Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Orvokkeja iholla - Hakaneula
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 922 sanaa, 6064 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-10-13 15:29:39
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Gasolinen haasteeseen >3<
Toivon, että tuli yhtään sellainen kuin toivoit, ja jos et ole tyytyväinen, nykäise vain hihasta, niin kirjoitan toisen >D
Ja haaste kuului niin, että parituksena GaaNaru (Gaara siis semettää), ja yaoita saisi sisältää. Ficissä ei saanut esiintyä lause "minä rakastan sinua" missään muodossa.


Pairing: GaaNaru, sivussa NaruSaku
Genre: Yaoi, AU, romance, angst
Rating:Valtion elokuvatarkastamon mukaan tämäntasoinen seksuaalinen sisältö on ikärajaltaan K 13-luokkaa. Jokainen katsoo kuitenkin itse varoituksista, mitä itse kestää.
Warnings: Ei kovinkaan pitkälle viety yaoi, oikeastaan vain esileikkiä. Alastomuutta kuitenkin esiintyy, ja rakastelukohtausta saa itse kuvitella mihin suuntaan tahansa. Lyhyt, koska mielestäni ei sopinut pitkäksikään. Kohtuullisen kliseinen mielestäni. OOC?
Disclaimer: Naruto-sarja on Masashi Kishimoton omaisuutta. Tarina on minun, hahmot eivät.
Summary:

Gaaran huulet liikkuivat Naruton kaulalla, jättäen jälkeensä liilahtavia mustelmia.

Arvostelu
11
Katsottu 1398 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
A/N:
*katsoo näyttöä*
Mitä helvettiä minä juuri kirjoitin? xD
Noh, siis Gasolinelta sain haasteen, kiitosta siitä ~<3
Yaoita siis en ole kirjoittanut koskaan aiemmin, joten mielelläni ottaisin vastaan palautetta. Huomautan sitten, että olen vielä (melkein) neitsyt, ettei minulla ole petipuuhista kokemusta. Siksi tässä pysytään turvallisesti esileikin puolella, etten vain ryssi mitään pahasti.
Gaaran piti olla seme... Ja siitä tuli jotenkin ukemainen D: Ei sillä, SemeUke-tsydeemithän eivät ole realistisia homosuhteissa, joten ehkä Gaara onkin luonnostaan ukehtava >.> (mikä sana on "ukehtava"? xD)
Gomen tosta Naruton vaaleaveriköttelystä... Kun sana "blondi" ei sopinut tähän xD
Noh, Gasoline, you all, hope you like it ~^.^~
Nimi on random T.T


*****
*****


Orvokkeja iholla


Gaaran huulet liikkuivat Naruton kaulalla, jättäen jälkeensä liilahtavia mustelmia.
Kuin pieniä orvokkeja olisi kukkinut vaaleaverikön iholla.
Naruto ei valittanut, tarjosi kaulaansa Gaaralle vain enemmän, kuin romantiikannälkäinen tyttö, joka oli kohdannut vampyyrin.
Vampyyrihan Gaara olikin, verenhimoinen, kalpea vampyyri, joka halusi imeä Naruton kuiviin. Hän halusi saada vaaleaverikön sydämen sykkimään omaan rintaansa. Lämpimän, rakastavan sydämen, joka pumppasi puhdasta kultaa. Gaara halusi Naruton viattoman suklaasydämen rintansa alle sykkimään, halusi saada sieltä pois tämän kylmän lyijymöhkäleen, joka siellä kituutti murtuneena pieniksi palasiksi.

Gaara valutti Naruton vaaleansinisen paidan löysää kaula-aukkoa alemmas, niin, että näki pojan paljaan, kauniin olkapään. Gaara laski taas huulensa pojan kaulalle, ja puri tätä aavistuksen entistä kovemmin. Naruto henkäisi, mutta rentoutui taas uudelleen, ja painoi selkänsä tiukasti tuolin selkämykseen. Gaara alkoi näykkimään varovasti Naruton ihoa, siirtyen hiljakseen solisluun kohdalle, ja jatkaen sieltä olkapäätä kohden. Kohta Naruton paita ei enää joustanut riittävästi, vaan Gaara veti sen hitaasti vaaleaverikön päältä. Naruton selkää pitkin kävi vilunväristys, kun Gaara alkoi suutelemaan tämän rintakehää. Gaara eteni ylöspäin rintaa, ja päätyi taas kaulalle. Lopulta punatukka kosketti Naruton poskea hellästi, ja suuteli poikaa huulille. Naruto vastasi suudelmaan, pitäen tiukasti kiinni tuolista, jolla istui. Gaara hiveli vaaleahiuksisen käsivarsia, ja tarttui haparoiden Narutoa ranteista. Punahiuksisen suudelmat muuttuivat koko ajan yhä ahnaammiksi ja vaativammiksi.

Gaara istui Naruton syliin, suuteli tämän huulia, nuoli tämän kasvoja kuin koira, raapi tämän käsivarret verille.

Tässä se oli. Tätä se oli. Nyt Gaara tiesi. Nyt hän ymmärsi.

Gaara nousi ylös Naruton sylistä ja laskeutui polvilleen. Punahiuksinen avasi Naruton farkkujen vetoketjun hitaasti, ja veti ne pois vaaleaverikön päältä. Alushousutkin riistettiin Naruton yltä. Gaara katseli ihaillen aikaansaannostaan. Naruton alaston vartalo oli hänen edessään niin puhtaana, niin riettaana. Gaara suuteli vaaleaverikön jalkapohjaa, ja sai Naruton kikattamaan. Gaara vilkaisi Narutoa, ja suuteli jalkaa uudelleen kiusallaan. Naruto hihitti ja anoi armoa.

"Et viitsis, Gaara", Naruto tirskui, "Mun jalkapohjat kutiaa tosi helposti..."

Gaara siirtyi toisen pyynnöstä ylemmäs jalkaan, suuteli Naruton nilkkoja, sääriä, polvia...
Punahiuksinen otti vaaleaverikön polvista tukea, ja kurottautui suutelemaan poikaa pehmeästi huulille. Gaaran silmiin oli syttynyt pilke. Hento ja katoavainen, mutta siellä se oli, vasemman silmän oikeassa alanurkassa. Gaaran normaalisti utuiset silmät katselivat Narutoa, söivät Narutoa, nauttivat Narutosta, palvoivat Narutoa, ihannoivat Narutoa.

Gaara veti vaaleaverikön pystyyn vain kaataakseen hänet sängylle. Naruto näytti hukkuvan valkoisiin lakanoihin.
Gaara hiveli Naruton poskea. Vaaleaverikkö hymyili säteilevästi Gaaralle.
Kummallakaan ei ollut aikomustakaan mennä nukkumaan.


***


"Ei koskaan enää."
"Hyvä on. Ei koskaan enää", Gaara vastasi ääni onttona.

He olivat juuri heränneet toistensa syleilystä, vaihtaneet aamukasteisen suudelman, syöneet paahtoleipää.

Gaara katseli tiskaamattomia astioita tyhjin silmin. Näin se meni. Elokuvan lopputekstit olivat leimahtaneet ruutuun. Päänäyttelijät eivät tapaisi toisiaan enää ikinä.
Gaara joi kahvikupistaan siemauksen. Hän oli tyyni. Gaaramainen. Viileä kuin rahtilaivallinen jäätelöä. Ei häntä kiinnostanut.

Jos Jumala oli olemassa, miksi näin sai tapahtua?

Naruto kiinnitti vyönsä ja virnisti vaivautuneesti: "Ei tää homma vaan toimisi, dattebayo. Mulla on mun elämä, sulla on sun elämä."
Gaara katsoi Narutoa, kasvot kuin kivestä valettuina.

"Mene."


Naruto lähti.
Gaara katsoi perään, sivellen kahvikuppiin painettua "Hyvää huomenta" -tekstiä.
Ei Gaaralla ollut oikeutta pysäyttää Narutoa. Vaaleaverikkö olisi jo pian sen roosahiuksisen tytön luona, suutelisi tätä, kuiskaisi tytön korvaan kauniita sanoja. Ehkä pari törkeääkin huomautusta, jotka saisivat tytön punastumaan ja lyömään Narutoa.
Niin asiat oli luotu. Kettu oli päässyt irti Gaaran asettamasta ansasta.
Gaaralla ei ollut oikeutta edes huutaa sen perään. He eivät olleet luvanneet toisilleen ikinä mitään.


Olisiko kaikki voinut olla helponpaa?
Jos Gaara olisi kuiskannut Naruton korvaan edes yhden kauniin lauseen?
Naruton hinta olisi ehkä ollut vain kolme kaunista sanaa.


*****
*****

Kommentit (Lataa vanhempia)
Mappi - 2011-10-13 18:25:33
Jees, just tämmöset on tosi hyviä tähän aikaan illasta! :D Ei ihan hirveesti tarvii keskittyä tai lukee metrikaupalla vaa on semmone pien kiva hyvähyvä (:
Alussa oli vähän jännät fiiilikset koska vieroksuin hassusti sanaa liilahtava :D Mut sit loppu oliki pelkkää plussaa ja musta on tosi hyvä et tota yaoi-kohtausta ei ollu kirjotettu iha loppuu, koska neki on välillä vähä... ahistavia :D
Loppu tuli vähä yllä vaikka oishan sitä voinu tosta alun NaruSaku-parituksesta päätellä mut ei joteki vaa leikannu :Dd Mut yllärit on aina vaa plussaa ja lopetus oli tositosi hyvä! (:
Annan neljä pojoo tällä kertaa koska tykkäsin ficistä paljo mut en sillä lailla tavallaa rakastunu tähä :D

Mappi - 2011-10-13 18:26:42
Joo ja pitäs tossa yhessä kohassa lukee yllärinä* mut en nyt jaksa poistaa ja korjata ni kai siitä tajuu :DDD...

ahmatassu - 2011-10-13 19:16:06
Ja taas tämmönen hemmetin hieno idea sulta~! 8D Tolleen salakavalasti heti kun kielletään ettei saa käyttää jotakin lausetta nii siitä tulee tommonen "perusta" koko tarinalle. °3° Vitsi en osaa selittää enää nytten ku silmät heittää saas vaihteeks volttia niskanpuolella. :'D

Ja virheitä en huomannut, mutta vaikken olekkaan mikään yaoin ystävä, niin vois sanoo et tossa ei ollu sellasta intohimoa kun olis hyvä olla. Ehkä liiankin varovaista kenties...? :/ No empä ny tiiä~ Mutta ekaks tämmötteeks nii tää on hyvä~ ^^

Ja pisteitä tulleepi minultakin nelejä komeeta mainitsemastani syystä~ °3°

Windy - 2011-10-14 14:44:04
Tämähän oli varsin mukava ("Mukava"? Ei sitten yhtään parempaa sanaa olisi voinut keksiä?) ficci~! Pidän kovasti kirjoitustyylistäsi. ;3

Gasoline - 2011-10-15 08:48:03
AWWAWWAWWW, ihanampi ku ajattelin,  KIIIIIIIIITOS<3<3<3<3 eli siis, rakastuin täysin o3o melkee rupesi lopussa silmät vuotamaan...meni roska silmään *viatonta viheltelyä* mutta juu, jos tarviit haasteficsin ehottajaa, MIE OON VAPAAEHTONEN *nostaa käden ylös jo valmiiksi* ne? o3o

horaaneko - 2011-10-24 06:31:36
Gaaraonainauke.com
JosGaaraeioleukehänonukemainen.com
Joo, pakko oli kommata kun näin siusta hakaneula pieni unta viime yönä. 0__o Pelottavaa. xD Siinä olin animeconissa ja miun bestis cossas Leetä 0____0 ja sitten tulit jostain nurkan takaa pahvilaatikko päässäs ja hyökkäsit sen miun bestiksen kimppuun... xDD Mistä nää unet oikein tulee!?
Joo, enempää en ehdi höpöttämään. Ihana tunnelma. Ihana Gaara. Ihku ficci. Joo. Pisteytän myöhemmin, nyt en osaa. :''D
Anteeks superhuono kommentti, nykyisen elämäntilanteeni takia ei oo aikaa täällä olla muutamaa minuuttia pidempään. -.-

<(0w0)>
  /_____\ Horaa kuittaa!

Gasoline - 2011-11-07 20:27:25
Okei. Uus kommentti, jos tästä tulis vähän järkevämpi... XD

Eli. Tää oli tällanen kiva, minusta ihan sopivan mittanen. Joidenkin ficcien on "pakko" olla pitkiä, mutta musta tää oli hyvä tällasenaan :D Ja tää on just sellanen, että tää kestää useammanki lukukerran. (Ekalla kerralla luulin et ne näytteli jossaki elokuvassa, sit luin toisen kerran ja tajusin :D) Eli voi lukea useammankin kerran ilman, että kyllästyy. Enkä bongannut kirjotusvirheitä. Ja tosiaan, olen samaa mieltä että tässä tapauksessa toi "vaaleaverikkö" sopii paremmin ku "blondi" 8D
Annan viis pistettä, koska tykkäsin tosi paljon tästä, ja tää oli parempi ku aattelin/suunnittelin. Ja ihanasti vältit kliseet~~ (Pienen pienen pieni miinus NaruSakusta, koska itse en pidä siitä parituksesta :c Mutta muutne loistava, kiitos Hakaneula<3)

horaaneko - 2011-12-02 07:30:08
Öww, pakko kommata tätä nyt paremmin, kun on vähän enemmän aikaa. Tää fic tarvitsee vähän syvemmän analyysin. :D
Miusta tässä oli hienoa se, miten pidit Gaaran aika IC:nä, mutta silti sait häneen hienosti eloa. Just tällaisia ficcejä mie Gaarasta rakastan. Usein sen luonteen takia se jää aina vähän varjoon ja syrjään, mutta tässä mursit sen kuvitelman täysin. Menit hetkeks kylmän kuoren sisälle, ja se just tekee ficciin tän upeen tunnelman. Tykkään. Aarg. Liikaa. :D
Toisaalta sitten tähän olisi kaivannut jotain. Vaikka alkuun jotain ennen yaoita. Mut sit mietin et ehkä tästä sitten olis tullu liian pitkä. Ää, vaikeeta. :D No mut kuitenkin tykkään hirveesti. Henkiset 5 pojoa<3

Depis - 2012-02-02 19:33:23
Awwww pakko kommentoida, aivan ihana ficci <3 x3 ja rakastan noita sun hauskoja ''vertauksia'' (esim."Viileä kuin rahtilaivallinen jäätelöä. Ei häntä kiinnostanut.") nauroin <3 sopi jotenki niin hyvin tähän x3 mut joo tosi ihanananana<33 kiitos ihanasta ficistä <3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste