäsi sisimmässään toisen huomaavan salaisuutensa vain niitä katsomalla.
"Se Kyuubi kertoi, että sinulla oli huono olo. Voitko jo paremmin?" Sasuke kysyi. Vaalea käsi nousi silittämään toisen hiestä märkää otsaa parinsa kurottaessa repimään paloja vessapaperirullasta. Hän pyyhki poikaystävänsä suupieliä sillä ja Naruto tunsi hymyilevänsä sisäisesti Sasuken huolehtivaisuudelle. Ei se hänen pahaa oloaan silti vienyt.
"Voin paremmin...mutta haluan kotiin. En ole juhlatuulella" Naruto antoi periksi itsekkäille haluilleen. Sasuke vain nyökkäsi ja auttoi blondin ylös vessan likaiselta lattialta.

- - - - -

Naruto huokaisi istuessaan mukavalle sohvalle. He olivat vaihtaneet vaatteensa rentoihin verkkareihin ja blondi hymähti itsekseen jälleen, kuinka helpottuneelta Sasuke oli avoimesti näyttänyt kun hän oli päässyt pois talvifestivaalien naisten ulottuvilta. Hän kuunteli seinäkellon tikitystä ja kauempana keittiössä kuului vedenkeittimen rauhallinen hurina. Siniset iirikset jäivät silmäluomien suojaan, kun rentoutuminen sai hänestä otteen.

Rauhallisuus vaihtui sitten jännitykseksi ja kauhun muistoiksi eikä hän silmiensä avaamisesta huolimatta enää saanut ääniä vaimennettua.
'Ei...ei...ei! Ole hiljaa! Älä koske minuun!' hän huusi mielessään ja nosti kätensä vaistomaisesti puristamaan sydämensä kohdalla ollutta paidan kangasta.
'Lopeta!'

"Naruto?" Sasuken ääni sai muistot hetkeksi hiljenemään. Blondi katsoi nimeään kutsunutta hädästä häilyvin silmin ja hän tunsi jalkojensa tärisevän rajusti. Tummahiuksinen laski tuomansa teekupit edessä olleelle rahille ja istui blondin viereen jättäen mukavan turvavälin varmistaakseen ettei toinen vain vetäytyisi pois. Siniset silmät olivat kääntyneet tuijottamaan vähitellen karamellin sävyiseksi muuttuvaa teevettä.

Sasuke antoi blondin tottua hetken seuraansa ja sillä välin tarkkaili poikaystävänsä olemusta. Tämän ohimoilla helmeili oletetusti kylmä hiki ja hän hypisteli polveaan toisella kädellään.
"Kaikki on ihan hyvin" Naruto takelteli hetken äänettömyyden jälkeen. Sasuken tarkka korva kuuli sanojen kätketyn värinän ja valheen taitavasti äänen takaa. Mustahiuksinen nosti kätensä ja silitti sillä kevyesti rakastamiaan vaaleita suortuvia, joista saattoi tuntea vielä etäisesti lumen kylmyyden.
"Mikä on niin vinossa, ettet voi kertoa siitä minulle?" hän sanoi vakavalla äänellä. Naruto käännähti katsomaan loukkaantuneita tummia silmiä ja syyllisyys kuristi hänen sydäntään syvältä.

'Ei enää. En jaksa enää.'

Kyyneleet aaltoutuivat hänen silmiinsä ja putosivat hänen poskilleen pieniä jokia muodostaen. Surun, itseinhon ja syyllisyyden tunteet tuntuivat liian vahvoilta pitää sisällään ja Naruto luuli ratkeavansa niiden purkautumisen paineesta. Sasuken kädet sulkivat hänen tärisevän vartalonsa suojiinsa ja Naruto painoi kasvonsa aivan tämän leuan alle.
"En halua tätä enää...en halua muistaa enää...auta minua" hän vaikeroi poikaystävänsä lämpöä vasten. Sasuken syke nopeutui toisen sanoista, mutta hän ei uskaltanut sanoa vielä mitään.
' "En halua tätä enää"...tarkoittaako hän meitä?'

"Jos tarkoitat ettet halua 'meitä' enää, minun on pakko sanoa että tapan sinut siinä tapauksessa. En aio päästää sinua pois" hän sanoi rakastavan vahvalla äänellä ja rutisti sylissään itkevää nuorta tiukemmin. Huojennus pyyhkäisi hänen ohitseen, kun hän tunsi Naruton pudistavan päätään.
"En halua enää salailla sinulta mitään...mutta jos kerron...Luoja jos kerron sinulle..." blondi itki sekavana ja nieli kyyneleitään. Hän työntyi kauemmas niin että saattoi katsoa kyyneleiden sumun läpi keskiyön mustia silmiä.
"Anna minulle anteeksi."

Flasback

Kielletyt, kuvottavan nautinnolliset ja kieroutuneet tunteet myrskysivät hänen sisällään. Kuumat kädet hyväilivät hänen jäykistynyttä miehuuttaan ja kieli nuoli juuri imettyä fritsua hänen oikean lapaluunsa kohdalla. Käheät huokaukset olivat liian voimakkaita tukahdutettavaksi ja kyyneleet valuivat poskilta kaulalle.
"Avaa silmäsi, Naru-rakas. Katso kuinka kaunis olet tällaisena" vaarallinen kehräys ja käden puristus hänen peniksensä ympärillä saivat siniset silmät auki. Naruto katsoi itseään häpeillen suuresta vartalopeilistä, jonka eteen he olivat päätyneet taistelun tuoksinnassa. Hän yritti kääntää päätään pois, mutta Kyuubin vahva ote leukaperissä pitivät pään kurissa.

"Älä käännä päätäsi pois vaan katso." Se oli käsky. Ei pyyntö.

Voimat olivat kadonneet hänen kehostaan ja ranteisiin sattui siteiden takia. Naruton kädet oli sidottu vastaaviin nillkoihin antaen Kyuubille täydellisen kontrollin ja pahinta: täydellisen pääsyn hänen intiimialueelleen. Hän istui ahdistelijan sylissä ja veti lyhyitä, teräviä hengenvetoja. Siniset silmät olivat verhoutuneet pelkoon ja Naruto kauhistui entisestään, kun hän tiedosti sen kiihottavan punertavatukkaista entisestään.
Peili heijasti kuinka Kyuubin kokenut käsi hieroi hänen miehuuttaan ja tämän toinen käsi oli nyt laskeutunut vaivaamaan hänen sisäreisiään.

Naruto häpesi tapaa kuinka ähkäisyt ja huokaisut tippuivat hänen huuliltaan ruokkien Kyuubin himon järveä. Hän tunsi ja näki kuinka metsästäjänsä keplotteli omien housujensa vetoketjun auki ja tämän innostunut erektio pääsi ulos vankilastaan. Häntä kylmäsi se miten Kyuubi murisi nauttien kuuman lihan saadessa tuntea viileyden hivelyn.
"Ä..Älä...ethän" blondi sai soperrettua hädissään, kunnes vanhempi työnsi hänet lattialle. Kasvot ottivat painon vastaan ja Naruto tunsi asentonsa häpeän läpi kammon. Hän aneli ja huusi vielä kerran, mutta Kyuubi ei kuunnellut.
Hän asetti itsensä Naruton sisäänkäynnille ja ilman sääliä alkoi työntymään sisään. Blondin tuskan huudot kaikuivat asunnon seinillä vapaana ja hän tunsi itsensä venyvän liian nopeasti liian raa'asti.  

Veri tippui lattialle peräaukon haavauduttua auki ja Naruto toivoi pyörtyvänsä. Hän kuuli etäisesti Kyuubin huokailun ja voitonriemuisen naurun, kunnes kaikki peittyi kivun alle lopullisesti miehen alkaessa takomaan itseään hänen sisälleen. Hän ei muistanut kauan sitä jatkui, mutta se tuntui ikuisuudelta. Hän vain toivoi, että mies laukeaisi pian jotta tämä painajainen saisi loppunsa. Kiihtyvä huokailu ja ajoittaiset karjaisut viestivät Kyuubin nauttivan tapahtuvasta täysin siemauksin. Juuri ennen kuin tämä oli pääsemässä kliimaksiin punertavatukkainen vetäytyi ulos riuhtaistakseen Naruton selälleen.

Blondi tunsi lämpimän sperman roiskuvan kasvoilleen ja huudoista avoimena roikkuvaan suuhunsa. Huudot olivat tarttuneet hänen kurkkuunsa. Kyuubi virnisteli tyytyväisenä ja asettui nelinkontin uhrinsa ylle. Hän sipaisi osan omasta siemennesteestään sormillaan ja vei ne juuri raiskatun sisäänkäynnin luokse työntäen ne sisään. Mies kumartui suutelemaan uhriaan omistavasti pahoinpidellen tätä vielä sormillaan. Naruto tunsi tietoisuutensa palaavan kipujen seuraksi, kun Kyuubi päästi hänen suunsa.
"Vain minun."


End of Flashback

Sasuke saattoi vain tuijottaa blondia suu avonaisena. Naruto itki äänekkäästi hänen rintaansa vasten ja sopersi anteeksipyyntöjä uudestaan ja uudestaan. Pöydälle unohtunut tee oli jo varmasti liian vahvaa juotavaksi.
"Tapan sen mulkun...koko tämän ajan se on käyttänyt sinua hyväkseen...tapan sen saatanan mulkun" Sasuke sanoi. Naruto tunsi tämän vartalon tärinän ja hetkeksi jäi ihmettelemään, kun tajusi tummahiuksisen vuodattavan kyyneleitä. Hänen vuokseen Sasuke kärsi ja itki.

"En vihaa sinua, joten älä pyydä anteeksi" vanhempi kuiskasi vielä ennen kuin painoi kasvonsa Naruton olkapäätä vasten. Blondi tunsi helpotusta saadessaan päästää kipunsa ulos, mutta samalla hän tiesi saattaneensa tummahiuksisen vaaraan.

"Rakastan sinua."

Naruto vetäytyi kauemmas ja nappasi nopeasti poikaystävänsä kasvot käsiinsä. Kyyneleiden täyttämät silmät katsoivat toisiaan pitkältä tuntuvan kymmenen sekunnin ajan, kunnes Naruto sai sanat suustaan: "Sano se uudelleen."
"Vaikka tuntuu liian aikaiselta ja lapselliselta ajatella näin niin rakastan sinua" Sasuke sanoi ja otti Naruton huulet omakseen, tarviten niitä kipeästi.
Jos joku pystyi telkeämään tuoreen raiskauksen muistot edes hetkeksi pois niin nopeasti, niin Naruton mielestä sen ihmisen kanssa hänen kuului olla.

- - - - -
A/N: ei tämä _ei_ ole myöhässä...luulette vaan...okei on tää myöhässä :'D anteeks ihan pirusti! tekosyyt: lakkiaiset, niiden jatkot, nintendo dsi xl + pokemon white ja pari tunnistamatonta tekijää...antakaa anteeksi!
Ja no, tykkään tästä luvusta itse :D sainpas kirjoitettua raiskauksen! ensin meinasin jättää pois mutta...olen julma. Ja olihan sitä sit pakko vähän fluffia heittää väliin (loppuun) :D

17. osa tulee ylläripylläri myöhässä mut nyt on hyvä syy! Lähden huomenna leirille enkä tuu ku vasta 22. päivä takasin :'< ilman nettiä olen viikon </3

Haluattehan ilahduttaa mua ku tuun leiriltä joten kommentoikaa plz! :3

Kommentit (Lataa vanhempia)
Bakayarou - 2011-06-13 21:07:03
Äää... On se Sasuke niiin ihana! <3 En mä osaa sanoo mitää oikee ku luin tätä ihan silmät ristissä mut heti kun näin että olit julkassu tän ni en voinu jättää huomiseen :D Mutta tää taas jäi tälläsee jännittävää kohtaa ja saa miettiä mitä käy seuraavaksi. Odotan seuraava osaa innolla! :)

Yumisha - 2011-06-13 21:17:32
I want Naruto to have sex with Sasse ;_; but that fucking Kyubi >:( could go to hell! Raping Naru like that TuT
And no, I don't know why I'm speaking/writing English x3
I don't want to admit, but that sex scene was kinda hot anyway >///< even with Kyubi.
I hope it won't be a problem in future, when Sasuke is trying to get more intimate with Naru :/ 'Cause Naru might now have a phobia :<< Naw, Sasse will find a way<3
I say, this was as exellent as the previous ones, didn't find any spelling, or any other, mistakes, so I give you five points~<3

Mappi - 2011-06-13 21:17:58
*shock*

Tää oli niin hyväkauhee luku!! :D Vooi toi lopun kohtaus oli jotenki niin liikuttava mut yäkhyi toi Kyuubi on kauhee!! Hyvää kommenttia tulee keskellä yötä...

Huonosti repesin yhtäkkiä keskellä ficciä miettimää paljo kello on ku meni ajatukset lukiessa taas ihan sekasin... Mut joo, oikeesti oli ihan mielettömän hyvä vaikka osa oliki aika kauheeta tapahtumien kannalta :D

Ahnam karamellin väristä teetä huonosti tekee mieli... :p

roskaposti - 2011-06-14 01:38:20
MARURUAUJFASIFNHSADHJMNPS *PIIIIIIIIIIIIP*
ärrinmurrinäärrrr tämä on myöhässä >:EE ja seuraavakin tulee myöhässä nyhyyyy :c mut ymmärränn.
Anyway ihuna toi loppu vaik MURRR SENKI KYUBI IM GONNA RAPE U eiku mitä... XD vähä väsy eheheheeh.
kirjoitusvirheitä tälläkertaa bongasin muutaman mutten jaksa alkaa etsimään niitä tuolta tekstistä koska laiskuus<3 siltikin edelleen ja jälleen mainitsen että rakastan tuota sun kirjotustyyliä nomnom<3
5pojoo and coooookieeess >:D

Hi-dan - 2011-06-14 08:01:58
Ihana vaikka oli myöhässä, odotus kasvatti mielenkiintoa. Oli kyllä niiin hyvä <3

Naruton ja Sasuken suhde on kunnon koetuksella mut 5 pistettä <3 Hyvää leiriä!

Ani-chan - 2011-06-14 08:32:15
Äasjöahjdäasd'psfdjf, KYUUUUUUUUUUUUUUUBIIIIIIIIIIIII!!!!!!! DDD8< JANNAROOOO~!!!!!..........
*köhö* Anteeksi, innostuin, hohohoo~ ^^' myöhässä oli >:E
Hyi, hyi, soo, soo Dx muttah, minua ei haittaa, koska sulla oli kaikki lakkiaiset ja kaikki pokemonit xD
Oi! Se miten Sasse sanoo: ''Rakastan sinua'' ah! Narskalle hyvää mieltä ja rakkautta♥
♥I love u Fuyu, 'cause ur so amazing with these fanfictions♥ 5boikkelii <3<3

Guren - 2011-06-14 12:50:31
Hyvä kun Naruto sai viimeinkin kerrottua Sasukelle Kyuubin ahdisteluista. Sasuke on ihana! Mitähän Kyuubi mahtaa juonia? Annan täydet pisteet.

Daligar - 2011-06-14 15:34:49
Oi, oi, jatkoaaa <3 <3 Vihdoinkin!

Huh, kylläpäs Kyuubi olikin kamala, käyttää nyt tuolla tavoin Naru-raukkaa hyväkseen :<
Mutta, vaikka Narutoon sattui, kohtaus oli silti kutkuttava :D ja tosi hyvin kirjotettu! Kyuubi oli juuri niin säälimätön, kuin kuvittelinkin, että hän olisi, ja Nauton kauhu tuli hyvin aidosti esille.

Sasse oli ihana, ja tuo loppu muutenkin oli aika söötti, itkusta huolimatta :3

Mitähän seuraavaksi? Ei kai Kyuubi aio raiskata Sasseakin? O__o vai hautookohan se kenties jotain muuta sen pään menoksi...

Täydet pinnat ehdottomasti! :) Harmi että seuraava osa myöhästyy... no, se on sitten sen herkullisempi lukea :D

BrainDead - 2011-06-14 16:52:17
Ooo vihdoinkin ! Pakko myöntää, että olen melkein koko sarjan ajan odottanut jotain tän tyylistä lukua :D

Kuvailet Naruton kärsimystä tosi hyvin, eläydyin tarinaan taas ihan täysillä, kun se oli niin hyvin kuvailtu :3 Taisin pongata jostain pienen kirjotusvirheen, mutta en enää muista mistä... Eikä se iso virhe ollut.
Ihanaan kohtaan jäi<3

En mä mitään järkevää enää keksi xD Mutta 5 pojoingia saat !

Aqua - 2011-07-01 20:48:14
Vihdoin muistin/kerkesin lukea tämän !

Aaaarrgh tuo Kyubi, onnistui sitten suunnitelmissaan : <<< onneksi Sasuke on tuollainen höppänä<3

Seuraava osa näkyy olevan myöhässä, nooh sitä odotellessa !

5 pojoa

uxeC - 2011-07-20 18:39:57
aivan mahti :D kaikki noi osat ekan lukemisen jälkee olisin maksanu vaik et olisi saanu lukee loput onneks ei tarttee <3 ^^ en tiedä jos näide kommentoimisee o joku sääntö mtn kaikkee pitää kirjottaa mut oli aivan yli hyvä 8>!

yuu-chan - 2011-07-21 15:23:21
Luin kaikki putkeen, enkä todellakaan täpinöissäni jaksanut/ehtinyt kommentoida kaikkia lukuja, mutta pidän tästä ficistä hirvittävästi ^^

Siitä on jtn 2 vuotta ja päälle kun olen viimeksi jotain naruficciä lukenut, ja no hyvä että aloitin taas :):)

5p.

Manda - 2011-07-24 05:20:14
Salainen lukija astuu esiin luettuaan ensin koko sarjan tähänastiset ficit ja kommentoi tietenkin viimeisimpään julkaistuun osaan. :D

Eikä tällä hetkellä saa mitään muuta rakentavaa kommenttia aikaiseksi kun "PERKELE" koska Kyuubi on täys suolimuna. :3

Tappaahan Sasuke sen, tappaahan? *awesomeface* ^^D

Köhjooeitokirakentavaa. Niin, en löytänyt kirjoitusvirheitä ja kun aikaisempia osia oon lueskellut, niin kuvittelin mielessä koko ajan et Saskella olis silmälasit. :D Mut sitte (osa joku) se saiki lukulasit, sydän hyppäs riemusta. :--D

Innolla viisi pistettä pojottaen ja 17. osaa odottaen. :3

haru-97 - 2012-04-10 18:17:55
Nyyh. Kyubi perkele mä TAPAN SUT!!!! Sinä viimeinen paska koskit Sassen Narutoon!!!

Jäin muuten miettimään ett miks tää on 15-16 part2? Miksei tää vaan ollu 16 ja se toinen 15? Jos tekee noin että kaks osaa tulee samalla kertaa pitäis ne kirjottaa mielestäni yhteen.

Muuten järkyttävän ihana sarja!!!! Tää on kyll kaikista animun ficcisarjoista ehdottomasti paras!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Iloista loppu kevättä!!!!

<3:haru-97

KyuubiChan - 2012-05-09 12:02:46
Kyuubi :c haista kakka Kyuubi. Vihaan sitä >BC Ei tollasia pieniä Naru-ukeja saa raiskailla >BC ;____; Sit sit sit Sasuke on iha ylisöpö<3 Jajajaja annan heti koko sarjalle 1000000pojoo<333333


Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste