Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Naruto V.S DoomMonster - Songou
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1342 sanaa, 8525 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-08-26 07:12:42
Kansio: Muu - muu

Antakaa pisteitä. Ainakin 1 p.    Mulla meni koko eilinen ilta tän tekemiseen.


Naruto ystävineen yrittää selvittää Tuomion Tornin salaisuutta. Tässä tulee mutkia matkaan.

Arvostelu
4
Katsottu 1347 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Naruto heräsi aamulla puhelimen soittoon. "Kuka tähän aikaan soittaa ?" Naruto mietti.
Naruto vastasi "Naruto täällä on omituinen tyyppi joka sanoi nähneensä hirviön !" Sakura sanoi puhelimessa. "Niinkö ? Kuka kyseinen henkilö on ?" Naruto kysyi.. "Sasuke" EssiL sanoi. Samaan aikaan oveen koputettiin. "Odota käyn avaamassa oven.." Naruto sanoi.
"Selvä.." Sakura vastasi. Naruto meni ovelle ja melkein komppastui yhteen reppuun. Avasin oven ja siellä seisoi eräs ystäväni Sasuke.

"Mikä sinut tänne toi ?" Naruto kysyi. "Hirviö...Kuulin että olet hyvä tappamaan niitä.." Sasuke sanoi. "Hirviö?" "Sai näki myös..Haluatko auttaa sen tappamisessa ?"  "Toki.. mut...ta Hän voi olla hyvin voimakas." Sasuke sanoi. "Jaa...mitä sitten teet ?" Naruto sanoi. "Lyön sitä nyrkeillä" Sasuke sanoi iloisena. "Ok...menen nyt jatkamaan puhelin keskustelua "Naruto  sanoi ihan niinkuin se olisi ollut vitsi.


Mutta puhelimessa ei ollut ketään...! "Tule äkkiä Sakuran talolle !" Naruto sanoi ja juoksi ulos. "Ööh...Selvä." Sasuke sanoi ja juoksi perään. "Apuaaaa ! Hirviö !" Sai huusi ja tuli meitä kohti. "Missä ?" Sasuke kysyi. "Tuolla talolla..." Sau sanoi peloikkaana.."Se on Sakuran Talo !" Naruto huusi. "Tulkaa !" Naruto jatkoi. "Juu.." Sasuke sanoi. "Sinnekkö..? En tule !!" Sai sanoi peloikkaana. "Selvä sitten...Odota meitä silti siinä !" Naruto huusi "Selvä.." -Sai   sanoi vielläkin peloikkaana. Avasimme oven ja menimme sisään.

Siellä oli Kakashi ..Kuolleena ! ja Sakura ja Konan ja sen vieressä katsoivat ihan kuin olisi aaveen nähnyt...tai tässä tapauksessa hirviön.."Naruto...." Sakura sanoi hiljaa. "Kuka tuon teki !!!" Naruto vihaisena. "Hän sanoi olevansa DoomMonster." Konan sanoi. "Anna tuo heittotähti ...Menen tappamaan sen." Naruto sanoi. "Et voi mennä yksin !" Konan huusi pelokkaana Narutolle.
Naruto ei sanonut mitään mutta ei liikkunutkaan. "Minäkin voisin auttaa.." Sasuke sanoi.
"Sinä olisit vain tiellä..!" Naruto huusi. "Ei olen pelokas mutta pystyn auttamaan.." Sasuke sanoi.
"Tapatat itsesi !" Sakura sanoi. "Se on sen arvoista." -Sasuke sanoi. "Hyvä on tule mukaan." Sai sanoi ja pelästytti kaikki. "Noiniin mennään!" Sasuke  sanoi. "Mutta minä tapan sen !" Naruto sanoi urhealla mielellä.


"Hyvä on..." -Sai sanoi vielläkin peloikkaana. Lähdimme vuorille ja leiriinnyimme puoli välissä teltoihin.

Seuraava Päivä !


"Herätkää jatketaan matkaa !"Naruto Huusi.
"Eikai viellä.." Sai sanoi unisena.
"Kello on vasta 6." Sakura sanoi.
"Samapa tuo eihän se haittaa mennään nyt !" Sasuke sanoi kostonhimoisena Menimme ylös päin mutta vastaan tuli oudon näköinen ...Hirviö !
"Kuka olet..?" Naruto sanoi.
"DoomMonster.." Hirviö sanoi vastaukseksi.
" Hirviö sanoi vastaukseksi. "Olet siis syyllinen ystäväni kuolemaan!" Naruto huusi. "Hmmm..ainiin se !" DoomMonster sanoi naurahtaen. "Hän on myös syyllinen minun kaverini kuolemaan!" Tuntematon nainen sanoi meidän takaa. "Kuka tuo on?" Sakura kysyi. "En tiedä." -Sasuke sanoi. Samalla nainen juoksi DoomMonsteria kohti. "Hei pysähdy !" Sai  yritti estää häntä juoksemasta. Nainen juoksi silti ohitseni ja juoksi yhä kohti DoomMonsteria. "Pysähdy !" Sasuke sanoi. Samalla nainen kaatui kuolleena maahan. "Miten !?"Naruto Huusi. Doommonster nosti kätensä eteenpäin ja näin siinä yhden terävän kynnen josta tippui maahan verta. "...Olisin voinut pelastaa hänet.." Sai sanoi. Kyyneleet valuivat Sain kasvoilla "Ehkäpä" Sasuke sanoi.

Sitten DoomMonster katosi. "Miksiköhän hän ylipäänsä tuli ?" Sakura sanoi. Kyyneleetkin myös hänelläkin valuivat. "E-en tiedä.." Sasuke sanoi. "Sinä se olet aina yhtä tyyni.." Naruto sanoi.
"Jatketaan." Sakura sanoi. "Juuh ^^" Naruto  sanoi. Menimme yhteen hotelliin joka oli vuoren päällä. "Mennään huomenna alas." Sasuke sanoi"Selvä." Sakura sanoi. Sitten menimme hotelliin.

Hotelli !

Kun pääsimme hotelli huoneeseen pöydällä oli lappu tai pikemminkin kartta johon oli piiretty verellä ympyrä jonka sisässä oli torni. Kartan takana oli kirjoitusta jossa luki:
'Tuo on tuomion torni tulkaa sinne!'
"Hei eikö tuo ole se arvoitus torni?!" Sakura sanoi hämmentyneenä ja samalla kysyen. "Totta !" Sasuke sanoi. "Anteeksi mikä ?" -Sai Kysyi. "Noh se oli sellane paikka jossa oli GrimReaper joka halusi tappaa meidät jos vastasimme arvoitukseen väärin." Naruto sanoi tylsistyneenä.. "Jaah." Sasuke sanoi. "Mennään sinne !" Outo ihmisen ääni sanoi. "Mitä!??" Sakura sanoi. Aamulla kun heräsimme olimme menossa mutta rappusilla oli kolme luurankoa ! "Apuaaaa" Sai huusi.


"Haa tapan teidät kaikki jos tulette tänne" Sasuke sanoi. "Sai keksi jotain !" Sakura sanoi. Odotimme 2 tuntia hiljaa. Yhtäkkiä kuului huuto.  "APUA!!" Joku sanoi, "Minulla on idea." Sakura sanoi. "Mikä ?" Sanoimme yhtäaikaa. "No näytän sen toki ^^" Sakura sanoi ja otti vaahto sammuttimen ja löi sillä yhtä luurankoa päähän, luuranko tippui alas ja kuoli. "Hyvä." Naruto sanoi ja löi toisen luurangon alas. Sasuke taas potkaisin yhden alas. "Onko niitä enää?" Sai kysyi pelokaana. "Ei." Sasuke sanoi. Sitten menimme pitkän matkan Arvoitus tornille, Tai sen nimi oli vaihdettu Tuomion torniksi.

Tuomion Torni

Menimme sisään ja näimme DoomMonsterin ! "Haa. Tule tänne niin hakkaan sut" Naruto  sanoi heti. "Älkäähän nyt.." DoomMonster sanoi. "Kuinka niin !?!" Sasuke sanoi. "Pelastin henkesi kahdesti.." DoomMonster sanoi. "Täh !!!" Huusin Hämmentyneenä. "Miten..Tai miksi.." Sai kysyi. "Niin voitko selittää ?" -Sakura sanoi Hämmeentyneenä. "Minäkin haluaisin kuulla." Sasuke sanoi. "Hyvä on..Kaverisi aikoi tappaa sinut seuraavana yönä...Minä tapoin hänet ja sain sinut koston haluisena perääni...Sitten se nainen yritti tappaa minut että sinä kiittäisit häntä ja kun katsoisit muualle hän tappaisi sinut.." DoomMonster sanoi. "Kuka sen naisen kaveri oli ?" Sai kysyi

"Se olit sinä." DoomMonster sanoi. "Mitäh!!!!" Sakura,Sasuke,Naruto ja Sai huusivat yhtä aikaa kaikki yhtä hämmentyneenä. "Hetkinen tämähän on arvoitus linna ja aijoit antaa arvoituksen..." Sasuke sanoi. "Aivan..." DoomMonster sanoi. "Mikä se arvoitus on ?" Naruto kysyi. "Se oli se mistä aloitimme." Sai sanoi raivostuneena. "En ymmärrä selitä nyt !" Sasuke sanoi. Kaikki olivan hiljaa.

Kuolema vai eloonjääminen.

Naruto huusi "Rasengan!" ja tähtäsi Doom-monsteria kohti. Samassa vihollinen teki Kuolemanliekin. "KUOLEMANLIEKKI!!!" Vastustaja huusi ja tähtäsi Narutoa kohti.  Vastustaja oli voimakkaampi. "EEEIII!" Naruto Uzumaki huusi ja alkoi muuttumaan demoniketuksi. Hän sai paljon voimaa. He olivat tasoissa. Yhtäkkiä Torni räjähti."Minä voitan tämän taistelun." DoomMonster sanoi. "Jättiliekkiammus!" Sasuke huusi.
Raivona.

Vastustaja väistää ja lyö Sasukea naamaan. Vastustaja katsoi taakseen. "Megajätti...... Ra....sen......"
"Näin.. ei voi käydä." "GAN!" Naruto huusi Ja tappoi vastustajan. Naruto muuttui ihmiseksi, ja oli veressä ja melkein voimaton. "Sinä teit sen!" Hänen kaverinsa huusivat.

                                        THE END

Kommentit (Lataa vanhempia)
Afeni - 2011-08-26 17:21:39
Hmmm... miksi tämä on Het-kansiossa? Itse laittaisin tämän ehkä "Muut"-kansioon ennemmin.

Toinen silmiin pistävä juttu on tapasi käyttää repliikkejä. Suosittelisin laittamaan ne omille riveilleen eikä "kappaleen sisään" niin kuin ne nyt ovat. Laitanpa esimerkin:

Kirjoitit näin:

"Herätkää jatketaan matkaa !"Naruto Huusi. "Eikai viellä.." Sai sanoi unisena. "Kello on vasta 6." Sakura sanoi. "Samapa tuo eihän se haittaa mennään nyt !" Sasuke sanoi kostonhimoisena Menimme ylös päin mutta vastaan tuli oudon näköinen ...Hirviö ! "Kuka olet..?" Naruto sanoi. "DoomMonster.." Hirviö sanoi vastaukseksi.

Sen voisi laittaa näin:

"Herätkää jatketaan matkaa !"Naruto Huusi.
"Eikai viellä.." Sai sanoi unisena.
"Kello on vasta 6." Sakura sanoi.
"Samapa tuo eihän se haittaa mennään nyt !" Sasuke sanoi kostonhimoisena Menimme ylös päin mutta vastaan tuli oudon näköinen ...Hirviö !
"Kuka olet..?" Naruto sanoi.
"DoomMonster.." Hirviö sanoi vastaukseksi.

Kannattanee myös tarkistaa kielenhuolto eli ainakin näin alkuun välimerkkien (pisteet, pilkut yms.) käyttö tekstissä, erityisesti repliikkien osalta ja muutenkin. Käytät myös paljon kahta tai useampaa pistettä lauseen lopussa. Niitä voisi vähentää, jolloin tekstiin tulee varmempi ote. Huutomerkkiä ei myöskään kannata käyttää muuten kuin silloin, kun oikeasti huudetaan :)

Dialogin lisäksi suosittelisin keskittymään lisää myös kuvauksene ja kerrontaan. Ne luovat rangan tekstille. Dialogi on sitten lihaa luiden ympärille.

Tämä oli ihan kiva tarinan pätkä. On hienoa, että ihmiset jaksavat harrastaa kirjoittamista. Se on vaativa harrastus, mutta hyvin antoisa myös. Lueskele ihmeessä täällä muiden ficcejä ja ota niistä mallia (mutta älä kopioi). Jatka myös harjoittelua, sillä siten oppii aina vain paremmaksi kirjoittajaksi.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste