Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
We watch our world fall apart - Ayumi92
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 785 sanaa, 4656 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-06-28 17:58:08
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Hei, tässäpä olisi tällainen songfic, jonka tein kun satuin olemaan kirjoitustuulella. Biisi on Blessid Union of Souls-bändin Brother my brother.
Itse rakastan biisiä ja sen sanoja ja ne kuvaavat mieletäni hyvin Naruton ja Sasuken välistä suhdetta ja siitähän tämä ficci kertoo. Risut ja ruusut ovat tervetulleita ;D

Arvostelu
6
Katsottu 1432 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
On liian myöhäistä. Minä en tiedä enää, mikä on totta ja mikä ei. Aika on vienyt meiltä kaiken sen, mikä joskus merkitsi meille jotain. En voi enää perääntyä tai paeta totuutta. Kaikki entinen väliltämme on kadonnut. Me ymmärrämme toisiamme vasta kun olemme menneet rajan toiselle puolelle, vai mitä Sasuke? Sinä tiedät sen. Haluaisin niin kovasti nyt vain tehdä sen, mikä on järkevää, sillä se lopettaisi tämän tuskan, joka syö sisintäni kaiken aikaa. En kuitenkaan pysty siihen. Miksi? Siksi, että minä näen sinut edessäni lapsena, joka pitää kädestäni kiinni ja hymyilee varovasti.


Brother my brother
Tell me what are fighting for
We've got to end this war
We should love one another
Oh, can't we just pretend
This war never began
We can try
Brother my brother


“Viha on hänen aseensa ja ystävänsä, se antaa hänelle voimaa jatkaa eteenpäin.”

Madara on aivan oikeassa. En näe enää ihmistä, joka olit kauan sitten. Näen vihan silmistäsi, jotka vuotavat verta ja näen sen pahaenteisestä hymystäsi. Olet mennyt liian pitkälle, etkä voi enää palata ihmiseksi joka ennen olit, mutta tiedätkö mitä? Se, että näkisin pienenkin vilahduksen entisestä Uchiha Sasukesta, tekisi minut onnelliseksi. Ei auta, vaikka kuinka haluat vihata minua. Me olemme saman taivaan alla, hengitämme samaa ilmaa ja näemme samat tähdet. Vasta kun kuolemme, olemme täysin keskenämme eikä meille jää mitään muuta kuin tyhjyys ja viha, joka on tehnyt sinusta sen, mikä nyt olet.


We face each other from different sides
The anger burns can't remember why
It's kind of crazy to cause so much pain
Our foolish pride makes us hate this way


Kuka tahtoo elää ikuisesti? Mitä sillä saavuttaa, kun näkee toisten ihmisten kuihtuvan ja koko ajan syntyvän uudelleen silmiensä edessä? Meidän on taisteltava toisiamme vastaan vielä viimeisen kerran. Silloin me molemmat kuolemme ja näin lopetamme tämän sodan. Kun se tapahtuu, saamme rauhan, mutta siteemme ei kuole koskaan. Silloin olemassa ei ole enää yhtäkään Uchihaa eikä Kyubia. Silloin kun meitä ei enää ole, voimme vihdoin olla ainoastaan Naruto ja Sasuke. Miksi näin on? Kohtalo yksinkertaisesti vain vihaa meitä kahta.


We watch our world fall apart
Tell me what good is winning
When you lose your heart

Brother my brother
Tell me what are fighting for
Isn't life worth so much more
We should love one another
Oh, can't we just pretend
This war never began
Tell me why
Brother my brother


Haluaisin itkeä, mutta en voi. Haluaisin saada tämän kaiken päätökseen, mutta en voi tehdä sitä yksin. Siihen tarvitaan kaksi, Sasuke. Kun katson silmiisi, näen lisää paatunutta vihaa, surua, tuskaa ja kamalaa epätoivoa. Elämä tosiaan on antanut meille huonot kortit, mutta ei sen väliä, sillä pian kaikki on ohi. Näen sen jo, kuoleman. Se odottaa meitä molempia ja ojentaa kättään meille.


Let's take a moment and look deep inside
And say we'll learn to give love a try
When matters differ as we seem to be
There's so much more to me than what you see

You don't have to be this way
Think about the consequences
Turn around and walk away


Pian kaikki on ohi. Rasengan hehkuu käteni päällä, kun nyrkissäsi salamoi Chidori. Me katsomme toisiamme ja tiedän, että ymmärrämme toisiamme ilman sanoja. Tuntuun oudolta. Näen 16-vuotiaan itseni vieressä seisovan pienen, 8-vuotiaan version itsestäni. Hän hymyilee kun minä olen iloton. Hän ojentaa vilpittömän iloisesti kättään Sasukelle kun minä työnnän Rasenganin hänen sydäntään kohti. Sasuken vieressä seisoo myös 8-vuotias, mustahiuksinen poika. Hän näyttää hämmentyneeltä kun 16-vuotias Sasuke näyttää olevan raivoissaan. Nuori Sasuke ojentaa epävarmana kättään minun nuorelle kopiolleni kun vanhempi versio hänestä tähtää Chidorinsa suoraan rintaani kohti.

Haluan edelleen itkeä, mutta en vain voi. 8-vuotiaat pojat ottavat toisiaan kädestä ja hymyilevät. Sitten he juoksevat nauraen kohti valoa ja katoavat pian näkyvistä. Ehkä kaikki kääntyikin paremmaksi. Mutta sitä en voi tietää, minä nimittäin makaan maassa veren peitossa kuolleena nojaten Sasukea vasten. Hän on myös kuollut ja nojaa minuun. Veremme ovat sekoittuneet. On jo liian myöhäistä, veljeni. Aurinko tulee samalla hetkellä esiin, mutta vaikka silmäni ovat auki, en näe sitä.

Brother my brother
Tell me what are fighting for
Isn't life worth so much more
We should love one another
Oh, can't we just pretend
This war never began
Tell me why
Brother my brother

Kommentit (Lataa vanhempia)
roskaposti - 2011-06-28 18:46:34
Hei tälle ei voi muuta sanoa että ihan vitun kaunista tekstiä!<3
Siis tää kuvaa niin täydellisesti Sasuken ja Naruton suhdetta, AA! Rakentava tais nyt mennä nurkan taakse syömään keksejä... Urr.

Mut anyway virheetöntä, helposti luettavaa tekstiä, ei tökkiny, eteni mukavasti eikä lyhkäisyyskään haittaa. Kokonaisuudessaan erittäin hyvä ! aaaa yritä saada selvää mun höpötyksistäni<3 :)

5points ja ruusuja<3 ;)

Why - 2011-07-01 17:25:34
...
WOAH!

Se oli todella hyvä! Olet hyvinkin oikeassa, että laulun sanat sopivat erinomaisesti Naruton ja Sasuken suhteeseen ja tähän tekstiin.

Nuoren Naruton ja Sasuken käyttäminen tällätavalla tarinassa oli kekseliästä ja todella hyvä ratkaisu! En löytänyt ollenkaan virheitä ja teksti oli muutenkin sujuvaa ja mukavan kuvailevaa, toit hyvin esiin Naruton tunteet ^^

laulunsanat olisi voinut kursivoida, mutta tuo kappale-erotus niille oli myös hyvä vaihtoehto.
Ei muuta kuin viisi pistettä ja jatka vain kirjoitusta. :)

Eicchan - 2011-11-13 16:34:08
Tää oli aivan tosi ihana. Laulu sopii Sasukelle ja Narutolle hyvin, ja loppu oli ihana, surullinen, mutta tosi kaunis.
5 pojoo:D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste