Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
pukukopin touhut - IHCATI
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 476 sanaa, 2803 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-09-10 20:29:57
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

ensimmäinen ficcini...  öööm joo tää kertoo sasukesta ja narutosta  tunnilla  puku kopissa jonki verra ehkä kiroilua mutta... Joo antakaa vinkkejä ficin tekoon... Kivaa kommenttia sitte nii.. Kivaa..

Arvostelu
1
Katsottu 1383 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
-naruto.. Naruto...kuului viiru päisen pojan korvissa. :
Naruto oletko kunnossa?kysyi opettaja narutolta. Naruto mutisee
-:kyllä kai.
Naruto voit mennä puku koppiin lepäämmään sanoi opettaja.Naruto kävelee puku huoneeseen tokerruksissa,sattumoisin tyttöjen puku huoneeseen opettaja huutaa narutolle:-naruto!väärä suunta!
Natuto vaihtaa  suunta vaiti ,ja sasuke nauraa mielessään. Liikka tunnin puoli välissänaruto oli ollut puku huoneessa jo vähän aikaa hän kuulee
Sasuken äänen :
Opettaja voinko mennä  vessaan?
Sasuke lähestyy puku huoneen ovea..  naruton sydän hakkaa tuhatta ja sataa kunnes sasuke avaa oven,naruto hyökkää sasuken kimppuun:sinä saatana!...  naruton silmät pimenivät...  naruto huomasi että korppi oli suudellut narutoa huulille samassa kun hän edes huomasi.Sasuke kuiskaa:
älä huoli lupaan korvata kaiken
Naruto kysyy:
mitä sitten teit?

Toinen vastaa:löin sinua.ja kävelee vessaan jättäen oven raolleen,ja Naruto huomasi sen,Vallitsi hiljaisuus
Naruto hipsuttaa ovelle kunnes huomaa ettei nää sasukea ja kävlee peremmälle,ovi menee kii itsestään ja sasuke hyökkää naruton kimppuun: Naruto saatana! Ja silmät pimeni,naruto tunsi suudelmän mutta tällä kertaa suudelma oli lähempänä..tällä kertaa sasuke painoi naruton taka raivoa itseään päin ja naruto teki niin samoin sasukelle. Sasuke hinautuu maahan ja naruto seurasi pian he olivat lattialla makaamassa naruto sasuken päällä naruto  lattaa oven lukkoon ja sanoo sasukelle:odota...
Sasuke istuu maahan kunnes huomaa viiru päisen pojan hymy huulilla.
Naruto hyppää sasuken syliin ja halaa häntä samalla kuin suutelee häntä kiihkottuneena,sasuke päättää mennä kysymään opettajalta voiko hän jäädä hoitamaan narutoa kun hän "on huono kuntoinen"sillä hetkellä,vastaus oli myöntävä. Sasuke näki naruton nojaamassa juuri hänen olka päälleen,sasuke kääntyi ja halasi narutoa kun samalla pörrötti hänen hiuksiaan ja suuteli narutoa vaiti kunne tunnin loppuun oli enää viisi minuuttia sasuke päätti ottaa isomman vaihteen ja rupesi riisumaan mutta naruto samoi:-älä,älä suotta meillä ei ole aikaa.
Sasuke hymähti ja suuteli narutoa samalla kuin  nousi ja sanoi:- älä kerro kellekkään. Naruto naurahti lempeästi ja kello soi sasuke puki kiireesti paidan päälle naruto mietti:olisi pitänt jäädä vessaan...

LOPPU
Toivottavasti piditte tarinaa tyhersin illalla kännykällä joten kirjotus virheitä on aika paljon kommatkaa ja pojottakaa jos alle kaks pojoo nii perustele eka tarinani on mlkein lopussa mutta:
Sasuke tapaa naruton puun takana myöhemmin ja siitä saattaa tulla toinen tarina.

Kommentit (Lataa vanhempia)
IHCATI - 2011-09-11 07:41:00
kommentoikaa olisin niin kiitollne

IHCATI - 2011-09-11 13:13:39
mun äikkä ei oo hyvä joten kirjotus virheet yleisiä ja vuorosanat taas iha päi pastaa

Hakaneula - 2011-09-11 13:49:39
Anteeksi, kun en tätä nyt pojota, mutta joutuisin pojottamaan niin vähän, että annan sinun vielä kehittää tätä.

Siis, tässä oli puutteita. Melkoisesti puutteita.
Ensinnäkin, lukeminen ei ollut kovin helppoa, sillä välimerkkien, vuorosanojen, oikeinkirjoituksen sekä yhdyssanojen kanssa oli ongelmia.
Olit kirjoittanut vuorosanat melkoisesti miten sattuu. Ensimmäisissä käytit sentään vuorosanaviivaa, mutta sen jälkeen sekin tuntui unohtuvan. Muutenkin tällä sivustolla on ollut tapana kirjoittaa repliikit näin:
"Moi", Naruto huikkasi Sasukelle.
Sinulle voisi olla hyötyä tämän ficin lukemisesta: linkki
Vuorosanat oli kirjoitettu todellakin oudosti, ja kirjoitus- ja yhdyssanavirheitä oli niin paljon, etten jaksa niitä luetella. Pompit myös melkoisesti nykyisen ja menneen aikamuodon välillä. Suosittelisin sinulle betan hankkimista, pyytäisit vaikka jotakuta kielellisesti lahjakasta ystävääsi lukemaan ficin läpi ennen julkaisemista.
Olit myös kirjoittanut melkoisesti erisnimiä pienellä kirjaimella, ja yleisnimiä isolla kirjaimella. Muista, nimet AINA isolla, aina.

En nyt sano ficistä enempää, muuta, kuin että luet sen vielä läpi, kaverin kanssa tai yksin, ja korjaat viat. Tästä ficistä voi vielä tulla jotain, jos kirjoitat sen uudelleen huolellisemmin.
En tahdo olla ilkeä, tai haukkua, haluan vain, että kehityt, ymmärräthän? :3

haru-97 - 2012-04-17 22:01:22
Tää on hyvä ficci. Siis tarina on hyvä. Mutt täss näkyy huono äikkä. Pitää osata kirjoittaa niin ett lukia tajuaa kaiken. Minä itse en aina tajunnut milloin joku puhui tai milloin sen lopetti.

Tää on kuitenki tarinaltaan hyvä.<3<3<3. 3pojoo

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste