Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
KakaNana - Laivalla - Julizz
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 685 sanaa, 4060 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-11-05 20:46:32
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Kakashi (c) Masashi Kishimoto
Nana & fanfic (c) Minä
Fanfic sisältää seksiä, joten varokaa.
-Kiitos-

Arvostelu
1
Katsottu 1036 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kakashi ja Nana olivat menossa Konohan laivasatamaan linja-autolla. He olivat innoissaan. Nana ja Kakashi istuivat linja-auton takapenkillä ja ajattelivat miten mukavaa siitä laivamatkasta tulisi. Nana katseli ulos ikkunasta ja nukahti Kakashia vasten. Hetken päästä he olivatkin jo perillä. Kakashi herätti Nanan hellällä suukolla ja sanoi; “Herää Nana.” pehmeällä äänellä. Nana hyppäsi nopeasti ylös ja sanoi Kakashille; “Tule jo! Äkkiä!” Ja vetäisi Kakashin linja-autosta ulos ja otti matkalaukut.
He menivät ottamaan heidän matkalippunsa ja sitten jonottamaan laivaan. Nana ja Kakashi menivät istumaan ja Nana halasi Kakashia ja sanoi; “On niin ihanaa mennä kanssasi Tokioon!” Kakashi meni lähelle Nanaa ja kuiskasi tämän korvaan; “Samoin..” Kakashi raotti maskiaan ja Nana punastui. Kakashi suuteli Nanaa kaulaan ja jatkoi siitä ylöspäin. He huomasivat että laivaan pääsi jo. Kakashi otti Nanan  reppuselkään ja kantoi tämän hyttiin kuin vasta naimisiin menneen vaimonsa. Hän veti Nanan parisängyn päälle ja  meni itsekin Nanan viereen. He alkoivat suudella ja muhinoida. Nana riisui Kakashin paidan pois ja meni peiton alle hymyillen Kakashille. Kakashi hyppäsi Nanan päälle ja antoi fritsuja Nanan kaulaan. Nana riisuutui ja Kakashi otti housunsa pois. Kakashi työntyi Nanan sisään, Nana huusi kovaa. He jatkoivat tätä hetken aikaa. He olivat hengästyneitä ja menivät peiton alle. Nana oli Kakashin kainalossa ja kuiskasi; “Se.. Se oli ihanaa…!” Sitten he nukahtivat.  
Vähän ajan päästä Kakashi heräsi ja antoi suukon Nanan otsalle. Kakashi oli pukemassa päällensä kun Nana halasi häntä takaapäin, tuli Kakashin eteen ja suuteli sekä puri tämän huulia. He kaatuivat sängylle ja Kakashi sanoi; “En voisi elää ilman sinua rakkaani..” Nana suuteli Kakashia ja meni pukemaan.
Kello oli jo kuusi ja laiva oli lähtenyt kohti Tokiota. He menivät katsomaan mitä laivalla tapahtuisi. Nana huudahti; “Disko! Tänään on disko!” Kakashi myöntyi että he voisivat mennä sinne. Se alkaisi yhdeksältä. Heillä olisi melkein kolme tuntia aikaa. Nana ja Kakashi menivät istumaan ikkunan ääreen sohvalle. He katselivat maisemia ja nukahtivat toisiaan vasten. Nana heräsi kun kuuli kuulutuksen; “Disko alkamassa nyt eli kello 21:00.”  Nana suuteli Kakashia ja sanoi tälle; “Herää, disko alkaa. <3” Kakashi heräsi ja hymyili.
He lähtivät kävelemään kohti diskoa. Ensimmäinen kappale oli Who’s that chick!? Kakashi lauloi sitä Nanalle. He tanssivat kunnes tuli keskiyö ja musiikki loppui. Ihmiset alkoivat vähentyä kunnes Nana ja Kakashi olivat kahdestaan. He tanssivat hitaasti. Nana Kakashin rintaan painautuneena. Kakashi suuteli Nanaa pitkään ja hellästi. He kaatuivat lattialle, Nana Kakashin päälle. He olivat aivan hiljaa ja suutelivat toisiaan. Nanalla oli päällään tummansininen mekko. Toinen olkain repsotti. Kakashi työnsi kätensä Nanan pikkuhousuihin. Nana punastui ja äännähti. Nana nuolaisi Kakashin korvaa. Nana avasi Kakashin housujen napin ja alkoi riisua niitä. Hän siveli Kakashin rintaa alaspäin jatkaen kakashin erektioon. He syleilivät toisiaan ja nukahtivat pian päällekkäin. Nana Kakashin rinnan päällä ja hiukset sekaisin. Kello oli jo melkein kolme yöllä, kun Kakashi heräsi laivan keinuntaan. Hän puki housunsa ja nosti Nanan reppuselkäänsä ja kantoi tämän hyttiin.
He nukkuivat toistensa lähellä hyttinsä parisängyssä. Pian he huomasivat saapuvansa kohta Tokioon. He menivät aamupalalle. Syödessään he hymyilivät toisilleen. Kakashi laittoi kätensä Nanan reidelle pöydän alta ja siveli sitä hellästi. He suutelivat. Nana sanoi miten ihana matka on jo ollut.
Pian laiva tuli Tokion satamaan. Kaikki poistuivat laivasta. He kävelivät käsikädessä ja ottivat kuvia kaikenlaisista asioista. He olivat kaupoilla ja huomasivat että olikin jo ilta. He lähtivät kävelemään kohti laivaa ja kotimatka alkoi.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste