Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Deidaran kiusaus Osa 11 - Kiseki-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1703 sanaa, 10283 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-07-26 17:09:28
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Jatkuu taas~~ Deidaralle käy taas pieni haaveri ~
Parituksina.. on nyt.. jos sanoisin... luulisen, että Sasodei (pienin määrin ajattelua vain), TobiDei (8D)
K18 menoa jossain kohdin.. kiroiluakin löytyy ja verta n_n;

Arvostelu
4
Katsottu 1561 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Osa 11

Akatsukien päämajalla ihmiset kävelivät paikasta toiseen ja pakkailivat tarvittavia tavaroita omiin reppuihinsa. Ainoastaan yksi ihminen ei ollut paikalla pakkaamassa, se oli porukan ainoa blonditukkainen,Deidara. Hän oli livahtanut ulos yksinään, koska ei voinut hyvin, ei sitten yhtään. Häntä huippasi ja hänen naamaansa punotti nolostuksesta vieläkin, kiitos Peinin, joka oli jotenkin saanut tietää jotain mitä oli tapahtunut pari päivää sitten, jotain joka pitäisi pysyä salassa kaikilta, mutta nyt kaikki tiesivät sen.

Deidara harppoi pitkin metsikköä, kunnes noin puolen kilometrin päästä päämajasta, mies lyssähti polvilleen maahan ja parahti itkuun.
"Sasori-danna... miksi... miksi... et voi tulla takaisin..." Blondi mumisi itsekseen itku kurkussa.
Hän kaipasi vanhaa pariaan, Sasoria, joka oli menettänyt henkensä päivä sitten. Dei ei halunnut ryhtyä Tobin pariksi, ei ollenkaan. Sasori oli ollut paljon mukavampi kuin yli hyper Tobi, joka luuli olevansa hyvä poika.

Blondia jopa pelotti Tobin mysteerinen luonne, ja hänellä ei ollut hajuakaan minkänäköinen ihminen sen oranssin maskin takana oli.
Mies kaatui kyljelleen maahan ja käpertyi pienelle kerälle vetäen polvensa rintaansa vasten. Kyyneleet vierivät itsestään pitkin miehen kasvoja ja tämä nyyhkytti hiljaa kuin pieni lapsi. Hän ei todellakaan halunnut kenenkään näkevän itseään sen näköisenä.

Minuutteja kului ja vihdoin Deidara oli pystynyt rauhoittumaan ja jopa istumaan ylös. Miehen huonoksi onneksi tämä ei ollut huomannut, että ei ollut enää yksin, vaan joku liikkui aivan liian lähellä valmiina hyökkäämään.
Blondi nousi seisomaan ja pyyhki lian pois vaatteiltaan, kunnes kuuli pienen rasahduksen puusta ja heti katsoessaan mistä ääni kuului, hän tunsi viiltävän kivun iskeytyvään vasempaan käteensä.

"AAAHHHHH!!! Mitä hittoa!?" Mies karjahti ja hyppäsi taaksepäin, kun huomasi kunain upotettuna vasempaan käteensä, mutta se ei ollut mikä tahansa kunai, koska mies pystyi tuntemaan myrkyn tuhoavan hänen kädessä oleviaan soluja. Kipu oli valtava ja hän kaatui perseelleen maahan puristaen vasempaa käsivarttaan oikealla kädellään.
'Mikä hitsin idiootti mäkin olen, kun en edes yhtä ihmistä huomaa, un..' Blondi ajatteli ja hikipisara valui miehen otsaa pitkin, häntä alkoi pyörryttää ja hän alkoi menettää tuntonsa toisessa kädessään.

Kuului pamahdus ja verinen mies iskeytyi blondin viereistä olevaa puuta vasten, hyvä kun edes oli elossa enää. Toisen puun takaa astui esiin harmaatukkainen mies aukinaisessa Akatsuki kaavussaan, sehän oli itse Hidan.
"Mitäs sä täällä teet, Deidara-chan?" Hidan kysyi blondilta, joka näytti kovin tuskaiselta pidellessään vasempaa kättään.
"Leikkaa se irti...Un..." Blondi vikisi.

"Ai sun käsi vai? Mutta sähän näytät kivalta kärnineenä, koht toi myrkky varmaan syövyttää sun koko ruumiis. Eks oliskin siistiä?" Hidan naurahti sarkastisesti ja virnisti leveästi.
Blondi ähkäisi ja nyökkäsi. Ei kauaan, kun harmaa tukka tarttui blondin vasempaan käteen ja nosti kolmiteräistä viikatettaan blondin käden yläpuolelle.
"Sano hyvästi kädelles~" Hidanin naamalle ilmestyi sadistinen virne, kun hän iski viikatteen alas blondin käteen, joka leikkaantui siististi irti ja harmaatukka heitti sen kauemmas heistä.
Deidara huudahti kivusta ja katsoi omaa kättään huomaten, että hyvä kun siitä oli enää jäljellä mitään. Oli se parempi olla yks kätinen, kun olla kokonaan mennyttä.

Irtonainen käsi alkoi vaihtaa väriään liilahtavaksi ja pikku hiljaa koko käsi syöpyi vain yhdeksi kasaksi liilaa myrkkyä. Blondi katsoi sitä kauhuissaan, koska hänelle olisi voinut käydä kokonaan niin, jos olisi ollut yksinään metsässä.
"Hei... Sä vuodat kuiviin mies." Jashinisti huomautti blondille, joka jo näytti kalpealta ja kohta jo kupsahti tajuttomana maahan.
"Ei helvetti.. Kai mun pitää se kantaa, vitun idiootti." Hidan sanoi ja nosti tajuttoman miehen toiselle olkapäälleen ja kantoi viikatettaan vasemmassa kädessään.

"DEIDARA-SENPAI!?" Tobi huudahti järkyttyneenä, kun näki Hidanin tulevan metiköstä blondi toisella olkapäällään vertavuotavana.
"HIDAN, MITÄ SÄ TEIT SILLE?!" Tobi huusi Jashinistille, joka vain hymähti ja heitti tajuttoman Blondin Tobin kannettavaksi.
"Hoida se kuntoon, niin kysy sit siltä, ku itteäni ei vittuakaan vois kiinnostaa selittää siitä." Hidan sanoi Tobille, joka ynähti ja juoksi sisälle Deidara sylissään.

"Vai tälleen sit tällä kertaa." Kuului ääni harmaatukan takana.
"No joku oli päässy livahtamaan Zetsun ohi." Hidan sanoi takana seisovalle miehelle, Kakuzulle.
"Ai, vai silleen." Kakuzu sanoi ja häntä ei vaikuttanut kiinnostavan yhtään mikään. Se tuskin olisi edes liikuttanut häntä, jos blondi olisi menettänyt henkensä.

Kakuzu nappasi kiinni harmaatukan oikeasta ranteesta ja raahasi tuon sisälle päämajaan ja siitä sitten heidän huoneeseensa. Jashinisti vain räyhäsi Kakuzulle siitä, kuinka paljon kädestä repiminen sattui, varsinkin Kakuzun voimilla.
"Laita kamas kasaan." Kakuzu käski harmaatukkaa ja kylmästi poistui huoneesta, jättäen Hidanin ihmettelemään ja kiroamaan itsekseen.

Tobi laski tajuttoman blondin huoneessa olevalle sohvalle ja sitoi kasan sideharsoa miehen vuotavaan käden päälle, tai no sen mitä kädestä oli enää jäljellä.

Noin kolmen tunnin päästä vasta Deidara alkoi heräilemään ja häntä vieläkin vähän pyörrytti. Hän tunsi, että hänellä oli peitto päällään ja kättä sattui, mutta jotain muuta outoakin hän tunsi... Jotain outoa haarojen välissään. Mies ei edes uskaltanut kattoa sinnepäin, mutta kuitenkin katsoi.
Joku...oli.. hänen.. peiton alla. Blondi nielaisi ja nosti hieman peittoaan...
Mies olisi huutanut, mutta mitään ääntä ei tullut ulos, koska hän huomasi, että hänen suunsa oli tukittu kangastupolla ja teipillä.
"Oh, Deidara-senpai on vihdoin hereillä~~" Kuului ääni peiton alta ja blondi tunsi nuolaisun ihoa vasten, joka sai miehen värähtämään.

'Tobi... ei... hitto...' Blondi ajatteli ja kuului vain muminaa, kun mies yritti sanoa jotain peiton alla olevalle miehelle. Valitettavasti Dei ei pystynyt rimpuilemaan pois, koska hänen ruumiinsa tuntui vielä ihan puutuneelta, eikä hän pystynyt kunnolla liikkumaan.

Toinen nuolaisu... ja kohta koko blondin komeus oli mustatukan suussa. Blondilla ei ollut aavistustakaan miksi Tobi edes teki niin, ja miksi kukaan ei näkynyt koko huoneistossa, vaikka se olikin koko Päämajan isoin huone, ja vielä olohuone. Vai oliko tämä pelkkää pahaa unta? Valitettavasti ei ollut unta tai mitään.

Tobi oli hivuttanut maskinsa niin, että vain hänen suunsa näkyi. Blondi pystyi tuntemaan Tobin kielen hänen omaa miehuuttaan vasten ja se tuntui jopa hyvältä, hän olisi kyllä halunnut mönkiä pois miehen otteesta, mutta ruumis ei vain totellut. Blondi vain punastui ja voihkaisi äänettömästi.
Miehellä ei ollut hajuakaan kuin kauan Tobi oli tehnyt tuota kun hän oli ollut tajuttomana, hän ei edes halunnut tietää sitä.

"Deidara-senpai~~ "Tobi hymyili ja ryömi enemmän peiton alle, niin että heidän kasvot olivat vastakkain. Blondi punastui entisestään, kun mustatukka pussasi häntä poskelle, mutta ynähti, kun tunsi Tobin puristavan hänen miehuuttaan kädellään.
Dei edes pystynyt kuvittelemaan sen hyper aktiivisen kiltin pojan tekevän jotain tälläista.

"Heheh~~" Tobi virnisti pelottavasti ja blondin silmät rävähtivät auki tuntiessaan mustatukan miehuuden painautuen häntä vasten ja työntyen pikku hiljaa kokonaan sisään.
"MMMHHHHHGGG!?" Blondi ynisi ja hänen kasvonsa tuntuivat polttavan kuumilta. Hän halusi pois ja hän ei halunnut pois, hän ei tiennyt mitä halusi. Ainut asia mitä hän pystyi ajattelemaan, että sitä ei tapahtunutkaan tai sitten kuvittelemaan, että se oli Sasori, eikä Tobi.

Mustatukka puri blondin kaulaa ja alkoi työntymään blondin sisälle, aina niin syvälle kuin pääsikin ja blondi ei voinut muuta kuin vikistä. Tobi huohotti miehen kaulaa vasten ja alkoi pikkuhiljaa liikkumaan nopeammin ja raaemmin haluen aina vain lisää blondista, joka vaikutti niin alistetulta ja söpöltä, että Tobi ei voinut päästää katsettaan irti toisen vartalosta ja kasvoista.
"D-deidara-senpaih~~" Tobi voihkaisi ja tarttui tukevasti kiinni miehen lantiosta, työntyen vielä viimeisen kerran toisen sisään, ennen kuin pääsi loppuunsa ja tuli toisen sisään, samalla kun Blondi itsekään ei pystynyt pidättelemään itseään, vaan sotki oman vatsansa.

". . . Kiva. . ." Pitkätukkainen Pein, jolla oli hiukset ponnarilla käveli kylmän rauhallisesti kahden miehen viereen kädet puuskassa.
Molemmat sekä Tobi, että Deidara katsoi Peiniä kauhuissaan, He molemmat eivät tienneet, että Peinillä oli yksi hänen kuudesta itsestään piilossa päämajassa. Noloin hetki koko elämässä, itse pomo näki kaiken...

"Taidatte tulla hyvin yhteen jo nyt. Mites on..Tobi, Deidara?" Ilkikurinen virne levisi Peinin kasvoille, kun tuo tuijotti heitä Rinnegan silmillään.
"T-Tobi.. on hyvä... poika.." Kuului muminaa mustatukan suusta, kun hän katsoi johtajaansa päin.

"Saankos liittyä seuraan?"

Deidara ja Tobi katsoi Peiniä shokissa, kun tuo sanoi jotain tuollaista, he luulivat että Pein olisi huutanut heille kurkkusuorana, mutta ei... Miksiköhän?

((jatkuu joskus, ku jaksan kirjoittaa... Mitäköhän Dei ja Tobi vastaa johtajalleen? 8D))

Kommentit (Lataa vanhempia)
-Pain- - 2011-07-26 17:23:11
EIIII ÄLÄ SOTKE PAINIA MUKAAN! NOOOUUU! MINUN RAKAS PAININI KAIKKI PAININ MUODOT ON MUN! :D:D::D Minä vain saan harrastaa painin muotojen kanssa kimppakivaa XDD Okeijoo mul menee yli.
Mutta juu kyllä Pain saa liittyä mukaan, mä tiedän että se ajattelee harrastavansa kimppakivaa mun kans.. Joo totaah :DD Kuitenki juuh :D Jatkoa odottelen ja viisi pojosta!

Epi-Chan - 2011-08-20 08:25:25
No voihan vittu :D
Deidarahan on oikea miesten mies ^W^'
Kaikki sitä... öh... että silleen ;D
Kuule Kiseki-Chan? Viittisitkös millään ilmottaa mulle, kun seuraava vol ilmestyy? :)

Deidara - 2012-09-19 12:52:34
PainDei, kaikista salaisin kaappifanitukseni...

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste