Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Deidaran kiusaus osa 9 - Kiseki-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1304 sanaa, 8466 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-07-11 17:59:31
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Pitkästä aikaa! Parin vuoden tauon jälkeen innostuin taas kirjoittamaan aloittamaani ficciä. Tällä kertaa valitettavasti ei paljoa Deidaraa ole~
Parituksia: KakuHidan enimmäkseen ja hieman ItaDeitä.
Sanoisin että rajoitus on K18.. koska vähän raaempaa menoa Kakuhidan merkeissä ja kiroilua löytyy. o:

Arvostelu
3
Katsottu 1426 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Osa 9

Talossa oli hiljaisuus, koska kukaan ei hiiskahtanutkaan. Deidara vain istui lattialla väsyneenä katsellen lattiaa. Hidan taas katseli sängyllä makaavaa Tobia hymy kasvoillaan. Tobi poika taas näytti kovin masentuneelta, koska tämä luuli Dein vihaavan häntä. Itachi oli ulkona käppäilemässä ja ottamassa raikasta ilmaa keuhkoihinsa. Heti aamulla piti tapahtua kaikkea outoa, mutta kyllä nekin varmaan lähtisi pois muistista.

"Tobi... Oletko kunnossa?" Hidan kysyi sängyllä makaavalta maskipäiseltä pojalta. Varovasti hän käveli istumaan sängyn reunalle katsellen poikaa.

"Mh... Olenhan minä ihan... Kunnossa..." Tobi mumisi ja nousi varovasti istumaan.

"Sinun hiuksesi on sekaisin.." Tobi sanoi ja naurahti. Hän meni kauemmas Hidanista, joka katsoi itseään peilistä. Ja tietenkin hänen hiuksensa sojottivat joka paikkaan ja olivat kuitenkin täysin takussa. Hän alkoi penkomaan yöpöydän laatikkoa ja löysikin sieltä kamman. Hän haki Akatsuki kaapunsa taskusta geeliä ja alkoi vessassa laittelemaan väsyneenä hiuksiaan kuriin.

"Tyhmät hiukset... Voisivat joskus edes pysyä paikoillaan..." Hidan puheli itsekseen ja harjasi samalla hiuksiaan.

Kuului kaamea pamahdus ulko-oven kohdalla ja Itachi istui maassa ihmeissään tuijottaen tummempi ihoista miestä. Mies katsoi Itachiin vihaisesti ja veti oven auki kävellen sisään Sasorin taloon, joka tuskin enää oli hänen, koska Sasori oli heittänyt hengensä eilen. Deidara hypähti seisomaan ja katsoi sisälle tullutta miestä ihmeissään ja blondi sitten automaattisesti osoitti sormellaan vessan ovea.

"Kuka siellä nyt rymistelee?!" Hidan huusi vessasta ja kohta ovi aukesikin ja harmaatukkaa pidempi mies seisoi toisen edessä.
"Missä... on mun.. RAHAT!?" Mies huusi Hidanille ja tuijotti tuota vihreillä silmillään.
"E-Eh Kakuzu... Mitkä rahat?" Hidan pysyi paikoillaan ja peruutti yhden askeleen kauemmas miehestä nimeltä Kakuzu. Kakuzun naama oli piilossa mustan maskin alla ja hiuksetkin olivat peitossa vaaleanharmaalla kangaalla.

". . . Mä vielä tapan sut joku päivä." Kakuzu huokaisi ja otti Hidanin kädestä raa'asti kiinni, niin kovaa, että miehen kädestä kuului napsahdus, kun luu oli mennyt katki.
"VITTU PÄÄSTÄ IRTI, TOI SATTUU NIIN HELVETISTI!" Hidan huusi Kakuzulle ja yritti repiä murtunutta kättään irti toisen otteesta, kun maskinaamainen mies raahasi pienempää miestä pois vessasta.
Tobi katsoi miehiä hämillään ja sitten katsoi Deihin päin.

"Mistä sä tiesit, et Kakuzu etti Hidania?" Tobi kysyi blondilta, joka hymyili vinosti toiselle.
"No... Hidan on ainut joka edes uskaltaa saada Kakuzun vihaseks, un.." Dei haukotteli ja huomasi Itachin tulevan takaisin sisätiloihin, kun Kakuzu oli raahannut harmaatukan pihalle. Pikku hiljaa alkoi kuulua kiroamista ja huutamista parin metrin päästä talosta, kun Kakuzu hakkasi Hidanin naamaa verille.

"AUTS! TOI SATTUU!" Hidan huusi Kakuzulle, joka vihdoin lopetti toisen hakkaamisen ja otti kunnon otteen kiinni miehen kaulasta nostaen tuota ylemmäs puuta vasten.

"Eli se et todellakaan ollut sinä... No jaa. Mikäs parempaa, kun sun hakkaaminen heti aamusta." Kakuzu totesi ja pudotti naamaverisen kaverinsa maahan perseelleen.

"No en vittu todellakaan, miks mä sun rahoja haluaisin?" Hidan kirosi ja hieroi naamaansa. Onneksi se parantuisi parissa päivässä, mutta silti se sattui, vaikka mies olikin hieman masokistinen.

"Mhh... Mitä sä teit Sasorin kämpässä?" Kakuzu katsoi alas mieheen ja sitten Sasorin talolle päin.
"Sasori delas, ja oltiin lohduttamassa Deidaraa." Hidan virnisti. Häntä ei voinut paljoa kiinnostaa Sasorin kuolema tai Deidaran lohduttaminen, toisin kuin Itachin tai Tobin.
"Hmm... Vai niin." Kakuzu sanoi ja parisen mustaa nauhaa tuli esiin miehen hihojan alta ja kietoutui harmaatukan ympärille.

"HEI, KAKUZU! Mitä tämä ny meinaa?" Hidan huudahti miehelle, joka jo raahasi Jashinistia perässään ison puun taakse parin kymmenen metrin päähän Sasorin talosta sitoen sitten miehen puun ympärille.
"Uh, Kakuzu?" Hidan katsoi Kakuzua ihmeissään ja alkoi rimpuilemaan naruissa, joka sai vain aikaan sen että ne vain painautui syvemmälle miehen ihoon.

Toisaalla Sasorin talolla Deidara oli mennyt istumaan sohvalle ja Itachi tuon vierellä käsi blondin olkapäiden yli. Tobi oli taas livistänyt pihalle etsimään Hidania ja Kakuzua, mutta huonolla tuurilla, koska oli vain päässyt Akatsukien päämajan luokse, jonka pihalla Kisame istuskeli laiturilla, katsellen merelle päin. Kisame ei edes huomioinut Tobia, joka jo meni sisätiloihin pelleilemään ja etsimään juttuseuraa.
Deidara ja Itachi katselivat televisiota sylikkäin ja Itachin sormi kutitteli blondin vatsaa.

"AHH!! Kakuzuuu~~!" Harmaatukka voihkaisi ja hänen selkänsä raapi vasten puunkuorta saaden sen tahriintumaan vereen. Toisin kuin Kakuzu, jonka huulet olivat painautuneena miehen kaulalle purren ja näykkien toista sekä kädet olivat Hidanin sivuilla pidellen tuosta paremmin kiinni, kun samalla työntyi yhä syvemmälle.

Miesten tappelu oli siis muuttunut kiihkeään rakastavaisten touhuihin. Vaikka silti Kakuzu ei melkein koskaan ollut hellä Hidanille, vaan enimmäkseen raaka kuin mikäkin, mutta taas toisaalta Hidan vain nautti Kakuzun antamasta kivusta, koska hän ei pystynyt kuolemaan veren hukkaan, kiitos miehen kuolemattomuuden.

Kakuzu painautui lähemmäs Hidania ja alkoi työntämään raaemmin omaa miehuuttaan toisen sisään ja päästäen välillä pieni muotoisia voihkauksia Hidanin kaulaa vasten, joka jo vuosi verta.

"Ei helvettiiih, Kakuzuhh, J-juuri siitä, Ahhh!~" Hidan voihki kovaäänisesti ja hiki valui hänen vartaloaan pitkin sekoittuen vereen. Miehen naamaa kuumotti todella paljon, koska sitä sattui, kun Kakuzu oli hakannut häntä, nenäkin vielä vuosi verta pitkin harmaatukan kasvoja. Maahan oli myös ilmestynyt pieni muotoinen verilammikko.

"E-En p-pysty enääähhh...! AHHH!" Hidan päästi vielä kovemman voihkauksen, kunnes laukesi pitkin omaa vatsaansa, mutta valitettavasti Kakuzu ei vielä lopettanut, vaan jatkoi raakoja työntöjään ja Hidanin voihkaukset muuttuivat kivun tapaisiin huudahduksiin, kunnes vihdoin parisen kovan työnnön jälkeen Kakuzukin tuli miehen sisään ja veti itsensä ulos toisesta.

"Ka-Kakuzuh~~" Hidan mumisi ja valahti maahan istavalteen, kun Kakuzu vihdoin irrotti miehen ympärillä olevat nauhat irti ja katsoi alas mieheen tyytyväinen ilme kasvoillaan.
"Vielä jotain valitettavaa?" Kakuzu kysyi harmaatukalta ja kyykistyi miehen eteen nostaen samalla oman mustan maskinsa laittaen sen sitten naamalleen.

"Ehhh.." Hidan ei pystynyt sanomaan mitään, vaan lässähti sivuttain maahan makaamaan vielä hieman huohottaen yrittäen saada paremmin henkeä. Suussakin maistui veri.
Kakuzu veti avuttoman näköisen miehen housut ylös ja nosti toisen oikealle olkapäälleen lähtien sitten kävelemään kohti Akatsukien päämajaa. Hidan vaan roikkui toisen olkapäällä avuttomana ja täysin hengästyneenä.

Kakuzun ja Hidan saavuttaessa päämajalle he huomasivatkin, että Deidara ja Itachikin olivat saapuneet paikalle.
Deidara katsoi Kakuzuun ja Hidaniin päin ja yskähti, kun huomasi Hidanin yltäpäältä veressä.

"Älä Deidara välitä niistä...Ne on aina tommosia." Itachi sanoi blondille, joka kääntyikin katsomaan mustatukkaiseen mieheen päin pieni hymyhuulillaan.
"Miks kaikki on tääl...?" Hidan mumisi Kakuzun olkapäällä ja katseli ympärilleen.
"Kokous, idiotti." Kakuzu vastasi harmaatukalle ja laski miehen yhdelle lepotuolille.

((Siitä tuli aika lyhyt, tai en nyt tiiä, mutta ehkä jatkoa taas luvassa joskus. Luultavammin nähkään mitä Kokouksessa tapahtuu :3 Ideoitakin voi kertoa 8D Toivottavasti pidätte.))

Kommentit (Lataa vanhempia)
Gaarahh - 2011-07-13 07:47:58
Jälleen hienoa kerrontaa teitiltä x3 Löysin itse vain 1 virheen näin sitä lukiessa: hengensä=henkensä (:: Mutta jatka samaa mallia, ja ihanaa eddä jatkoi tämän kirjoitusta x3

Songou - 2011-07-13 07:50:19

"Mhh... Mitä sä teit Sasorin kämpässä?" Siinä kohtaa repesin kyllä kunnolla. Tämä on älyttömän hyvä täydet pisteet tulee!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste