Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Yhtenä iltana mentäisi ei nukkumaan - Violetu
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 498 sanaa, 3328 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-08-13 22:22:50
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Title: Yhtenä iltana mentäisi ei nukkumaan
Paritus: Tulkinnanvarainen Naruto/Gaara.
Ikäraja: K-11
Pieni syksyinen neljän raapaleen sarja ikävästä.
"Summary":Aurinko ja lämpö olivat jättäneet hänet samalla tavalla kuin kesä jätti hänet joka vuosi. Eikä kesä ollut ainoa, joka lähtisi.

Suuri osa näistä syntyi jo 2010, viimeisin tänä vuonna. Otsikko on lainattu Saran biisistä Yhtenä iltana, koska kappaleen fiilis vastaa ficin fiilistä niin hyvin.
Palautteesta ja pisteistä tulisin hyvin iloiseksi ^^

Arvostelu
9
Katsottu 1208 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Yhtenä iltana mentäisi ei nukkumaan


Yö oli pimeä, ensimmäinen yö, joka kertoi syksyn tulleen. Naruto sulki ikkunan jättäen ulvovan tuulen ulkopuolelle puiden lehtiä kiusaamaan.
Hän ei saanut unta. Jotenkin oli niin paljon helpompi nukahtaa, kun pimeys ei niellyt koko maailmaa valtavan pedon lailla. Naruto piti kesästä paljon enemmän kuin syksystä koskaan.

Lämpö oli haihtunut ja Naruto kirosi sitä, ettei ollut sulkenut ikkunaa aiemmin. Auringon ja kuumuuden jäännösten majaillessa asunnossa hänestä tuntui, ettei hän ollut yksin.
Nyt aurinko ja lämpö olivat kuitenkin jättäneet hänet samalla tavalla kuin kesä jätti hänet joka vuosi.
Eikä kesä ollut ainoa, joka lähtisi.
Gaara menisi huomenna, häipyisi kuin lämpö syystuulen matkassa.

Naruto hautasi kasvot tyynyynsä, mutta huomasi heti ajatuksen olleen huono. Niin hento ja huomaamaton kuin se olikin, Gaaran tuoksu tunkeutui hänen nenäänsä.

Naruton olo oli kuin narkomaanilla, joka oli sattumalta löytänyt taskustaan vielä yhden pussillisen vihreää. Hän veti syvään henkeä, hengitti tuota rakasta tuoksua, vaikka teeskentelikin itselleen hengenvedon pelkäksi merkityksettömäksi huokaukseksi.

Gaara lähtisi, eikä syvään hengittäminen siihen auttaisi. Ei siihen tuskaan, jota Naruto tunsi jo nyt, tuntikausia etukäteen. Oli kuin sydäntä revittäisiin.

Miksi tämän piti aina, joka kerta, olla niin helvetin vaikeaa ja tuskallista? Mikä Gaarasta teki niin hemmetin erikoisen, että toisen lähteminen repi Naruton kerta kerralta yhä pahemmin rikki?

Naruto läväytti ikkunansa hetken mielijohteesta auki ja katosi yön tuuliseen pimeyteen.
Paskat siitä, että Gaaralla olisi huomenna edessään pitkä matka, ja että Kazekage tarvitsisi unta. Naruton sydän ulvoi tuuleen sellaisella äänekkyydellä, ettei kukaan Konohassa saisi nukuttua, ellei hän onnistuisi tyynnyttämään sitä.

Matka oli lyhyt, mutta Gaaran henkivartijat sitä vastoin eivät olleet lyhyttä nähneetkään. Sisään oli kuitenkin päästävä, oli hinta kuinka kova tahansa.
Erittäin mielikuvituksellisen viettelytekniikan jälkeen Naruto asteli itsevarmasti Gaaran ovelle, käytävälle ilmestyneiden verilammikoiden väistely tosin hieman vaikeutti liikuskelua.
Naruto oli varma, että koputtaminen oli turhaa, hänen yhä äänekkäämmiksi käyvät sydämenlyöntinsä hoitaisivat sen tehtävän paremmin kuin hyvin.

Avaa jo, Gaara.

Naruton ei tarvinnut odottaa kauaa, kun ovi jo aukeni ja Gaara viittasi hänet sisään.
”Vaistosin sinut”, punapää sanoi ennen kuin vaaleatukkainen ennätti edes kysyä. Naruto yritti hymyillä, vaikka se olikin vaikeaa. Sattui nähdä Gaara niin lähellä, kun tiesi, että se oli viimeinen kerta pitkään aikaan. Naruto halusi vain rutistaa toisen lähelle, olla päästämättä koskaan irti.
Hän nieleksi. Gaara odotti varmasti kuulevansa syyn hänen saapumiselleen, jonkin järkevän, kiireellisen syyn. Selitykseksi ei riittäisi kivulias pala kurkussa, kalvava tyhjyyden tunne.

Merenvihreät silmät kohtasivat taivaansiniset, eikä Naruton tarvinnut sanoa mitään, kun Gaaran käsivarret kiertyivät pojan ympärille.
”Minunkin tulee ikävä sinua.”
Naruto halasi lujasti takaisin.***********************

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2011-08-14 00:49:28
;___;
<3
Äws.
;______;
Ei saa kirjoittaa tällaista kun yksi tähän paritukseen addiktoitunut kuolee ja repii päänsä irti kun on liian ihanaa tekstiä. x'D <3 (arvosta yöllä kuumeessa kirjoitettuja kommentteja >8D)
He-hei! Onko tää nyt se raapalesarja josta oot profiilissasi kirjotellut? :D Neljä tämmöistä? Ei oo totta mää oon taivaassa. XD<3
Mut siis, tarinaan! Kuvailu ja kerronta oli loistavaa, eteenkin pidin loppupäässä olevassa kohdasta jossa Naruto avasi ikkunan uudelleen. Se jotenkin symboloi hyvin sitä tyhjää tunnetta, minkä toisen lähteminen aiheuttaa. Mahtavaa! :`> <3
Hieman alussa häiritsi se, ettei ollut kerrottu mitään et minne Gaara lähtee jne, mutta ei se kyllä oikeesti haittaa, sillä silloin raapaleenkin on tapana paisua pitemmäksi kaiken selittelyn takia ja ficin tunnelma menee. Eli ei haittaa, ja onhan nuo lähtemisen syyt arvattavissa. :>

Loppukohtaus<3 ;__; Sait taas muistamaan miten paljon tätä paritusta rakastankaan, kiitos siitä<3
~5 pistettä

<(0w0)>
  /_____\ Horaa kuittaa!

killer-chan - 2011-08-14 01:58:45
Ääää 8D Oh damn, mulla ei oo yhtään mitään lisättävää horaanekon kommenttiin ö_ö

Damn you. 5 pojoo.

killeri kuittaa☆

Caltrop - 2011-08-14 12:42:13
Oooh~ Miten jotkut osaakaan kirjoittaa näin ihanaa tekstiä? Vaikken mitenkään erityisesti parituksesta pidä, niin silti oli ihan mielettömän hyvä tarina! Rakastuin heti~
Kuvailu oli hyvää ja kerronta meni hyvin myös 8D En keksi mitään virheitä ja ja niin ^^

Annanpa 5 pojoa hienosta tarinasta~ :3

Scrimshaw - 2011-08-14 18:54:15
"Naruton olo oli kuin narkomaanilla, joka oli sattumalta löytänyt taskustaan vielä yhden pussillisen vihreää."
Esimerkkikohta, josta pidin eritoten; aivan loistava.
Mitä on myös paritus :D

Söötti pieni stoori on tämä ^^
4p

P.S. Biisi on oikeastaan Saran coveri Hectorin kappaleesta.. Mutta mitäpä me pienistä välittämään :D (sitäpaitti Saran versio on parempi ^^)

Anzu-Chan - 2011-08-14 21:23:43
Aagh, voi nyyh tätä hommaa taas! ;____; Nyt tuntui jossain kurkun ja sydämen seudulla..

Aivan ihana pikku tarina. Naruton ikävä oli niin hienosti kuvailtu että täällä tuli ihan tippa linssiin. 8( Just tuo kun se haistoikin Gaaran tuoksun tyynystään (sinä ja sinun tulkinnanvaraisuutesi..) oli awws-kohta!

Ja arvaappa soiko tuo laulu päässä koko ajan kun tätäkin kirjoitan. :D

Joopa. Sanattomaksi vetää.. Kun huomasin sinun lisänneen tarinan, olin jo että OMGSTPFTRPWRFG¤%!¤/&%SHIKAASUMAA!!! , niin että pikkuisen kirpaisi kun olikin NaruGaata.. Mutta enää ei harmita. :D Upea oli.

Viis kai tästä täytyy lyhykäisyydestään huolimatta antaa. Huhhuh. :'D

Sweetie - 2011-08-14 22:12:06
aika ihaanaaa :)) 4 pojoo sulle!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste